145 A legjobb keresztény babanevek jelentésükkel

Valószínűleg már a terhesség első hónapjától a szülés napjáig elkezdett volna vadászni a névre. Valószínűleg még mindig nem találta volna meg a megfelelő nevet. Itt egy kis segítség. Vessen egy pillantást az új keresztény baba nevek listájára és jelentésükre.

keresztény baba nevek

A legjobb keresztény nevek fiúknak:

1. Ádám:

Ennek a névnek a jelentése „a földből”. Azt jelenti, hogy valaki ehhez a gyönyörű bolygóhoz tartozik. Ez elmondható az egyik legjobb bibliai fiú baba névnek. Az ember könnyen beleszerethet ebbe a névbe, és ennek az elnevezésnek az oka az a szeretet, amelyet a szülők szeretnek a gyermekük iránt.

2. Aiden:

Ez egy másik gyönyörű keresztény baba név, és a fiúk egyik legjobb keresztény neve. Aiden jelentése „tüzes fiatalember”. Felépíti a gyermek karakterét, és segíti a fiút abban, hogy könnyű benyomást keltsen a növekvő években. Az emberek elvarázsolnak, miután meghallják ezt a gyönyörű nevet. A név szinte minden keresztény fiú gyermeknek adható.

3. Aaric:

Ezeknek a neveknek óriási jelentőségük van. Ennek a névnek a jelentése „uralkodj irgalommal”. Az ilyen típusú neveket általában a hercegnek adták a régi időkben, abban a reményben, hogy elég sokáig fognak élni ahhoz, hogy királlyá váljanak, és igazolt irgalommal uralják saját királyságukat. A név a fiúk egyik leghíresebb bibliai neve.

4. Ádám:

Ennek a névnek a jelentése “férfi”. Ez egy nagyon jó név a keresztény fiúknak. Ez a keresztény vallás egyik leggyakrabban használt és használt neve. A név nagyon népszerű a bibliai szülők körében, és azt is jelenti, hogy „föld”.

5. Badrick:

Az A betűből most bejutottunk a babák legjobb bibliai neveinek listájába, amelyek B betűvel kezdődnek. Ennek a névnek a jelentése: „Fejsze uralkodója”, ami nagyon jó név a keresztény fiú számára. A név nagyon híres a keresztény fiúk körében.

6. Baltasar:

A Baltasar név azt jelzi, hogy „Isten”, amely csúcsminőségű név a 20. században született gyerekek számára. A Baltasar az egyik legjobb név a keresztény fiúk számára, és némi sűrűséget és súlyt ad hozzá az ember személyiségéhez. Az emberek először a neved alapján ítélnek meg, majd emberként gondolnak rád. Ezért rendkívül fontos a tisztességes név.

7. Fényszóró:

Ezeket a neveket általában olyan családokban használják, ahol vannak olyan emberek, akik szeretik a zenét és a hangszereket. Ennek a névnek a jelentése „trombitás”. Ez az egyik legjobb és legegyedibb bibliai babanév. A név meglehetősen híres a Bostonban nevelkedő gyerekek és a lányok körében, akik szeretik ezt a nevet, és vonzónak találják.

8. Cayden:

A Cayden azt jelenti, hogy „harci leányzó”, ami elég hiteles név, és az emberek érdekesnek találják, mivel a karaktered is megjelenik. A név nagyon szép, és illik egy fiúhoz, akinek harcosszerű szíve van. Ez az egyik legjobb módja annak, hogy keresztény fiút nevezzen el, és a fiú később megköszöni a szüleinek, hogy így nevezték el, amikor már elég idős ahhoz, hogy kitalálja ennek a névnek a jelentését.

9. Kálvin:

Azt jelenti, hogy „kopasz”. A Kálvin az egyik leggyakrabban használt keresztény név, és ezt a nevet leggyakrabban az Európában élő családokban, például Angliában használják. A név illik egy okos és jó kinézetű tehetséges gyermekhez.

10. Casson:

A Casson név jelentése „látnok”. Ez az egyik legszebb keresztény baba név, és különösen a fiúkhoz illik.

11. Csád:

A Csád szónak vagy névnek történelmi jelentése van. A név tele van örökséggel, és büszke lehet erre a névre is. A Csád név jelentése alapvetően „harcos”. Nagyon jó név a bátor és bátor gyereknek. Ha egy csecsemő már egészen kicsi korától lojalitás és bátorság jeleit mutatja, akkor ez a név tökéletes lehet számára.

