15 forskellige typer stenarmbånd i guld og diamant

Armbånd er ringen som smykker, der bæres om hånden af ​​kvinder, som er en traditionel kultur efterfulgt af alle indiske kvinder. I løbet af de sidste årtier plejede damer at bære regelmæssigt alle guldpynt regelmæssigt i dag i denne moderniserede verden, kvinder foretrækker kun at bære ædle guld eller farvede ornamenter under særlige lejligheder. Nu er sådan designet armbånd Stenarmbåndene, der findes i forskellige designs i dag.

The Gold fremstiller brugte avancerede maskiner og laserteknologi til at danne nye designs med guld- og legeringsmetallerne sammen med forskellige stenfarver, der er tilgængelige naturligt. For at få en kort idé om de forskellige designs og mønstre med Stones.

Seneste designs af armbånd med sten:

De 15 nyeste stenarmbåndsdesign bringes ind i damekundskab, som endnu ikke er opdaget!!

1. Design med bølget mønster Diamond Bangle:

Bølget mønster Diamond Bangle Design

Guld kan formes til de forskellige former ved hjælp af slutteknologierne, der giver en velafsluttet guldform. Det seneste berømte design er bølgemønsteret, hvor guldarmbåndet er lavet til et bølgemønster hvidt besat med lille kabale eller smaragd diamanter oven på armbåndet.

2. Safir-hvidt guld armbåndsdesign:

Safir-hvidguld armbåndsdesign

Smuk kombination af hvid og strålende glødende safirsten giver en himmelsk følelse for vores øjne. Safir fra Ceylon er den mest populære slags safirsten. Den kongeblå nuance komplimenterer godt med de glødende diamanter.

3. Floral Design-Ruby Studded Bangle Design:

Floral Design-Ruby Studded Bangle Design

Rillet guldarmbånd med blomstermønster omkring armbåndet, der er besat med rubiner på blomstermønsteret, er et af de nyeste mønstre af rubinarmbånd kendt for bryllupskollektioner i den sydlige del af Indien.

4. Ametyst-Rhodolit granat-pink turmalin sten armring:

Ametyst-Rhodolite granat-pink turmalin sten armring

Denne tre forskellige farvekombinationer Pink (Pink Tourmaline), Purple (Amethyst) og lys rød (Rhodolite) giver armbåndet et funklende look. Disse sten er relativt lavere i pris end andre berømte sten. Disse sten kombineres med sølv eller hvidguld armring.

5. Indisk traditionelt smaragd-diamant armbåndsdesign:

Indisk traditionelt smaragd-diamant armbåndsdesign

Indisk bryllup er altid kendt for de smykker, som kvinder bærer under lejligheden. Det mest populære armbåndsdesign i dag er smaragdstenen med smaragd diamantkombination og også med kabal med diamantkombination. Armbåndets bredde kan variere alt efter personligt valg.

6. Håndlavet Emerald og Ruby Studded Bangle Design:

Håndlavet Emerald og Ruby Studded Bangle Design

Denne forbløffende håndlavede armring fra Guld besat med den smukke farvekombination af rød til pink rubin med smaragd med et blomsterarrangementmønster, der frembringer det perfekte håndværk i hånden.

7. Kundan -Diamond Bangle Design:

Kundan -Diamond Bangle Design

En af de nyeste og mest berømte stenarmbånd er Kundan besat armbånd. Denne traditionelle kundan -armring kommer fra Rajasthan. Kundan -stenene findes i forskellige fra hvid til rød, pink, grøn besat på guldarmbåndene. Armringerne kan laves tykke eller tynde. Disse farvede sten giver en kedelig finish med et antikt look.

8. Twisted Reb med Diamond Studded Bangle Design:

Twisted Reb med Diamond Studded Bangle Design

Guldet og rhodium snoet til et reb med diamanter besat på kanterne af hvert twist. Guldlinjen ses på åbent mellemrum mellem rebet, hvilket giver et yndigt look med en skinnende finish på grund af rhodium ved armringens fælge.

9. Labradorit Stone Bangle Design:

Labradorit Stone Bangle Design

Labradoritsten, der er skåret og poleret, som udstråler farve, som afhænger af lysindfaldet af blå, grøn. Stenene kan fastgøres i midten af ​​almindeligt guldarmbånd eller i et sølvarmbånd. Valget af guld- eller sølvarmbånd er et personligt valg.

10. Diamant-Ruby fladt tykt armbåndsdesign:

Diamant-rubin fladt tykt armbåndsdesign

Flade tykke designede armbånd kan bæres som børn, der giver et rigt udseende, når de bæres. For at få den rige look kombination af Cut diamanter med rubin frem ville være det bedste valg. Denne designede armring vil passe godt sammen med saree, der bæres til brylluppet.

11. Diamond-Ruby-Emerald Studded Gold Bangle Design:

Diamond-Ruby-Emerald Studded Gold Bangle Design

Det er triokombination af farve, der tilføjer eminent skønhed til armbåndet. Den lyse røde rubin med nuance af grønne og funklende diamanter med farvetone fra D til F, der giver diamanten farveløs effekt.

12. Guld-perler Studded Bangle Design:

Guld-perler Studded Bangle Design

Perler er den ældste, men alligevel i trendsten. Perlebesat guldarmbånd kan bringes inden for et begrænset budget, i modsætning til andre ædelsten. Perler går godt med kedeligt antikt færdigt guld.

13. Navaratna Stone Studded Yellow Gold Bangle Design:

Navaratna Stone Studded Yellow Gold Bangle Design

Navaratna betyder ni ifølge sanskrit. Der er ni ædelsten besat på armbåndet, der giver et meget farverigt design til armbåndet. De ni sten er rubin, perle, rød koral, smaragd, gul safir, diamant, blå safir, hessonit og katteøje. Når den bæres giver den alle de fordele, der er forbundet med stenene.

14. Pavalam Studded Gold Bangle Design:

Pavalam Studded Gold Bangle Design

Pavalam også kaldet som rød koral. Det er en organisk sten med forskellige fordele som at øge energien, god blodcirkulation. Pavalamsten kan være som en kæde med en gennemsigtig tråd, så bindes den rundt om det midterste hulede guld- eller sølvarmbånd.

15. Zirconia Studded Floral Designed Bangle:

Zirconia Studded Floral Designed Bangle

Zirkonium også kaldet Cubic Zircona er en anden sort af mousserende sten ved siden af ​​diamant. Denne sten er billigere end diamanter. Farverne på zirkonien kan være fra lilla til flerfarvet og endda farveløs, tilføjelsen af ​​forskellige kemikalier giver farven til denne zirkoniumsten. Stenene er arrangeret i et rækmønster omkring armringerne. Antallet af rækker tæller for prisen på armbåndet.

Sten designede armbånd fås på markedet til forskellige prisklasser. At vælge stenarmbånd ifølge en gang stjernesymbol og nakshatra spiller også en rolle, hvis damer er meget selektive med hensyn til at vælge stenen til armringerne. Rådgivning hos en gemolog kan være et af de bedste råd. For damer, der elsker at have kollektion af stenarmbånd, ville zirconia -sten være et passende valg og også Kundan -stenarmbånd, der vil give et antikt look. Når det kommer til diamantarmbånd, er snoet reb -armbånd eller en bølgedesignet armring med diamant det nyeste design, som kvinder er store fan af. Inden du går på indkøb, skal du vide mere om stenen, der er placeret for dig selv, og derefter lede butikken damer!!