9 Legújabb és biztonságos RFID pénztárca férfiaknak és nőknek

Az RFID a legújabb technológia, amelyet pénztárcákban használnak. A rádiófrekvenciás azonosító technológia megakadályozza, hogy a csalók összegyűjtsék a digitális információkat. A pénztárcák blokkoló technikával rendelkeznek, amely biztonságban tartja a kártyákat és a számlákat.

Stílusos és védő RFID pénztárcák a divatos férfiaknak és hölgyeknek:

Nézzük meg a 9 legjobb RFID pénztárcát.

1. Elülső zseb RFID pénztárca:

rfid pénztárcák

Szerezd meg ezt az erős mágneses pénzcsipeszt férfiaknak. A férfiak RFID -pénztárcája tökéletes ahhoz, hogy biztonságban tartsa a holmiját. Az RFID technológia megakadályozza a kártya lopását. Több hitelkártya -nyílással rendelkezik, hogy kártyái érintetlenek maradjanak.

2. Karcsú RFID pénztárca:

Karcsú RFID pénztárca

Íme egy nagyszerű karcsú pénztárca férfiaknak, amelyek vékony bőrből készültek, és azonosító ablakkal rendelkeznek. A pénztárca szkennelésgátló anyaggal rendelkezik, és ez megnehezíti a bűnözők számára a digitális információk összegyűjtését. Számos kártyahely és számlarekesz is van.

3. Minimalista RFID pénztárca:

Minimalista RFID pénztárca

Ez egy csodálatos új kiegészítő a pénztárcákhoz. A minimalista megközelítés vékonyabbá teszi a pénztárcát, de nem tesz kompromisszumot a tárolási kapacitás tekintetében. 8-10 kártya tárolására alkalmas. Bőséges hely van készpénzhez és személyi igazolványhoz is. Ez egy RFID -blokkoló pénztárca, és ezáltal biztonságban tartja az adatait.

4. Fordított oldali RFID pénztárca:

Fordított oldali RFID pénztárca

Íme a legjobb RFID pénztárca férfiaknak. Polikarbonátból és repülőgép-minőségű alumíniumból készül. Ez segít megvédeni adatait a digitális lopásoktól. Maximum 8 kártyát és számlát tud tárolni. Az oldalsó pénztárca a legjobb megoldás az adatok és a holmik védelmére.

5. Bifold RFID pénztárca:

Bifold RFID pénztárca

Ez az egyik legjobb RFID blokkoló pénztárca, amelyet a férfiak vásárolhatnak. A bifold pénztárca kinyílik, és elegendő helyet biztosít számláinak elhelyezéséhez. A karcsú pénztárca vékonyabbá válik az elkészítéséhez használt finom bőrből. A bifold RFID pénztárca férfiaknak szintén hagyományos pénztárca színét és tapintását tekintve.

6. Fém RFID pénztárca:

Fém RFID pénztárca

Itt egy csodálatos RFID utazási pénztárca. A pénztárca biztonságosan tudja tárolni a hitelkártyákat az RFID -blokkoló technológia miatt. A fényes fém tok pénztárca karcsú és karcsú, és nagyon vonzó. A pénztárca retesz nagyon kemény, és ez segít távol tartani a vizet stb.

7. Rejtett RFID pénztárca:

Rejtett RFID pénztárca

Ez az RFID -védő pénztárca kiválóan alkalmas olyan utazásokra, ahol minden szükséges dolgot magával kell vinnie, például útlevelet stb. Ezt elrejti a ruhája, és viselheti a nyakában. Ez az RFID pénztárca tökéletes megoldás a pénz, a kártyák és az útlevél biztonságának megőrzésére.

8. Kuplung RFID pénztárca:

Kuplung RFID pénztárca

Itt van egy hölgy nagy tengelykapcsoló RFID pénztárca, amely minden alapvető helyet tartalmaz a különböző résekben és rekeszekben. A női tengelykapcsoló fekete színű, és levehető pántokkal is rendelkezik. A pénztárca RFID -blokkoló technológiával rendelkezik, és ez nagy segítség a nők számára.

9. Flap stílusú RFID pénztárca:

Flap stílusú RFID pénztárca

Itt van egy másik aranyos hölgy pénztárca RFID blokkoló technikával. A pénztárca kicsi és kompakt, és van egy zárólapja. A pénztárca lekerekített széle nagyon ügyes megjelenést kölcsönöz. A pénztárca két tónusú. A pénztárca külső rétege fekete bőrből készült. A belső réteg bármilyen pop szín lehet, például rózsaszín vagy lila.

Az RFID pénztárca férfiak és nők számára a legbiztonságosabb megoldás a mai digitális lopás világában. A pénztárcák blokkoló mechanizmussal rendelkeznek a lopás elleni védelem érdekében. A pénztárcák alumíniumból vagy bőrből készültek, és lehetnek modern stílusúak vagy akár hagyományosak. A női és férfi pénztárcák stílusosak, a digitális széf technológia további előnyeivel.