12. Daan:

A Daan egy nagyon egyedi keresztény baba név, amellyel találkozhat. Ez a fiúnév azt jelenti: „Isten a bírám”.

13. Don:

A Don azt jelenti, hogy „a világ uralkodója”. Ez meglehetősen gyakori név a kereszténységben.

14. Dirk:

Dirk jelentése „nép uralkodója”. Ez egy módja annak, hogy a jövőben kihozza és bátorítsa a fiát, hogy legyen vezető és vezesse az embereket a jósághoz.

15. Fidel:

Fidel hűséges. A név napjainkban egyre népszerűbb, és valószínűleg egyedülálló keresztény név.

16. Fredrick:

Fredrick gyakori név a keresztények körében. Ez azt jelenti, hogy „nyugodt uralkodó”. Ez jelzi, hogy képes vezetni az embereket.

17. Gabriel:

Azt jelenti: „Isten az én erősségem”. Gábriel gyakran hírvivőként jelenik meg a bibliai történetekben. Angyalnak is tekintik.

18. Gedeon:

Gedeon egy név egy bátor katona emlékére, aki az Ószövetség szerint ismert, hogy megszabadította az izraelitákat a Midiántól. A név jelentése „levágás”.

19. Hebron:

Hebron jelentése „társaság” vagy „unió”.

20. Helek:

A Helek jelentése “simaság”. Ez lehet a legjobb keresztény név, amely egyedi és ritka.

21. Hiram:

A név jelentése „magasztos testvér”. A név héber eredetű. A növekvő művészeti és kulturális népszerűségnek köszönhetően a Hiram név kezdett népszerűvé válni.

22. Izsák:

Izsák nagyon gyakori név a kereszténységben. Ez azt jelenti, hogy „nevetés”. A név héber eredetű. Ez egy keresztény bibliai név.

23. Ézsaiás:

Ézsaiást az Ószövetségben hazafias prófétáknak nevezik. A név jelentése: „Az üdv az Úré”, és nagyon erős bibliai kapcsolata van. Ézsaiás név mindazoknak, akik keresztény bibliai nevet keresnek.

24. Jákob:

Jákob a Biblia szerint Ézsau öccse. Ismeretes, hogy bátyjával harcol az anyaméhben. Jákob azt jelenti, hogy „aki kiszorít”.

25. Jairus:

Jairus azt jelenti, hogy „megvilágosít”. Ezt úgy is gondolhatná, mint egy aranyos keresztény baba nevet a fiának.

26. James:

Jakab jelentése „kiszorító”, és Jézus Krisztus 12 apostola egyike.

27. Jason:

A Jason név azt jelenti, hogy „gyógyít”, vagy aki gyógyít. A Jason nagyon népszerű keresztény név a fiúk számára a kereszténységben.

28. Joel:

Joel jelentése: „Az Úr az Isten”. Joel szintén népszerű keresztény baba név, amelyről gyakran hallottál.

29. János:

Bizonyára mindannyian hallottunk erről a névről. János népszerű keresztény név, jelentése: „Isten kegyelmes”.

30. Jordánia:

Jordánia a folyóra utal. Azt jelenti, hogy „leereszkedni”. Jordan népszerű keresztény bibliai babanév.

31. József:

A József név jelentése: „Jehova adjon hozzá vagy gyarapítson”. József egy nagyon népszerű keresztény baba név. József is Jézus Krisztus apja.

32. Júdás:

Júdás héberül „dicséretet” jelent. Az Újszövetség szerint Júdás az, aki elárulja az Urat, Jézus Krisztust.

33. Levi:

A lévi törzsek a Biblia szerint az izraeliták papi osztálya. A név azt is jelenti, hogy “csatlakozott”.

34. Lucifer:

A Lucifer név jelentése „hajnalcsillag”. Lucifer egy másik általánosan ismert keresztény bibliai név.

35. Lukács:

Lukács jelentése „fényes”. A név Lucius vagy Lucas másik változata, és sok szülő számára előnyös választás.

36. Jel:

Markot Marcus néven is ismerik. A név jelentése “ragyogó”. Márknak kapcsolata van az Újszövetséggel az evangélium miatt.

37. Máté:

Máté a kereszténység egyik népszerű neve. Ez a keresztény gyerekek neve azt jelenti, hogy ’Jehova ajándéka’. Az is általános vélekedés, hogy Máté írta az evangéliumot.

