Väri, sisustus ja muut Välimeren arkkitehtuurin tunnusmerkit

 ainutlaatuisia hienoja arkkitehtuuri -ideoita meren rannikko

Ideoita arkkitehtuurista maailmassa

Luonteessa arkkitehtuuri eri kansalliset virtaukset virtaavat Välimerelle. Näitä ovat muun muassa Italiasta, Kreikasta, Espanjasta, Turkista, Ranskasta, Marokosta ja muista maista tulevat.

Kun olet käynyt jossakin näistä maista, haluat ottaa osan siitä mukaasi. Voit tehdä tämän esimerkiksi ottamalla osaa tästä tyylistä omaan sisustukseen tai arkkitehtuuriin.

Patio- ja talomallit maailmanlaajuisesti

modernin arkkitehtuurin ideoita etupiha

Tämän artikkelin kautta haluamme keskustella siitä, mitkä ovat nämä pääominaisuudet värin, sisustuksen ja muiden ominaisuuksien suhteen. Luultavasti myös sinun on helpompi luoda Välimeren sisustus kotiisi.

Aloitetaan väristä. Sen on oltava sellainen, joka suojaa rakennusta voimakkaalta auringolta. Tämä on lähinnä valkoista tai muita vaaleita sävyjä.

Patio suunnittelu

arkkitehtuuri -ideoita etupiha monia kasveja

Voit myös nähdä rakennuksia beigeinä ja terrakottana. Koska valo heijastaa sitä. Monet yksityiskohdat on toteutettu kevyillä vivahteilla. Ne symboloivat meren leveyden kauneutta ja taivasta.

Ainutlaatuinen arkkitehtuuri

arkkitehtuuri -ideoita talon ulkoa

Katot on tehty enimmäkseen oranssina tai muissa tulisissa sävyissä. Ei liian suuri kaltevuus on myös tyypillistä.

Luonnolliset materiaalit

 patio luonnonmateriaalit ulkopuoli

Ennen kaikkea sisältä löytyy luonnonmateriaaleja. Tällaisia ​​ovat luonnonkivi. Puu ja keramiikka. Kaikki nämä auttavat pitämään viileänä.

Paljon jousia

arkkitehtuuri -ideoita kaarikasveja

Lisäksi monet arkit ovat tyypillisiä. Muuten, niitä voidaan käyttää upeasti sisustuksessa ja muissa sisä- ja ulkokalusteiden yksityiskohdissa.

Värien inspiraatio

patio suunnittelu arkkitehtuuri terassi suunnittelu

Terassit ja veranta ovat myös tyypillinen piirre Välimeren arkkitehtuurille. Siellä voit nauttia maukkaan illallisen vehreän maiseman keskellä.

Etupiha uima -altaalla

arkkitehtuuri -ideoita talon uima -allas

Välimeren alueella veden elementti ja sen väri ovat korkealla. Sen uskotaan olevan elämän lähde. Siksi uima -altaat ja muut vesitilat ovat välttämättömiä.

Sininen ja kultainen

Suuri arkkitehtuuri kulta sininen

Näiden yleisten piirteiden lisäksi yksittäisten maiden arkkitehtuurissa on erityisiä tyylejä. Esimerkiksi kykladilainen tyyli on tyypillistä joillekin Kreikan alueille, jolle on ominaista hohtavat valkoiset seinät, tiilien puuttuminen ja elementtiset geometriset muodot. Ovet on valmistettu eri sinisistä sävyistä.

Espanjalaiseen tyyliin

arkkitehtuuri -ideoita espanjalaiseen tyyliin

Jos etsit klassista muunnelmaa Välimeren tyylistä arkkitehtuurissa, sinun pitäisi luultavasti katsoa ympärillesi Espanjassa. Siellä voi ainakin havaita joitain erityispiirteitä. Andalusiassa näemme punaiset sävyt ja taistelut koristeena. Valenciassa ihmiset rakastavat portaita ja suuria terasseja.

Joten valitse mikä näistä paikoista haluat kotisi muistaa.