15 Ny samling af 22k guld armbånd designs til moderne kvinder

Med guldpriserne skyder på himlen højt, er alle på guldshoppetur! Hvis du planlægger at købe guld til investeringsformål, er det en god idé at vælge armbånd. Sammen med at give dig en god ROI tjener 22-karat guldarmbånd også praktiske formål. Du kan bære dem hver dag eller stable forskellige designs til særlige lejligheder. Disse smukke smykker pryder hænderne på kvinder i alle aldersgrupper og størrelser. Fra traditionelle 4 -delt armbåndssæt til babyarmbånd, vi har samlet nogle af de bedste designs kun til dig. Læs med for at udforske de nyeste 22 karat armbåndsdesign med billeder.

Nyeste og smukke modeller af armbånd fremstillet med 22k guld:

Lad os undersøge, om vi har nogle bedste designs i armbånd i 22 karat guld til særlige lejligheder i Indien.

1. 22 karat designer armbåndssæt med 2:

22 karat designer armbåndssæt med 2

KØB NU

Her er et multifunktionsarmbåndssæt med 2, der fungerer både som hverdag og lejlighedsvis smykker. Armringerne er maskinfremstillet til perfektion for at give en glat og fejlfri finish. En unik kombination af cirkler og trelinjede mønstre med en struktureret overflade tilføjer et attraktivt udseende til dine hænder. Du kan også bære dem som håndjern med vestlig slid for at skabe et eksperimentelt look.

 • Design: 22K almindeligt guld maskine armring
 • Vægt: 57,42 gram
 • Lejlighed: Festivaler, bryllupper og sociale sammenkomster.

2. 22 karat guld enkelt fancy armbånd:

22 karat guld enkelt fancy armring

KØB NU

Her er et smukt 22 Carat armbåndsdesign, der er lige så unikt som din strålende personlighed! Designet emmer af raffinement og elegance for at adskille dig fra mængden. Lag af guldled er arrangeret på en glidende måde for at skabe denne sætningsarmbånd. Det bedste ved at eje dette stykke er, at du kan bære det på mange outfits uden at parre det med andre smykker. Denne eneste gyldne Kangan er alt hvad du behøver for at tjene masser af komplimenter!

 • Design: 22K Dariya guldarmring
 • Vægt: 19,05 gram
 • Lejlighed: Aftenfester, bruncher, reception

3. 22 karat guld armbånd sæt med 4:

22 karat guld armbånd sæt med 4

KØB NU

Dette sæt med 4 armbånd i renhed på 22 karat er ideelt til kvinder, der foretrækker at holde sig til konventionelle designs. Armringerne har en glat indre overflade og en struktureret ydre overflade for en skinnende effekt. Alternative mønstre af linjer og blomster pryder disse skønheder for at tilføje et særligt præg. Du kan også tilpasse sættet til 2 eller 6 armbånd afhængigt af dit krav. På dage som festivaler og bryllupper skal du blande dem med nogle farverige Gudi for at skabe et fantastisk look på dine hænder.

 • Design: Guldarmbånd i 22 karat
 • Vægt: 53,18 gram
 • Lejlighed: Hverdagstøj, festivaler, bryllupper

4. 22 karat motiv sten armbånd:

22 karat motiv sten armbånd

KØB NU

Tjek denne moderne armbåndsguldarmbånd, der passer perfekt til moderne kvinders smag! Den enkelt armring har minimalistiske motiver over hele den ydre overflade. Små hvide CZ -sten tilføjer et element af glans til dette stykke. Denne alsidige 22 karat guldarmbånd passer meget godt til både traditionelle og vestlige slidensembler. Det er et ideelt valg til daglig brug og kan også let parres med andre armbånd.

 • Design: Motivet udsmykket armring
 • Vægt: 13,63 gram
 • Lejlighed: Casual, hverdagstøj og kontorbeklædning

5. 22K traditionelt guldarmbånd af Tanishq:

22k traditionelt guldarmbånd af Tanishq

KØB NU

Intet etnisk look er komplet uden at bære en traditionel guldarmring. Her er et sådant design, der smukt blander traditionerne med modernitet. Den tykke, guld Kangan er prydet med rubiner og smaragd, der matcher de fleste af dine indiske outfits. Det udstråler en gammeldags charme, der minder os om kongelige kvinders sartoriske valg. Fra festivaler til bryllupper dækker dette udsøgte stykke alle dine lejligheder!

 • Design: 22 Karat gult guld traditionelt armbånd besat med rubiner og smaragder
 • Vægt: 19.05 gram
 • Lejlighed: Festivaler, bryllupper, religiøse begivenheder

6. 22 K Mesh Pattern Gold Bangle Set:

22 K Mesh Mønster Guld Bangle Sæt

KØB NU

Dette par 22 karat guldarmbånd er en øjeblikkelig samtalestarter. Det 19 mm brede armbåndsdesign har et Jaali -mønster inspireret af traditionelle Kaarigars værker. Du kan være sikker på en glat finish takket være maskinens præcision. Det er ikke alt! Hints af rhodiumemalje tilføjer armbåndet et tofarvet look, hvilket gør det til et uimodståeligt stykke. Du kan enten bære en armring på hver hånd eller tilføje komme til farverige Kangan imellem for at danne et festligt sæt.

