12 uger gravid: Lær alle de nødvendige detaljer at kende indefra og ud

Hvad er 12-ugers graviditet?

Graviditet er en af ​​de mest fantastiske følelser for en kvinde. Ingen anden følelse kan erstatte følelsen og glæden ved at være mor. Graviditeten undergår en række ændringer i løbet af ni måneder. En sådan afgørende og spændende tid er, når moderen er 12. uge gravid.

Selvom hele graviditetsrejsen er ekstremt vidunderlig, er det efter 12 uger, at denne rejse bliver fantastisk. Baby på 12 uger er i udviklingsfasen og er i gang med at udvikle sine reflekser. Det er på samme tid, at din babys hjerne udvikler sig, og det også med en meget hurtigere hastighed end før. Du må have bemærket din babys bevægelse, når du rører din 12-måneders gravide mave.

Det er også det tidspunkt, hvor barnet krøller tæerne og ofte åbner og lukker sine fingre. Mange ting ændrer sig ved 12 måneders graviditet og forårsager dermed færre graviditetssymptomer. Generelt venter mødre i en periode på 12 uger med at bekræfte deres graviditet over for deres familie og venner. Du kan også i sidste ende slappe af, da dine hormoner reagerer positivt på at dæmpe tingene, hvilket giver dig den faktiske nydelse af graviditeten.

12. graviditetsuge

12 uger gravide detaljer:

 1. Hvad er 12-ugers graviditet?
 2. Hvor mange måneder og trimester angiver 12 uger.
 3. Hvad er tegn og symptomer på 12 uger gravid?
 4. De fysiske og følelsesmæssige ændringer i den gravide krop.
 5. Sådan ser din mave ud, når du er 12 uger gravid?
 6. Information relateret ultralyd.
 7. 12 uger baby størrelse.
 8. Hvordan er babyens føtal og fysiske udvikling (positionering) under 12 ugers graviditet?
 9. Hvad er ændringerne i din krop med 12 ugers babyaktiviteter?
 10. Hvad skal kost og motion være for en gravid i 12 uger?
 11. Hvad er tip og forholdsregler for at have sex under 12-ugers graviditet?
 12. Kend til vaginal udledning i 12-ugers graviditet.
 13. Skal du rejse i løbet af 12 uger gravid?
 14. Tips og forholdsregler for at overvinde stress.
 15. Hvilke forholdsregler og tips kan følges ved 12 ugers gravid abort?
 16. Hvilke almindelige tips bør følges af gravide og andre mennesker i nærheden?
 17. De nødvendige tjeklister.

Hvor mange måneder og trimester angiver 12 uger:

En graviditet på 12 uger angiver hjemmestrækningen i det allerførste trimester. For at kaste det nødvendige lys over oplysningerne om, hvor mange måneder er 12 uger, angiver denne tid, at du er ved udgangen af ​​din tredje måned af at være gravid.

Hvad er tegn og symptomer på 12 uger gravid?

Hvis du er træt af at håndtere graviditetens træthed og morgenkvalme, så ville begyndelsen af ​​12. uge være intet mindre end en glad fase for dig. I løbet af de 12 uger gravid begynder morgenkvalmen og de relaterede symptomer at falme ud. Det er på grund af dine hormoner, der nu er ved at falde til ro og til sidst slapper af.

Slutningen af ​​morgenkvalme og træthed betyder ikke, at graviditetskampen er slut. Der er forskellige 12 ugers gravide symptomer, der starter, når du går ind i den 12. uge. Forskellige mødre kan opleve forskellige symptomer alt efter deres kropstype og hormonerne. Der er dog nogle af de 12 uger gravide symptomer smerter, der er fælles for alle.

Her er nogle af symptomerne på 12 uger gravid:

1. Stigning i udledning:

Du kan se en stigning i udflåd, men bekymre dig ikke meget, da dette er helt normalt som symptomet. Grundlæggende er den øgede udledning din krops naturlige måde at beskytte din vagina mod en række infektioner. Du skal dog være opmærksom på farven på din udledning. Hvis udladningen er farveløs, er tingene i orden. Men hvis du bemærker farver som grøn, lyserød, gul eller brun i din udledning, kan dette være tegn på infektioner. Gå til kontrol hos din læge.

