9 Glory Keshi Pearls ékszer modell nőknek 2021 -ben

A keshi gyöngyök a Tahiti -tengerből vagy az Ausztrál Dél -tengerből nyert természetes gyöngyök. De vannak olyan kenyérdarabok is, amelyeket az édesvízből szereztek, és amelyek ugyanazokkal a tulajdonságokkal rendelkeznek, mint a hatalmas óceánokból származó kenyérdarabok. Ezek a Keshi gyöngyök könnyen elérhetők a piacon, különböző árkategóriákban. A gyöngy ára a méretétől, formájától és az eredetiség minőségétől függ.

A legjobb divatos Keshi gyöngyök nőknek képekkel:

A legtöbb nő őrült az ilyen típusú Keshi gyöngyökért, így itt a legjobb 9 hagyományos és egyedi modellt kapják.

1. Valódi édesvízi gyöngy nyaklánc:

Igazi édesvízi gyöngy nyaklánc

Ezek az édesvízi gyöngy nyakláncok az új divatos ékszerek manapság. És 120 cm hosszú a Keshi és a barokk gyöngy kombinációjának formájával. Fényesnek és ragyogó fehérnek tűnnek, ami királyi csillogást kölcsönöz.

2. Nagy kampós fülbevaló:

Nagy horogos fülbevaló

Bemutatjuk a nagy Keshi gyöngy fülbevalókat, amelyek divatirányzatok voltak a legtöbb hölgy körében a múltból. Ezek a fülbevalók bármilyen típusú jelmezhez illeszkednek, és sokkal jobban illeszkednek. 14 k arany huzalból készülnek, akasztott modellben, ami további funkciót nyújt a gyöngy csillogó szépségéhez.

3. Dél -tengeri Keshi gyöngy karkötők:

Dél -tengeri Keshi gyöngy karkötők

Ez a gyönyörűen tervezett karkötő a Tahitian luxusgyöngyei felhasználásával készült. Ezek a kiváló minőségű Keshi gyöngy karkötők, nagyon vastag gyöngyházakkal, 7-10 mm-es sugárirányban. Szürke árnyalatú, divatos felhangokkal, nagy csillogással, a Francia Polinézia déli tengeréből származik.

4. Lebegő fehér Keshi gyöngy nyaklánc:

Lebegő fehér Keshi gyöngy nyaklánc

A gyöngy ékszerek lenyűgöző gyűjteménye, amely többszálú rétegben lebegő fehér Keshi gyöngyökkel rendelkezik. Ónix és édesvízi kristályokból készülnek, ezüst „C” csattal. Ez a gyöngy nyaklánc körülbelül 45 cm hosszú, és testreszabható mérettel rendelhető.

5. Örökkévaló sárga Keshi gyöngygyűrűk:

Örökkévaló sárga Keshi gyöngygyűrűk

Itt megtekintheti az ausztrál Paspaley déli -tengeri gyöngy kollekcióját, amely 10 mm -es barokk Keshi gyöngygyűrűt tartalmaz. Ezt a csábító sárga arany és 10 gyémánttal ellátott gyémánt kombinációt kapja, amely 0,30 karátos. Ez a dizájn az örökkévalóság számára dédelgetett.

6. Off White Keshi Pearls ékszerek:

Off White Keshi Pearls ékszerek

Ez a Keshi gyöngy nyaklánc dizájn kevésbé divatos típusa. A déli tengerből származik, és természetes ragyogása miatt továbbfejlesztették. Az itt használt Keshi gyöngygyöngyök alakjában és méretében változatlanok, ami természetes csillogó megjelenést kölcsönöz neki.

7. Édesvízi tenyésztett Keshi Pearl Design:

Édesvízi tenyésztett Keshi Pearl Design

Hozza ki öltözékét a lehető legjobban a kiegészítőiből, amelyeknek hasonlónak kell lenniük az itt bemutatotthoz. Ez a fekete Keshi gyöngy nyaklánc, amely jól tenyésztett az édesvízből. A CZ burkolócsatlakozót használják tartóssá és a legfinomabb csillogással, a legjobb egyszerű kialakítással és minőséggel.

8. Gyémánt szegecselt Keshi gyöngy fülbevaló:

Gyémánt szegecselt Keshi gyöngy fülbevaló

Ön rendelkezik a csillogó gyémántcsap kollekcióval, amely természetes Keshi gyöngyökkel rendelkezik. A Keshi gyöngyszeg fülbevaló a tahiti tengerből származik, igazi fekete színével. A mérete körülbelül 11,5 cm átmérőjű, és a csap értékét gyémántkővel ellátott tanulmányozás gazdagítja. Ezzel együtt 18k fehér aranyat is használnak.

9. Természetes fehér barokk Keshi gyöngyök:

Természetes fehér barokk Keshi gyöngy

Próbálja meg elkészíteni saját gyűjteményét ebből a gyöngy ékszerből ezekkel a laza Keshi gyöngyökkel. Természetes fehér árnyalatúak, 11-14 mm méretűek. Ezek a fehér Keshi gyöngyszkennelések könnyen kezelhetők, és kétoldalas lyukakkal vannak ellátva, hogy segítsenek a saját kollekció elkészítésében.

A közös árnyalatok a tiszta fehér, tört sárgásfehér, majd a kékesfekete tónusúak. Vannak barokk formájú keshi gyöngyök is, amelyekre nagy igény mutatkozik a divatbarátok körében. A fekete keshi gyöngyök is etnikai hovatartozásukban állnak, hogy a legjobb tartományokat hozzák ki. Ezentúl legalább meg kell próbálnia egyetlen gyöngygyűjteménnyel, ha még nem próbálta ki. Lehet, hogy beleszeret.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80