15 különböző gyöngy ékszerterv a nőknek a divatban

A gyöngy ékszerek olyan kiegészítők, amelyeket minden nő szeretne a ruhásszekrényében, és ennek sok oka van. Az egyik az öltözékhez illik, és a második, hogy számos stílusban készül, hogy megfeleljen mindenki stílusérzékének. A gyöngy ékszerek divatmegjelenésnek számítanak a nők számára minden korosztályban és életmódban.

Legújabb és gyönyörű gyöngy ékszerek hölgyeknek 2018 -ban:

Íme a top 15 gyöngy ékszer, amelyeket biztosan elkap.

1. Körlevél Jhumkas:

Körlevél Jhumkas

Ezek a gyönyörű gyöngyházas jhumkák minden indiai lány alapvető ékszerterméke. Ötvözetből készülnek, bronz bevonattal és gyöngyökkel. Viselhetők kurtákon és sarees -eken, vagy bármilyen más hagyományos öltözéken. Párosíthatók egy sima lánccal vagy egy gyöngy medállal ellátott lánccal.

2. Kundan gyöngy nyaklánc:

Kundan gyöngy nyaklánc

Ez a Kundan nyaklánc a legjobb a gyöngy menyasszonyi ékszerek között. Tervezése és összetétele bármely menyasszonyt királyi és jómódúvá tehet. A menyasszonyi alkalmak mellett ez a nehéz ékszer más funkciókon is viselhető hagyományos öltözékeken, párosított fülbevalóval párosítva.

3. Gyöngy karkötők:

Gyöngy karkötők

A gyöngy karkötők egy másik régi divat, amelyet még mindig népszerűek az indiai hölgyek és más nők szerte a világon. Más sima és nyálas karkötőkkel ellentétben a gyöngyök több dizájnt és szépséget kölcsönöznek a karkötőknek. Ezek a gyöngy karkötők használhatók mindennapi használatra, vagy viselhetők hagyományos öltözékeken, amelyekhez gyöngynyaklánc vagy lánc illik.

4. Platina gyöngy fülbevaló:

Platina gyöngy fülbevaló

Ezek a platina bevonatú ezüst gyöngycsepp fülbevalók a divat a legújabb gyöngy ékszertervezésben. Többször is hordható, legyen az éjszaka vagy nappal. Pontossággal tervezett ötvözetből, kövekből és gyöngyökből készül. Elegánsnak tűnnek, és minimális kiegészítő megjelenést kölcsönözhetnek.

5. Aranyozott gyöngy nyaklánc:

Aranyozott gyöngy nyaklánc

Ez az aranyozott gyöngy nyaklánc azoknak készült, akik nagyszerű ékszert keresnek. Aranyozott ötvözetből készül, kristályokkal és cirkónium -gyémánt gyűrűkkel szegélyezve. Ez egy tökéletes darab, amelyet nagy összejövetelen lehet viselni, és a fülbevalóval párosítható, hogy teljessé tegye a megjelenést.

6. Csepp fülbevaló:

Csepp fülbevaló

Ezek a gyönyörű csepp gyöngy fülbevalók az egyik legszebb gyöngy ékszer, amelyet manapság a modern nők kedvelnek a modern dizájn miatt. Viselhető hivatalos vagy informális összejöveteleken, és párosítható egy sima gyöngylánccal vagy karkötővel, hogy kiegészítse a megjelenést.

7. Édesvízi gyöngy ékszerek:

Édesvízi gyöngy ékszerek

Ezek az édesvízi gyöngy ékszer fülbevalók a legújabb divatirányzatok. Nem túl nehéz és mégis nagyon divatos. Sok modern nő az irodában vagy más hivatalos helyszínen, valamint a hagyományos öltözékeken visel. Ötvözetből készül, mindkét fülbevalóba egy gyöngy kerül. Próbálja ki ezt rendszeres használatra kirándulásra.