2. Sukkerniveauer og BP:

Der kan være usikkerhed i dit sukker- og BP -niveau. Gå ikke i panik, hvis du finder dit blodtryksniveau eller sukkerindhold ikke i det normale område, kan dette være et af de 12 ugers gravide symptomer. Dette kan skyldes, at din krop gennemgår mange hormonelle ændringer i løbet af 12 uger. Dette kan som følge heraf få BP og sukkerniveauer til at svinge.

3. Blødning:

Blødning i 12-ugers graviditet kan enten være værre eller normal. Der er ikke imellem. Det er okay, hvis du bløder let. Det er den kraftige blødning, der kan være farlig. Livmoderhalsens følsomhed er ekstrem i løbet af de 12 uger, og derfor kan selv et let køn forårsage blødning. Det, der ikke er normalt, er den kraftige blødningsstrøm eller efterfølgende kramper. Dette kan være de værre 12 uger gravide symptomer smerter, som kræver et tidligt besøg hos lægen.

4. Svimmelhed:

Svimmelhed er ret almindelig i graviditetsforløbet på 12 uger. Takket være de hormonelle ændringer og udsving i BP eller sukkerniveauer kan kroppen føle sig svimmel ganske mange gange. Selv de generelle aktiviteter som snacking eller drikke kan få dig til at føle dig svimmel. Du skal sidde eller lægge dig ned for at slappe af, når du føler dig svimmel eller doven. Selvom der ikke er noget at bekymre sig om denne svimmelhed, skal du holde styr på din svimmelhed og holde din læge opmærksom på situationen.

5. Acne:

Acne er en anden almindelig hudforandring, der bemærkes i løbet af andet trimester, som skyldes høje niveauer af progesteron i kroppen. Hvis du er tilbøjelig til udbrud i løbet af din graviditet, er det mere sandsynligt, at du også lider af acne under graviditeten. Prøv at drikke så meget vand som muligt for at overvinde situationen, og selvom det ikke betyder noget for enden på dine bumser, kan det reducere dem meget.

6. Chloasma:

Det kaldes også “graviditetens maske” og er et meget almindeligt symptom under graviditeten. Du må have bemærket misfarvede, brunlige pletter eller mærker på templerne, panden, hagen og kinden. Faktisk bemærker omkring 70 procent af alle kvinder faktisk disse mærker i ansigtet. Husk også, at udsættelse for sollys kun vil gøre disse pletter mørkere. Chloasma er forårsaget på grund af den øgede produktion af melanin, som er et hudpigment for at hjælpe ens hud fra de skadelige stråler fra det ultraviolette lys. Igen, fortsæt med at arbejde med Aloe Vera Gel og vitamin E. Mandelolie til under øjet gør også underværker.

7. Mørkning af areola og brystvorte:

Selvom legenden siger, at brystvorterne og areolaen bliver mørke, så det bliver let for barnet at finde brystvorterne, er faktum, at det sker på grund af de hormonelle ændringer. For at overvinde denne normale situation ved at udgøre et problem, skal du drikke meget vand og få din læge til at kontrollere din tilstand nu og da. Rapporter om enhver forskel, hvis det er nødvendigt.

8. Brystændringer:

Nu må du have bemærket små buler, der vises på areola eller brystvorter. Disse små bump kaldes “Montgomery’s tubercles”. De fleste af kvinderne har disse bump under graviditeten og er forårsaget på grund af ændringer i graviditetshormoner. Den bedste måde at overvinde slappe bryster på er at bære en løstsittende bh hele tiden og massere dine bryster med kraftig olie, når det er muligt.

9. Linea nigra:

Det er en mørk linje, der udvikler sig i de senere stadier af graviditeten og viser sig fra toppen af ​​maven til bunden af ​​bækkenet. Denne linje forsvinder inden for få uger efter levering, men forsvinder aldrig helt. Ligesom den næste markør, strækmærkerne, for denne situation, er den bedste løsning at massere området for at holde det fugtet godt.

10 strækmærker:

Dette er de mest besværlige hudforandringer, der opstår under graviditeten. Disse mærker vises ofte på bryster, lår og mave. Den bedste måde at overvinde strækmærker på er at massere maven med kraftig olie, når det er muligt. Særligt olivenolie og E -vitamin kosttilskud er kendt for at forhindre huden i at strække sig yderligere og give lang tid afhjælpning.

