60 Meningsfulde og lovende Rohini Nakshatra babynavne

Hvis din baby er født under stjernetegnet Rohini, betragtes det som lovende, hvis du navngiver ham eller hende med det ideelle anbefalede startbrev. Rohini Nakshatra babynavne til drenge og piger, vi har samlet, hjælper dig i denne proces. Med meningsfulde, kreative, innovative og fascinerende navne menes disse drenge og pigebabynavne til dem, der er født under stjernetegnet Rohini, at være velstående og held og lykke.

Men før vi går ind på disse Rohini Nakshatra -navne, hvad er dette stjernetegn egentlig? Lad os finde ud af flere detaljer!

rohini nakshatra babynavne

Rohini Nakshatra og dets egenskaber:

Rohini nakshatra eller dette stjernetegn er oversat fra ordet Rohini, hvilket betyder ‘rødlig en.’ Alle dem, der er født under dette stjernetegn, falder helt under Taurus stjernetegn med alle fire padas (kvarter). Dem, der er født i RohiniNakshatra, er kendt for deres medfølende og tilbedende natur, varme og kærlighed. De er kunstneriske og er kendt for deres rigdom, der fører med materialistisk liv. Deres karisma og charmerende natur tiltrækker mange og er altid i stand til ofte at tiltrække andres opmærksomhed.

Symbolet for RohiniNakshatra er en oksevogn og vogn. Symbolet betyder og symboliserer altid en person med kontinuerlig bevægelse. Den guddom, der går forud for dem, der er født i denne stjerne, er Brahma, der er skaberen af ​​universet. De fire kvarterer eller padas i RohiniNakshatraare styret af henholdsvis Mars, Venus, Merkur og Månen.

Startbogstaver til babynavne født under Rohini nakshatra:

For de babypiger og drenge født under Rohini Nakshatra er det lovende, hvis navnene har startbogstaver/stavelser med O, Va, Vaa, Vi, Vee, Vu, Voo, Wa, Wu.

Babynavne på drenge og piger under Rohini Nakshatra:

Her er vi, vi har samlet en liste over babynavne til dem, der er født under stjernen Rohini Natchathiram. Tag et kig!

Baby Boy navne til Rohini Nakshatra:

1. Åh:

Det er et kort og sødt pænt babynavn for dem, der er født under Rohini Nakshatra. Ohas betyder ros. Navnet stammer fra det hindi-sprog og er et nyt navn i nutiden.

2. Ojas:

Ojas, også stavet som Ojhas, betyder kropsstyrke. Det er et populært navn for mange i de nordlige og vestlige indiske bælter og stammer fra Marathi, Orissa og Hindi -sprog. Hvad synes du om et så unikt navn?

3. Omkar:

Navnet Omkar er et klassisk og traditionelt valg for indiske drenge lige fra alder. Det er endnu et klassisk navnevalg, og det betyder ikke andet end lyden af ​​en hellig stavelse i den hinduistiske religion

4. Omkarnath:

Navnet Omkarnath stammer fra hinduistisk mytologi. Det betyder Lord Shiva eller Lord of Omkar. Det er et pænt og traditionelt hinduistisk drengens navn.

5. Oviyan:

Oviyan betyder en kunstner. Det moderne og unikke navn stammer fra indiske sprog og er endnu ikke et populært navn. Dette er et moderne og kreativt rishabarasiRohininakshatra babynavn.

6. Vagesh:

Vagesh er et virkelig almindeligt og populært hinduistisk drengenavn i Indien. Selvom det er populært, er det stadig klassisk og er for dem, der leder efter noget traditionelt. Vagesh betyder taleord og er afledt af sanskritsproget.

7. Vahin:

Vahin er navnet igen stammer fra den hinduistiske mytologi og betyder Lord Shiva. Det er et andet navn for Gud, og alligevel lyder det dejligt og sødt med let udtale. Hvad synes du om dette baby boy navn til Rohini Nakshatra?

8. Vaibhav:

Nu har vi alle hørt om navnet Vaibhav. Vaibhav betyder rigdom. Det er et populært indisk drengenavn, som stadig lyder moderne og sødt med dejlig betydning. Det er et klassisk navn.

9. Vaikhan:

Vaikhan er et andet navn for Lord Vishnu. Det stammer igen fra hinduistisk mytologi og lyder stadig unikt og sjældent. Det er ikke et meget almindeligt navn plettet og gør et ideelt valg for forældre, der leder efter et nyt navn.

