15 forskellige typer sølvarmbånd til kvinder

Sølvarmbånd er indbegrebet af stil. Sølvarmbånd er dragende armbånd, der yndefuldt understøtter dine håndled og fremhæver din kræsne følelse af personlig flair. Hvis du sandsynligvis leder efter et godt smykke, som du kan bære til enhver lejlighed, kan du vælge sølvarmbåndet måske det bedste valg, der let kan matche alle outfits, enten det formelle eller afslappede. En af de bedste muligheder, når du ser på de matchende smykker med dit outfit, er sølvsmykkerne.

sølv-armbånd-designs

Hvis du leder efter en mere klassisk mulighed, kan du gå med sølvarmbåndene. En af de største ting med sølvarmbåndene er, at de kan forbedre skønheden i din personlighed intet andet. De er positive og giver dig selvværdet, som skiller dig fra andre.

Sølv armbånd designs til kvinder:

Her er mange sølvarmbåndsdesign, der er udarbejdet for at få dine egne ideer om sølvarmbåndene. Prøv dette sølvarmbåndsdesign til et feminint look!

1. Marcasite sølvarmbånd:

sølv-armbånd-designs-marcasit-sølv-armbånd

Denne Marcasite sølvarmbånd fremstillet med smukke afrundede slag og sten øverst vil give traditionen et look efter dine hænder. Disse armbånd fås i forskellige former, stilarter og designs. Inden for sølvarmbåndsdesignerne finder du muligvis snoede armbånd, zigzagarmbånd, tykke og tynde armbånd, hængslede armbånd og armbånd med sten og ædelstene. Dette armbånd er knyttet sammen og er meget godt lavet til at passe til vintagekollektionen, som giver et elegant look til de slidte mennesker.

2. Graveret armbånd i sterlingsølv:

sølv-armbånd-designs-indgraveret-sterling-sølv-armbånd

Den indgraverede armbånd i sterlingsølv med et elegant blad og blomstermønster kan designes og poleres med sølvmaterialet, der bliver skinnende og oxideret for at give din hånd et fantastisk og fyldigt look. Dette er en håndlavet en designet af et stort håndværk, der passer til alle slags lejligheder. Dette fine håndlavede blad- og blomsterdesign på armbåndet vil give et smukt look til brugerne.

3. Heart Charming Bangle Design lavet af sølv:

sølv-armbånd-designs-hjerte-charmerende-armbånd-design-lavet-af-sølv

En smuk og enkel armring i sterlingsølv er håndlavet. Du kan dristigt vise din livlige stemning med dette fantastiske hjerte charmerende armbånd. I gamle dage har folk håb om, at iført armbånd vil bringe dem den lykkelige charme og velstand. Denne hjerte charmerende armring giver et enkelt og moderne look til kvinder i alle aldre.

4. Moderne sølvarmbånd:

sølv-armbånd-designs-moderne-sølv-armbånd

Denne moderne sølvarmbånd er et moderne tilbehør til enhver lejlighed, der er perfekt til din afslappede eller formelle. Dette er en slags armring, der er håndlavet og dekoreret med sølvmateriale. Denne sølvarmbånd vil tilføre dit outfit et unikt strejf, og det kan også laves med sterlingsølv, der er forbundet med netteknikker. Teksturen i dette armbånd er behagelig til din hverdag.

5. Jeep Silver Bangle:

sølv-armbånd-designs-jeep-sølv-armbånd

Jeepen, der bestiger en bakke, er den centrale charme på denne smukke armring. Denne armring lavet med sølvet kan fint håndlaves med minutedesign og den lille jeep vil give det sødeste look nogensinde. Sølvarmbånd til kvinder er det primære valg, da det giver et enkelt look, der passer til enhver form for kjole, du har på. Jeep armbånd er et tilpasset design, da det blev fastgjort med tunge trådringe, og sølvmetallet blev belagt på midten af ​​armbåndet.

6. Sølvarmbånd med citater:

sølv-armbånd-designs-sølv-armbånd-med-citater

Denne skræddersyede armring er designet med det store tema, og den kan være velegnet til at give gaver til bedste venner og din elskede. Denne armring er udstyret med rustfrit sølv og er en perfekt gave til venner, elskere, der giver et nyt og friskt look til dine hænder.

7. Horseshoe Design Silver Bangle:

sølv-armbånd-designs-hestesko-design-sølv-armbånd

Hestesko -armbåndsdesign er et perfekt valg af kvindetilbehør, der giver brugerens hånd æstetik og et moderne look. Det kan laves med omhyggeligt design, der bliver smukt egnet til håndleddet og dine hænder. Dette armbånd med reflekterende overflader og rene linjer giver et enkelt, moderne og stilfuldt udtryk for brugerne.