11. Følsom hud:

En anden almindelig graviditetsændring er stigningen i hudens følsomhed. Du vil bemærke, at din hud er mere irriteret nu, end den var før graviditeten. For at undgå irritation kan du derfor bruge milde og uparfumerede sæber. For at undgå irritation kan du derfor bruge milde og uparfumerede sæber.

12. Hovedpine:

Uden tvivl er hovedpine det almindelige symptom, der generer hver eneste gravid kvinde. Selvom hovedpine kan virke meget normal og indlysende under graviditeten, kan intensiteten af ​​hovedpinen blive dybere. De væsentligste årsager, der forårsager intens hovedpine i løbet af de 12 uger af graviditeten og gør det til et stort 12 ugers graviditetssymptomer, er som følger:

 • Hormonelle ændringer
 • Mangel på søvn
 • Svingninger i blodsukkerniveauet
 • Dehydrering
 • Stress
 • Blandede følelser osv.

Sørg for, at du forstår årsagen til, at du får den alvorlige hovedpine og derefter forsøger at undgå det. Du kan bruge alle metoder eller måder, du gerne vil slippe af med årsagen til at forårsage hovedpine.

Faktisk, hvis hovedpinen bliver ved med at stige eller efterfølges af mange andre symptomer, er dette et presserende opkald til at konsultere din læge. Du skal også besøge din læge, hvis du oplever en anden og uudholdelig form for hovedpine.

Forsøm ikke nogen af ​​disse 12 ugers gravide symptomer smerter og få en behagelig oplevelse med din graviditet.

De fysiske og følelsesmæssige ændringer i den gravide krop:

Da din baby vokser og er i udviklingsstadiet, er det meget normalt at være vidne til mange ændringer i kroppen. Du bør være forberedt på at møde de aldrig forventede ændringer både fysisk og følelsesmæssigt.

Du kan opleve vægtstigning på grund af babyens udvikling. Der er ikke en så stor babybump, som du kan vise, men ja den charmerende glød i dit ansigt kan aflaste den gode nyhed til folket. Også på den følelsesmæssige side kommer du tættere på din baby, og du begynder at forberede dit sind til at opleve de forskellige øjeblikke af din baby. Det er alt hvad du kan forvente ved 12 uger gravid.

Sådan ser din mave ud, når du er 12 uger gravid?

Hvis du ikke har fortalt nogen om din graviditet, så ville 12 uger være det rigtige tidspunkt. Den 12 uger gravide mave bliver tydelig for andre. Babyens voksende fase foretager også mange ændringer i din bump. Det vil ikke være forkert at nævne, at den 12 uger gravide bump er en officiel meddelelse om din graviditet.

Spændingen ved den synlige 12 ugers babybump er, så de fleste af de ventende mødre ses fange den nyligt synlige mavebump ved at tage 12 uger gravide mavebilleder. Er du også begyndt?

Information relateret ultralyd:

De fleste af de gravide foretrækker at gå til en 12-ugers ultralyd for at være sikre på deres forventede nyheder. Det er også tilrådeligt at få foretaget en 12-ugers scanning af lægerne, så den forventende mor tydeligt kan se sin baby.

Det 12-ugers fosterbillede bliver tydeligere under scanningen. De 12 uger gravide ultralyd afslører imidlertid ikke barnets køn.

12 uger baby størrelse:

Din baby er kun 2 tommer i størrelse, når du er 12. uge gravid. Et 12-ugers foster fuldender udviklingen af ​​alle de vigtige kropsdele på dette tidspunkt. Den resterende tid af graviditeten vil handle om at se fosteret blive større og modent med tiden. De 12 ugers babyvækst afslører mange mange ting om babyens helbred.

Dit foster på 12 uger reagerer alt sammen. Da barnet udvikler reflekser, reagerer det på hvert øjeblik, du laver på din mave. Den 12 uger gravide babystørrelse er god nok til at give dig din officielle babybump.

Hvordan er babyens føtal og fysiske udvikling (positionering) under 12 ugers graviditet?

