60 bájos Moola Nakshatra babanév fiúknak és lányoknak

Az indiai asztrológiában Moola Nakshatra a 19. csillagos jel sorrendben. A hindu vallási meggyőződések szerint szerencsésnek és kedvezőnek tekinthető, ha a babát a nakshatra/csillag jel szerint nevezik el. Ennek megfelelően, ha a kicsi a Moola csillag alatt van, akkor a Moola nakshatra baba nevekkel rendelkezünk, hogy megfeleljen az Ön igényeinek. A modern és a hagyományos, értelmes és aranyos, kedves és bájos névválasztás tökéletes egyensúlyával a Moola nakshatra nevek listája tökéletes a mai babák számára.

moola nakshatra baba nevek

Fedezzük fel ma a Moola nakshatra tulajdonságait, az ebben a csillagban születettek jellemzőit és a Moola nakshatra nevű babaneveket..

Moola Nakshatra és jellemzői:

A Moola Nakshatra a Nyilas csillagjegyben 00 és 13.20 között mozog. Ez a 19. csillag, és a Moola nakshatra szimbóluma egy kuporgó tigris. Moola Nakshatra kormányzó ura Ketu.

A Moola nakshatra hatására született csecsemőkről azt mondják, hogy nagyon szenvedélyesek, kedvesek és lelkesek. Ők is végletek az életükben – vagy nagyon boldogok, vagy idegesek. A Moola nakshatra szülöttek köztudottan nagyon barátságosak és optimisták is, és nagyon elszántak a dolgok és feladatok elvégzésére. Boldogok, gazdagok, kíváncsiak, és köztudott, hogy jó kutatási képességekkel rendelkeznek. Moola Nakshatra állatneve hím kutya.

Moola Nakshatra nevek kezdőbetű/szótag:

A Moola nakshatrában született csecsemők szerencsésnek számítanak, ha nevük Ye, Yo, Bha, Bhaa, Bhi, Bhee, Ba, Bi, Yu betűkkel kezdődik.

Abban az esetben, ha ellenőrizni szeretné a padas,

  • A Moola nakshatra 1. pada nevek Ye -vel kezdődhetnek.
  • Moola nakshatra 2. pada nevek Yo -val kezdődnek.
  • A Moola nakshatra 3. pada nevek Ba -val
  • Moola nakshatra 4. pada nevek Bi

Baba nevek a Moola Nakshatra Borns 2021 -ben:

Azok a csecsemők, akik ebben a csillagban születtek, a moola nakshatra nevek listája segíthet megtalálni a megfelelő és pontos illeszkedést. Fedezzük fel őket együtt.

Moola Nakshatra baba fiúnevek:

1. Bhargav:

A Bhagav vagy a Bhaargav a leggyakoribb és leghíresebb kisfiú név Indiában. A Bhargav név Lord Siva másik neve. Ez ragyogást és ragyogást is jelent.

2. Bhaasur:

A Bhaasur egyedülálló és ritka kisfiú név a moola nakshatra számára. Ez azt jelenti, fényes, ragyogó és hős vagy pompás.

3. Bhaavan:

Bhaavan azt jelenti, hogy teremtő. A név szimbolizálja a bájos, ragyogást és fényességet is. A név egyedi, és a szanszkrit nyelvből származik.

4. Bhadrak:

Bhadrak bátor és jóképű embert jelent. A név az indiai nyelvekből származik, és a moola nakshatra hagyományos hagyományos kisfiú neve.

5. Bharadwaj:

A Bharadwaj egy másik gyakori és híres hagyományos kisfiú neve. Bölcset jelent. A hindu mitológiai történetekből és szövegekből származik.

6. Bharat:

A Bharat név a hindu történetekből és mitológiákból származik, amelyeket Bharat királyról neveztek el. Ez a gyakori moola nakshatra férfi baba nevek között van.

7. Bhaskar:

A Bhaskar egy másik indiai népszerű és gyakori kisfiú név, amely klasszikus és időtálló a választás során. A Bhaskar név napot és tüzet jelent. Ez azt is jelenti, ragyogó és megvilágított.

