Unelmakoti Etelä -Afrikassa – inspiraatioideoita kauniista merenrantakulmasta

Asuminen unelmakodissa rannikolla – se on jo erittäin tärkeä päätös oman elämäntavan kannalta. Tämä on mielentila, eräänlainen asenne elämään, ja kuten sen pitäisi olla nykyaikaisten suuntausten mukaan, niiden pitäisi näkyä sisustuksessa. Ulkoisen tunnelman salliminen vaikuttaa sisälle – tämä on kalusteiden ja sisustusideoiden tärkein tehtävä. Anna itsellesi inspiraation tässä suhteessa Etelä -Afrikan rantatalo!

Unelmakodin suunnittelu meren rannalla hyödyntää enimmäkseen näkymää unelmakoti upea näköala

Kapea tila laajalla näkymällä – moderni unelmakoti

Avoin asuintila on aina onnistunut päätös modernille unelmakodille. Tässä tapauksessa kyseessä on kapea tila. Tämäntyyppinen sisustus antaa leveyden ja avoimuuden tunteen. Tätä vaikutelmaa vahvistaa se, että korostetaan kaunista ja laajaa merinäköalaa.

Siirtymät eivät vain virtaa eri sisätilojen välillä, vaan myös kauniilta parvekkeelta ja suljetulta olohuoneelta. Avoimuuden tunne ulkomaailmaa kohtaan voi tuntua erittäin voimakkaasti kaikkialla.

Unelma -talojen parvekkeet ovat usein kuin paikkoja paratiisista

unelmakoti tilaa loistavalle vapaa -ajalle

Väripaletti

Kun poistetaan sisä- ja ulkotilojen väliset rajat, värivalikoimalla on yleensä ratkaiseva rooli. Näin on myös tässä unelmakodissa. Tässä rannalla sijaitsevassa talossa Etelä-Afrikka, perinteiset merenkulun värit on valittu ja ne on sekoitettu vastaavien, yhtä tunnettujen ja yleisten raitakuvioiden kanssa. Koko asia modernisoidaan sitten alkuperäisillä, yksilöllisillä yhdistelmillä harmaalla, ruskealla ja erilaisilla tekstuureilla. Yleensä merenkulun värit ja kuviot toimivat neutraalina taustana, joka antaa runsaasti tilaa erilaisille sisustusideoille.

Nykyaikaisen sisustuksen yksittäiset yksityiskohdat sopivat täydellisesti ympäristöön

unelma talon ruokasali loistava

Ympäristön tulkinta sisätiloissa

Jos katsot lähemmin tämän unelmakodin erilaisia ​​sisätiloja, huomaat, että ne heijastavat rakennuksen ympäristöä. Esimerkiksi suuri puinen ruokapöytä ruskealla värillä on sijoitettu ruokasaliin. Koko asia on sinisten tuolien ympäröimä – rohkea ja alkuperäinen päätös. Se vastaa suurelta osin ulkoympäristöä, jossa kaunis metsä ja meri kohtaavat ja muodostavat yhdessä kauniin yhteisen maiseman. Parvekkeella oleskelu on kuin unelma. Sinulla on upea riippumatto, joka toimii samalla tukipisteenä tunnelmassa. Kun makaat sen päällä ja nautit illallisen tai lounaan pöydässä, voit heti unohtaa arjen huolet.

Makuuhuone unelmakodissa meren rannalla on myös kauniissa merihenkisessä tyylissä

unelma talo pieni makuuhuone

Huomio yksityiskohtiin

Huolellisesti toteutetut yksityiskohdat muodostavat unelmakodin todellisen viehätyksen. Koska silloin koko asialla on oma itsenäinen, erehtymättömän yksilöllinen luonteensa. Tämä koskee kaikkia koriste -tarvikkeita sekä helposti vaihdettavia esineitä, kuten astioita, kukkamaljakoita ja muita koruja. Koska unelmakoti ei ole vain ylellinen, se vastaa myös täydellisesti omia mukavuuden ideoitasi. Miltä sinusta oikeasti tuntuisi tällaisessa unelmakodissa?

Kuvagalleria aiheesta “Perhe, valtameri ja luonto” – loistava sisustusidea seinäsuunnitteluun 

unelma talo suuri kuvaseinä

Merelliset yksityiskohdat antavat kokonaisuudelle itsenäisen luonteen

varastoi meriteemainen unelmakoti

Asumis- ja sisustusideat ovat vintage -tyylisiä, mikä sopii hyvin tämän unelmakodin merelliseen ilmeeseen

pieni vaatekaappi idea unelma koti

sisäänkäynti valkoinen idea unelma talo

Perinteiset merenkulun värit on modernisoitu jännittävillä yhdistelmillä

säilytys- ja lepopaikka unelmakoti