Monitasoinen asunto upealla näköalalla Vancouveriin

asuinpaikka allas puutarhakalusteet

 Monitasoinen asuinpaikka huokuu loistoa ja majesteettisuutta

Oletko koskaan käynyt asunnossa? Oletko tuntenut suuren rakennuksen loistoa ja majesteettisuutta, joka haastaa sinut nauttimaan sen tiloista, mukavuudesta ja upeista näkymistä. Huomioi Burkehill Residence, jonka olemme valinneet huomionarvoiseksi kohteeksi.

Tämä nykyinen suuri koti sijaitsee Vancouverissa ja edustaa unelmakotia useasta näkökulmasta. Sen pinta -ala on 2000 neliömetriä ja sen on suunnitellut arkkitehti Craig Chevalier koulutettu. Burkehill Residencessä on laajoja avoimia tiloja. Olohuoneet menevät upeille ulkoterasseille ja paljastavat upeat näkymät. Sisä- ja ulkotilojen väliset tilat on muutettu tahrattomiksi, luovasti suunnitelluiksi alueiksi.

Tyylikkäitä ja tyylikkäitä sisustusvaihtoehtoja

iso talo olohuone takka oleskelualue

Moderni muotoilu

iso talo pöytä matto kukkia

Mukava ilmapiiri

iso talon istuinalue hoker -tyyny

Illallinen ja nauti upeista näkymistä

suuret kotiruokapöydän tuolit matto

Ruokasalin ja keittiön suunnittelu

iso talo ruokasali avokeittiö

Koska asunnosta on näköala rannikkomaisemiin, se tarjoaa upeat henkeäsalpaavat näkymät. Pohjimmiltaan kaikki huoneet sijaitsevat luonnonmaiseman keskellä ja takaavat paljon mukavuutta, kodikkuutta ja rauhaa. Suuret ikkunat ympäröivät suurta rakennusta ja kutsuvat vieraat ystävällisesti.

Tyylikäs eteinen

iso talo riippuvalaisin portaat 2 kerrosta

Käytävän sisustus upeilla riippuvalaisimilla

asuinpaikka pieni pöytä eteinen

Moderni sisustus ruokasaliin

asuinpaikka kattokruunu ruokapöydän koristelu

Nauti yönäkymästä sohvalta

asunto upeat näkymät

Tunne yö

asuinpaikka allasnäkymä altaalta

Burkehill Residence tarjoaa yksinkertaisia, puhtaita viivoja, teräviä kulmia ja väripaletin, joka perustuu luonnollisiin väreihin ja materiaaleihin. Tuloksena on tyylikäs ja mukava rakennus, joka ei missään tapauksessa näytä hienostuneelta. Rento, rento ilmapiiri vallitsee kutsutuista vieraista ja satunnaisista vierailijoista.

Mukavuutta ja tyyliä puutarhassa

asuinpaikka oleskelualue puutarha

Rentoudu uima -altaalla

asuinpaikka makaa allaspuita

Näkymät ovat suunnittelun tähtiä ja niitä on tutkittava. Residenssissä on myös ulkotakka, uima -allas, sauna ja mukavat ulkokalusteet.

Jos sinulla on tarpeeksi aikaa, pakkaa nopeasti ja lähde matkalle Vancouveriin! Jos haluat jäädä kotiin, voit katsoa valokuvia ja fantasioida hieman.