30 moderne designs af trådarmbånd til kvinder i 2021

Fra bryllupper og funktioner til festligheder og overordnet traditionelt udseende og udseende kan man ikke gå glip af at bære armbånd. Det være sig sarees eller kjoler og churidars, armbånd tilføjer faktisk en tone af feminint og festligt udseende. Den seneste trend her er det helt nye trådarmbånd. Disse trådarmbånd vinder popularitet i de seneste år på grund af det elegante og sofistikerede udseende og glatte overdådige udseende og design. I dag vil vi dække alt om de dejlige trådbøjler. De er sæsonens hit, og vi satser på, at du ikke vil gå glip af dem.

Seneste modeller af trådarmbånd sammen med billeder:

Vi har arbejdet med at bringe dig de yderste smukke, klassiske og nyeste trådarmbåndsdesign og -modeller. Disse trådarmbånd er generelt lavet med silketråde, der ruller rundt om almindelige armbånd for at give dem et detaljeret og charmerende look. Flere designs og modeller er inden for dem, såsom grundlæggende trådarmbåndsdesigner eller dem med perler, pailletter eller krystaller. Lad os vide alt om disse churi- og chudi -designs i dag med billeder.

1. Armbånd i silketråd:

Silketråd armbånd

Kilde: Instagram

Lad os begynde med det mest klassiske og alligevel enkle og elegante design. Disse blå farve silketråd armbånd med abstrakte designs er flotte såvel som charmerende. Det er ret afslappet, velegnet til alle og er også alsidigt. Hvis du vil begynde med silketrådens armbåndsdesign, kan dette være et godt valg. Hvis ikke blå farve, kan denne også findes og tilpasses i forskellige farver.

 • Design: Blå farve silketråd armbånd
 • Lejlighed: Festligheder, afslappet
 • Tip om stil: Brug dem med churidarsæt og anarkalier for et elegant look.

2. Trådarmbånd med navne:

Trådarmbånd med navne

Kilde: Instagram

Vi har også silketrådsarmbåndene indgraveret med tilpassede navnesign. Her er et sådant eksempel. Disse er håndlavede trådarmbånd, der er perfekte til bryllupper og storslåede lejligheder, især til bruden. De giver en følelse af charme og ynde med stil og feminint, traditionelt personligt udseende. Hvad synes du? Disse er blandt det nyeste nye trådarmbåndsdesign.

 • Design: Silketråd armbånd med tilpassede navne i farver
 • Lejlighed: Bryllupper
 • Tip om stil: Disse er ideelle til brug med traditionelle pattu sarees.

3. Designer tråd armbånd:

Designer tråd armbånd

Kilde: Instagram

Hvem kan ikke lide designer ting? Vi kvinder elsker jo sådanne indviklede, smukt designede armbånd og tilbehør. Disse designer tråd armbånd er blandt vores favoritter, arbejdet med kundan sten og indviklet design. Ideelt set bruges den blå og sorte skraverede silketråd til at bringe den overdådige stemning til disse armbånd.

 • Design: Designer silketrådsarmbånd med Kundan -sten
 • Lejlighed: Receptioner, bryllupper
 • Tip om stil: Disse armbånd er perfekte med sareer, halve sareer og lehengas.

4. Brude tråd armbånd:

Brude tråd armbånd

Kilde: Instagram

De sydindiske brude har en følelse af tidløst klassisk design brude slid armbånd, lignende i de fleste tilfælde. Vi har endda trådarmbånd i et lignende mønster, og her er et sådant eksempel. Disse brude tråd armbånd kommer med valgfri farver med sten fastgjort til dem. Disse armbånd med trådsmykker ser traditionelle og perfekte ud til bryllupper.

 • Design: Brude tråd armbånd med sten
 • Lejlighed: Bryllupper og fester før bryllup
 • Tip om stil: Sareer og halvsareer er perfekte til denne stilerklæring.

5. Trådarmbånd med perler:

Trådarmbånd med perler

Kilde: Instagram

Vi er forelsket i denne smukke fed farve tråd armbånd med perlevedhæftninger. Disse trådarmbånd med perler er udsøgte og charmerende for kvinder, der elsker elegante, enkle og unikke designs. Tjek dem ud, og du vil også elske dem!

 • Design: Røde trådarmbånd med perler
 • Lejlighed: Afslappet, festligheder og funktioner
 • Tip om stil: Disse armbånd er ideelle til matchende churidars, anarkalis og salwar sæt.