12 uger er den afgørende tid under graviditeten, da det er det tidspunkt, hvor du og din krop begynder at tilpasse sig graviditeten. Hvis du tænker på, hvordan en baby ser ud efter 12 uger, er den fuldt dannet. Ja, i løbet af de 12 uger af din graviditet er dit foster fuldt ud dannet nu. Alle de vigtige dele af babyen er udviklet og dannet, og nu bliver de bare større og modne.

Babyens positionering i løbet af de 12 uger, der er gravid, vil blive ved med at ændre sig, da babyen nu begynder at bevæge sig en del. Det vil dog være for tidligt at mærke alle babyens bevægelser, men du kan helt sikkert mærke meget inde i din mave. Dette skyldes, at din baby udvikler reflekser. Som et resultat kan du begynde at mærke bevægelsen, så snart du kildrer på din mave.

Den 12-ugers babyudvikling kan måles ud fra, at babyens fingre og tæer begynder at bevæge sig. Barnet åbner og lukker også fingre og tæer hurtigt. Barnets skelet er nu lavet af bruskvæv, som begynder at udvikle sig til hårde knogler.

12 uger graviditetsændringer i krops- og babyudvikling:

Dette er nogle af de store ændringer, du vil bemærke i din baby og din krop under positioneringen sammen med babyens vækst:

 • Din baby begynder at sparke og strække. Og ja, du kan faktisk mærke alt dette ske inde i din mave.
 • Din babys krop er i udviklingsfasen og vil derfor undergå flere ændringer. På dette tidspunkt er de fleste vigtige dele udviklet, så du skal bare passe på at pleje dem for fuld vækst.
 • Din babys tarm begynder at stikke ud i navlestrengen efter dens vækst. Det begynder også at bevæge sig tilbage i bughulen.
 • Den 12. uge gravid er det tidspunkt, hvor barnet begynder at se mere menneskelignende ud. Alle de væsentlige kropsorganer placeres på det rigtige sted. Øjnene, ørerne osv. Bliver fokuseret på det ønskede sted, hvilket giver barnet den menneskelignende struktur.
 • Med andre ord vil 12 uger baby i livmoderen kun fokusere på modning frem for at danne noget nyt. Barnets størrelse på dette tidspunkt er generelt omkring 2 ½ tommer. Dette kan variere alt efter kroppens og hormonelle ændringer hos moderen.
 • Tilsvarende er babyens vægt generelt mellem 8 og 14 gram. Du kan være vidne til en variation i vægten, afhængigt af din graviditets spisevaner sammen med den hormonelle balance. Og du skal fokusere på at tage en afbalanceret kost fra denne fase, da det vil hjælpe din baby med at vokse maksimalt og dermed blive sund for hver dag, der går.

12 uger graviditet baby position:

Du vil også mærke ændringen i babyens position, da babyen begynder at bevæge sig i din mave. Fostervæsken vil således stige i livmoderen og vil fortsætte med at stige i de kommende måneder. Denne vækst sikrer, at barnet er helt sikkert og polstret inde i maven.

Da din baby vokser og ændrer sin position, er der også store chancer for at opleve hævelse i din krop. Det er ganske normalt at ske i løbet af denne tid. Det er også det tidspunkt, hvor du skal begynde at passe godt på din krop sammen med at fokusere på alle de store ændringer. Fokuser på alle de gode vaner og positivitet omkring dig, så din baby også kan mærke det og modnes på den bedst mulige måde. Da din baby positionerer sig og udvikler alle reflekser, hjælper alle dine bevægelser med at udvikle babyen på den bedste måde.

Hvad er ændringerne i din krop med 12 ugers babyaktiviteter?

Din baby er meget aktiv i graviditetsfasen på 12 uger. Med alle de udviklede kropsdele og udviklende reflekser kan der mærkes en masse babyaktiviteter i løbet af denne tid. Først og fremmest begynder barnet at reagere på alle dine handlinger. Selvom det ville være svært at mærke alt, hvad der går ind, men bestemt, kan du mærke mange ting. Din baby ændrer sig til det gode og vokser til at ligne mennesker.

Hvad skal kost og motion være for en gravid i 12 uger?

Kost under graviditeten:

For alle de forventede mødre, der ikke er begyndt at følge en afbalanceret kost, er din 12-ugers graviditet det rigtige tidspunkt at gøre det. Din babys vækst og modning vil i høj grad afhænge af, hvad du spiser, når du har nået den 12. uge af din graviditetsrejse. Hvis du undrer dig over, hvad der får dette til at ske, er det grunden til, at din baby er i en voksende fase.

