Talven ihmemaa ympäri maailmaa – mistä löydät satumaisia ​​maisemia, joissa on paljon lunta?

Ilmastonmuutoksen ongelmista keskustellaan tänään julkisesti ja ne ovat valtavasti läsnä tiedotusvälineissä. Sääprofeetat ovat jopa sitä mieltä, että maantieteellisillä leveysasteillamme ei enää ole todellista talvea. Ei ainakaan yhtä luminen kuin tiedämme sen lapsuudestamme. Muistatko myös lämpimästi sadun talven ihmemaa, jossa leikimme ulkona lumessa ja tunsimme olosi mukavaksi kylmästä huolimatta? Voit ehkä kutsua meitä vanhanaikaisiksi, mutta uskomme todella, ettei ole mitään lumisen päivän kaltaista! Kaikki on valkoista, niityillä on paksu lumipeite, jää kiiltää järvillä ja puut käyttävät valkoisia takkeja. Tällaisia ​​satumaisia ​​maisemia voi edelleen nähdä. Tänään kutsumme sinut virtuaalikierrokselle romanttisten talven ihmemaiden läpi ympäri maailmaa. Kaikki nämä luminen matkakohteet ovat vierailun arvoisia! Tule kanssamme ja löydä upeita talven ihmemaa paikkoja, jotka lämmittävät sydäntämme!

Jäätynyt vesi ja lukuisat jääpuikot luonnehtivat talven ihmemaa Niagaran putouksia kylmänä vuodenaikana!

Talven ihmemaa Niagara Falls talvella jäädytetty vesi lukuisia jääpuikkoja

Olipa lumen peittämät kaupungin kadut, vuorenhuiput tai jopa satulinnoja – täällä voit ihailla kaikkea, mitä sinulla oli vuosia sitten talosi ikkunan edessä tai ympäröivällä alueella. Jotkut täällä esitetyistä talven ihmemaa -paikoista sijaitsevat Euroopassa ja ovat helposti saavutettavissa. Toiset ovat kauempana ja matka sinne, varsinkin talvella, on monimutkainen.

Mutta jos et vieraile heidän luonaan tänä talvena, se ei olisi ongelma. Voit tehdä olosi mukavaksi sohvalla kotona, juoda kupillisen kuumaa teetä tai kaakaota, istua räiskyvän tulen edessä ja ihailla näitä kauniita lumen peittämiä paikkoja. Pidä hauskaa sen kanssa!

Skotlannin tornilinna Craigievarin linna Alfordissa.

Winter Wonderland Skotlannin tornilinna Craigievarin linna Alford Skotlanti

 – Pienet talven ihmemaat Euroopassa 

Alford, Skotlanti: Tämä on kaunis pieni paikka Skotlannin koillisosassa, joka muistelee tuhannen vuoden historiaa. Vanhat mökit määräävät paikan yleisen ilmeen ja näyttävät erityisen romanttisilta ja kutsuvilta lumessa. Paikallinen linna, englanniksi Craigievarin linna Alfordissa, on ehdottomasti näkemisen arvoinen. Tämä on skotlantilainen tornilinna vaaleanpunaisesta kivestä, joka on peräisin 1500 -luvulta. Tämän historiallisen rakennuksen sanotaan olevan inspiraatio Disneyn Tuhkimo -linnalle.

 Usko pois, tämä kuva ei ole keskiajalta?

Talven ihmemaa vanha hylätty mökki Somersetissa Englannissa

Somerset, Englanti: Tällainen vanha ja kodikas talo löytyy Somersetista. Se näyttää hieman epäilyttävän laiminlyötyltä ja hylätyltä. Aivan kuten kotona yhdessä suosikki jouluelokuvastamme “Loma”. Tämä ja muut samankaltaiset talot löytyvät Somersetista. Tämä kreivikunta sijaitsee Lounais -Englannissa ja on erittäin suosittu talvella romanttisista talven ihmemaistaan.

 Tutustu Sveitsin Laax -hiihtoalueen kauneuteen ja viihtyisyyteen.