8. Bhaswar:

A Bhaswar egyedülálló és ritka kisfiú név. A Bhaswar név azt jelenti, hogy ragyog. Ez egy új kisfiú név a moola nakshatra számára.

9. Bhaumik:

A Bhaumik azt jelenti, hogy a Föld Ura. Általában megtalálható India északi és keleti részein a moola nakshatra született név.

10. Bhavan:

Ha teljesen egyedi és modern aranyos nevet keres, a Bhavan jó választás lehet. Bhavan azt jelenti, hogy alkotó és bájos. Ez az Úr Krisna másik neve is. Hát nem menő?

11. Bhavesh:

A Bhavesh ismét elterjedt név, mégis klasszikus választás. Ez az egész világ vagy létezés ura. Ez a moola nakshatra név a fiú számára egy másik név Shiva Úrnak.

12. Bhavik:

A Bhavik egy aranyos és modern kortárs kisfiú név. A Bhavik vagy Bhawik név indiai nyelveken azt jelenti, hogy érdemes vagy boldog lenni.

13. Bhavin:

A Bhavin egy másik új név, ami azt jelenti, hogy nyertes. A név az élőt, a létezést és a győzelmet is szimbolizálja. Ez egy filozófiai jelentésű név.

14. Bhavith:

Bhavith hindi szónyelven a jövőt jelenti. A név új és ritka kisfiú névválasztás a moola nakshatra szülöttek számára. Ez a kedvenc kisfiú nevünk a moola nakshatra számára.

15. Bhavyaraj:

A BhavyaRaj hagyományos, mégis örökzöld klasszikus név. Pompát és nagyszerűséget jelent. Szeretjük ezt az egyedülálló moola nakshatra kisfiúnevet.

16. Bhim:

A Bhim név a hindu mitológiai történetekből és szövegekből származik. Bhim rettenthetetlen és merész. Hát nem szép és kedves név?

17. Bhimshankar:

A Bhimshankar egy nagyon hagyományos kisfiú név, ami Lord Shivát jelenti. Ez is a Bhima folyó eredete, ahol Shiva tartózkodott.

18. Bhiyen:

A Bhiyen egy teljesen új és modern szép névválasztás a moola nakshatra fiúk számára. Csodálatosat jelent. Nagyon szeretjük ezt a moola nakshatra született baba nevet.

19. Yeshwin:

Yeshwin hírnevet jelent. A név nem gyakori, és jó lehet azoknak a szülőknek, akik modern és aranyos rövid neveket keresnek a moola nakshatra számára.

20. Yoshit:

Yoshit vagy Yoshith fiatal fiút jelent. A név a fiatalos, fiatalos és ragyogást is jelképezi. Szeretjük ezt az egyedi névválasztást.

21. Yojith:

A Yojith teljesen új név a kisfiúk számára. Ez tervezőt jelent. A Dhanu Rashi moola nakshatra nevek másik helyesírási változata a Yojit.

22. Yograj:

Ez egy másik hagyományos kisfiú név. Yograj nem más, mint Lord Shiva. Ez azt is jelenti, aki jó esztétikai érzékkel rendelkezik.

23. Yogesh:

Yogesh egy másik gyakori kisfiú név Indiában. Azok számára, akik hagyományos és értelmes nevet akarnak, a Yogesh ideális lehet. A Yogesh a jóga Istenét jelenti.

24. Yodha:

A Yodha szanszkritul és más indiai nyelveken szó szerint harcosra fordít. Szimbolizálja a merész és rettenthetetlenséget is.

25. Yeswin:

Szeretjük a yeswin nevet. A Yeswin győzelmet vagy sikert jelent. A név aranyos és kedves, bájos kisfiú név moola nakshatra szülöttek számára.

Moola Nakshatra kislány nevek:

26. Bhagya:

A Bhagya vagy a Bhaagya egy nagyon gyakori indiai kislány neve. A bhaagya boldogságot vagy ragyogást jelent. A név Lakshmi istennőt és vagyont is jelent. Ez egy hagyományos kislány névválasztás a moola nakshatra számára.

