60 Értelmes és modern Anuradha Nakshatra babanevek

Anuradha Nakshatra a 17. csillag alá esik az indiai asztrológiai számban. Ha a baba ebben a csillagban születik, akkor mi gondoztuk, különösen az Anuradha nakshatra babaneveket. A hindu hagyományok és hiedelmek szerint szerencsésnek és kedvezőnek tartják, ha a kicsiket születési csillagának és asztrológiájának megfelelően nevezi el. Azok számára, akik az Anuradha nakshatra alá tartozó babaneveket keresnek, ezek az értelmes, kedves és modern Anuradha nakshatra nevek hasznosak lehetnek.

anuradha nakshatra baba nevek

Anuradha Nakshatra és jellemzői:

Az Anuradha nakshatra lótusz szimbólummal rendelkezik, és a Szaturnusz hatása alatt áll. A csillag 3,20 és 16,40 között mozog a Skorpió jegyében. Ha a baba ebben a csillagban születik, akkor azt mondják, hogy nagyon összpontosítanak és eltökélték, hogy mit akarnak az életben. Az oktatástól a tanulmányokig és a karrierig az Anuradha nakshatrában születettek mindig az elsők a feladatok elvégzésében. Továbbá, e csillagban szereplők magánszemélyek is, mégis mindig egyensúlyban vannak a szakmai és a magánélet között.

Az Anuradha nakshatra születettek barátságosak, szépek, gyengédek, szelídek másokkal, és halkan beszélnek.

Anuradha Nakshatra nevek kezdőbetű/szótag:

Ha a kicsi Anuradha nakshatrában született, akkor jónak tartják, ha a nevük a csillaghoz rendelt betűkkel kezdődik. Tehát az Anuradha nakshatra nevek így kezdődnek:

Na, Naa, Ni, Nee, Nu, Noo, Ne, Nae.

Ha inkább padas szerint nevez,

Az Anuradha Nakshatra 1. pada nevei Na -val kezdődnek.

Anuradha Nakshatra 2. pada nevek Ne -vel.

Az Anuradha Nakshatra 3. pada nevei Nu -val kezdődnek.

Anuradha Nakshatra 4. pada nevek Ne -vel.

Az Anuradha Nakshatra Babies 2021 gyönyörű és legújabb nevei:

Essünk neki; menjünk előre, és fedezzük fel az idén született baba szép és bájos Anuradha nakshatra neveit.

Anuradha Nakshatra Baby Boy nevek:

1. Naayak:

A Naayak valószínűleg az áhított és legismertebb név az indiai háztartásokban, azok számára, akik Anuradha nakshatrában születtek. Ez vezetőt vagy útmutatót jelent több indiai nyelven.

2. Nabil:

A Nabil egy modern új és kedves kisfiú név. Ez nemes embert vagy nagylelkű lelket jelent. A név a hindi nyelvből származik, és az új nevek között van.

3. Nadin:

Nadin egy másik ritka és kedves AnuradhaNakshatra név. A Nadin név azt jelenti, hogy a folyók ura. Ez azt is jelenti, hogy óceán vagy végtelen. Hát nem szép, és ez a legújabb Anuradha nakshatra fiúnevek közé tartozik.

4. Nagesh:

Nagesh neve meglehetősen hagyományos, mégis merész és gyönyörű. Nagesh a kígyó tulajdonosa vagy a kígyók ura. A név India számos államában ismert és népszerű.

5. Nahul:

A Nahul egy másik szép és modern ritka név. A Nahul név azt jelenti, hogy erős.

6. Naksh:

Naksh egy gyönyörű és elbűvölő kisfiú név, akit nagyon szeretünk. Holdat vagy csillagokat jelent. Ez is a ragyogást és a ragyogást szimbolizálja. Hindi és szanszkrit nyelvekből származik.

7. Naman:

A Naman egy szép név, amely leginkább India északi részén található. A Naman név azt jelenti, hogy meghajol vagy tiszteleg.

8. Nandan:

A Nandan ünneplést vagy tetszést jelent. A név szimbolizálja a templomot és más neveket Vishnu és Lord Shiva számára. Ez egy szép és gyönyörű kisfiú név az Anuradha nakshatra alatt.

9. Narun:

Narun neve a hindu vallási szövegekből és mitológiából származik. Narun a férfiak vezetőjét jelenti. Gyönyörű Anuradha nakshatra nevek egy fiú számára.

10. Nausad:

A Nausad vagy a Naushad azt jelenti, hogy boldog. A név egy kisfiú nevének ritka választéka, amely Indiában még nem túl gyakori.

11. Navdeep:

A Navdeep egy szép név, amely sokak számára népszerű, mégis fiatalos választás. A Navdeep név fényt vagy új lámpát jelent. A Navdeep másik helyesírási változata a Navdip.

12. Neelkanta:

Neelkanta Lord Siva másik neve. Kéknyakú urat is jelent. A Neelkanta másik névváltozata Neelkanth. Ez a népszerű anuradha nakshatra nevek között telugu és tamil nyelven.

