Top 15 nyeste designerarmbånd

Armbånd er normalt en af ​​de ubemærkede ornamenter, en kvinde bærer, men alligevel har det meget i sig selv for at supplere din skønhed. Et rundt ornament, der er beregnet til at bære i dit håndled og giver et elegant look til personligheden, især dem, der følger modetrends.

designer-armbånd

Armbånd, i den seneste æra er indviklet designet på mange af de kreative måder og er et af de dyrebare smykker til en gift kvinde.

Forskellige typer designerarmbånd:

Følgende er de nyeste designerguldarmbåndsdesigner, der hjælper dig med at vælge det bedste, der passer dig, blandt dem.

1. Designer guldarmbånd besat med diamanter:

Designer guldarmbånd besat med diamanter

Lad det være en kitty -fest eller en lejlighed, ingen dame efterlader en sten uomvendt for at klæde sig ud på den smukkeste måde. En elitesamling af mennesker, uanset om det er officielt eller personligt, er den bedste lejlighed til at vælge dette armbånd. En dyr en, også i udseende, ville helt sikkert blive et vurderingscenter for alle. Guldarmbåndet er ikke særlig bredt og ædru at have på, besat med diamant og smaragd, hvilket giver det et etnisk udseende, godt nok til at blive brugt med en saree eller jakkesæt.

2. Blomster designet Diamond Bangles:

Blomsterdesignede diamantarmbånd

En bred sort armring besat med diamanter i blomstret design er en af ​​de nyeste designerarmbånd. Et iøjnefaldende pryd, der ikke kun ville passe med det etniske slid, men også ville supplere en vestlig kjole.

3. Brede diamantarmbånd:

Brede diamantarmbånd

En designer diamantarmbånd usædvanligt bred, men i den nyeste modetrend. Det ville ikke engang koste dig meget, når det kun ville have et godt stykke arbejde at bære en! Smaragderne besat mellem de blomsterdesignede diamanter giver det et elegant look.

4. Harpiksarmring med guldflager:

Harpiksarmring med guldflager

En nyeste designerarmbånd med et eksotisk look, lokkende smykker til teenagerne. Den farvede harpiks giver den et ekstra almindeligt udseende og vil helt sikkert få dig til at skille sig ud blandt mængden.

5. Guldarmmanchetter:

Manchetter i guldarm

En nyeste designer guldarmring, armmanchetten, er et ornament, der passer både til de ældste såvel som de unge damer. Den tynde kant med de indviklede blade på begge sider giver det et elegant look og vil blive brugt sammen med enhver form for kjole, der foretrækkes.

6. Tynde guldarmbånd:

Tynde guldarmbånd

De nyeste modetrends med kurta og anarkalis, der blev brugt for meget af kvinderne, disse tynde armbånd i bulk, der skal bæres med sådan etnisk slid, ville helt sikkert gå med kjolen.

7. Et armbånd med alle looks:

Et armbånd med alle looks

Dette er et designerarmbånd i grønfarvet guld med besat diamanter, smaragd og lyserøde safirsten. Et ekstraordinært designet armbånd på en spiralformet måde, det ville være et underligt ornament båret af dig, sjældent fundet i en andens hånd. Diamanterne besat i en spiralform giver det også et andet udseende.

8. Peacock Kada:

Påfuglen Kada

Guldarmbåndet med diamanter, en antik endnu med en nyeste stil er et elitesmykke, der skal bæres til fester og lejligheder. Armbåndet designet i form af en påfugl imellem med sten og et lag diamant i hjørnerne, giver et attraktivt udseende. Dette er et bredt armbånd og ville supplere en åbenlyst klædt kvinde i etnisk.

9. Det hvide guldarmbånd:

Det hvide guldarmbånd

De sjældne armbånd i hvidt guld besat med rubinsten er en perle, der skal købes og bæres. Diamanterne besat på siderne giver det et klassisk look, og dette kan foretrækkes af kvinder, der har lyst til sjældne stykker. Armbåndets brede bund supplerer også dets design.

10. Den traditionelle indiske armring:

Den traditionelle indiske armring

Indien er kendt for sin skik og traditioner. At give en nygift kvinde, ville denne armring være den bedste løsning. Det tynde guldarmbånd med spadesign og diamanter besat imellem er smykker, som alle ville være glade for at eje.

11. The Big Diamond Bangles:

The Big Diamond Bangles

De smarte og ædru diamantarmbånd med de stærkt besatte sten lagdelt i hjørnerne og de firkantede diamanter designet i form af trapper imellem er en velsignelse at have. Disse er stærkt designede armbånd med diamanter, der udelukkende er velegnede til fester og lejligheder med tunge sareer eller dragter.

12. Det gule guld diamantarmbånd:

Diamantarmbåndet i gult guld

En elegant guldarmring med et simpelt, men alligevel nøgternt design imellem, er velegnet både til teenagere og ældste. Lad det være en western eller et traditionelt slid, armbåndet ville passe til noget af det. De tykke linjer i midten giver det også en væv, der stiger fra kategorien enkelhed, som armbåndet tilhører.

13. Rose Gold Diamond armbåndsur:

Rose guld diamant armbåndsur

Afviger fra kernetanken om et armbånd, er dette et ikke så let fundet ornament, der foretrækkes af nogen af ​​damen. En kombination af et armbåndsur og armring sammen er et perfekt ornament, der skal bæres. Ideen om at bære to ornamenter sammen, måske. Det snakede mønster med diamanterne så stærkt besat i lagene og uret passer imellem formet er et ekstremt attraktivt udseende for beskuerens øjne.

14. Armbåndet med perle og hvidt guld:

Perle- og hvidguldsarmbåndet

Armbåndet med et vestligt metallisk look med hængende perler kan være en mulighed for daglig brug for en dame. Guldarmbåndet med kurver imellem og besatte sten giver det en blanding af etnisk og vestligt udseende og kalder det et etnisk vestlig armring, måske.

15. Diamantarmbåndet i sterlinggult guld:

Diamantarmbåndet i gult guld

Et nyeste designer diamantarmbånd med guldknuden på toppen er en tynd armring med et iørefaldende design, ønskeligt af teenagere såvel som kvinderne.

Som sagt ovenfor ville det mest ubemærket ornament blive bemærket, hvis du foretrækker de ovennævnte armbånd. Når du skal deltage i en funktion, gå til en afslappet fest eller komme sammen, kan enhver lejlighed let deltage nu med mindre pres på at vælge, hvad du skal have på. Alle, adskilt fra hinanden, giver en tiltalende, og du kan vælge mellem dem.