 • Design: Gitterarmbånd i gitter
 • Vægt: 34,51 gram
 • Lejlighed: Bryllupper, festivaler, reception

7. 22 karat antikt armbåndssæt:

22 karat antikt armbåndssæt

KØB NU

Dette antikke guldarmbåndssæt er en drøm, der går i opfyldelse for mange kvinder, der elsker vintage smykker. Tro mod sit navn har metallet en dyb gulbrun tone for at give det et gammeldags look. Den indviklede detailling på armbåndet tjener som en påmindelse om fortidens storhed. Traditionelle sten som rubiner og smaragder hæver udseendet af disse armbånd og giver dem en autentisk kongelig fornemmelse.

 • Design: 22 karat antikke armbånd
 • Vægt: 59,65 gram
 • Lejlighed: Bryllupper, brudebeklædning, festivaler

8. 22 karat 5-lags guldarmbåndsdesign:

22 karat 5 -lags guldarmbåndsdesign

KØB NU

Tag et kig på dette 5-lags guldarmbåndsdesign, der emmer af luksus fra alle vinkler. De 22 karat almindelige guldarmbånd er ideelle til kvinder, der ønsker at se usædvanligt storslået og attraktiv ud ved særlige begivenheder. Når du bærer disse massive armbånd, er der absolut ingen grund til at bekymre dig om lagdeling eller parre dem med andre smykker. Hver Churi fungerer som et statement -stykke for at give dig et blændende look.

 • Design: Massivt guldarmbåndssæt
 • Vægt: 24,49 g (hver)
 • Lejlighed: Bryllupper, brudebeklædning, festivaler

9. 22 karat babyguld armbånd:

22 karat babyguld armbånd

KØB NU

Giv din baby disse yndige guldarmbånd, som hun kan værdsætte resten af ​​hendes liv. Det justerbare armbåndsdesign er en glimrende idé, i betragtning af hvor hurtigt babyer vokser. Disse Kadas passer fra spædbarnsalder til småbørn med kun en mindre justering. Den usædvanligt glatte finish forårsager ingen skade på dine babyers sarte hud. Den bedste del er unisex -designet, der gør dem velegnede selv til små drenge!

 • Design: 22 karat gult guld armbåndssæt til babyer
 • Vægt: 11 gram (ca.)
 • Lejlighed: Navngivningsceremoni, fødselsdage osv.

10. 22 karat gulderklæring Bangle Design:

22 karat guld erklæring armbånd design

KØB NU

Tjek denne bedøvelse af et guldarmbånd designet til enhver kvinde, der er en dronning på sin egen måde! 4,5 mm x 18,5 mm (højde x bredde) armbånd er alt hvad du behøver for at stjæle showet! Denne festparti guldarmbånd har udsøgte detaljer med blomster- og bladmønstre, der viser upåklagelig dygtighed og håndværk. Du kan have lige denne ene armring i din smykkeskrin, der fungerer med alle dine outfits og næsten alle lejligheder!

 • Design: Prasasthi guldarmring
 • Vægt: 16,66 gram (ca.)
 • Lejlighed: Bryllupper, brudebeklædning, religiøse begivenheder

11. 22 karat guld Meenakari guldarmbånd:

22 Karat guld Meenakari guldarmbånd

En smuk samling af armbånd med fire tynde armbånd og to Kada -armbånd i enderne ser strålende ud, når de er designet med den eksklusive kunst meenakari i smykker. Meenakari -designet med 22 k guldarmbånd passer perfekt til ethvert traditionelt outfit.

12. 22k guld armbånd sæt med Kadas:

22k guld armbånd sæt med Kadas

Et sæt med 8 armbånd og 2 kadas med et smukt traditionelt design af kasserede smykker kan ses i de 22 ct guldarmbånd fra den traditionelle indiske håndværkerkollektion. De smukke og fine designs på armringerne afspejler det udfordrende håndværk indiske smykkehåndværkere viser.

13. 22 Karat guld Filigran Patta armbånd:

22 Karat guld filigran Patta armbånd

Kadas er den enkleste endnu ude, og viser designs af armbånd, der bæres af indiske kvinder, selv på almindelige dage. Kadas er brede armbånd, der også er smukt udformet i 22 karat guldarmbånd. Filigran patta -arbejdet på armringerne ser utroligt ud.

14. 22 karat guld perle armbånd:

22 karat guld perle armbånd

Fantastisk kunst med kombinationen af ​​perlebeslag i sæt med 22 karat guld. Smukke ikke så brede Kada -armbånd kan laves med perlebolt til sidst mellem guldhåndværket på armbånd. Kadas kan laves med skruefastgørelser for let slid på armbåndene ved hånden.

15. 22 Karat Jodha Akbar Bangles:

22 Karat Jodha Akbar Bangles

Den nye smykke afspejler altid sit design fra gammel kunst. Jodha Akbar smykker er berømt for sine unikke designs. Fede mønstre og poleret guld med enkle, men eksklusive designs gør smykkerne fremragende. Et 22-karat armbånd Kada-sæt med en uregelmæssig rund form med smukt design på overfladen er lige hvad man skal glamme med.

Smukke filigranværker i armbånd har gjort sin højeste plads blandt designerens 22k guldarmbånd. Diamantbeslaget og meenakari-arbejdet med armbånd har været favoritter hele tiden. Armbånd i dag er ikke kun forblevet med den samme gamle runde form. Men armbåndene har fået forskellige former, som firkantet form, uregelmæssige snoede former, bølgede former og mange utrolige designs, der passer til øjnene til den næste smykkehandel.