9 indiske traditionelle krystalarmbånd til daglig brug

Armbånd har været et vigtigt og delikat ornament for damerne. De farverige jingler har altid været yndige på grund af dets udseende på hænderne. Et ganske trendy design i armbåndsdesignet er krystalarmbåndene, som også kommer i form af armbånd for et eksklusivt look. De kan også designes derhjemme efter dit valg af krystalperler, der matcher dit outfit.

Bangle designs med krystaller:

Følgende er få iørefaldende designs af armbånd i krystalarbejde, du stopper ikke med at gribe det.

1. Armbånd i sølvkrystalarmbånd:

Sølv krystal armbånd

Sølv i kombination med krystal giver et glorificeret design. Designet i armbånd i sølv i sterlingkrystalarmbånd får små linjer af krystaller på den ene side fastgjort i det. Armbåndet kan bæres ved særlige lejligheder over designerkjoler eller kun på casuals. Armbåndet kan også bæres i én hånd til fester.

2. Beskårne krystal armbånd:

Beskårne krystal armbånd

Et beskåret krystalarmbåndsdesign er lavet af bronzemetal. Armbåndet får et buet snit, hvor den ene bærer designs udformet med blade, mens den anden bærer hvide krystaller på den. Det giver et værdigt design til hænderne med matchende etnisk outfit.

3. Håndlavet krystalarmbånd med perler:

Håndlavet krystalarmbånd med perler

Overvejer at lave en krystalperle! Her er et design, du kan tænke over. Sølvarmbåndet er fastgjort med krystalperler i vandfarve og lilla diamantformede perler. Sammen med det er søde charme som hjerte og stjerner knyttet til et smukt udseende.

4. Sort og hvidt Crystal Bangle Design:

Sort og hvid Crystal Bangle Design

Et armbånd inspireret armbånd med enkelt hånd med sort og hvide krystaller giver et etnisk og afslappet look et skinnende look. Den tykke sølvkrystalarmbånd får flere hvide krystaller, mens midterdelen er dækket med sorte krystaller, der er meget velegnede på etnik.

5. Læder krystal arbejdsarmbånd:

Læder krystal arbejdsarmbånd:

Et funky design i armbåndsdesignet med armbånd er det, der er lavet med læderbælter. Det brede læderbælte er yderligere fastgjort med hvide og blå krystaller, der skaber et flydende design. Designet er yndet blandt college -teenagere mest på jeans og lange nederdele.

6. Single Crystal Bangle:

Single Crystal Bangle

Et dejligt design lavet med rosaguldsmetal får flere farverige krystaller. Det enkelte armbånd får en diamantlinje ved grænserne, mens midten er fyldt med krystaller i forskellige størrelser. Det passer til enhver farve kjoler for et glamourøst look.

7. Designer Simple Crystal Bangle:

Designer Simple Crystal Bangle

Et sølvkrystalarmbånd får et enkelt armbåndsdesign med en sød blomstret krystal i hvidt. Armbåndet har også et låsetype -design i den anden ende med små krystaller. Det er et enkelt mønster, der også kan laves af sølv og platin. Det kan give et forenklet look over kjoler og også vestlige kjoler.

8. Perle og krystal armbånd:

Perle og krystal armbånd

Et indisk krystalarmbåndsdesign ser elegant ud, når det får arbejde med perler og krystaller. De gyldne armbånd er dekoreret med perler i cremefarve i midten, mens siderne er kantet med krystaller. Bortset fra det får armringerne også blomsterkrystaller i midten.

9. Designer krystal armbånd:

Designer krystal armbånd

Et ganske kongeligt design i indisk krystalarmbåndsdesign lavet i sølv med vandblå krystaller og sølvperler bruges ret meget til et perfekt brudelook. Armbåndet får kurvede designs fremstillet af sølvperler og er fyldt med hvide og blå krystaller.

Krystalarmbåndsdesignerne er et modificeret udseende af armbåndsdesignerne. De kan også laves i oxiderede, guld, sølv, platin og bronzemetaller. Jaipuri -designs i krystalarmbånd er ganske berømte som det nye design i kategorien. Bortset fra dette er krystalarmbåndene også gunstige for de kvinder, der hader at bære bundter af armbånd.