6. enkelt tråd armbånd:

Enkelt gevind armbånd

Kilde: Instagram

Leder du efter noget ligetil og dagligdags formål? Her er de enkelttrådede armbånd, du måske er stødt på. Denne røde farve model leveres med sølvfarvede små vedhæftede filer for at tilføje til stilen og det generelle udseende. Trådarmbåndsdesignet er perfekt til kvinder på tværs af aldersgrupper og er også alsidigt i brug.

 • Design: Rød farve enkelt gevind armbånd
 • Lejlighed: Hver dag
 • Tip om stil: Disse kan bruges med afslappede outfits som kurtas og salwar.

7. Multi Color Thread Bangles:

Multi Color Thread Bangles

Kilde: Instagram

Leder du efter noget alsidigt og velegnet til forskellige farver på outfits og kjoler? Hvad med disse flerfarvede trådarmbånd, der matcher dagen? Denne særlige model er perfekt og rigtig, ideel til matchning med en række outfits og nuancer. Den leveres med perler og stenvedhæftninger for at skabe en moderne stemning og elegant stil.

 • Design: Flerfarvet gevindarmbånd med perler og stenfastgørelser
 • Lejlighed: Festligheder
 • Tip om stil: Kjoler, salwars og sarees.

8. Trådarmbånd til baby pige:

Trådarmbånd til baby pige

Kilde: Instagram

Babypigerne og spædbørnene ser også dejlige og yndige ud i armbånd. Disse små farvebånd i grøn farve til babypiger er perfekte til at matche deres sødme og små hænder. Uanset om du har en festlighed på vej ind, festligheder eller enhver begivenhed, så prøv disse med dejlige vedhæftede filer og udsmykninger; vi satser på, at din baby vil virke fascinerende.

 • Design: Grøn farve tråd baby pige armbånd med krystaludsmykning vedhæftede filer
 • Lejlighed: Festligheder, begivenheder
 • Tip om stil: Pattu Wear.

9. Resham Thread Bangles:

Resham tråd armbånd

Kilde: Instagram

Har du nogensinde hørt og stødt på Resham trådarmbånd? Disse smukt udseende er perfekte, hvis du ikke vil have et for simpelt look eller design på dig. Resham -tråden selv tilføjer en følelse af elegance og overdådigt udseende enormt, og bestemt er disse armbånd meget skinnende. Dette særlige Resham trådarmbåndssæt er et sådant look. Hvordan kan du lide det?

 • Design: Resham trådarmbånd med krystaller og vedhæftede filer
 • Lejlighed: Funktioner
 • Tip om stil: Lehengas, sarees og lange kjoler er perfekte.

10. Uldtang armbånd med Latkan:

Uldtang armbånd med Latkan

Kilde: Instagram

Der er intet som uldtrådarmbånd til de kvinder, der elsker unikt udseende eller er inspireret af nordindisk kulturtøj. Dette særlige design er i sig selv fascinerende og dejligt. De er perfekte til festlige looks med sydende fantastiske og generelle eksotiske optrædener.

 • Design: Uldtang armbånd med Latkan design
 • Lejlighed: Festligheder, funktioner
 • Tip om stil: Salwars, Patialas og kjoler er perfekte til at bringe en god stemning til disse modeller.

11. Gevind Gota Wrap Bangles:

Tråd Gota Wrap Bangles

Gota arbejde er meget almindeligt og udsøgt i Indien. Det findes i sarees, salwar -sæt osv. Her er armbånd også dette unikke touch, så du derefter kan parre dem smukt med dit outfit. Armringerne er pakket ind i tråd og skal arbejde, hvilket gør dem meget velegnede til fester, bryllupper osv.

12. Ribbon Thread Bangles:

Ribbon Thread Bangles

Mange armbånd er først pakket ind i silketråd og derefter krydset over i et mønster med koordinerende bånd for at give det et traditionelt udseende. Båndene kan også være i guld- eller sølvfarve. Dette giver armbåndet et rigere udseende. Båndtrådarmbånd er farverige og bruges til bryllupper, forlovelser osv.

13. Designer armbånd ved hjælp af tråd:

Designer armbånd ved hjælp af tråd

Blandt tråden er armbåndsmodeller designerarmbånd, der nu er meget populære. Disse er normalt skræddersyet til at passe til bestemte kunders behov. Ifølge dine outfits kan du få et designerarmbåndssæt, der fungerer godt. Hvis outfittet er blåt, kan sættet indeholde blå silketrådsarmbånd og armbånd i sølv eller guld. På denne måde kan du også mikse og matche armringerne fra forskellige sæt.