10. Vairat:

Vairat betyder perle. Det symboliserer også en person, der er meget dyrebar og speciel. Det er et dejligt baby boy navn, der stammer fra sanskrit og hindi.

11. Vaishant:

Også stavet som Vaishanth, betyder det en person, der er en stille og skinnende stjerne. Navnet Vaishant stammer igen fra sanskrit-sproget og er et moderne unikt navn for babydrenge.

12. Vajendra:

Navnet Vajendra stammer fra den hinduistiske mytologi og er et andet navn for Lord Indra. Det har en unik og ualmindelig lyd, hvilket gør det ideelt for dem, der ønsker et lovende navn, men med ny lyd.

13. Vallabh:

Vallab er et smukt og fascinerende navn på en dreng. Det betyder en, der er elsket eller en kær. Det stammer fra sanskrit og hindi -sprog og er et berømt, men unikt og ualmindeligt navn, du kan finde.

14. Valmiki:

Valmiki -navnet er inspireret af forfatteren til den episke og mytologiske ramayana. Det er et kreativt og innovativt navn at give til baby drenge.

15. Vamshidhar:

Navnet Vamshidhar er igen et populært navn, der stammer fra sanskritsproget. Vamshidhar betyder Lord Krishna. Det er et almindeligt, men meningsfuldt og intenst navn for de drenge født under Rohini Nakshatra.

16. Vanraj:

Vanraj stammer fra de to ord, Van og Raj. Van betyder Skov, og Raj betyder en konge. Vanraj er skovens herre eller konge. Det er et sødt og alligevel kort dejligt navn til drenge.

17. Varad:

Hvis du er på udkig efter et kort og sødt drengenavn, kan Varad være et ideelt valg. Varad betyder ildens gud. Det stammer fra hindi og sanskrit og er et moderne navn.

18. Vardhaman:

Navnet Vardhaman betyder Lord Mahavir. Det er et hinduistisk mytologisk navn og alligevel med moderne og unikke konnotationer til de drenge født under Rohini -stjernen.

19. Varindra:

Varindra oversætter bogstaveligt talt til Lord of the Ocean. Det er et ikke meget almindeligt navn, du måske hører om, og sjældenheden kan være et godt valg for forældre, der er på jagt efter et innovativt navn.

20. Vasistha:

Vasistha er navnet på en populær vismand i Indien. Det stammer fra hinduistisk mytologi og er et meningsfuldt og smukt lovende navn.

21. Varun:

Vi elsker ret meget dette navn, Varun. Varun betyder vandets herre. Det betyder også Nepture. Det er et kort og pænt lille drengenavn, der lyder godt i tonen og har en smuk betydning.

22. Vidarbh:

Navnet Vidarbh stammer faktisk fra det gamle statsnavn. Dette Rohini Nakshatra mandlige babynavn er opkaldt efter lokaliteten, og alligevel for den unikke lydtone foretrækker mange dette flotte navn.

23. Vighneshwar:

Også stavet som Vigneswar, betyder dette navn Lord of Supreme Knowledge. Eeshwar betyder verdens herre, og navnet symboliserer tilsammen en, der har den største verdslige viden. Det er fra sanskrit oprindelse.

24. Vikram:

Navnet Vikram er et populært indisk navn, der stammer fra sproget hindi og sanskrit. Vikram betyder veloursol. Det er et kort og smukt lille drengenavn.

25. Vivek:

Vivek er et berømt indisk drengenavn, hvilket betyder dom eller en der er klog. Disse Rohini Nakshatra baby boy navne har en smuk og meningsfuld konnotation og stammer fra hindi såvel som sanskrit sprog.

Rohini Nakshatra baby pige navne:

26. Ojasvi:

Det er et nyt moderne og unikt, innovativt navn til babypiger. Ojasvi betyder en person, der er lys og ligner en stjerne. Navnet stammer fra hindi og er et pænt pigenavn.

27. Vahini:

Vahini er et populært, men smukt og fascinerende navn til babypiger. Det betyder at flyde. Navnet symboliserer også kontinuitet og styrke. For dem, der foretrækker et innovativt og kreativt navn, kan dette være et godt valg.

28. Vaishnavi:

Vaishnavi er et populært indisk pigenavn fra generationer sammen og alligevel træffer det et klassisk navnevalg. Det elegante navn betyder tilbedelse af Lord Vishnu. Det er et smukt navn inspireret af hinduistisk mytologi.