Talven ihmemaa paljon lunta Sveitsin hiihtokeskus Laax

Nyt olemme matkalla Sveitsiin, missä korkeat, lumen peittämät alppivuoret kiehtovat hiihtäjiä ja luonnon ystäviä talvella. Jos haluat liukua laskettelurinteitä pitkin, suosittelemme talven ihmemaa Laax. Hiihtoalue on todellinen nähtävyys talviurheilun ystäville. Täältä löydät 235 kilometriä rinteitä ja noin 30 hissiä. Ja jos haluat nauttia Sveitsin maiseman viihtyisyydestä läheltä, käy viehättävässä kylässä Adelboden. Lumen peitossa kylmänä vuodenaikana se on yhtä houkutteleva kuin kesällä raikkaalla, puhtaalla vuoristoilmallaan.

Tältä Adelbodenin alppikylä näyttää talvella.

Talven ihmemaa paljon lumivaloja alppikylä Adelboden Sveitsissä talvella

–  Kolme Euroopan pääkaupunkia ovat myös tutustumisen arvoisia talven ihmemaapaikkoja

Voit myös löytää talven ainutlaatuisen kauneuden Euroopan suurkaupungeissa. Esimerkiksi Ranskan pääkaupungissa Pariisi voit löytää jotain maagista ja tehdä vierailustasi ikuiseen rakkauden kaupunkiin unohtumattoman. Itävallan pääkaupunki on tässä suhteessa todellinen kilpailija Wien, jossa klassikko ja romanttinen kohtaavat. Jos olet menossa hieman itään, voit tänä talvena Varsova vieraile ja tutustu paremmin Puolan pääkaupungin vanhaankaupunkiin. Täältä löydät historiallisia monumentteja 1200 -luvulta.

 Talvella Pariisi houkuttelee tuhansia turisteja.

Talven ihmemaa Pariisi ikuinen rakkauden kaupunki Tuhannet turistit jopa talvella

 Haluatko kävellä Wienin märien katujen läpi miinusasteissa??

Talven ihmemaa Wien Itävalta märät tiet kulkevat miinusasteissa

  • Talven ihmemaa näkemisen arvoisia paikkoja Pohjois -Amerikassa

Talvi Pohjois -Amerikassa, erityisesti Kanadassa ja Yhdysvaltojen koillisosassa, on pakkasta, ja lämpötila on selvästi alle pakkasen ja paljon lunta. Mutta “myrsky” tarjoaa myös upeita lumisia maisemia, joita emme tuskin tunne Euroopassa. Esimerkiksi sisään Quebecin kaupunki, Kanada, talvi kestää marraskuusta huhtikuuhun. Siellä on 20 cm paksu lumipeite noin 110 päivää vuodessa ja alin ulkolämpötila on -36 astetta. Kylmä, kylmä, jääkylmä!

 Talvi Quebec Cityssä on luminen ja kylmä, mutta silti hyvin romanttinen ja maaginen. Kaupunki on todellinen talven ihmemaa marraskuusta huhtikuuhun!

Talven ihmemaa Quebec City Kanada lumen peittämät kadut erittäin romanttinen tunnelma

Noin 120 km Quebecistä etelään on Yhdysvaltain Maine. Siellä on pieni paikka, Kennebunk, joka ratkaistiin jo vuonna 1621 ja on edelleen suosittu matkakohteena Yhdysvaltojen koillisosassa kylmästä talvesta huolimatta.

 Talviaika Kennebunkissa, Maine, USA

Talven ihmemaa Kennebunk Maine USA paljon lunta talon pihan ulkopuolella

Mutta suurin nähtävyys tässä osassa maailmaa on epäilemättä Niagaran putoukset! Niagara Falls sijaitsee Yhdysvaltain New Yorkin osavaltion ja Kanadan Ontarion provinssin rajalla. Talvella Niagaran putoukset muuttuvat satumaiseksi talven ihmemaaksi, joka koostuu jäädytetystä vedestä ja lukuisista jääpuikoista. Sinun täytyy vain nähdä tämä luonnon kauneus ainakin kerran elämässäsi!

No, minne olet menossa tänä talvena??

Puolan pääkaupunki Varsova houkuttelee monia matkailijoita jopa talvella.

Puolan pääkaupungin Varsovan talven ihmemaa houkuttelee matkailijoita myös talvella

 Niagaran putoukset ovat näkemisen arvoisia, vaikka lämpötila olisi nollan alapuolella.

Maailman kuuluisin vesiputous on kaunis sekä päivällä että yöllä.

Talven ihmemaa Niagara Falls päivä ja yö kaunis

 Ja tarjoaa matkailijoille paljon dramaattisia kuvia!

Talven ihmemaa Niagaran putoukset sisältävät monia dramaattisia kuvia talvella