38. Michael:

Valószínűleg kedvenc név a keresztények körében, ez széles körben népszerű sok család körében. Mihály azt jelenti, hogy „olyan, mint Isten”. A Biblia szerint Mihály győzte le a Sátánt a háborúban, amely a mennyben történt.

39. Mózes:

Mózest Egyiptom hercegévé emelik. A Biblia kiemelkedő alakja, és ő írta a tízparancsolatot a Sínai -hegyen. Ez egy másik keresztény bibliai név gyermekének.

40. Nathan:

Nathan héberül annyit jelent, mint „jutalom”. A név héber eredetű, és egyedülálló keresztény baba név.

41. Noé:

Noé a héber nyelvből származó név. A név jelentése “pihenés”.

42. Omar:

Omar „hegymászó”. A név héberül azt jelenti, hogy „aki beszél”.

43. Pál:

Azt jelenti, hogy „kicsi”. Pál is az egyik író és apostol az Újszövetségben.

44. Péter:

Pétert Jézus egyik eredeti tanítványaként ismerik. A név jelentése “rock”. Ez egy másik keresztény gyermek neve, amelyre gondolnia kell.

45. Fülöp:

Fülöp azt jelenti, hogy „harcos”, és egy másik apostol a tizenkettő közül.

46. ​​Rosh:

Rosh jelentése „herceg”. Ez egy másik módja annak, hogy elmondja a fiának, mit jelent Önnek.

47. Rufus:

A Rufus a vörös színre utal.

48. Sámuel:

A Sámuel név Pál eredeti neve. Sámuel jelentése „hallott”.

49. Simon:

Simon azt jelenti, hogy „hallás elfogadással”. A névnek bibliai kapcsolata van.

50. Tamás:

Thomas jelentése „iker”, és közismert nevén „kételkedő Thomas” szkepticizmusa miatt.

51. Theophilus:

Theophilus jelentése “Isten barátja”.

52. Uriel:

Uriel jelentése „Isten az én világosságom”, és a héber nyelvből ered.

53. Zerah:

A Zerah jelentése „fénykeltés”. Biblia említése: 1Mózes 36:13 említi Zerauh nevét.

Keresztény baba nevek jelentése lányoknak:

01. Abira:

Itt van egy rendkívül szép keresztény nevünk a lányoknak. A név nagyon szép, és általában alkalmas a nagyon erős lányokra, és a név jelentése is. Igen! Az Abira jelentése “erős”.

02. Akác:

Ennek a gyönyörű névnek a jelentése: „Szent lány”. Ez egy nagyon szép név a lányoknak, és elmondható, hogy az egyik leggyakrabban használt bibliai név a lányok számára. A nevet a világ egyik leghíresebb nője (keresztény) kapta, aki nagy sikereket ért el, és remélhetőleg a megnevezett női gyermek is.

03. Ada:

Itt van egy másik gyönyörű keresztény név a lányoknak. Ada jelentése „virágzó és boldog”. A név egy fiatal hölgyre utal, aki egyszerre virágzik és igazán boldog. Úgy tűnik, hogy az ezzel a névvel elnevezett lány nagyon elégedett az életével, és élvezi az életét. A név nagyon szép, és szinte minden keresztény lányt ilyen módon kell megnevezni.

04. Achazia:

Ennek a névnek a jelentése: „az Úr tart”. Ez az egyik leggyakrabban használt bibliai név lányoknak. A név alkalmas lesz azoknak a lányoknak, akik hisznek Istenben. Ahhoz, hogy a gyermeket ezen a néven nevezzék el, a Krisztusba vetett hit igazán fontos a család azon tagjai számára, ahol a lány szült.

05. Adah:

Adah egyszerűen azt jelenti, hogy „Ada egy formája”. Valóban híres a keresztény lányok körében, és az egyik leggyakrabban használt név.

06. Adallyn:

Ha bibliai lányneveket keres, akkor ez az egyik legjobb. A név nagyon szép, és szinte minden keresztény lány számára alkalmas lesz.

07. Bétel:

Azt jelenti, hogy „Isten háza”. A Bétel egy keresztény baba név a lányoknak.

08. Bethany:

A Bethany név azt jelenti, hogy a nyomorúság háza. Bethany, a Biblia szerint Mária és húga, Márta falu.

09. Chloe:

A Chloe egy modern keresztény babanév, amely “virágzást” és “termékenységet” jelent.

10. Claudia:

Claudia azt jelenti, hogy “sánta”, és aranyos keresztény babanévnek tekintik.

