9 Attraktive designs i messingarmbånd til mænd og kvinder

Messingarmbånd har en etnisk og traditionel sans med sig. Deres design omfatter charme som perler, muslingeskaller, agat, spænder osv., Som giver dine hænder eller tøj et historisk præg. De kan både bæres på etnisk og vestlig slid af både mænd og kvinder. Tidligere var messingarmbånd også kendt som armbånd. De er stadig kendt som Mali, Bella armbånd, Nabila og meget mere i forskellige lande med fantastiske designs.

Seneste armbånd i armbånd:

Lad os få et kig på nogle designs af messingarmbåndsdesign, du skal have i din armbåndskasse.

1. Farverige Beaded Messing Bangles:

Farverige armbånd med perler i messing

Messing armbånd sat med flere farver og beaded designs er sandsynligvis valgt af college teenagere på vestlige outfits. Der er også armbånd, der er præget med kurvede designs, der passer perfekt til andre armbånd. Det er ret bredt set, at designet også bæres på casuals.

2. præget messing armring:

Præget messingarmbånd

Messingarmbåndet er også kendt som kadas og har en åbning i én side, der kan passe på enhver størrelse. Armbåndet får også kurvede designs og bittesmå dekorative blomstermønstre. Armbåndsbøjlen har et bredt design, der er velegnet til tunge håndled.

3. Designer messing armbånd:

Designer messing armbånd

Messingarmbåndsdesignet får et designertouch med dejlige farver og knibe prikkede designs op. Armringerne med disse designs er også kendt som lakh armbånd i nogle områder af Gujarat og kombineret med kjoler og sareer.

4. Mænds simple messingarmbånd:

Herre Simple Messing Bangle

Et ganske enkelt og elegant afrikansk messingarmbåndsdesign bæres også bredt af mænd. Armbåndet er dekoreret med oxideret rebdesign med et gemt metaldesign til at fortsætte casuals. Armbåndet kan også laves derhjemme med en ren mappe i den nødvendige form og størrelse.

5. Hjemmelavet messingarmbånd til mænd:

Hjemmelavet messingarmbånd til mænd

Et stilfuldt hjemmelavet messingarmbåndsdesign til mænd er ret trendy i disse dage. Designet er kombineret med to messingstropper med kroge i messing. De kan bæres ved enhver lejlighed. For at tilføje til sin skønhed kan der også vedhæftes dødbringende charme i det midterste hul ved at binde dem.

6. Jaipuri armbånd i messing:

Jaipuri armbånd i messing

Jaipur har været ganske berømt for sine messing armbåndssæt designet med perler og sten, der giver et skinnende udseende. Messingen er besat med farverige store og små sten og perler for at give et designer look. De gyldne perler, der bruges til at lave en kant i enderne, giver armringerne et fast greb om, at stenene kan øge dets levetid.

7. Reb designet Messing Bangle til mænd:

Reb designet armbånd til mænd

Et nyt mænds messingarmbåndsdesign med et forenklet look er almindeligt accepteret til almindeligt slid. Designet er inspireret af armbånd i afrikansk stil, kendt som armbånd. Armbåndet får et rebdesign med twist og vendinger perfekt til fritidstøj. Armbåndet kan også laves ved hjælp af en kombination af andre metaller med messing.

8. Historiske messingarmbånd til kvinder:

Historiske messing armbånd til kvinder

Vil du give din personlighed et historisk præg! Tag armbåndene i messing med et historisk præg med designs strikket på det gennem skarpe knive. De tykke armbånd støber rundt om dine arme og giver dem et rettet look. Armringerne kan også laves med dine yndlingsdesign på.

9. Funky messing armbånd:

Funky messing armbånd

Armbåndene i messing får en trendy og moderniseret touch til at blive brugt hver dag. Den enkle messing får en klokkeform uden charms, perler eller anden form, hvis dekoration på den. Det er også det primære valg for universitetsstuderende til fester.

Messingarmbåndsdesignerne bæres nu også i ægteskabsfunktioner, da de moderniserede designs med attraktive designs er en god kombination etisk. Det er holdbarhed og kvalitet er den bedste grund til deres valg, ikke kun af mænd, men også af kvinder.