27. Bhamini:

A Bhaamini vagy a Bhamini egy kedves és aranyos kislány neve. Ez azt jelenti, hogy ragyogó és gyönyörű. A név a szenvedélyes nőket is szimbolizálja. Nagyon szeretjük ezt a nevet.

28. Bharathi:

A Bharathi ismét egy hagyományos háztartási kislány név. A Bharathi vagy Bhaarathi név azt jelenti, hogy Bharat leszármazottja. Ez ápolt és indiai nőket is jelent.

29. Bhaavana:

A Bhaavana érzelmeket jelent. Ez egy nagyon gyakran megtalálható indiai kislánynév a moola nakshatra szülöttek számára. Ez a gyakori moola nakshatra női nevek között van.

30. Bhaavya:

A Bhavya vagy a Bhaavya pompát vagy nagyszerűséget jelent. Ez egy másik név Parvathi istennőnek. A név a sikert, a szépséget és a ragyogást is szimbolizálja.

31. Bhadrika:

A Bhadrika egyedülálló és mégis hagyományos kislány név. Nemes és méltó nőket jelent. a név szépet is jelent. Ez a kedvenc kislány nevünk a moola nakshatra számára.

32. Bhagvathi:

A Bhagvathi vagy a Bhagvathy egy szép és hagyományos régi kislány név, amely még mindig klasszikus a mai napig. Bhagvathy jelentése: Durga istennő. A név hírnevet, fölényt, jólétet és bölcsességet is jelent. Szeretjük ennek a névnek a több jelentését.

33. Bhagini:

Bhagini Lord Indra nővére. Ha hagyományos, mégis egyedi nevet szeretne, ez jó választás lehet.

34. Bhagirathi:

Bhagirathi nem más, mint a Ganga folyó. Azok, akik szeretik a kedvező neveket, és csatlakozhatnak a Gangesz folyóhoz, előnyben részesíthetik ezt a szép és értelmes nevet.

35. Bhagyasri:

Bhagyasri jelentése Lakshmi istennő. A név a hírnevet, a pénzt és a gazdagságot is szimbolizálja. Ez egy aranyos és kedves kislány hagyományos név a moola nakshatra szülöttek számára.

36. Bhama:

Ha aranyos és rövid kislány nevet szeretne, a Bhama ideális lehet. A Bhama bájos és híres. Ez szenvedélyes és gyönyörű nőket is jelent több indiai nyelven.

37. Bhanuja:

A Bhanuja egy nagyon régi és hagyományos kislány név, híres Dél -Indiában. Azt jelenti, hogy a napból született. Ez a Yamuna folyó másik neve.

38. Bhanumathi:

A Bhanumathi ismét a telugu és a tamil nyelvű moola nakshatra született kislányok gyakori és híres nevei közé tartozik. Ez egy gyönyörű és híres embert jelent.

39. Bhanvi:

Ha egy aranyos és rövid modern nevet részesít előnyben, a Bhanvi ideális lehet. A Bhanvi napsugarakat jelent és ragyog a napfénytől. Ez szép moola nakshatra nevek egy lánynak.

40. Bharavi:

A Bharavi ismét egy kedves és ritka kislány név. A Bharavi név a nap ragyogását jelenti. A szanszkrit nyelvből származik.

41. Bhaumi:

Azok számára, akik hagyományos, mégis modern hangzású lányneveket szeretnének, a Bhaumi új választás. Bhaumi jelentése Sita istennő, a földből előállított.

42. Yosini:

Yosini vagy Yoshini azt jelenti, hogy gondolkodni. Ez egy új és kedves aranyos kislány név, jó jelentéssel. Szeretjük ezt az új és frissítő kislánynevet a moola nakshatra számára.

43. Yokshitha:

A Yokshitha egy új és szép ritka kislánynév a moola nakshatra szülöttek számára. Büszke és bátor embert jelent.

44. Yognya:

A Yognya az igazat jelenti. A szanszkrit lanauge -ból származik, és bájos, értelmes moola nakshatra kislány név.

