Moderni arkkitehtuuri: Window House Formezossa

Tällä kertaa esimerkki unelmakodistamme ja inspiraatiomme modernista arkkitehtuurista tulee Kuala Lumpurista Malesiasta. Rakennus on kooltaan 900 m². Sopimuksen otti arkkitehtitoimisto FORMZERO ja he puolestaan ​​antoivat hankkeen arkkitehti Cherng Yih Leen tehtäväksi. Tämä unelmakoti on hyvin uusi ja se on rakennettu vuonna 2017. Löydämme useita tyypillisiä piirteitä modernille arkkitehtuurille sekä sisätiloissa että modernissa ulkoa. Rakennukselle on ominaista suorat linjat ja saumaton julkisivumuotoilu. Samaan aikaan sillä on kuitenkin hyvin yksilöllinen luonne. Tämä saavutettiin kunkin ulkoseinän ja tilan mittojen avulla. Sen voi heti päätellä ikkunan suunnittelun alkuperäisestä käsittelystä. Trendikkäiden nykyaikaisten ominaisuuksien ja yksityiskohtien yksilöllisten tulkintojen välillä on samanlainen suhde rakennusten rakentamisen kaikilla osa -alueilla. Katsotaanpa tätä lähemmin yhdessä!

Tämä moderni julkisivu luonnehtii ikkunan erityisrakenteella

moderni arkkitehtuuri alhaalta

Moderni arkkitehtuuri metsänsuojelualueella

Vaatimuksia unelma -asunnoille välittömässä läheisyydessä tai keskellä metsävarauksia on melko vähän. Tärkeintä saavuttaa on harmoninen ulkonäkö, jonka on oltava harmoniassa kauniin luonnon kanssa. Tämä on yleensä myös monien talon asukkaiden luonnollinen toive, jotka haluavat yksinkertaisesti nauttia ympäröivän luonnon parhaista uusista ja uudestaan.

Useimmat arkkitehdit ratkaisevat tämän tehtävän pienillä mitoilla. Ne yhdistetään yleensä avoimen julkisivun suunnitteluun. Tässä tapauksessa koemme päinvastaisen. Asiakas halusi suurempia mittoja ja suojaa ulkopuolelta. Arkkitehdit käyttivät sitä kuitenkin inspiraationa.

Tämän rakennuksen jokaisella julkisivulla on oma luonteensa

moderni arkkitehtuuri korkea lintuperspektiivi

Moderni julkisivumuotoilu ja ikkunat

Ikkunat ovat erittäin luonnollinen yhteys ulkomaailmaan. Ne ovat avainasemassa tämän modernin arkkitehtuurin yksilöllisessä ulkonäössä. Näet kolme erilaista lähestymistapaa ikkunoiden suunnittelussa. Kaikki nämä koskevat tämän komponentin muodon ja toiminnan manipulointia. Lopulta sinulla on luonnollinen yhteys ympäristöön. Voit nauttia luonnosta ja samalla pitää oman yksityisen tilan.

Ikkunoiden mitat ja koot vastaavat sisätilojen luonnetta

moderni arkkitehtuuri loistava ikkunoiden jakelu

Lämpötilan säätö ja mielenkiintoinen julkisivumuotoilu

Tämä moderni arkkitehtuuri näyttää erityisen mielenkiintoisia piirteitä julkisivun itäpuolelta. Se on koteloitu ylimääräisellä rei’itetyllä betoniseinäkerroksella. Toisaalta saavutetaan erittäin hyvä ilmanvaihto ja lisäksi asukkaiden yksityisyys on suojattu. Talon sisäpuolen ja betonikerroksen välissä on pystysuora rakenne useilla tasoilla. Tämä antaa tälle rakennuksen osalle kodikkaan luonteen. Betoniseinässä on teleskooppinen muoto. Se sopii täydellisesti rakennukseen ja leviää kohti luontoa ja metsää. Tämä komponentti näyttää siis jättimäiseltä ikkunalta. Sama julkisivu on myös kadulle päin, mikä voidaan tulkita myös avoimuudeksi paikalliselle elämälle. Sisätilat voidaan lukea ikkunajakaumasta. Jokaisessa huoneessa on oma ikkuna. Lisäksi ikkunoiden muodot ja koot sopivat yhteen niiden huoneiden kanssa, joihin ne kuuluvat.

Moderni julkisivumuoto itäpuolella on erityisen silmiinpistävä

moderni arkkitehtuuri näkymä kadulle

Miten ymmärrät modernin arkkitehtuurin täällä??

Tässä tapauksessa moderni arkkitehtuuri nähdään eräänlaisena provokaationa! Tämän sääntöjä noudatetaan hyvin erityisistä nykyaikaisista väitteistä huolimatta. Tämä on myös tulkittava moderniksi, joten itse asiassa ei tehdä kompromisseja nykyaikaisten suuntausten kanssa. Yhteys ympäristöön – luonnolliseen ja asuttuun – säilyy. Joten tämä unelmakoti on inspiraation lähde samanlaisessa tilanteessa oleville arkkitehdeille ja asiakkaille. Samalla todiste modernin arkkitehtuurin monipuolisista mahdollisuuksista. Opi lisää tämän rakennuksen luonteesta seuraavista esimerkeistä.

Tekstin ja kuvan lähde: https://www.archdaily.com/

Mukavat ulkoalueet on suojattu ulkopuolisilta uteliailta katseilta 

viehättävä kylpyhuone sisustus moderni arkkitehtuuri

Kaikki sisätilat ovat suojattuja ja samalla yhteydessä ympäristöön

käytäväsuunnittelu moderni arkkitehtuuri

Katto on myös puoliksi auki. Tämä on tyypillistä tämän unelmakodin kaikille osille.

moderni arkkitehtuuri katto

Tämän modernin arkkitehtuurin sisäänkäynnillä on kylän ominaisuudet

moderni arkkitehtuuri sisäänkäynti ja numero

Pohjakerroksen huoneissa on suuret ikkunat. Puutarha -aita suojaa sinua ulkopuolelta. 

moderni arkkitehtuuri -ikkuna, josta on tie puutarhaan

moderni arkkitehtuuri pohjakerroksesta

Sisällä löydämme erittäin modernin, mutta taloudellisen sisustuksen

moderni arkkitehtuuri -idea olohuoneen sisustamiseen

moderni arkkitehtuuri olohuone puutarhaan

Täällä näemme modernin julkisivun, jossa on useita tasoja

moderni arkkitehtuuri monivärinen julkisivu

Tämän modernin sisustuksen “puoliksi auki” luonne on sisällytetty myös portaikkoon

moderni arkkitehtuuri astuu portaissa

portaikko sisustus moderni arkkitehtuuri

Joissakin paikoissa löydämme selvästi teollisia elementtejä

moderni arkkitehtuuri metalliportaat

moderni arkkitehtuuri portaiden rakentaminen

Katsaus välitilaan – talon ja eteläpuolella olevan “kuoren” välille

modernia arkkitehtuuria julkisivun edessä

seinäsuunnittelu ikkunoilla moderni arkkitehtuuri


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80