13. Neelesh:

A Neelesh egy hagyományos kisfiú név, amely holdat vagy Lord Krisnát jelent. Ez egy szép és örökzöld kisfiú név Anuradha nakshatra számára.

14. Neelambar:

A Neelambar név két hindi szóból ered, a Neel és az Ambar, ami kék eget jelent. Ez egy gyakori, mégis klasszikus Anuradha nakshatra férfi név.

15. Neeraj:

A Neeraj egy kedves és nagyon gyakori kisfiú név. Lótuszvirágot jelent. A név a sugárzást, a ragyogást és a megvilágítást is szimbolizálja. Neeraj sok helyen található Dél -Indiában.

16. Neeshik:

A Neeshik újat jelent. A név a hindi nyelvből származik, és egy teljesen új, egyedi kisfiú névválasztás.

17. Nejav:

Nejav vagy Neejav empátiát vagy örökkévalóságot jelent. A kisfiú neve ritka, és új találmány, amelyet a mai napig nem nagyon találnak. Ha teljesen új névválasztást szeretne, akkor jó lehet.

18. Netik:

A Netik a legjobbat jelenti, vagy egy kiváló embert. Ez egy olyan személyt is jelent, aki kiáll az értékek mellett. Ez az Anuradha nakshatra egyedi fiúnevei közé tartozik.

19. Nidan:

Nidan kedves és az egyik kedvenc kisfiú nevünk. Kincset vagy gazdagságot jelent. Ez a név nem túl gyakori, és egyedülálló választás.

20. Nihaan:

Nihaan olyan bájosan és gyönyörűen hangzik. A Nihaal fiatal, boldogságot vagy teljes embert jelent. A név új, és egyre fontosabb és népszerűbb Észak- és Dél -Indiában.

21. Nihanth:

Nihant vagy Nihaanth örömteli vagy vidám embert jelent. Ez azt is jelenti, hogy véget nem ér.

22. Niketh:

Niketh jelentése Mindenek Ura. Ez házat, lakóhelyet vagy otthont is jelent. A hindi és a szanszkrit nyelvből származik.

23. Nuvesh:

Ha inkább a hagyományos nevet és jelentést részesíti előnyben, akkor a Nuvesh jó lehet. Ez is egyedi, és nem gyakori. A Nuvesh új Veda -tudást jelent.

24. Nuvansh:

A Nuvansh érzékeny embert jelent. A név indiai nyelvekből származik.

25. Nivun:

A Nivun felajánlásokat vagy imákat jelent az Úrnak. A név modern választás, és ritka, de gyönyörű, kiejtett kisfiú neve Anuradha nakshatra számára.

Anuradha Nakshatra kislány nevek:

26. Nabhita:

A Nabhita vagy Nabhitha rettenthetetlen lelket jelent. A név a hindi nyelvből származik, és egy szép modern és egyedi kislány név Anuradha nakshatra számára.

27. Nádija:

Nadiya a kezdetet jelenti. A név azt is jelenti, hogy első vagy fekete. Ez az Anuradha nakshatra női név egy szép és bájos kislány névválasztás, amely ritkán fordul elő.

28. Nagamani:

Ha hagyományos kislány nevet szeretne, ez jó választás lehet. A nagamani a nagadevata dallamát vagy dallamát jelenti.

29. Nairiti:

A Nairiti egy gyönyörű kislány név, ami angyalt vagy apszarát jelent, mint a szépség. A név a mitológiai történetekből származik, és szép bájos névválasztás.

30. Nakishka:

Nakishka vagy Nakiska csillagot jelent. A név hindi és más indiai nyelvekből származik, és egyelőre nem gyakran található.

31. Namita:

Namita vagy Namitha alázatot vagy imádót jelent. A név nem teljesen új választás, azonban fiatalos és gyönyörű kislánynév Anuradha nakshatra számára.

32. Namya:

Namya egy új kislány neve. Udvariasságot jelent, vagy valakit, aki szerény. Ez az Anuradha nakshatra legritkább kislányneve között van.

33. Nandini:

A Nandini név nagyon népszerű kislány név Dél -Indiában. Szent tehenet jelent, és utal Durga és Ganga istennőre is. A név a boldogságot és az áldást is szimbolizálja.

34. Nashika:

A Nashika név a hindi nyelvből származik, és azt jelenti, hogy elpusztíthatatlan. Az Anuradha nakshatra lánynevek is erősek és merészek.

35. Navaja:

A Navaja egy szép és népszerű kislány név, ami újat jelent. Az azonos név többi változata a navdha vagy a navatha

36. Nayasana:

A Nayasana egy szép, mégis bájos hagyományos kislány név, ami frissességet jelent. Ez egy új lány Anuradha nakshatra Vrischika Rashi neve Anuradha születési csillag.

37. Neelakshi:

Neelakshi jelentése kék szemű lélek. Két szóból származik: Neela és Akshi, szanszkrit nyelven, ami kék és szemet jelent.