45. Yogeetha:

Yogeetha jelentése: tanítvány. Ez azt is jelenti, varázslatos és elvarázsolt. Ez egy új nap modern aranyos kislány neve moola nakshatra számára.

46. ​​Yeshika:

Yeshika aranyos. Maga a név szuper aranyosnak és rövidnek tűnik. Ez egy csinos kislány név indiai nyelvekről.

47. Bhini:

A Bhini név az észak -indiai helyi nyelveken nedves. Ez nyarat is jelent. Ez egy egyedi és új ritka kislány név.

48. Yochana:

A Yochana szanszkrit nyelven és más indiai nyelveken gondolatot jelent. A név a gondolkodást is szimbolizálja.

49. Yosha:

Yosha egy rövid, ötbetűs aranyos kislány név. Ez fiatal lányt vagy fiatalosat jelent.

50. Yotshna:

Yotshna egy másik modern és új frissítő kislány névválasztás a moola nakshatra számára. A Yotshna név holdfényt jelent. Ragyogást és fényességet vagy ragyogást is szimbolizál.

Unisex babanevek Moola Nakshatra számára:

51. Bhaanu:

A Bhanu vagy a Bhaanu egy unisex bébi név a moola nakshatra számára, kislányok és fiúk számára alkalmas. A Bhanu név azt jelenti, hogy gyönyörű. Emellett szimbolizálja az erényt, a napot és a ragyogást.

52. Bhadra:

A Bhadra egy másik gyakori név, amely fiúknak és lányoknak egyaránt alkalmas. Azt jelenti, hogy jó és kedvező. Ez azt is jelenti, hogy vonzó, gazdag és boldog.

53. Bhavyaraj:

A Bhavyaraj egy szép és egyedi baba név fiúknak és lányoknak. A Bhavya raj név Parvathi istennőt jelenti. Ez egy heves és merész embert is jelent.

54. Bhavan:

Bhavan jelentése: Krisna. Ez a világ teremtőjét is jelenti. A név ritka választás, de fiúknak és lányoknak egyaránt gyönyörű.

55. Bhavya:

A Bhavya, bár általában kislányoknál látható, ideális fiúknak is. Ez azt jelenti, pompás, gyönyörű és ragyogó.

Iker baba nevek Moola Nakshatra babáknak:

56. Bhaam – Bhaamuja:

A Bhaam fényt és ragyogást jelent. Bhanuja vagy Bhaanuja azt jelenti, hogy a Napból vagy a Yamuna folyótól született. Gyönyörű iker kisfiú és lány névválasztás a moola nakshatra számára.

57. Bhadran – Bhadrang:

Bhadran és Bhadrang szép iker kisfiúnevek. A Bhadran név szerencsés és szerencsés embert jelent. Bhadrang olyan személyt jelent, akinek gyönyörű lelke van.

58. Bharavi – Bhargavi:

A bharavi azt jelenti, hogy ragyogó nap. Bhargavi jelentése: Durga istennő, Lakshmi istennő és gyönyörű. Ezek hagyományos és szép iker kislány nevek.

59. Bhavanya – Bhavan:

Ezek szép és rimánkodó iker kislány és fiú névválasztások. A Bhavanya név meditációt vagy koncentrációt jelent. A Bhavan bájos, ragyogó, palotát vagy Lord Krisnát jelent.

60. Bhavika – Bhavin:

Bhavika és Bhavin ismét kedves kislány és fiú névválasztás. A Bhavika név azt jelenti, hogy jól viselkedik vagy méltó. Bhavin férfit jelent.

Ez a moola nakshatra baba nevek listája hagyományos és modern, értelmes, aranyos és filozófiai is. Reméljük, ötleteket adtak a kicsi elnevezési folyamatához. Mondja el nekünk, melyik a kedvenc, és miért szeretjük hallani Öntől.

Jogi nyilatkozat:

A fent megadott nevek mindegyikének jelentése kontextusban és időben van. Ezek a jelentések és szimbólumok eltérőek lehetnek a különböző kultúrák, országok, régiók és nyelvek szerint. Javasoljuk, hogy végezzen kiterjedt kutatást, mielőtt megértené a névhez fűzött számos értelmezést.