15 Seneste indiske glasbøjlesamling

Smykker, ornamenter er et af de vigtigste tilbehør, der kan fuldende en kvindes tøj. Det er meget rigtigt, at intet konventionelt outfit ufuldstændigt uden armbånd. Armbånd spiller en vigtig rolle ved festivaler, ægteskaber eller ved særlige lejligheder. Man kan finde en bred vifte af armbånd som glasarmbånd, plastikarmbånd, metalarmbånd, sten- og perlerarmbånd osv. Men glasarmbånd foretrækkes mest af kvinderne, især når det kommer til en ny brud, bliver disse armbånd et must have tilbehør.

Indiske designerglasarmbånd:

Lad os se en liste over top 15 trendy glasarmbåndsdesign, der kører med mode:

1. Almindeligt glas armbånd:

indiske-almindeligt-glas-armbånd

Armbånd i almindeligt glas bruges mest af kvinden på grund af dets ædru og stilfulde udseende. Du kan finde en lang række farver og stilarter i armbåndene i almindeligt glas. Og det bedste ved denne type armbånd er, at du kan matche dem med farven på dit tøj og kan lave din egen stilerklæring.

2. Stone Studded Glass Bangles:

glas-armbånd-sten-besat-glas-armbånd

Armbånd i glas med sten kan bringe en charme i din personlighed. Denne slags armbånd, især arbejde med de traditionelle kjoler. Sten findes i de i de forskellige farver. Parring af disse armbånd med de andre almindelige armbånd kan vise din unikke sans for styling.

3. Red Glass Bangles:

glasarmbånd

Røde glasarmbånd er en vigtig del af indiske glasarmbånd. Vi kan se, at disse typer armbånd for det meste bæres af de nygifte kvinder. Brug disse fantastiske røde armbånd i din hånd og vis din rige smag for tilbehøret.

4. Brude glas armbånd:

glas-armbånd-brude-glas-armbånd

Når vi taler om brudebøjlerne, er det eneste, vi først tænker på, “chura”. Men vi kan også få et stort udvalg af indiske glasarmbånd til brude. Du kan også finde designeren og stilfulde brude glasarmbånd inchura -stilarter. Disse smukke glasarmbånd kan gøre din bryllupsdag mindeværdig for altid.

5. Designer glasarmbånd:

glas-armbånd-designer-glas-armbånd

Designer glasarmbånd er i stor efterspørgsel på grund af deres høje klasse og traditionelle udseende. Denne slags armbånd slås sammen med krystaller, perler eller anden sten som perler. Kvinde foretrækker at bære disse armbånd ved enhver særlig lejlighed som bryllupper eller familiefunktioner. Sådanne armbånd fungerer bedst med de traditionelle outfits.

6. Kina glas armbånd:

glas-armbånd-Kina-glas-armbånd

Kina glasarmbånd er meget populære blandt de unge piger. Disse er for det meste bredere end de andre normale armbånd og har et højt blank look. Glasarmbåndet i Kina fungerer bedst med de afslappede påklædninger. Så hvis du skal ud at rejse, skal du bære et eller to stykker af disse armbånd, og det er nok til at give dig et udseende af en diva.

7. Glas armbånd-armbånd stil:

glas-armbånd-glas-armbånd-armbånd-stil

Hvis du elsker at bære armbåndet omkring dit håndled, men også gerne vil have udseende af armbånd, så er denne type armbånd lavet til dig. Du kan finde et stort udvalg af designs og stil i denne kategori. Nogle af dem er besat med krystal- eller zirkonsten, som kan forbedre din personlighed foran menneskerne omkring dig.

8. Jhumka glasarmbånd:

glas-armbånd-jhumka-glas-armbånd

En af de mest nødvendige armbånd er jhumka glasarmbånd, da de kan fuldføre dit tøj til en særlig lejlighed. Denne unikke og effektive, stilfulde armring kan øge en øjeblikkelig glamour i din makeover. Få disse jhumka armbånd og lad dine hænder blive forelsket i dem.

9. Murano glas armbånd:

glas-armbånd-murano-glas-armbånd

Murano glas armbånd er et af de bedste modetilbehør. Hvis du er en elsker af modesmykker, vil denne fungere bedst for dig. Man kan finde en lang række nyeste glasarmbåndsdesign og -former i denne kategori, så få et af Murano -glasarmbåndsdesignerne efter dine behov, og du vil være klar til at prale af en ny stil i dit udseende.

10. Twisted Glass Bangles:

indisk-snoet-glas-armbånd

Twisted glass armbånd er en anden del af det nyeste glas armbånd design. Sådanne armbånd bruges mest af de unge piger og teenagere. Disse findes i almindeligt glas eller trykt glas. Trykte ser mere attraktive ud og giver dig et kig på en nutidens moderne kvinde.

11. Perle besat glas armbånd:

glas-armbånd-perle-besat-glas-armbånd

Hvis du vil vise din smag for de rige og klassiske smykker, ornamenter, så kan disse perlebesatte glasarmbånd godt tilfredsstille dig. Du kan bære disse armbånd ved særlige begivenheder eller på særlige festivaler. Du kan også parre dem med andre armbånd eller bære dem alene. Uanset hvordan du bærer dem, vil de helt sikkert gøre dig til en iøjnefaldende personlighed.

12. Flerfarvede glasarmbånd:

glas-armbånd-flerfarvet-glas-armbånd

Flerfarvede glasarmbånd er den slags armbånd, der aldrig går af mode. Disse armbånd kan faktisk blive parret med alle dine outfits. At bære disse charmerende regnbue -armbånd er nok til at give dig et smart og elegant look. Når du får disse armbånd, er det ikke nødvendigt at spilde din tid på at matche armbånd med dine kjolefarver.

13. Hvide glasarmbånd:

glas-armbånd-hvidt-glas-armbånd

Hvide glasarmbånd kan bæres af kvinden i enhver aldersgruppe. De meget færdige glasarmbånd i hvid farve giver dig din egen unikke stilerklæring. Smukt designet med røde og grønne krystaller, disse armbånd kan bæres ved en festlig lejlighed. De hvide glasarmbånd er perfekte til at forny din smykkekollektion.

14. Gyldne glasarmbånd:

glas-armbånd-gyldne-glas-armbånd

Gyldne glasarmbånd er et af de mest almindelige tilbehør, der bruges af kvinderne. Den bedste del ved disse armbånd er, at de arbejder med alle slags eller påklædning, uanset om det er afslappet eller en fest. Tilføjelse af få farverige armbånd med dem kan bringe en bling i dit overordnede udseende.

15. Trykte glasarmbånd:

nyeste-trykte-glas-armbånd

Trykte glasarmbånd er en modedesign. Trykt glas kan bæres med alle slags tøj. Denne enkelt armring kan bæres med skjorter og tunikaer, og hvis du er iført saree eller et konventionelt outfit, kan du bære 2 eller flere armbånd i hver hånd.

Der er ingen tvivl om, at kvinden elsker smykkerne og modetilbehøret, og armringerne er en af ​​dem, som bruges til at dekorere håndleddet på en kvinde. Men det er meget mere end det enkle tilbehør, der forbedrer skønheden i en kvindes håndled. Glasarmbånd har deres eget sted og er i stand til at give dig et elegant strejf i dit udseende. Glasarmbåndene fås i mange fantastiske og yndige designs. Hvis du tilslutter dig selv med glasarmbånd, kan du gøre dig modig og moderigtigt eventyrlysten for at få det anderledes udseende og vil hjælpe dig med at dukke hele din påklædning op.