Vaalea betoni kotona – miten voit tuoda esiin kauneutesi?

paneelit arkkitehtuuri betoniseinäseinä altistunut betoni kotona

Kuinka tuoda esiin betoniseinien kauneus

Uskalla olla rohkea sisustuksesi kanssa?

Silloin betoniseinät eivät todennäköisesti ole huono vaihtoehto sinulle. Joskus ne näyttävät tehtävältä, joka on vielä suoritettava. Itse asiassa kuitenkin löysennät muotoja ja korostat itse huonetta yksinkertaisella eleganssilla ja ainutlaatuisella persoonallisuudella.

Betonin karkeaa ja keskeneräistä ulkonäköä ei voi kiistää. Trendikäs teollinen tyyli koristaa seiniä. Vaikka aluksi on vaikea uskoa, tämä tyyli on enemmän kuin kutsuva.

  1. Whistler Residence, Brittiläinen Kolumbia – paljastettu betonikoti

portaat betoniseinä suunnittelu lasikaide altistunut betoni kotona

Taitava betonin ja puun sekoittaminen

tukiseinä väliseinä betoniseinä kylpyhuone altistunut betoni kotona

I.Teollinen visio ja avoimet tilat

portaat keittiö puu betoniseinä suunnittelu paljastettu betoni kotona

Se on kaunis talo. Sen arkkitehtuuri kiinnittää huomionne heti. Ennen kaikkea paljaat betoniseinät erottuvat ja heidän rakkaussuhteensa korkealaatuiseen puuhun, joka koristaa huvilan avointa ja kaunista huonetta.

  1. Betoni ja ruostumaton teräs Buenos Airesista

Ehkä se oli Atlantin kylmät ja raikkaat tuulet, jotka inspiroivat tätä taloa. Kyse voi kuitenkin olla myös nuorten ja lahjakkaiden argentiinalaisten suunnittelijoiden jännittävästä luovuudesta. He halusivat rikkoa hieman stereotypioita ja luoda talon, jolla on erottuva luonne.

  1. Byrnes Residence, Phoenix

Byrnes Residenz Phoenix -puupaneelit kylpyamme alttiina betonille kotona

Tämä on arkkitehtien työ Rakentamisalue. He ryhtyivät tämän asunnon kunnostamiseen vuonna 1998. Mistä pidät eniten tässä talossa? Pidän erityisesti upeasta strategiasta käyttää betonia aksenttiseinällä. Tämä kiinnittää huomiota myös korkealaatuisen puun ja huonekalujen mielikuvituksellisella suunnittelulla. Katso vain tätä patiorakennusta, jossa on takka ja betoniseinä. Tai mitä mieltä olet tästä modernista kotitoimistosta tai tavasta, jolla näet betonin peilistä.

  1. Echo Beach, Vancouver

Echo Beach Vancouverin betoni

Tässä näemme nuoren perheen talon ja heidän yhtä nuoren näkemyksensä. Se on kestävä rakentaminen. Rakennus sallii vihreän suunnan, ja jos talon omistajat päättävät tehdä niin, se on myös valmis aurinkoasennukseen. Se on myös helppo viihdyttää ja tarjoaa yleisen WOW -tekijän.

Nämä seinät näyttävät täällä upeilta ylhäältä tulevalla valolla. Se on varmasti hieno elämäntapa.

  1. Mountain Homestyle, Capitol Creek

Onko betoniseinille parempaa paikkaa kuin tyylikäs pakopaikka jossain vuoristossa? Tämä osoittaa selvästi, että ajatus betonista kylmänä ja steriilinä materiaalina on vanhentunut. Täällä hippi -tyyli saa ajankohtaisen merkityksen ja samalla koko asia on erittäin mukava ja lämmin. Paljon lasia käyttämällä voit lopulta saavuttaa lähes täydellisyyden.

  1. Dorsey Residence, Seattle

Dorsey Residence Seattlen betoniseinä paljasti betoniseinän kotiin

Tämän talon arkkitehdit ovat Coates Design Architectsilta. Heillä on todella hyvä lähestymistapa betoniin. Talo lisää lattiatilaa maksimaalisesti käyttämällä pystytilaa. Etäisyydeltä se näyttää nimettömältä, raittiilta, monumentaaliselta kaksikerroksiselta rakennukselta, jonka etuosa on vettä kohti. Sisäänpääsyn jälkeen avautuu uusi maailma: lämmin, kirkas ja avoin.

  1. Lima Residence, Los Angeles

Lima Residence Los Angelesin nykyaikainen arkkitehtuuri

Ylellisyys ei ole aina synonyymi tunnetuille tuotemerkeille ja nykyaikaisille italialaisille huonekaluille. Kyse on paljon enemmän yksityiskohdista. Tämä koskee ehdottomasti Liman asuntoa, jonka näet alla olevista kuvista. Sen on suunnitellut arkkitehti Abramson Teiger. Yksinkertaiset, modernit, puhtaat linjat koristavat kauniisti suunniteltuja betoniseiniä. Laajat tilat ja upeat värit ovat joitakin elementtejä, jotka herättävät huomiota. Tämä on loistava esimerkki siitä, kuinka yhdistää ulkomaailma sisämaailmaan … Aivan?