14. Laharia Style Thread Bangles:

Laharia stil gevind armbånd

Rajasthani tradition for laharia er meget berømt over det hele. Sarees, salwar sæt med laharia design er elsket af kvinder og bæres især i regntiden. For at supplere dette look er der laharia -armbånd i samme laharia -mønster. De fås i forskellige farver og kan også kombineres med almindelige farver.

15. Perlearbejds -armbånd:

Perle arbejde gevind armbånd

Silketrådsarmbånd indeholder også perleværk for at gøre sættene mere unikke. Armringerne er pakket ind i silketråd, og derefter kombineres den sidste linje med en række små gyldne perler. Dette komplette look giver ikke kun farve fra trådene, men også rigdom fra de gyldne perler.

16. Stone Work Thread Work Bangles:

Stone Work Thread Work Bangles

Blandt de nyeste trådarmbånd er disse stenarbejde trådarmbånd, der er smukke, charmerende og stilfulde. De er også ret billige, men har masser af karakter. De findes i mange farver, og stenværket på dem gør dem også ganske moderne. Stenene er lyse i farven eller måske gennemsigtige. Dette giver armbåndet en yndefuld effekt og giver et helt look en uovertruffen glans.

17. Neon tråd armbånd i forskellige farver:

Neon tråd armbånd i forskellige farver

Nye trådarmbånd kommer hele tiden på markedet. Hvert nyt design skal være unikt. Disse neonfarvede trådarmbånd er mode nu, da de er eksklusive og specielt fremstillet til den yngre generation. Unge piger elsker at prale med deres udseende, og disse neonfarver er gode til at gøre et look lysere.

18. Designer Perler Bangles Tråd:

Designer perler Bangles tråd

Bortset fra de bittesmå guldperler, der er tilføjet armringerne, er disse trådarmbånd udsmykket med designerperler, klokker osv. Valget er enormt, da nogle af trådarmbåndene er lavet med dejlige små hvide perler. Nogle er snøret med klokker, der ringer så let, når en person bevæger sig. Disse er igen et valg af den unge generation, der elsker at være mere moderne.

19. Indian Design Bangles:

Indisk design armbånd

Silketrådsarmbåndene er også lavet traditionelle med indiske designs. Sættet indeholder normalt en bred armring i midten og tynde armbånd på siderne. Det brede armbånd er derefter dekoreret med noget traditionelt indisk design. Disse indiske designs kan være et blad, påfugl, blomster osv.

20. Charms Thread Bangles:

Charms Thread Bangle

Et unikt twist til armbånd i silketråd fremstilles ved hjælp af charms. Disse er et sæt silketråd armbånd, der er forbundet sammen ved hjælp af en række charms. Charmene kan have kugler eller andet trådarbejde hængende fra dem. Charmene føles lette, og de har en finurlig effekt på hele sæt armbånd.

21. Firkantede eller sekskantede armbånd:

Firkantede eller sekskantede armbånd

Den moderne kvinde har brug for noget unikt og væk fra traditionen. Disse firkantede eller sekskantede armbånd er noget, som unge børn og piger foretrækker. Disse er så klassiske, at du også kan parre dem med jeans. Firkantede armbånd er normalt i en farve. Disse vil være lyse grønne, lyserøde, gule, røde osv. Med de fleste unge piges outfits. De sekskantede armbånd tilføjer et twist til de enkle firkantede. De er ganske raseri og bruges af den college-going publikum.

22. Zig Zag Weaving Thread Work Bangle:

Zigzag -vævetrådsarmbånd

Igen noget moderne og klassisk er zigzagmønsteret, der bruges på armringerne. Denne tråd armbånd nyeste designs har komplementære farver, der er vævet i zigzag -mode. Disse kan bæres over jeans eller endda kombineres med dit nyeste salwar -sæt.

23. Button Thread Bangle Designs:

Knap tråd armbånd design

Dette er et sødt design, der indeholder knapper i trådarmbåndene. Børn bruger normalt disse. De kan parres med deres foretrukne outfits. Børn elsker effekten af ​​knapper på ethvert element, og disse knappetrådarmbånd er de bedste. De er så farverige, at alle børn tiltrækkes af disse knaparmbånd. Hver knap er gevind på en finurlig måde, bortset fra den enkle trådning på skjorter.