11. Deborah:

Deborah jelentése „méh”, és egy modern keresztény név egy kislány számára.

12. Delilah:

Mi lesz Delilával? A Delilah egy népszerű keresztény babanév, ami azt jelenti, hogy „örülni”.

13. Erzsébet:

Erzsébet jelentése: Isten az esküm. Ez azt is jelenti, hogy „Isten imádója”. Különféle helyesírásokkal rendelkezik.

14. Eszter:

Eszter csillagot jelent. Ez az „öröm csillaga” jelentését jelenti, és egy keresztény bibliai babanév, amely manapság széles körben népszerű a gyerekek körében.

15. Éva:

Az Éva név, mint tudjuk, Ádám feleségének a neve, és azt jelenti, hogy „él”. A névnek nagyon erős bibliai kapcsolata van.

16. Gabrielle:

Gabrielle egy név a héber nyelvből. A név jelentése: „Isten az én erősségem”. Gabrielle egykor a keresztény babák egyik legnépszerűbb neve volt, és most ismét elterjedt.

17. Kegyelem:

A kegyelem, akárcsak a szó, “udvariasságot” jelent. A név a latin gratia szó ihletője.

18. Hágár:

A Hagar azt jelenti, hogy „menekülés”, és az egyiptomi nyelv ihlette. Ez egy meglehetősen egyedi keresztény baba név, amire gondolhat.

19. Hannah:

Hannah azt jelenti, hogy „szívesség”. Lehetséges, hogy ezt a nevet biztosan gyakran hallotta, mert ez egy másik népszerű keresztény név.

20. Hozsanna:

A Hozsanna az imát jelenti, és nagyon ritka név, amellyel kislányát elnevezheti. Ha a kislányod az imáid eredménye volt, akkor ezt biztosan le lehet szűkíteni.

21. Iscah:

Az Ischa egy nagyon érdekes és egyedi név, ami azt jelenti, hogy “látni”. A Biblia is említi a nevet az 1Mózes 11:29 -ben.

22. Jaada:

Jaada a zöld drágakőre hasonlít. Tehát ennek a névnek a jelentése „zöld drágakő” lesz. Minden lánynak drágakőnek kell lennie családtagjai számára, és ez a név is ugyanezt az elméletet követi. A kislány ezen a néven történő elnevezése hatékony módja annak, hogy megmutassa, mennyire értékes a lánya számodra.

23. Jacklynn:

Gyakran hallod ezt a nevet, nem? Biztosan teszed! Ez az egyik leggyakrabban használt bibliai lánynév. Ennek a névnek a jelentése “kiszorító”.

24. Jaen:

Ez nagyon aranyos keresztény név a lányoknak. Valójában ez egy vicces név is, mivel egy strucchoz kapcsolódik. A név azonban nagyon aranyos, és biztosan illik egy édes és aranyos lányhoz.

25. Jael:

Jael egy hegyi kecskére hivatkozik. Az Ószövetség Jaelt Heber feleségének nevezi.

26. Jemimah:

Jemimah jelentése „egy kis galamb”. Ez egy aranyos keresztény név, amit a lányának gondolhat.

27. Joanna:

Joanna egy nagyon szép név, ami azt jelenti, hogy „Isten kegyelmes”. Ez valószínűleg egy másik legjobb keresztény név.

28. Kailla:

Ennek a csodálatos névnek a valódi jelentése „stílusos nő”. A név ugyanolyan stílusos, mint a jelentése, és egyértelműen az egyik legjobb bibliai név a lányok számára.

29. Kaitlinn:

Ez olyan szép név. Ennek a névnek a jelentése „tiszta”, ami azt jelenti, hogy a nő tiszta a szívéből. A név nagyon jó, és szinte minden keresztény nőnek megfelel. Ez az egyik legjobb bibliai név a lányok számára is. Felhozza a kereszténység valódi jelentését, és az egyik leggyakrabban használt névként is állítható.

30. Kajol:

Indián névnek tűnik, de keresztény is. A Kajol jelentése „kohl”. Ez egy gyönyörű név, és jó mély jelentése van. A név nagyon szép, és a keresztény családokhoz tartozó anyák és apák gyakran szeretik elnevezni kislányukat ezzel a gyönyörű és fülbemászó névvel.

