9 traditionelle indiske brudebånd sætdesign 2021

En brudes trousseau skal have smykker, der indeholder armbånd, øreringe, ringe osv. Brudekjole er kun komplet med masser af farverige armbånd og også guld- og diamantarmbånd. Armbåndssæt kan omfatte flere armbånd eller armbånd sammen med armbånd, armbånd sammen med ure osv. Brudebøjlesæt kan ses i de fleste dele af Indien. Hver indisk stat vil have en vis unikhed i deres brudesamling, og hver af disse tilføjer kun pragt til bruden at være.

Bangles sæt til bryllup:

Tjek disse top 9 brudebangle sæt for at se, hvilket der vil pryde en smuk brud.

1. Bengali Tradition Bridal Bangles Set:

Bengali Tradition Bridal Bangles Set

En bengalsk brud fra Indien bærer dette smukke sæt på hendes bryllupsdag. Farverne hvid og rød er symbolsk for bengalsk. De røde armbånd er lavet af røde koraller, og de hvide armbånd er lavet af konkylier.

2. Gujarati og Rajasthani Bridal Bangle Sets:

Gujarati og Rajasthani Bridal Bangle Sets

Gujarati og Rajasthani brude ser udsøgt ud i deres brudekjole, og det er kun komplet ved at tilføje disse smukke armbånd, der bæres over hænder fyldt med ‘mehendi’. De kaldes ‘chuda’ og er lavet af elfenben. De er hvide og røde og dekoreret med sten. De er normalt i multipler på fire, da det er lovende.

3. Punjabi Bridal Bangle Sets:

Punjabi Bridal Bangle Sets

Brudene fra denne region bærer også elegante og tidløse smykker. Deres armbåndssæt indeholder et par elfenbenarmbånd. Disse armbånd er også knyttet til noget meget vigtigt kaldet ‘kalire’, som er streamers med sølv- og guldklokker.

4. Fuld hånd brude armbånd sæt i guld:

Fuld hånd brude armbånd sæt i guld

Mange brude fuldender deres ensemble ved at bære guldsmykker, og et armbåndssæt er en af ​​hovedkomponenterne. Disse kan være flere armbånd i tynd størrelse, eller de kan have forskellige størrelser og mønstre. Guld betragtes som meget lovende, og så mange familier køber disse armbåndssæt til bryllup.

5. Platin Bangle Sæt til Brude:

Platin armbåndssæt til brude

I nyere tid er brude mere eventyrlystne og elsker noget mere unikt. Platin som en mulighed appellerer til mange indiske brude, da det er sofistikeret. Mange forskellige mønstre er tilgængelige sammen med det komplette sæt halskæde og øreringe.

6. Bridal Bangle Sets i krystaller:

Bridal Bangle sæt i krystaller

Bortset fra traditionel påklædning kan brude i dag godt lide noget af det i deres påklædning. Disse majestætiske krystalarmbånd bringer lysstyrke og tilføjer masser af farve for at gøre deres bryllupsdag meget speciel.

7. Brude Polki Kada sæt:

Brude Polki Kada sæt

Disse er meget traditionelle brudebangle sæt, der bæres af indiske brude. Selvom de er tunge, giver de et meget elegant udseende til bruden. Nogle brude foretrækker kun at bære en af ​​disse kadas, da vægten er mere.

8. Marathi Culture Bridal Bangle Sets:

Marathi Culture Bridal Bangle Sets

Bryllup armbånd sæt kan ikke være komplet uden omtale af ‘Patlya’ og ‘Tode’ fra Maharashtra. Disse er lavet af rent guld, og bruderne bærer dem sammen med grønne armbånd for at fuldføre deres bryllupstøj.

9. Kundan og Meena Bridal Bangle Sets:

Kundan og Meena Bridal Bangle Sets

Disse er de mest traditionelle og farverige indiske bryllupsarmbånd. De er meget indviklede og ser smukkeste ud. Disse kan bæres af brudene selv efter bryllupsdagen. Der findes flere mønstre i dette, men påfugldesignet er mest udbredt.

Indiske brudebøjlesæt er den vigtigste del af enhver brud. De fuldender hendes look efter den smukkeste dag i hendes liv. Hvert af disse sæt gør en brud smuk, elegant og yndefuld. Der er så mange typer armbåndssæt, at det vil tage en brud og hendes familie masser af tid og tålmodighed at vælge fra det brede udvalg.