24. Checker Style Thread Bangle:

Checker Style Gevind Bangle

Dette er en stil, der bruges af ikke kun børnene, men også voksne. Det kombinerer det ternede trådarbejde sammen med perler eller sten. De er normalt lavet i komplementære farver, der fungerer godt til indiske outfits. Trådarmene i brikstilen er et nyt, moderne look. De er lavet i bredere armbånd, så ternmønsteret er mindst fire rækker, og mønsteret er synligt.

25. Silketrådsklokker Bangles:

Silketrådsklokker armbånd

Gevindarbejde armbånd ser elegante ud, når de har det indiske designarbejde på dem. Disse omfatter klokker, der hænger i armringerne. Det bruges især til bryllupper osv., Hvor bruden bærer bryllupssættet. Disse armbånd i silketråd er smukke og ser bedst ud til vores indiske påklædning.

26. Heavy Work Designer Silk Thread Work Bangles:

Heavy Work Designer Silk Thread Work Bangles

Disse designer silketråd armbånd er mest unikke. De er dekoreret med store sten og perler. Dette giver armringerne et meget rigt udseende, der er perfekt til særlige lejligheder som bryllupper, forlovelser, fester og andre fester. De fleste brude elsker at bære disse tunge arbejdsdesigner armbånd, da de komplimenterer det tunge arbejde lehengas eller sarees bruden bærer på hendes bryllupsdag.

27. Fuchsia -trådarmbånd i silke:

Fuchsia gevind armbånd i silke

Mange moderne brude og kvinder bærer denne hændende og trendy farve. Fuchsia er en moderne farve og gør personen, der bærer den, lysere og strålende. Disse armbånd i silketråd er lavet med fuchsia-farvet tråd. Det tilføjer en lys charme til sættet. De er også prydet med perler for at give dem et traditionelt udseende.

28. Blomstermønster Gevind Bangles:

Blomstermønster trådarmbånd

Et enklere udseende for trådarmbåndene er blomstermønsteret. Hele armbåndet er pakket ind med en enkelt farve tråd. Derefter er armbåndet dekoreret med bittesmå lyserøde perler i et blomstermønster. Børn og unge piger elsker mest blomstermønsteret. Dette er et ganske sødt mønster og et, der købes af mange for dets livlighed.

29. Zari Thread Bangles:

Zari tråd armbånd

Zari -arbejde er blevet udført i Indien i mange år. Trådarbejde -armringerne er pakket ind i silketråd og zari -kanter. Disse er de mest traditionelle og komplette indiske udseende. Dette værk er så berømt i de fleste tøj, at det at have armringerne på samme måde kun bidrager til at fuldende udseendet. Dette er normalt et rigt udseende og bæres sammen med zari border sarees. Vi ser mange unge piger, der også gerne vil parre dem med deres trendy outfits.

30. Moderne trådarmbånd:

Moderne trådarmbånd

Den moderne kvinde har brug for nogle smykker, der ser godt ud til hendes tøj. Disse omfatter jeans, kjoler osv. På samme tid vil den moderne kvinde også gerne parre sit moderne designeroutfit med et lille traditionelt look. Disse moderne trådarmbånd giver det helt rigtige strejf af tradition. De giver den rigtige farve til et outfit og får det til at se elegant ud.

Trådbøjlerne findes i forskellige typer og modeller. Disse billeder af trådarmbånd giver et indblik i de forskellige typer, der er tilgængelige på markedet. Det hjælper dig med at bedømme, hvad der passer bedst til dit outfit. Vælg mellem silke, perleværk, designer, knap, zigzag, moderne, vævet, perle, neon og sten. Alle disse typer trådarmbånd giver dig mulighed for at vælge det bedste. Kombiner det med dit traditionelle outfit, gå moderne og elegant, og kombiner det med en t-shirt og jeans.

Selv kjoler er bedst egnet til at bruge disse dejlige smykker. Så få mest ud af dette indiske smykke, der nu er både traditionelt og moderne. Og gør det til din stil. Trådarmbåndsdesign er en god tilføjelse til din smykkekollektion. Det fuldender sættet med øreringe, halskæder og ringe. Det er fantastisk til børn, unge piger og voksne. Der er så mange typer at vælge imellem, og hver type giver dit outfit et rigt udseende.