29. Valini:

Valini på indiske sprog betyder stjerner. Det symboliserer også nogen, der altid skinner og blomstrer. Vi elsker begge navnebetydninger og er fantastiske til et innovativt og smukt navnevalg.

30. Vanaja:

Vanaja betyder en skovpige. Van betyder skov, og Vanaja er en feminin version for en, der tilhører skoven. Det er et almindeligt, men alligevel kreativt og dejligt pigenavn. Vi er ret forelskede i disse Rohini Nakshatra -kvindelige navne.

31. Vanamala:

Vanamala navn stammer fra de to ord, Vana og mala. Vana betyder skov og mala betyder krans. Navnet er et smukt og almindeligt indisk babypiges navn, der stammer fra sanskrit -sproget.

32. Vani:

Vani betyder tale. Det symboliserer også en smuk blanding af ord. Den kreative og kunstneriske navnbetydning er meget elsket af mange og er et populært navnevalg på tværs af generationer. Blandt flere navne til en pige i Rohini Nakshatra er dette et tidløst valg.

33. Vandana:

Vandana oversætter bogstaveligt talt til Salute. Det symboliserer også respekt. Navnet stammer fra sanskritsproget og er et ganske kendt sydindisk pigenavn.

34. Vanitha:

Vanitha er et populært navnevalg; det oversættes til en kvinde på sanskrit og sydindiske sprog. Det er et tidløst og traditionelt baby pige navn Rohini nakshatra.

35. Vanshika:

Navnet Vanshika er et moderne innovativt valg, hvilket betyder fløjte. Det er elsket af dem, der elsker musik og kunst. Dette er et unikt og sjældent pigenavne til Rohini Nakshatra.

36. Varada:

Varada er et andet navn for gudinden Lakshmi. Det er inspireret af de hinduistiske mytologier og er et sjældent navn for pigebørn at vælge imellem.

37. Varalika:

Varalika er et smukt valg af baby pige navn. Navnet betyder gudinde Durga. Med sin lovende og smukke betydning, men alligevel med et moderne navn, er det et perfekt navnevalg til Rohini Nakshatra babypiger.

38. Varnika:

Navnet Varnika er et nutidigt og nytidsnavn for nye babyer til pigebabyer. Det betyder guldets renhed. Det er et kort og sødt pænt babynavn, der stammer fra sanskritsproget.

39. Vartika:

Selvom navnet vartika kan være almindeligt at høre, er det kendt for sin smukke betydning. Vartika betyder lampe. Det symboliserer også lys, herlighed og lykke. Det er en unik baby pige navne til dem født i Rohini Nakshatra.

40. Varunika:

Navnet Varunika stammer fra ordet Varuni, der betyder regn. Det betyder regnens gudinde. Dette smukke navn stammer igen fra hinduistiske manuskripter og mytologi.

41. Vasanthi:

Navnet Vasanti, som også staves som Vasanti, betyder forårssæson. Det er fra de sydindiske sprog og sanskrit og er et kreativt og smukt navn.

42. Vasumathi:

Vasumathi betyder nogen, der er smuk i hele verden. Vasu betyder verden, og navnet symboliserer pragt af apsara. Er det ikke smukt med sådan en meningsfuld intens konnotation?

43. Vatsala:

Navnet Vatsala er et berømt, men endnu ikke meget almindeligt navn i Indien. Vatsala betyder en, der er kærlig. Dette Rohini Nakshatra -hunnavn til kvinder er fra hindi og sanskrit og er populært i stater i Tamil og Telugu.

44. Vidhi:

Navnet Vidhi oversættes bogstaveligt til skæbnesgudinde. Det er et kort og smukt sødt baby pige navn til ny-gen.

45. Vidisha:

Vidisha betyder flod. Navnet er et unikt og nyt genvalgsvalg for forældre, der foretrækker meningsfuldt, men smukt og sødt navn, der lyder og tone. Hvad synes du?

46. ​​Vihana:

Navnet Vihana stammer fra sanskritsproget og betyder tidligt om morgenen. Navnet symboliserer også en ny begyndelse eller håbstråle. Sådan en smuk lyd er det ikke! Dette er en sjælden Rishaba rasi Rohini nakshatra pige baby navne.