E. Cobb Architectsin suunnittelijat ovat ylittäneet tämän rakennuksen. Johdonmukaiset harmaat värit, myös tyylikkäät, minun on sanottava, hajoavat täällä lämpimillä vivahteilla ja rohkeilla sävyillä. Ne täydentävät upeasti upeita merinäkymiä. Vaikutusta tehostavat lattiasta kattoon ulottuvat ikkunat.

Näiden ikkunoiden ansiosta rakennus voidaan määritellä lasitaloksi. On hämmästyttävää, kuinka vahva ja voimakas materiaali, kuten betoni, voidaan yhdistää upeasti lasiin ….

  1. Kurth Residence, Santa Barbara

Kurth Residence Santa Barbara paljasti betonia

Haluatko perinteisen, suorakulmaisen talon? Tietysti sinulla on siihen oikeus! Mutta katso ensin, mitä Neumann Mendro Andrulaitis Architects on luonut Santa Barbarassa. Tämä on epätyypillinen talo, jossa on kaarevat muodot ja paljaat betoniseinät

Hiekan ja betonin käytön yhdistelmässä on oltava jotain jännittävää. On ehdottomasti trendikästä sisällyttää ympäristö sisustukseen. Näyttää olevan taipumus käyttää betoniseiniä, jotka toimivat sekä hyvän eristyksen että visuaalisen keskipisteenä. Kuten monet muut alueen kiinteistöt, tämä koti on majesteettinen, lämmin ja kutsuva. Talossa on myös jotain hullua, mikä tekee siitä vieläkin mielenkiintoisemman.

On hyvä syy, miksi tätä rakennusta kutsutaan Box Houseksi. Kyllä, on jotain hyvin erikoista: muotoilu muodostaa suurimman osan arkkitehtuurista, ja koko asia on tyylikäs ja siisti. Betonin kompensoimiseksi talossa on paljon lasia, mikä tekee sisätiloista tilavia ja hyvin tuuletettuja. Voidaan sanoa, että betonin ja lasin yhdistelmä on myös houkutteleva tässä tapauksessa.

Tämän epätavallisen rakenteen herätti eloon Jonathan Segal FAIA. Puhutaan ylellisestä Cresta Residencestä Kaliforniassa. Tässä luovuus saavuttaa aivan uuden tason. Tässä on teollinen kosketus paljaiden betoniseinien ansiosta. Käyttämällä korkealaatuisia materiaaleja asuinpaikka takaa täydellisen elämäntavan sisällä ja ulkona. Mainitsimmeko myös sisäänrakennetun valaistuksen, joka tulee käyttöön auringonlaskun jälkeen?

  1. Tšekin tasavalta

Haluatko toisen esimerkin betonin luovasta käytöstä? Tässä materiaalia käytetään todisteena hyväpalkkaisesta sisustuksesta. Ooooxin rakentama talo sisältää hienovaraisia ​​tekstuureja, joihin on sekoitettu puuta ja valkoiseksi lakattuja huonekaluja, mikä vie jotain pois teollisen muotoilun tyypillisestä ulkonäöstä. Koska tämä on suunnittelutyyli, josta arkkitehdit saavat inspiraationsa.

Tässä meillä on loistava esimerkki modernista minimalismista sekoitettuna japanilaiseen muotoiluun. Talo on Atelier Boronskin luova työ. Sisustus perustuu enimmäkseen mustavalkoiseen ja betoniseinillä on upea pinta. Tämä suhteellisen tyhjä tila näyttää lopulta todella upealta.

Huomioi vielä useita ideoita betoniseinille ja betoniseinille

seinän suunnittelu paljastettu betoni kotona teolliset kattoikkunat

Nämä ovat betonitaustakuvia, mutta vaikutus on sama

seinän suunnittelu teollinen altistunut betoni kotona hieman väriä

Toinen yhdistelmä puun ja betonin välillä, tällä kertaa tutkimuksessa

seinän suunnittelu teollinen altistunut betoni kotona ruokapöydän tuolit

Yksivärinen sisustus näyttää selkeät linjat ja puhtaat muodot

seinän suunnittelu teollinen harmaa altistunut betoni kotona värimaailma

Suuret betonilaatat ruokasalissa

seinän suunnittelu altistunut betoni kotona teollinen epäsuora valo

Luottavainen Feng Shui -ilmapiiri

seinän suunnittelu teollinen altistunut betoni kotona kevyt pehmeä

Buddhalainen kalustettu huone

seinän suunnittelu teollinen yksivärinen altistunut betoni kotona

Ruokasali näyttää maskuliiniselta

seinän suunnittelu teollinen optiikka betoniseinä

Tyylikkäässä makuuhuoneessa on tyylikäs viehätys

Tasainen betoniseinä, teollisesti alkuperäinen

Epäsuora valaistus korostaa betoniseiniä

minimalistinen betoniseinäsuunnittelu olohuone

Minimalistinen, mutta silmiinpistävä

Esillä oleva betoniseinäsuunnittelu teollinen tyyli takka

Koristeellinen makuuhuone

seinäsuunnittelu teollinen tyyli makuuhuone

Betoniseinät sopivat jopa toimistoihin

Esillä oleva betoniseinäsuunnittelu teollisen tyylinen sohva

Kelluvat metalliset portaat

minimalistinen seinän suunnittelu teollisuusportaat

Hienostunut olohuone

Tasapintainen betoninen kodiseinäsuunnittelu teollinen elävä maisema