Villa Sapi David Lombardilta

huvila sapi kookospalmu ranta

Kanadalainen arkkitehti David Lombardi loi unenomaisen Villa Sapin Indonesiassa. Tässä lomamökissä, joka sijaitsee aivan rannalla, yhdistyvät eri tyylit. Vieraat hämmästyvät upeasta yhdistelmästä perinteisiä ja moderneja elementtejä, ja heidän vierailunsa huvilassa muuttuu ainutlaatuiseksi ja jännittäväksi kokemukseksi.

Lombardin konsepti perustuu tunnuslauseeseen “Uhri toiminnallisuutta muodolle”. Villa Sapi yllättää vieraansa suunnittelijaratkaisujen omaperäisyydellä ja monipuolisuudella. Puutarhan perinteiset kalusteet vuorottelevat ultramoderniin keittiöön, joka näyttää futuristiselta kotiteatterilta. Värit ovat musta, punainen ja liima vihreä. Seinät on sisustettu tyylikkäästi bambuilla, vesiputouksilla ja houkuttelevilla taideteoksilla.

Ensimmäinen todiste huvilan omituisesta luonteesta on kookospuutarhan valkoinen muistomerkki nimeltä “Älä ole järkevä!”

Näkymä Villa Sapista on ainutlaatuinen. Voit ihailla merta, taivasta, lähisaaria, kaukaisia ​​vuoria ja metsiä sekä värikkäitä kalastusaluksia. Ja upean auringonlaskun jälkeen näkymät muuttuvat vieläkin kauniimmiksi. Sinut lumoaa kuun maaginen heijastus vedessä, hiljaisuus ja luonnon unohtumaton kauneus!

 Upeat näkymät Villa Sapin avoimesta lepohuoneesta

upea näköala rannalle

 Villa Sapi yöllä – houkutteleva muoto ja valaistushoukutteleva visio moder arkkitehtuuri huvila  Puutarhan sisustus minimalistiseen tyyliintyylikäs puutarhan sisustus minimalistinen

 Tyylikäs puutarhatalo patioalueellatyylikäs moderni puutarhavaja  Villa Sapi on aivan rannallaylellinen muoto house david lombardi  Avoin ruokasali, puinen polku ja vesi ympäri taloafuturistisen näköinen loma -asunto Villa Sapi: “Älä ole järkevä”hauska sisustus puutarhan kookospuita  Olohuoneessa on minimalistiset kalusteet kirkkain väreinminimalistinen sisustus villa sapi  Valkoiset kalusteet makuuhuoneessamoderni design -loma -asunto  Moderni baari ja alkuperäinen ruokailutilaavoin ruokailutila villa sapi tyylikäs  TV -huone, jossa lasiseinät ja punaiset tyynythuoneen punaiset istuintyynyt katsovat televisiota  Romaaninen tunnelma puutarhassa, jossa on kookospuita ja bambutalojaromanttinen puutarha puutalo  Ulkonäkö pyöreästä makuuhuoneestamakuuhuoneen mökin ympärillä  Bambu koristelu Villa Sapin puutarhassatyylikäs bambs koristepuutarha  Upea valaistus ulkoalueellavilla sapi houkutteleva valaistus puulattia villa sapi puutarha kookospuita huvila sapi takapiha lampi villa sapi takapihalla lampi palmujavesi kaskadit vesialtaan reuna

Teksti Katjan kanssa