15 nyeste indiske perle armbånd designs

Perler har altid været efterspurgte siden århundreder, da kongens krone havde perler og mange andre værdifulde sten. Perler bærer et kongeligt præg og får dig til at føle dig speciel. Perlesmykker har altid været efterspurgt, og især perle armbånd ser meget unikt og elegant ud.

perle armbånd

Perle armbånd kan bæres til enhver lejlighed og med ethvert outfit, hvor du føler dig godt tilpas. Perlebangle ser godt ud på både piger og kvinder.

Forskellige typer perle armbånd:

Her henleder vi din opmærksomhed på, at nogle perlebangle -designs er som følger:

1. Traditionelt Pearl Bangle Design:

Traditionelt Pearl Bangle Design

Perle er en sten, der altid har været i tradition og aldrig har smykket været ude af mode. En perlebangle frister enhver kvinde på grund af dens elegance og enkelhed. Traditionelle perlebøjler er sådanne, der kan bæres til fester og godt kan være et passende officielt slid også.

2. Autentiske indiske perle armbånd:

Autentiske indiske perle armbånd

Disse typer armbåndsdesign og -mønster er autentisk indisk stil. Disse typer perlebøjler bæres i ægteskaber af kvindelige folk og får dem til at se absolut traditionelle og smukke ud. Disse armbåndsmønstre bæres normalt af kvinder i midaldrende og ældre alder. Armringerne er kølet med små hvide og guldperler, der får det til at se meget smukt ud.

3. Ghungroo og Pearl Bangles:

Ghungroo og Pearl Bangles

Ghungroo er defineret som små klokker, der kan hænges på armringerne for at forbedre skønheden. Denne type armbånd kan designes af alle metaller og se meget tiltalende ud. Her på guldbangle -perlen og ghungroo’erne er stubbet i et mønster, imellem er store perler præget, hvilket gør det til et fantastisk stykke. Så ghungroo med perler er en god kombination og et evigt design.

4. Snake Chain Pearl Bangles:

Snake Chain Pearl Bangles

Du kan have armbånd i mønster af en slange og ind imellem er perlerne besat. De anvendte perler kan have enhver farve, du ønsker. Hvis det ønskes, kan du hænge nogle små miniaturer som krystaller eller hjerteformede ophæng. Denne type armbånd er sød og giver dig et funky, sejt look.

5. Fancy Pearl Bangle Design:

Fancy Pearl Bangle Design

Som selve ordet beskriver, at hunner med en smuk perlebangle bæres for at skabe en stil og en egen måde. Disse smarte perlebøjler er velegnede til både saris og vestlige tøj og har et sødt look til dig såvel som dit håndled.

6. Polki præget perle armbånd:

Polki prægede perle armbånd

Da polka er uslebne diamanter og fås i forskellige farver. Smukke perlebånd kan oprettes i kombination med Polki og perle for at forbedre dit håndleds udseende. Disse armbånd kan endda bæres af teenagere såvel som midaldrende kvinder for at forbedre udseendet og skabe en stil foran deres venner og kolleger.

7. Seneste guldperle armbånd:

Seneste guld perle armbånd

Da guld er stedsegrønt, har designere blandet guldarmbånd med perler for at give forstærkning af armbåndets udseende. Guldarmbåndene er besat med perler imellem, så armbåndet ser meget charmerende ud. Denne type armbånd kan bæres dagligt såvel som kan være et godt kontor, der også bærer og dermed hjælpe dig med at skabe din egen stil.

8. Perlerarmbånd til piger og børn:

Perlerarmbånd til piger og børn

De unge piger og børn vil også gerne have en juvel, som de kan skabe deres egen stil og fremstå på mode. Perlerne præget mellem guldarmbåndene er den perfekte til små søde, da de kan bæres af dem ved enhver lejlighed, de ønsker, og ser ret søde ud som vinkler.

9. White Pearl Bangles:

White Pearl Bangles

Mange kvinder foretrækker perlebælter i hvidt. Så hvide perle armbånd er det rigtige valg for dig. Da hvid perle symboliserer ren og elegance, har armringerne samme betydning og udseende. Armringerne fremstår helt fantastiske og er elsket af kvinder til at klæde sig ud i en enkel, men med et strejf af elegance og stil i sig.

10. Pearl Bangles med sten:

Perle armbånd med sten

Perle og farvet sten er en dræberkombination. Da perler skinner og funkler og imellem når farverige sten er besat, ser armbåndet fantastisk ud. Denne type armbånd ser stilfuld ud og kan også bruges til fester, og kan også være godt kontorbeklædning.

11. Vintage Bridal Pearl Bangles:

Vintage brude perle armbånd

Som navnet siger vintage brudeperlebangle, skal armringerne også være for klassiske, unikke og kongelige. Disse armbånd foretrækkes af brude, da de ser meget elegante ud og får dig også til at se anderledes ud end mængden. Så disse armbånd er egnede til brudepar og endda fjender nygifte par.

12. skinnende kobber og perle armbånd:

Skinnende kobber og perle armbånd

Da kobber har et subtilt udseende og perle skinner, får denne kombination af begge armbåndet til at se smukt og charmerende ud. Du kan endda bruge farvede perler til at forbedre armbåndets udseende, og denne type armbånd ser godt ud med etnisk slid og får dig til at se meget smuk og charmerende ud.

13. Designer Pearl Bangle:

Designer Pearl Bangle

Da perlebøjle -mode aldrig går ud og oven på det, har armbåndet et designerlook, så er det næsten umuligt at stoppe dig selv med at eje et par til dine hænder. Armringerne er udskåret i forskellige former og mønster på kanterne perle er præget for at give det et designertouch og fremstå smukt. Disse armbånd kan også laves i forskellige metaller.

14. Diamond Pearl Bangles:

Diamond Pearl armbånd

Diamant er kendt for sin klarhed, glans og for sine blændende gnister. Diamanterne og perlerne er en perfekt kombination. Du kan bære disse armbånd til enhver lejlighed og endda det fester samt bryllupper også. Du kræver ikke noget specifikt outfit til at matche med diamantarmbåndet. De ser fantastiske ud på dine hænder og giver dig også et kongeligt præg.

15. Kundan Pearl Bangles:

Kundan Pearl Bangles

Kundan armbånd er den mest foretrukne juvel, da den skinner og har en gnistende effekt. Når perlen er besat mellem kundan, er blandingen af ​​begge en fantastisk kombination og får armbåndet til at se smukt ud. De har en rig og har et kongeligt præg. Det ser stort ud, men meget elegant i hænderne.

Smykker er kendt for at forbedre personligheden og give et smukt udseende. Ornamenterne, som folk bærer, hjælper endda med at beskrive en persons måde og hjælper med at markere et indtryk på andre. Perlebånd er de perfekte ornamenter, og det kan bæres af piger, teenagepiger såvel som kvinder. Det er et perfekt valg og kan bruges til enhver lejlighed. Du får sydende og autentiske designs af armbånd, og du kan vælge efter din smag og mode.