38. Neeharika:

A Neeharika egy nagyon híres és népszerű kislány név Indiában. Ködös, tejes utat vagy harmatcseppeket jelent.

39. Neelima:

A Neelima egy szép és ismét népszerű név a dél -indiai államokban. A Neelima név kék eget, kék színű szépséget vagy kék tükörképű szépséget jelent.

40. Neerva:

A Neerva egy új és egyedi kislány név, amely tiszta vizet jelent. A szanszkrit és a hindi indiai nyelvekből származik.

41. Neetika:

Neetika vagy Neethika erényes embert jelent. Ez egy erkölcsökkel és elvekkel rendelkező lelket is jelent. A név egy vezetőre is utal.

42. Neshika:

Neshika jelentése őszinte. A név új és egyedi, ritka kislány név, és eredetét még nem ismerik. Ez a szép Anuradha nakshatra hindu baba névválasztás.

43. Netra:

A Netra szemet jelent. Ez vezetőt is jelent. Az Anuradha nakshatra nevek szanszkrit nyelven népszerűek, mégis klasszikus választás a lánynevek számára több államban.

44. Nidha:

Nida vagy Nidha alvást vagy éjszakát jelent. A név sötétséget is jelent. Ez urdu és hindi nyelvekből származik. Ha rövid aranyos kislánynevet szeretne, ez jó választás lehet.

45. Nidhi:

A Nidhi egy kedves, mégis híres név a kislányoknak. Ez azt jelenti, hogy ragyogó. A név gazdagságot és kincset is jelent.

46. ​​Nuthan:

A Nuthan vagy a Nutan név közvetlenül a hindi Nuthan szóból származik, ami új jelentést jelent.

47. Nupur:

A Nupur Észak -Indiában már híres név, ami bokaláncot jelent. A név másik helyesírási változata a Noopur.

48. Niza:

Ha tökéletes, rövid, aranyos, modern és ritka kislánynevet keres, akkor Niza jó választás lehet. Niza fiatal lányt jelent.

49. NityaPriya:

Ha a bájos jelentéssel bíró egyedi és kedves kislánynevet részesíti előnyben, akkor a NityaPriya jó választás lehet. Azt jelenti, hogy mindig kellemes.

50. Nushka:

A Nushka értékes birtokot jelent. A név eredete még nem sok, de ritka és kedves kislány neve.

Unisex nevek Anuradha Nakshatra számára:

51. Nisharg:

A Nisharg a természetet jelenti. A név szépségre és kegyelemre is utal. Ez egy uniszex baba név, amely fiúknak és lányoknak egyaránt alkalmas Anuradha nakshatrában.

52. Niya:

A Niya fényes vagy célt jelent. A név egy új és modern ritka választás, amely fiúknak és lányoknak egyaránt alkalmas

53. Niral:

A Niral azt jelenti, hogy egyedi. A név nyugalmat is jelent, és a hindi nyelvből származik. Ez fiú- és lánynevekre egyaránt alkalmas.

54. Nartan:

A Nartan táncot jelent. A név szép, és megfelelhet olyan fiúknak és lányoknak, akik azt szeretnék, hogy a kicsiknek hagyományos jelentése legyen.

55. Nirzara:

A Nirzara szép és modern ritka név. A név eredete még nem ismert, de nyugalmat és fiatalt jelent.

Ikerbaba nevek Anuradha Nakshatra számára:

56. Naag – Naadha:

Naag jelentése kígyóisten vagy nagykígyó. A Naadha hangot vagy dallamot jelent. Ez szép iker kisfiú és lány névválasztás Anuradha nakshatra számára.

57. Naatika – Naavinya:

Naatika és Naavinya iker kislány névválasztás. A Naatika név táncosokat vagy zenei ragokat jelent. Naavinya jelentése új.

58. Nabin – Nachik:

Nabin és nachik iker kisfiúnevek. A Nabin név új, a nachik pedig Vajashrravas fia.

59. Neera – Neerad:

A Neera tiszta vizet vagy gyümölcslevet jelent. A Neerad felhőt jelent. Ezek modern és egyedi iker kislány és fiú névválasztások Anuradha nakshatra számára.

60. Nivaan – Nivali:

A Nivaan azt jelenti, hogy szent vagy korlátozott. A Nivali tisztelgést jelent. Ezek szép kislány névválasztások Anuradha nakshatra szülöttek számára.

Reméljük, élvezte a pillantást ezekre a szép és gyönyörű Anuradha nakshatra babanevekre. Ezek a tökéletes keveréke a modern, bájos, kecses és kedves baba neveknek fiúknak és lányoknak. Reméljük, megtalálta a tökéletes illeszkedést a kicsikéhez.

Jogi nyilatkozat:

A fent megadott nevek mindegyikének jelentése kontextusban és időben van. Ezek a jelentések és szimbólumok eltérőek lehetnek a különböző kultúrák, országok, régiók és nyelvek szerint. Javasoljuk, hogy végezzen kiterjedt kutatást, mielőtt megértené a névhez fűzött számos értelmezést.