8. Turkis sølvarmbånd:

sølv-armbånd-designs-turkis-sølv-armbånd

Den turkis sølvarmbånd har sæt funktioner med et smukt designet sølvantikt design for at levere et traditionelt udseende, og det kan være et perfekt valg at have på ved enhver lejlighed som bryllupsceremonier og andre funktioner. Armbåndet er dekoreret med bløde blå emaljerede beats, som giver kontrastudseendet til det sølvbaserede armbånd.

9. Geometrisk armring:

sølv armbånd

Det geometriske armbånd er specielt fremstillet med geometrisk form, der giver et andet look end andre armbåndsdesign. Dette armbåndsdesign er et ekstravagant design til at dekorere dine håndled og det vil passe til alle slags tøj. De giver det virkelig fede look, og det indeholder en trekant, cirkel, rektangulære og firkantede designs.

10. Sølvblomstring:

sølv-armbånd-designs-sølv-blomstre-armbånd

Sterling blossom -armbåndet er meget sart og romantisk, og dette er et perfekt ekstra tilbehør til pigens håndled !! Der er 3 dejlige kirsebær kaskader sammen med blomster på tværs af forsiden af ​​dette armbånd, der giver et sødest og unikt look. Midten af ​​denne armring blomstrer designet med fed sølv.

11. Traditionelt Meenakari Design Bangle:

sølv-armbånd-designs-traditionel-meenakari-design-armbånd

Traditionelle sølvarmbånd er specielt fremstillet til bryllupsfunktioner og andre lejligheder. En fabelagtig udformet indisk armring med traditionelt indisk kunstværk kaldet “Meenakari” giver betydningen af ​​royalty, rigdom og glemmer aldrig at give et traditionelt look. Det kan simpelthen laves med mesterligt håndværk, der viser smukke farver og kunstværker. Kvinders sølvarmbånd fås i forskellige online butikker i Indien. Ved at bruge de rigtige websteder til dine armbånd, og du kan vælge din bedste.

12. Rajasthan Silver Bangle Design:

sølv-armbånd-designs-rajasthan-sølv-armbånd-design

Rajasthan sølvarmbånd er et antikt design, der sandsynligvis er tilgængeligt fra slutningen af ​​det 19. århundrede. Denne armbånd er højt klassificeret med sølvmateriale og bæres normalt lige over albuen og stammer fra Rajasthan, det nordlige Indien. Et fleksibelt sølvarmbånd har den gamle stil med flere, sammenlåsende, med en top og bund sløjfe gennem en fiberledning, der giver et fantastisk look i forhold til andre designs.

13. Vintage Sterling Silver Bangle Design:

sølv-armbånd-designs-vintage-sterling-sølv-armbånd-design

Armbåndet i vintage sterling sølv giver dine håndled et fantastisk look. Armbåndet er designet med sterling sølv og dekoreret med bittesmå takter på tre sider, hvilket giver det enkle og elegante look. Sølv armbånd fås også i modeverdenskampe med armringerne. Sølvbangle sæt er et perfekt sæt til ethvert outfit, der giver et elegant og moderne udseende.

14. sten med sølvarmbånd:

sølv-armbånd-designs-sten-med-sølv-armbånd

Sølvbangle har forskellige designs med forskellige former, og disse fås også i sten og ædelsten. Disse armbånd er dekoreret med flerfarvede sten og er et perfekt match til bryllup og andre lejligheder. Det kan prydes med flerfarvede sten, hvilket giver det traditionelle look fra de andre designs.

15. Bølget massivt sølvarmbånd:

sølv-armbånd-designs-bølget-sølv-armbånd

Det buede sølvstabelarmbånd er et godt valg som dagligdags tilbehør, der ser fabelagtigt ud, og hvis du er interesseret i at bære denne stilfulde og enkle armring, er dette det rigtige valg til dine håndled. Sølvarmbåndene er lavet med massiv tråd, der er manipuleret, loddet og poleret. De uregelmæssige unikke kurver i dette armbånd giver et dynamisk udseende.

Opbevaring af dine armbånd korrekt vil gøre din investering på skatten det hele værd. Du kan holde dine armbånd inde i en separat plastpose, så de ikke bliver ridset med hinanden. Når du udsætter dine sølvarmbånd for sved og fugtige forhold, skal du håndtere dem forsigtigt, da den dejlige sølvglans vil blive påvirket af oxidation. Du bliver nødt til at slippe af med dit sølvarmbåndstilbehør på det tidspunkt.

Disse armbånd i ren sølv fås i mange butikker i Indien. Du skal bare sørge for, at disse sølvarmbånd kommer fra en velrenommeret butik. Sådan kan du få, hvad der er værd af de penge, du vil bruge på disse juveler. Brug disse sølvarmbånd og ændr dit gamle look til et nyt.