Efterhånden som alle de store organer og kropsdele af din baby har udviklet sig, vil den afbalancerede kost give den ønskede mængde pleje til barnet. Derfor foreslår selv lægerne at følge den rigtige, nærende og afbalancerede 12-ugers graviditetskost.

Her er nogle tips om, hvad du skal spise, og hvad du ikke skal spise i løbet af de 12 uger, der er gravid:

Hvilke ting at spise:

 • Spis mere frugt og grønt. Inkluder mere af grønne bladgrøntsager til at levere den nødvendige ernæring til babyen.
 • Regn mere med proteiner.
 • Indtagelse af kulhydrater vil også være gavnligt for at hjælpe babyens vækst. Som en overraskelse for mange ventende mødre vil en god mængde kulhydrat hjælpe din baby med at få den ønskede mængde fedt, hvilket resulterer i den perfekte kropsvægt af barnet.
 • Spis tør frugt, der er rig på protein, calcium og mineraler.
 • Tilføj yoghurt til din kost.
 • Inkluder også nogle af dine foretrukne madvarer i din kost for at hjælpe dig med at holde humøret og smagen oppe.

Hvad man ikke skal spise:

 • Undgå at tage junkfood.
 • Gør ikke for meget; hellere bryde dine måltider op og blive ved med at spise lidt efter lidt.
 • Overskygg ikke dine allergier. Pas godt på de madvarer, du er allergisk over for, for at undgå at have en dårlig effekt på barnet.
 • Følg ikke andres kostplan. Hold dig til den, din læge har ordineret til dig.

At følge en afbalanceret og nærende kost betyder ikke at opgive alt, hvad du kan lide. Det betyder snarere at fokusere mere på sund mad for at give din baby sund ernæring. Du skal henlede din opmærksomhed på, hvad du skal spise i 12. uge gravid, da det i høj grad vil hjælpe med at modne din baby korrekt.

Motion under graviditeten:

Sammen med at følge den rigtige kost er det også vigtigt at følge det rigtige regime for træning. Nogle mennesker tror, ​​at der ikke er behov for at dyrke motion under graviditeten, men det er ikke sandt. Motion er lige så vigtigt som at have den rigtige og afbalancerede kost.

Selvfølgelig skal du passe godt på dig selv under træning, men du må ikke helt undgå at gøre det. Du kan konsultere din læge og vælge den rigtige slags øvelser og træningsplan for dig selv.

At forblive sund vil ikke kun være til gavn for dit eget helbred, men også for din baby. Her er nogle af de fordele, du kan forvente, hvis du er regelmæssig med din træningssession:

 • Ingen overskydende vægtforøgelse
 • God soveplan
 • Holder dig i godt humør
 • Hjælp dig med at undgå morgenkvalme sammen med andre symptomer
 • Forbedrer din styrke til at bære mere vægt
 • Holder din krop i den rigtige form til fødsel
 • Begynd med lette øvelser uden at hoppe direkte på de hardcore træningssessioner. Gør så meget du kan for at udnytte fordelene ved at dyrke motion.

12 uger gravide øvelser:

Der er mange øvelser til rådighed, som en gravid kvinde let kan udføre. Her er nogle af de generelle, men alligevel gavnlige øvelser, du kan følge:

 • Yoga: hjælper dig med at holde dig selv i et roligt og afslappet humør.
 • Pilates: hjælper dig med at opretholde balance i dine rutinemæssige aktiviteter sammen med at sænke problemet med smerter i lænden.
 • Walking: opretholder vægten med regelmæssig hjertepumpning
 • Svømning: styrker din overkrop og arme og reducerer stressniveauet.
 • Vægtstræning: hjælper med at styrke hele kroppen sammen med at gøre kroppen klar til at bære og levere barnet.

Hvad er tip og forholdsregler for at have sex under 12-ugers graviditet?

