9 bedste nuancer af blå armbånd i mode 2021

Armbånd har været en del af den indiske kultur siden århundreder, men nu er de nye armbåndsdesign mest alsidige og eksklusive end før. Farven blå ligner himmel og hav og symboliserer endda følsomhed, visdom og bekymring for pligterne. Det afspejler endda styrke, kærlighed og tillid til de lignende kvaliteter, som verdens kvinder har. Da farven blå besidder disse kvaliteter, elsker den kvindelige folk iført forskellige nuancer af blå armbånd og fremstår smuk og sindssyg. Armringerne har et fantastisk kunstnerisk arbejde, der gør dig og dine hænder anderledes end andre.

Forskellige typer af blå farve armbånd:

Lad os se på top 9 blå armbåndsdesign til kvinder i indien:

1. Navy Blue Bridal Bangles Set:

Marineblå brude armbåndssæt

Denne type marineblå tunge brude armbånd står for at være unik og smuk, da det hjælper med at få bruden til at se speciel og fremragende ud fra mængden. Armringerne har kundan præget på det med små røde og blå sten i midten, hvilket giver et unikt og traditionelt udseende til håndled såvel som til bruden.

2. Tråd blå armbånd til kvinder:

Tråd blå armbånd til kvinder

Armbåndet er lavet af metal og derover er blå tråde vævet i et unikt mønster, hvilket gør det virkelig fantastisk at se ud og gøre det svært for dig at modstå at eje et af det. Disse armbånd kan slås sammen med et par jeans og casual og få et elegant look.

3. Blå og gyldne perle armbånd:

Blå og gyldne perle armbånd

Når perler bliver knyttet til de blå armbånd sammen med gyldne også, så giver hele sættet et elegant og stilfuldt udseende. Armbåndet hjælper med at forbedre dit udseende med mange folder og efterlader dig forbløffet over herlighed og lykke.

4. Sølv prikede blå armbånd:

Sølv prikede blå armbånd

Disse typer armbånd kan designes i både glas og metal, og du kan håndplukke den efter dit valg og udseende. Sølvprikkerne overalt i det blå armbånd efterlader dig målløs og fremstår meget smuk på håndled, når den bæres på kontorer til shopping eller hangouts også.

5. Lyse og mørkeblå strippede armbånd:

Lyse og mørkeblå strippede armbånd

De fantastiske farvekombinationer af lys og mørkeblå i strippet mønster afspejler et strejf af modernitet i disse armbånd. Armringerne fås i mange mønstre og designs, og det ser smukt ud, når det er parret med enhver form for beklædning, du har på.

6. Akryl blå armbånd:

Akryl blå armbånd

Disse typer lyseblå akrylarmbånd er perfekte til en arbejdende kvinde, da de er meget lette i vægt og ikke går dårligt dårligt i længden. Armringerne ser enkle ud, men har et strejf af elegance i sig, hvilket får dig til at se anderledes ud end andre.

7. Kundan Work Royal Blue Bangles:

Kundan Work Royal Blue Bangles

Her kommer en armring, der får dig til at fremstå som kongelig og elegant. Det kongeblå armbånd har skinnende kundansten præget i en blomst og efterlader mønster overalt og tilføjer det mere charme. Brugeren af ​​armbåndet kan ikke efterlades bemærket selv i mængden, hvilket får dig til at føle dig speciel fra andre.

8. Plastblå krystalarmbånd til piger:

Plastblå krystalarmbånd til piger

Armbåndet er lavet af plastmaterialer og oven på det er små skinnende vandblå krystaller præget, hvilket giver armbåndet et sydende og varmt look. Denne type armbånd foretrækkes af unge piger, da det passer med ethvert outfit og får dig til at se unik ud for andre, når de bæres på fester eller hangouts.

9. Etnisk blå farve glas armbånd:

Etnisk blå farve glasarmbånd

Denne type simple blå glasarmbånd giver dit håndled et traditionelt og etnisk udseende, når det bæres. Armringerne kan også bruges til daglig brug og tilføjer mere charme til dit udseende og giver dig et trendy udseende.

Blå armbånd fås i mange blå nuancer som navy, dyb, lys og kongeblå, og du kan få fat i armringerne, der matcher dit outfit. De blå armbånd får dig til at fremstå unik og fantastisk smuk, når den bæres ved enhver lejlighed. Disse armbånd passer til alle kvinder uanset alder og farve. Så få et sæt blå armbånd og få det traditionelle og etniske udseende.