9 bedste designs af 8 gram guldsmykkerarmbånd i Indien

Armbånd er traditionelle smykker, der bæres af kvinder i Indien. De bæres i håndleddet og er et populært smykke. De kan være af guld, sølv, glas eller metal. Normalt foretrækker kvinder guldringerne. Prisen på guld er høj; derfor vælger kvinder 8g guldsmykker. Det er en legering af guld og andet metal som kobber. Det ligner guld og bliver ikke sort som andre metaller. Afhængigt af armbåndstype og -stil kan du også beslutte at bære den dagligt eller til arbejde eller fester.

8 gram guldarmbånd

Det 8 gram lange guldarmbåndsdesign:

Her er få typer af kvinders guldarmbånd i 8 gram.

1. Den smukke:

8g guld diamant armbånd

Alle kan lide et strejf af glans til deres ornament. Diamond fuldender dette. De går meget godt med guld. Armbånd med denne kombination får ofte fantastisk opmærksomhed. De ser rige og klassiske ud. Du kan bære den med sari og endda med en aftenkjole.

2. Thegem stil:

8g guld ædelsten armbånd

Mange af os tror på ædelsten. Det siges, at hvis du bærer den rigtige ædelsten på din fødselsdato, løser det alle dine problemer. Folk bærer dem i ringe, vedhæng og armbånd. Det ser cool ud og passer godt til det meste af dit outfit. Det giver et klassisk og traditionelt udseende.

3. Det tykke 8 gram guldarmbånd:

Radium 8 g guld armbånd

Kan du lide at din armbånd er tyk og skinnende? Radium er en slags polering udført på guldet for at give ekstra glans og sølvlook. Denne nye stil ser ikke kun godt ud, men er også dyr. Kombinationen af ​​sølv og guld får designet til at skille sig ud. Du skal være forsigtig, når du bærer dem, da vand eller sæbe kan skylle radiumlakken væk.

4. Gammelt er guld: Den antikke stil:

Antikke 8 gram guldarmbånd

Denne er et komplet bryllupslook bangle. Dens traditionelle stil og udseende sørger for, at det tilføjer sit eget skønhedsniveau til tøjet, mens det lykkes at stjæle showet. Armbåndet kommer besat med sten. Vælg og vælg de sten, du kan lide.

5. Being Classy: den ultimative 8-gram guldarmring:

Klassiske 8g guld armbånd

Klassiske 8 gram guldarmbånd er de almindelige. De har en glattere finish. Det er også godt for vestlige tøj. Den kan bæres med en saree. Deres klassiske ejendom begrunder deres navn. De er ikke meget skinnende, men ser stadig fantastiske ud på håndleddet. De kan bruges til daglig brug.

6. Party Wear Kind:

Fest Wear 8gm guld armbånd

Mange af os ved ikke, hvilke smykker vi skal have på festoutfit. Du vil måske ikke overbehandle tilbehør og ligne en brud. Derfor er minimal glans, men nok til at blænde armbånd, et godt valg til festtøj som et 8 gram guldarmbånd. De ser stilfulde ud, samtidig med at de holder glansen mild. De passer godt til ethvert outfit. Enkelt armbånd eller dobbelt armring kan vælges ud fra lejligheden.

7. The Daily Office Wear Kind:

Office Wear 8gm guldarmbånd

Dette er det mest populære valg af damerne derude. Her er sættet med armbånd, der er ideelle til daglig brug, der er ting og holder længe. Disse armbånd er glatte og stærke. De er holdbare til at rejse i tog og busser. De er ikke særlig skinnende. Det er et elegant valg.

8. De åbne 8- gram guldarmbånd:

Åbne 8gm guldarmbånd

Åbne 8 gram guldarmbånd ligner armbånd. De har åbning for at gøre det let at bære dem. Det følger med en lås. Dette er let og smart, især for dem, der har store håndflader og ikke let kan bære armbånd.

9. Kadas guldarmbånd:

Kadas 8gm guldarmbånd

Kadas er store brede armbånd. De er brugt single. Mange kvinder bærer den med andre tynde armbånd lavet af metal eller glas. De tilføjer x-factor til det sæt af armbånd, der er slidt. Det er ideelt til bryllupper og funktioner.

Armbånd er det populære smykkevalg blandt kvinderne. Med udvalget af let tilgængelige muligheder og designs kan du nu begynde at bære dem dagligt.