Viisi modernia taloa laajennussuunnittelulla

 Viisi hyvää ehdotusta nykyaikaisiin koteihin, joissa on laajennus

Uudet talot, joissa on moderni laajennus

Monet kodit tarvitsevat Laajennuksen suunnittelu, kun he vanhenevat. Jotkut niistä vaativat uudistamista perheen laajentamiseksi tai muista syistä. Se riippuu perheen toiveista ja budjetista, kuinka suuri talon jälleenrakentaminen tulee olemaan.

MCK Arkkitehdit ovat tehneet bungalow -laajennuksen Australiaan, jotta talossa on enemmän tilaa ja että yksi pääsee myös ilmaiseksi puutarhaan.

Uudet lasitetut seinät tarjoavat upeat näkymät koko alueelle lattian tasolta.

    Modernien talojen laajennus ja uusi uima -allas   

Moderni talojen laajennus ja uusi uima -allasmalli

Atelier Heiss Architektenillä oli erityisen tärkeä tehtävä ylläpitää julkisivua samalla kun laajennettiin talon takaosaa. Laajennuksen ja kunnostuksen jälkeen modernissa talossa on lasiseinät ja uusi terassi, josta on kaunis näköala uima -altaalle.

CHAN Architekturin ylellinen kaupunkitalo

Uusi laajennus, jossa on pyöreät geometriset muodot

CHAN Architektur on Edwardianin talon laajennuksen suunnittelija, laajennus rakennettiin vanhan keittiön tilalle. Siinä on olohuone ja ruokailutila sekä upouusi keittiö. Pyöreät geometriset muodot näyttävät mielenkiintoisilta muuttamatta koko talon luonnetta.

Remontin suunnittelu Ike Kligerman Barkley Architects

Nykyisten vuorten talojen kunnostus ja laajennus

Ike Kligerman Barkley Architects käsitteli remonttia ja sitä Laajennuksen suunnittelu vuonna 1979 rakennetusta Connecticutin kodista. Arkkitehdit valmistivat talon ja loivat uuden master -sviitin, joka yhdistettiin päärakennukseen lasisillalla.

Ylellinen kaupunkitalo Tamir Addadin toimesta

arkkitehtonisia ideoita kaupunkitalojen laajennussuunnitteluun

Arkkitehti Tamir Addadi loi tämän modernin Laajennuksen suunnittelu viktoriaaniseen englantilaiseen taloon, yhteyden luomiseksi talon ja puutarhan välille. Tätä tarkoitusta varten puutarhaan tehtiin kellari, joka takaa suoran pääsyn siihen.

www.tamiraddadi.com