47. Vinaya:

Navnet Vinaya oversættes bogstaveligt talt til en person, der altid er beskeden og ydmyg. Det er almindeligt i Sydindien og stammer fra sanskritsproget. Dette er ideelt til Rohini Nakshatra 3. pada babynavne.

48. Vinodhini:

Vinodhini betyder en person, der altid er et lykkeligt væsen. Vinodam på sanskrit og sydindiske sprog betyder at have det sjovt eller glædeligt. Det er et berømt, men kreativt og meningsfuldt navn for babypiger under Rohini nakshatra.

49. Vishaka:

Navnet Vishaka, som også kan staves Vishakha, betyder stjerner. Det er berømt i både nordlige og vestlige indiske bælter og stammer fra de hindi -sprog.

50. Viswajanani:

Navnet Viswajanani er inspireret af de to ord, Visvam og Janani. Visvam eller Visva betyder hele verden, og Janani betyder mor. Navnet symboliserer derfor hele verdens moder. Hvor smukt er navnet? Det er inspireret af sanskritsproget.

Unisex navne til Rohini Nakshatra:

51. Vishwa:

Også stavet som Viswa, navnet er unisex og kan navngives for både drenge og piger. Viswa betyder universet eller hele jorden. Er det ikke fascinerende og meningsfuldt? Det stammer fra hindi og sanskrit.

52. Vasugi:

Navnet Vasugi igen kan være ideelt for både drenge og piger. Det betyder kongen af ​​slanger. Navnet er afledt og stammer fra sanskrit -sproget. Det kan også staves som Vasuki.

53. Vajrakanthi:

Vajrakanthi er navnet på drenge og piger og er inspireret af musikområderne. Det betyder navnet på en Raga og er et godt valg for forældre, der elsker kunst og musik

54. Vasumitra:

Vasumitra er et gammelt traditionelt navn inspireret af den hinduistiske mytologi. Det er et unisex -navn og kan være perfekt til dem, der ønsker konventionelt, men alligevel lovende og godt navnevalg.

55. Virinchi:

Navnet Virinchi er et moderne navnevalg og symboliserer eller betyder Lord Brahma. Det stammer fra sanskrit og er et unikt og sjældent navnevalg for både drenge og piger under Rohini Nakshatra.

Twin baby navne til piger og drenge:

56. Oishin – Oishi:

Baby pige og dreng tvillingnavne er super moderne og unikke i klingende. Oishi betyder rose. Oishin er en baby drengs navn og betyder Guddommeligt. Både rim og start med ‘Oishi’ gør dem til et passende valg.

57. Ojis – Ojayit:

Navnet Ojis og Ojayit er begge tvillingebarn. Ojis betyder Teej, og Ojayit på den anden side betyder en, der er modig. De både rimer og starter med ‘oj’ og er ideelle tvillingebarnnavne.

58. Vaibhav – Vaibhavi:

Begge navne begynder med ordet Vaibhav og er ideelle til tvillingebaby- og drengenavne. Vaibhav betyder rigdom eller en person, der har storhed eller magt. Vaibhavi er en feminin version af det samme og symboliserer også udlejer eller rigdom.

59. Vaishakh- Vaishali:

Det er begge igen baby dreng og pige tvillingnavne. Vaishak er den anden i månens måned efter hinduistiske traditioner og mytologi eller astrologi. Vaishali betyder derimod prinsesse. Det er også navnet på et gammelt navn i Indien. De starter begge med ‘vaisha’ og rimer også godt. Er det ikke fantastisk!

60. Vaiga – Vaijanti:

Begge er tvillingebabynavne. Vaiga betyder gudinde Parvathi. Vaijanthi er derimod navnet på en blomst. De starter begge med ‘Vai’ og er perfekte tvillingebabynavne med unikke og sjældne betydninger.

Med disse Rohini Nakshatra -navne håber vi, at din søgning efter babynavne er ordnet. Listen er også en perfekt blanding af klassiske, traditionelle, lovende og moderne kreative navne. Kortliste dem i henhold til dine præferencer, og navngiv dine børn med noget smukt og fascinerende. Vi vedder på, at de ville elske det i fremtiden!

Ansvarsfraskrivelse:

Alle de navne og deres betydninger, der er nævnt ovenfor, kan ændre sig i henhold til forskellige sprog, regioner og lande. Det tilrådes at foretage omfattende undersøgelser, inden babyens navn afsluttes.