15 Seneste samling af silketrådsarmbånd i 2021

Silketrådsarmbånd er armbånd, der er pakket med silketråd. Det er nyt på armbåndsmarkedet og er også meget efterspurgt. Unge piger har mere dille af silketråd armbånd. Du finder det meste af denne type armbånd på markedet i nærheden af ​​pilgrimssteder. Disse armbånd kan bruges af alle aldersgrupper. Selv bruden kan bære silketråd armbånd på hendes bryllupsdag. Armbånd med silketråd ser attraktive ud at have på og giver et usædvanligt udseende.

Smukke og trendy brudebånd med silketråd:

Der er mange forskellige slags silketråd armbånd. Nye armbånd med silketråd har nogle unikke designs, der får dig til at se anderledes ud end andre.

1. Silketrådsarmbånd med stenarbejde:

Silketrådsarmbånd med stenarbejde

Dette er meget smukke silketrådsarmbånd, hvorpå der er et stenværk. Der er to brede armbånd, der dækker små armbånd imellem. På bredt armbånd er der stor sten besat med blå og hvid farve. Det vil matche med kraftig pink og gul farve chaniya choli.

2. Silke tråd brude armbånd:

Bridal Bangles i silketråd

Dette er brude silketråd bangle design. I kombination med lyserød og orange farve holdes pink lille armring enkel. Over orange armbånd er der præget en kugle i gylden farve. Dette vil virkelig se fantastisk ud med dit brude outfit og få dig til at se anderledes ud end andre brude.

3. Håndlavede armbånd med silketråd:

Håndlavede armbånd i silketråd

Denne håndlavede silketrådsarmbånd er designet så attraktivt. Silkebangle i pink og grøn farve ser så fantastisk ud, og der er knyttet en række diamanter over grønt armbånd. Hele sættet med silketrådsarmbånd ser så tungt og fyldigt ud.

4. Brede silketrådsarmbånd:

Brede silketrådsarmbånd

Disse brede silketrådsarmbånd kan også bæres i ét stykke. Dette er perfekt til unge piger at have på med kurta og kjole. Alle tre er designet så unikt. Tråddesign i flere farver udføres over hver, og der er også knyttet stenarbejde over det.

5. indiske silketråd armbånd:

Indiske silketråd armbånd

Dette er virkelig fantastisk silketråd armbåndsdesign med hvid og grøn farvekombination. Det ser så smukt ud med hvide og grønne almindelige armbånd. På få hvide armbånd er der tilsat silketråd af grøn farve. Det er nyeste silketråd armbånd. Det skildrer to farver på vores nationale flag.

6. Silketrådsarmbånd med perler:

Silketråd armbånd med perle

Jeg elsker perler. Det får dig til at føle blød. I dette silketråd armbånd design billede, er der udført blomst design med brug af perler. Det ser så fantastisk ud i sin enkelhed. Designet er også let og tungt. Det vil pryde dit håndled og være attraktivt. Det er behageligt.

7. Elegant Silk Thread Bangle Set:

Elegante armbånd i silketråd

Dette er en fantastisk farve i silketrådsarmbånd. Gylden farve er sådan, at den vil se godt ud med hvert farveoutfit. Almindeligt silketrådsarmbånd er dækket med yderligere to armbånd, og på det er der fastgjort guldkugler. Det vil virkelig se elegant ud på hånden.

8. Creative Silk Thread Bangles:

Kreative silketråd armbånd

Denne armring med silketråd er skabt med så meget kreativitet. Der bruges meget små tynde armbånd, og på den tykke er der anderledes design af perle- og stenserier. Gylden silketråd er bundet over tyk armring. Sammen ser det så stilfuldt ud.

9. Silk Thread Bangles til børn:

Silke tråd armbånd til børn

Dette er silketråd armbånd til børn. Farverig silketråd bruges til to serier af stenarbejde. Børn kan bære denne på hver hånd. Børn vil se søde ud med disse silketrådsarmbånd og chaniya choli. Børn vil føle sig lykkelige, når de får ros i disse armbånd.

10. Multi Color Silk Thread Bangles:

Armbånd i flerfarvet silketråd

Fordelen ved at bære flerfarvet silketrådsarmbånd er, at du kan bære den overalt og på enhver farvekjole. Det ser simpelthen moderigtigt og værdigt ud. Silketråd i så mange farver bruges med yndefuldt udseende. Det er fancy og udsøgt også med fin farvekombination.

11. Designer silketråd armbånd:

Designer silketråd armbånd

Denne silketrådsarmbåndsmodel er skabt af en ekspert. På bred gul silketrådsarmbånd udføres flot stenarbejde i rund og pæreform. Du kan også bruge denne silketrådsarmbånd til ægteskabsfunktioner. Det ser vidunderligt og dejligt ud.

12. Tri-Color Silk Thread Bangle:

Tri-Color Silk Thread Bangle

Dette er noget fancy silketrådsarmbånd med hvid, pink og blå farvekombination. På basishvid farve udføres klassisk design med blå og pink silketråd. Det vil også se sofistikeret ud med western outfit og perfekt til unge piger.

13. Silketrådsarmbånd med Ghungroo:

Silketråd armbånd med Ghunghroo

Dette er unikt design i armring med silketråd. Der er Ghungroo fastgjort på silketrådsarmbånd. Ligesom Anklet vil det også lyde Cham Cham på håndleddet, og folk kommer til at høre meget melodisk musik. Damer er skøre bag denne armring.

14. Silketrådsarmbånd med kuglekæde:

Silketrådsarmbånd med kuglekæde

Denne silketrådsarmbånd er dekoreret med kugler i gyldne farver. Det ser så kunstnerisk og dejligt ud. Damer vil elske dette design, og det vil også se sødt ud på håndleddet. Denne silketrådsarmbånd får dig til at se charmerende og yndig ud.

15. Silk Thread Party Bangles:

Silk Thread Party Bangles

Der er en trend med iført sort og rød farve outfit til fest. Så denne silketrådsarmbånd vil være passende til din fest. Der er hvid farvesten præget på sort og rød silketrådsarmbånd. Dette vil skinne ud med dit outfit i mørke af natfest.

Armring med silketråd fremstår så meget yndefuld og stilfuld. Det har også flotte designs til unge piger. Silketrådsarmbånd er også til børn, unge og kvinder. Nyeste silketråd armbånd har så mange flotte designs med sten og perler. En silketrådsarmbånd har kvalitet af fængslende damer med sit dejlige udseende. Bortset fra almindelige metalarmbånd har damer bevæget sig mod disse silketrådsarmbånd for at få lidt forandring. Dette vil se nyt og trendy ud med dit outfit. Dette kan vise sig at være den bedste gaveindstilling til dine kære.