Tuuletetut modernit julkisivut: nykyiset innovaatiot

Teollisuus kohtaa nykyään erittäin vakavia turvallisuushaasteita. Energian säästämiseksi on edelleen erittäin tiukat säännöt. Sinun on varmistettava, että uudet rakennukset ovat hyvin varustettuja kestämään maanjäristyksiä, tulipaloja ja muita vaaroja. Mutta vanhemmat rakennetaan uudelleen ja uusitaan, jotta ne voidaan mukauttaa uusiin vaatimuksiin. Osa näistä turvallisuus- ja nykyaikaistamistoimenpiteistä on ilmanvaihto. Tämä on tärkeä näkökohta monille nykyaikaisille julkisivuille. Mutta käytetyt tekniikat ovat aivan erilaisia.

Nykyaikaisessa ilmastoidussa julkisivussa ilma kiertää kuin savupiipussa

Ilmastoidun julkisivun periaatteen kuvaaminen

Mitä ovat tuuletetut modernit julkisivut?

Julkisivun tuuletuksen tekee eristyspaneelin ja julkisivun ulkoverhouksen välinen rako. Luo ns. Savupiippuvaikutus. Ilma kiertää vapaasti alhaalta ylöspäin. Tämä takaa luonnollisen ilmanvaihdon. Tämä tekee nykyaikaisista julkisivuista joustavampia mukautumaan erityistarpeisiin.

Monet uudet suunnittelumahdollisuudet avautuvat yhtä puhtaasti visuaalisesti.

Nykyaikaisella ilmastoidulla julkisivulla on usein erittäin alkuperäinen estetiikka

pitkä julkisivunäkymä tuuletettu

Isopanin tuuletetut modernit julkisivut

Yllä olevassa kuvassa ja kahdessa alla näet Isopanin modernit julkisivumallit. Se on Manni -konsernin tytäryhtiö. Isopan on maailmanlaajuinen eristyspaneelien valmistaja, joka toimii nyt myös Meksikossa ja Venäjällä. Yhtiö tekee yhteistyötä Inpekin kanssa. Tämä on kehittänyt innovatiivisia ja nykyaikaisia ​​tuuletettuja julkisivuja. Ne edustavat järjestelmiä, joissa yhdistyvät komposiittipaneelien eristysvoima ja arkkitehtonisten julkisivulevyjen esteettinen arvo. Moderni julkisivusi on valmistettu sekä HPL- että Mineraalivillaa valmistettu.

Moderni julkisivun ilmanvaihto perustuu yksinkertaisiin mutta innovatiivisiin periaatteisiin

mielenkiintoinen tekniikka tuuletetuille julkisivuille

Se on erittäin mielenkiintoinen ratkaisu, jota voidaan käyttää erityyppisiin rakennuksiin. On kuitenkin otettava huomioon monia näkökohtia. Parhaan mahdollisen tuotteen valitsemiseksi on otettava huomioon monia tekijöitä. Asennusaika sekä haluttu palo- ja vedenkestävyys ovat tärkeitä. Myös asiakkaan esteettiset ja suunnitteluvaatimukset ovat tärkeitä.

Tämä moderni julkisivumuotoilu näyttää erittäin houkuttelevalta

rei'itetyt tuuletetut julkisivut

Toisin kuin perinteiset ilmastoitujen julkisivujen tekniikat, kantavia seiniä ei tarvita. Komposiittipaneelit koostuvat kahdesta ulommasta metallikerroksesta. Ne sijaitsevat polyuretaanista tai kivivillasta valmistettujen eristysosien molemmin puolin. Siten rakenne on täysin suojattu huonolta säältä ja kulumiselta.

Tällaisten tuuletettujen julkisivujen asentamiseen kuluva aika on melko lyhyt. Lisäksi saavutat erittäin korkean turvallisuustason. Saatavana useita eri värejä ja viimeistelyjä. Ero tekniikoissa näkyy jo ulkopuolelta.

Tämä esimerkki osoittaa, että tuuletetut julkisivumallit ovat yleinen suuntaus. Tekniikoissa, jotka tarjoavat laadun, asennuksen ja tehokkuuden, on monia eroja.

Tietenkin he päätyvät poikkeamaan toisistaan ​​ulkonäöltään. Edustamme joitakin vaihtoehtoja tekstin jälkeen. Voit nähdä grafiikan niiden toiminnallisista periaatteista ja siitä, miten ne voivat näyttää käytännössä, seuraavassa kuvagalleriassa. Joten näet kuinka monipuolisia modernit tuuletetut julkisivut voivat olla.

Tekstin lähde: https://www.archdaily.com

Mahdollinen rakenneperiaate tuuletetuille nykyaikaisille julkisivuille

poikkileikkaus tuuletettu julkisivu

Julkisivu on valmistettu metallista – tuuletettu

korkean ilmanvaihdon julkisivu

Tämä tekniikka yhdistää pystysuoran puutarhan mahdollisuuden

modernit talot tuuletettu julkisivu

Toisin kuin muut esimerkit, teollinen estetiikka hallitsee täällä

moderni metallinen julkisivu

Taiteellinen ja moderni muotoilu – tämä on mahdollista nykyaikaisilla tuuletetuilla julkisivuilla

värikäs julkisivu tuuletettu

Näkymä tuuletetun julkisivun läpi on yleensä erittäin mielenkiintoinen

tuuletettu julkisivuportaikko

Voit yhdistää julkisivussa useita ilmanvaihtotekniikoita

Tuuletettu julkisivu näyttää erilaisia ​​tekniikoita