31. Kalanit:

A Kalanit jelentése „virág”. Biztosan illik egy olyan lányhoz, aki gyönyörű, mint egy virág. A Kalanit név nagyon szép, és olyan jól hangzik, ha hallja. A név manapság nagyon is a gyakorlatban van, ahelyett, hogy megannyi kortárs képzeletbeli név lenne jelen, és ez a klasszikus. Vannak azonban olyanok, akik értékelik a régi dolgokat, és ez az egyik legjobb módja annak, hogy extra értéket adjunk a lányok klasszikus bibliai nevéhez.

32. Kalina:

A Kalina igazi jelentése „Rowan tree”. Ez egy igazán szép és klassz keresztény név a lányoknak. A név annyira szép és fülbemászó, hogy bárki könnyen beleszeret. Ez is egy tiszta és szent karaktert sugall, és sokkal szebb lesz a baba, ha ezzel a névvel nevezik el.

33. Leah:

Leah jelentése: „egy nő, aki fáradt, de mégis hűséges”. Egy jó és ritka keresztény baba név a lányának.

34. Márta:

Márta azt jelenti, hogy „Hölgymester”. A név a „Mester” női változata is.

35. Mária:

Mária, mint tudjuk, Jézus Krisztus anyja. Nincs jobb keresztény bibliai baba név, amire gondolhat.

36. Irgalom:

Az irgalom “együttérzést” jelent, akárcsak a név.

37. Naarah:

Naarah jelentése „az Úr lánya vagy gyermeke”. Nem ez az egyik legjobb keresztény gyerek neve a lányának?

38. Oprah:

Az Oprah azt jelenti, hogy „őzbarna”. A héber név azonban Orpha betűvel van írva, és Biblia említi Ruthban.

39. Phoebe:

A Phoebe jelentése „ragyogó, mint a hold”. Ez egy másik érdekes és egyedi név, amire gondolnia kell.

40. Rachel:

A Rachel név Ewe -t jelent, és nőstény juhot jelöl. Rachel egy modern keresztény gyermek név.

41. Salome:

A Salome név békét jelent. Manapság egyre népszerűbb a keresztény szülők körében, hogy gyermeküket Salomének nevezik.

42. Sára:

Sosem hallottunk korábban Sáráról? Sarah hercegnőt és nemesasszonyt jelent. Ábrahám feleségeként és Izsák anyjaként ismert.

43. Sharon:

A Sharon jelentése „sík terület”. A név a Bibliában is szerepel a Krónikák 5:16 -ban.

44. Zsuzsanna:

Susanna jelentése „kecses liliom”. Aranyos nevet keresel a finom kicsinek? Susanna minden igazságot megtesz.

45. Terah:

Terah jelentése “illat”.

46. ​​Tryphena:

Tryphena azt jelenti, hogy valaki kényes. Ez egy másik gyakran hallott név manapság.

47. Cippora:

A név egy kis madarat jelent.

Keresztény iker baba nevek:

1. Bigail és Adriel:

„Atya öröme” és „Isten nyája”. Ez egy nagyon ritka név.

2. Diana és Elizeus:

„Fényes” és „Isten üdvössége”. Ennek az ikerbaba -névnek erős bibliai kapcsolata van.

3. Hit és remény:

„Hűség” és „elvárások” latinul és óangolul, ez egy népszerű ikerbaba név a keresztények számára.

4. Ava/Eva és Grace:

„Élet” és „áldás”. Mit szólnál ezekhez a rövid nevekhez a kislányodhoz??

5. Victoria és Rebecca:

„Dal” és „szépen behálózó/talaj”, a név nagyon klassz és soha nem hal meg.

6. Olive és Lillian:

„Szépség/méltóság” és „tisztaság/szépség”. Mindkettő rendkívül népszerű keresztény bibliai név az ikrek számára.

7. Grace és Eszter:

„Áldás” és „titkos/rejtett”. Hát nem szép név ez az iker kislányoknak?

8. Dániel és Ezékiel:

„Isten az én bírám” és „Isten ereje”. Ez egy jó iker kisfiú név, amire gondolhat.

9. Jason és Peter:

„Aki gyógyít” és „szikla”, ez egy nagyon klassz keresztény baba név, jelentése.

10. Ábrám és Áser:

„Magasztos apa” és „boldogság”. Biztosan sokat hallottuk ezt a nevet. Nem mi?

11. Mark és Jesse:

„Udvarias” és „ajándék vagy oblation”. Jesse egy meglehetősen egyedi keresztény baba név.

12. Nathan és Noah:

„Jutalmazott” és „vigasz”. Egy másik klassz kombináció!

13. Lemuel és Aquila:

„Isten velük vagy vele”, illetve „sas”, jelentése. Nem meglehetősen szokatlan név ez??