Der er ingen skade ved at have sex en gang imellem i de 12 uger af graviditeten. At have let sex kan forårsage lidt blødning, men det er normalt at have i løbet af denne tid. Du skal også passe på forholdsreglerne, mens du har sex i løbet af de 12 uger af graviditeten. Som 12 ugers graviditetsforholdsregler skal du konsultere din læge, før du har sex, og du skal undgå det, hvis du har en form for infektion eller komplikationer. Du skal også passe på dine positioner under sex, da det ikke kan skade barnet.

Kend til vaginal udledning i 12-ugers graviditet:

Under graviditeten har vaginal udledning tendens til at stige, og det er normalt. Der er ikke noget at bekymre sig om, hvis du har kraftig udflåd fra skeden. I almindelige tilfælde har vaginal udledning tendens til at stige under graviditeten, men der kan være nogle tilfælde uden stigning i udflåd.

I løbet af de 12 uger, der er gravide, er vaginal udledning klar eller hvid og tynd. Det eneste, du skal passe på, er, at udflåd fra skeden ikke må have nogen ubehagelig lugt. I sådanne tilfælde skal du kontakte din læge og få ordentlig rådgivning.

Skal du rejse i løbet af 12 uger gravid?

Generelt foreslår de fleste læger at undgå at rejse i de 12 uger, der er gravid. Der er store chancer for abort i de første måneder af graviditeten, og rejser kan yderligere øge chancerne.

Bortset fra dette undgår mange forventende mødre også at rejse på grund af træthed og kropstræthed. Symptomer som kropssmerter, morgenkvalme osv. Gør også rejsen vanskelig i de første måneder af graviditeten. Derfor bør rejser undgås i 12 ugers graviditet, hvis det ikke er nødvendigt og vigtigt.

Tips og forholdsregler for at overvinde stress:

Det er meget naturligt og oplagt at stå over for stressproblemer under graviditeten. Faktisk er stress en af ​​de store og bekymrende problemer, som de fleste af de 12 uger gravide kvinder står over for. Der kan være en række grunde, der kan forårsage stress for den ventende mor. Uanset årsagen kan for meget stress være ekstremt farligt for din babys vækst og udvikling.

Spørgsmålet om stress bør behandles, så snart det begynder. Du kan konsultere din læge efter at have analyseret nogle af de vigtigste årsager, der forårsager dig stress. Lad os se på nogle af de lette måder, hvorpå du kan overvinde din stress og få en lykkelig graviditet:

 •  Fokuser på din baby. Husk kun de gode og positive ting i tankerne. Forestil dig alle de positive ændringer, der vil ske, når din baby endelig kommer.
 • Tag en god mængde søvn og hvile. Gør din krop fuldstændig retfærdig ved at afbalancere alle dens behov og krav.
 • Hvis du stresser over noget, er det bedre at tale om det til nogen. Diskuter problemet med din partner eller til en nær.
 • Få en afbalanceret kost rig på vitaminer og mineraler for at undgå eventuelle komplikationer. Hvis du har høj stress, anbefales det at tage din yndlingsmad, der gør dit humør glad og let.
 • For at reducere stress under 12 uger gravid kan du også prøve at lave nogle lette og skånsomme øvelser.
 • Forkæl dig selv. Der kan ikke være noget bedre end at behandle dig lige under graviditeten. Gør alt, der opmuntrer dig og overvinder stress.

Hvilke forholdsregler og tips kan følges ved 12 ugers gravid abort?

Med enklere ord betyder udtrykket abort at afslutte din graviditet tidligt. Der er mange måder at udføre abort som kirurgi, medicin, piller osv. Ifølge eksperterne, hvis aborten udføres på 10 uger eller mindre, er der færre indflydelse på moderens helbred. Når tiden stiger, bliver der større chancer for dårlige virkninger på mors helbred.

Abort kan også ske ved graviditet i 12. uge, og det accepteres som lovlig tidspunkt for abort. Hvis du også skal gennemgå denne proces, skal du passe godt på og tage forholdsregler for at gøre det sikkert. Selvom du ville have brug for lang tid til at komme sig efter denne handling, men følg disse forholdsregler vil gøre tingene lette.

Her er de nødvendige forholdsregler, du skal følge:

 • Tag en ordentlig konsultation fra en læge, før du gennemgår en abort.
 • Sørg for, at du ikke er allergisk over for abortpillerne.
 • Abort bør undgås, hvis den ventende mor lider af en nyre- eller hjertesygdom.
 • Abort bør også undgås i tilfælde af diabetes eller enhver form for livmoderinfektion.
 • Forstå alle eftervirkninger af abort, før du gennemgår det. Din krop vil undergå en række ændringer efter abort.