8. Menetes gyöngy nyaklánc:

Menetes gyöngy nyaklánc

Ez a sárga és narancssárga színű gyöngy ékszer olyan, mint a modern stílusú ékszerek. Elmúltak az ötvözet és a nehéz arany ékszerek ideje. Ez szálakból és gyöngyökből készül, és kézzel készített. Alkalmi társalgáshoz vagy nyaraláshoz is viselhető.

9. Gyöngy és zöld Onyx nyaklánc:

Gyöngy és zöld Onyx nyaklánc

Ez a gyöngyökből és zöld onyxból készült gyönyörű keverék nyaklánc teszi ezt a nyakláncot elegáns darabká. Ez egy hosszú nyaklánc, tökéletes egy saree vagy lehenga fölé. Nagyszerű és királyi megjelenést kölcsönözhet, és vonzónak tűnhet.

10. Arany díszítésű fülbevaló:

Arany díszítésű fülbevaló

Ezek a díszített arany fülbevalók nagyszerű divatbejelentést tehetnek, ha nagyszerűnek akarnak tűnni, de minimális tartozékokkal. Színes kövekkel és gyöngyökkel készülnek, precízen tervezve. Párosítható sima aranylánccal vagy karkötővel hagyományos öltözéken, hogy teljessé tegye a megjelenést.

11. Kemp nyaklánc:

Kemp nyaklánc

Ez a színes kemp nyaklánc jhumkákkal nagyszerű ékszereket készíthet. Tökéletesen illeszkedik a hagyományos hagyományos viselethez, és lehetőleg esti rendezvényeken is viselhető. A jhumkák és a nyakrész ötvözetből készültek, aranyozva, hogy az ékszerek nagyszerűek és királyiak legyenek.

12. Gyöngygyűrű:

Gyöngy gyűrű

Ez a fehér gyöngygyűrű gyakori kiegészítő, amelyet sok nő és férfi visel világszerte. Aranyötvözetből és kövekből készül, amelyek tetején nagy gyöngy található. Ez egy minimális kiegészítő, és gyöngy nyaklánccal és fülbevalóval könnyen kiegészíthető.

13. Ezüst gyöngy készlet:

Ezüst gyöngy szett

Ez az elegáns, ezüst bevonatú gyöngyszett tökéletes kiegészítő a következő nagy feladathoz. Sima gyöngyökből készült, ezüst bevonattal, hogy fényes legyen. A nyaklánc, a karkötő és a fülbevaló együtt jár hozzá. Hivatalos beállításokban is viselhető.

14. Choker nyaklánc:

Choker nyaklánc

Ez a gyönyörű choker gyöngy nyaklánc kötelező azoknak a hölgyeknek, akik szeretik a nehéz kiegészítőket. Arany, fehér és ezüst gyöngyökkel készült, kövekkel és ötvözetekkel keverve. Királyi és jómódú megjelenést kölcsönöz Önnek, és azonnal divatbejelentést tehet. Kárpitozható a szári -n vagy bármilyen más hagyományos öltözéken.

15. Arany gyöngy karkötő:

Arany gyöngy karkötő

Ez a gyöngy nyaklánc aranyötvözet láncból készül, arany és fehér gyöngyökkel. Ez egy elegáns ékszer, amely bármilyen öltözéken és szinte bármilyen alkalomra viselhető. Kifinomult megjelenést kölcsönözhet, miközben minimális marad a tartozék. Könnyen hordozható, és az alkalomhoz illő lógó fülbevalóval is kiegészíthető.

A gyöngy ékszerek mindig a legelegánsabb tartozékformák maradnak, és az emberek igényeik szerint viselik őket. Ami a gyöngy ékszereket illeti, számos lehetőség közül választhat, a gyöngy nyaklánctól a gyűrűig, a fülbevalótól a karkötőig és még sok másig. Elegáns megjelenést kölcsönözhet, miközben minimális megjelenést biztosít.