14. András és Micah:

Valami igazán egyedit keres? Ezek a nevek „erős embert” és „alázatosat” jelentenek.

15. Michael és Victor:

Egy másik név, amely győzelmet és alázatot jelent, ezek meglehetősen gyakori keresztény ikerbaba nevek a fiúk számára.

Keresztény bibliai babanevek:

1. Ábel:

Ábel jelentése „lélegzet”. Az Ószövetségben ő a híres Ádám és Éva második fia, akit irigységből ölt meg saját testvére. Ez a név a kisfiúknak.

2. Abijah:

Abija erős bibliai kapcsolatban áll, és azt jelenti, hogy az Ószövetségben férfi és nő neve is kell legyen. Júda második királyának neve Abija. A név lehet fiú és lány is.

3. Achan:

A név jelentése “baj”. Ez egy ritka bibliai baba név fiúk számára.

4. Amal:

Az Amal héberül „munkát” jelent. A nevet Asherite is megosztotta az Ószövetségben. Ez egy unisex név.

5. Anna:

Ez a zsidók legfelsőbb papjának neve az Újszövetségben. Annas egy másik unisex név.

6. Barak:

A Barak egy másik népszerű bibliai név, amely “villámokat” jelent a fiúk számára.

7. Chloe:

Chloe a lány neve. Ez „zöld hajtást” jelent, utalva a tavaszra és a zöldség születésére. Pozitivitást jelez.

8. Damaris:

A név jelentése “lány”. Az Újszövetségben a kereszténységre tért nő neve szerepel. Szent Pál nevezte el.

9. Dinah:

A Dinah azt jelenti, hogy „elítélt”. Ő is Jákób és Lea lánya. Ez egy bibliai név egy lánygyermeknek.

10. Eli:

Éli az Ószövetségben az izraeliták papjaként szerepel. Ez minden kisfiú neve.

11. Erzsébet:

Erzsébet a kislány neve, ami azt jelenti: „Istenem az esküm”.

12. Éva:

Az Éva név Ádám felesége, és erős hivatkozása van a Bibliában. Eve egy kislány neve.

13. Hannah:

Hannah jelentése „kegyelem”. Elkanah felesége az Ószövetségben.

14. Hira:

A Hirah név héberül „pompát” is jelent. Hirah Júda apósa az Ószövetségben. Ez a kisfiú neve.

15. Ira:

Ira jelentése „figyelmes”, és a kislányok neve. Ez egy egyedülálló keresztény baba név. Ez Dávid király papjának a neve is.

16. Jaala:

A Jalaa jelentése „vadkecske” és unisex név.

17. Jael:

Jael “hegyi kecskét” jelent. A név az Ószövetségben Heber feleségének, a kenitának a hivatkozását tartalmazza. Jael unisex név.

18. Jared:

A Jared név jelentése „leszármazás”. Jared az Ószövetség szerint Ádám leszármazottjának neve. Jared egy kisfiú neve.

19. Joel:

A Joel nevet az Ószövetség tizenkét híve között tartják számon. Ez a kisfiú neve.

20. Jubal:

Héberül „patakot” jelent. Jubal szintén zenész volt a Biblia szerint. Ez a név a kislánynak.

Keresztény baba nevek és jelentése az Unisex számára:

1. Aaden: Ez a név azt jelenti, hogy „tüzes”.

2. Abby: Az Abby népszerű unisex keresztény név, amely az apátság egyik változata.

3. Ábel: Az Abell jelentése „lélegzet”, és egy másik gyakori unisex keresztény név.

4. Billy: Billy azt jelenti, hogy “akarat”.

5. Caitlyn: A Caitlyn jelentése „tiszta”, és fiúnak és lánynak is neve.

6. Damon: Damon azt jelenti, hogy “megszelídíteni”.

7. Darian: Darian jelentése „ajándék”, és így a fiú és a lány neve is lehet.

8. Edden: Edden azt jelenti, hogy „elragadó”.

9. Erich: Erich „bátor uralkodó”.

10. Estefani: Az Estefani meglehetősen szokatlan név, és azt jelenti, hogy „korona”.

Összegyűjtöttük a keresztény gyerekek nevének listáját, hogy segítsünk megtalálni a megfelelő nevet gyermekének. A legjobb és ritka keresztény bibliai nevek közül néhányat is megemlítettek. Nézze meg jól, és ne felejtse el szűkíteni azt, ami a legjobban vonzza Önt.