Selvom det er acceptabelt at have en abort i 12. uge gravid, skal du stadig følge alle de nødvendige og væsentlige sikkerheds- og forholdsregler for at undgå større komplikationer.

Hvilke almindelige tips bør følges af gravide og andre mennesker i nærheden?

12 uger gravid er det tidspunkt, hvor din krop fuldt ud adopterer graviditeten. Derfor vil du opleve mange ændringer med din krop, som er normale at opleve. Din krop har brug for ordentlig og rettidig pleje for fuldt ud at acceptere din graviditet, og derfor skal du følge de rigtige tips og forholdsregler.

Her er nogle af de nyttige tips og forholdsregler, som du skal fokusere på under den 12. ugers gravid rejse:

 • Undgå at stå i længere perioder: Da du har et foster, der vokser inde i dig, og 12 uger er det tidspunkt, hvor barnet er fuldt udviklet, skal du give din krop nok tid til at hvile ordentligt.
 • Bær en vandflaske: Som følge af hyppig vandladning er der chancer for, at du føler dig dehydreret det meste af tiden. Således skal du have en vandflaske med dig hver gang.
 • Løft ikke tunge ting: Det er ikke kun din krop, der er under forandring, men det er også din livmoder, der er blevet følsom. Undgå at løfte tunge genstande for at holde den væk fra enhver form for infektion og skade.
 • Forbered dig på fødslen: Det er et gavnligt tip især for de mødre, der venter for første gang. Der er mange spørgsmål, som en første gangs ventende mor har sammen med den åbenlyse nysgerrighed. Forbered dig på den kommende fødselsproces.
 • Vær glad: For at forvente en sund baby er det meget vigtigt for moderen at være glad. Det er ikke kun den forventende mors pligt, men menneskene omkring hende skal også prøve at holde hende glad og positiv hele tiden.
 • Forkæl dig med at træne: Lad dig ikke bare sidde og dase hver gang. Start hellere med at lave en slags øvelser for at holde din krop i form og aktiv, selv under graviditeten.

De nødvendige tjeklister:

Da det tilrådes at nyde hvert øjeblik af din graviditet, anbefales det også at registrere alle de nødvendige sundhedstjek i løbet af 12 uger gravid. Selvom det er fordelagtigt at besøge din læge fra tid til anden, bør det være som de vigtigste ting på din prioritetsliste, når du har nået din 12. uge af graviditeten.

Efterhånden som barnet vokser, skal du tage særligt hensyn til alt, der er relateret til barnet. Hver lille detalje tæller, når det handler om babyens helbred og forbedring. De lægeundersøgelser sammen med at følge de nødvendige tips bliver et must i løbet af graviditeten i 12. uge. For at være sikker på, at alt går som det skal, skal alle de vigtige ting stå på tjeklisten.

Her er nogle af de ting, der helt sikkert skal stå på din tjekliste:

 • Besøg hos lægen. Du bør regelmæssigt planlægge dine besøg på din OB/GYN.
 • Book dine fødselsundersøgelser.
 • Vælg screeningstesten som vel.
 • Opbevar gravid mad til børn på lager for at tage en afbalanceret kost.
 • Planlæg en aftale med din læge i 16 uger prenatal.
 • Opsætning af regelmæssig træningsplan.
 • Forbereder en ordentlig og afbalanceret spiseplan.

Vi håber, at disse oplysninger må have været gavnlige for de fleste af dine problemer i forbindelse med 12 uger gravid. Graviditet er en smuk oplevelse, og det bør ikke blive kompliceret på grund af nogen grund. Få al din tvivl klar, og hav en lykkelig graviditet med alt det positive omkring dig.

Hvis du finder disse oplysninger nyttige og relevante, kan du efterlade os en kommentar. Vi er også altid klar til at målrette mod al din tvivl. Kommenter nedenfor enhver tvivl, og få det besvaret af ekspertpanelet. Sidst men ikke mindst; glem ikke at dele disse oplysninger med nogen i nød. Gør hver graviditet smuk med den nøjagtigt relevante viden.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

  Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80