60 legújabb Swati Nakshatra babanév jelentésükkel

Swathi Nakshatra a tizenötödik csillag az összes 27 naksatra közül az asztrológiában. Ha a baba akkor születik, amikor a Hold ebben a csillagban van, akkor a Swati nakshatra babanevek listája kedvező lehet a kicsinek. A nevek különösen a naksatra kijelölt kezdőtagjával kezdődnek. Legyen az egy értelmes és modern név, vagy egy rövid és aranyos név, vagy akár hagyományos név, és összeállítottunk egy különleges listát a Swathi nakshatra babanevekről.

swati nakshatra baba nevek

Fedezzünk fel többet a Swathi nakshatra jellemzőiről és a szép Swati nakshatra nevekről az újszülöttek számára.

Swathi Nakshatra és jellemzői:

A Swathi nakshatra a hindu asztrológia összes 27 naksatrájának 15. helyén áll. 6,40 és 20 fok között mozog a Mérleg állatövi jelben. A Swathi nakshatra alatt születettekről azt mondják, hogy művésziek és nagyon kreatívak. A swathi kifejezés az eső első cseppjét jelenti, és az ebben a csillagban születettek állítólag hasonló tulajdonságokkal rendelkeznek, mint annak jelentése. Tele vannak gondolatokkal, kifejezésekkel, tudással és magabiztossággal. Ezek az emberek együttérző és lágy szavú lények, boldogok és vidámak. Nagyon függetlenek és spontánok is, akik szeretnek egyediek lenni, új dolgokat kipróbálni.

Most lássuk a legszebb és legjelentősebb sváti natchathiram neveket.

Swati Nakshatra név kezdőbetű/szótag:

Ha a kicsi a Swathi nakshatrában született, akkor kedvezőnek tekinthető, ha a neve a következő szótagokkal kezdődik:

Ru, Roo, Re, Ro, Ta, Taa

Ha a név szótagokat a padák szerint ellenőrzi:

  • A Swati nakshatra 1. pada neve Ru -val kezdődik.
  • Swati nakshatra 2 pada név Re.
  • A Swati nakshatra 3. pada nevek Ro -val kezdődnek.
  • Swati nakshatra 4 pada név Ta -val.

Baba nevek a Swati Nakshatra 2020 -hoz:

Itt található a legszebb és legértelmesebb Swathi csillagbaba nevek listája kis újszülöttek számára.

Swathi Nakshatra Baby Boy nevek:

1. Reeyansh:

Reeyansh egy szép és modern kisfiú név, olyan aranyos kiejtéssel. A Reeyansh név a napfény első sugarat jelenti. A hindi nyelvből származik.

2. Renesh:

Renesh a szeretet ura. Ez a Swati Nakshatra nevű szép nevek között van, és új és modern név, mégis szép és elegáns jelentéssel. Mit gondolsz ezekről a swathi natchathiram fiú nevekről??

3. Rohtash:

Rohtash csillagot jelent. A név egy rövid és kedves ritka kisfiú név, világos és káprázatos jelentéssel, nem klassz.

4. Romesh:

Romesh nem más, mint Lord Vishnu. Ez azt is jelenti: Lord Rama Istene. Ez egy új név, és mégis hagyományos, gyönyörű jelentése van a Swati nakshatra kisfiúinak.

5. Romit:

Romit ritka név. Ez azt jelenti, hogy élvezni vagy lehűteni. Ez egy nagyon alkalmi és stílusos név, amelyet ki kell próbálni a modern fiatal szülők számára.

6. Ronit:

A Ronit vagy a Ronith népszerű, mégis elbűvölő és klasszikus névválasztás számos észak -indiai államban. Ronith jelentése díszítés. A név bájos, dalt és ragyogást is jelent.

7. Roopesh:

A Roopesh név a hindi és a szanszkrit roop szóból származik, ami szépséget vagy szerkezetet jelent. A szépség Urát jelenti. Ez klasszikus a Swati nakshatra férfi nevek között.

8. Rohtak:

A rohtak a napot jelenti. Ez egy új és hamarosan divatos név, amely napjainkban felbukkan a kisfiúk számára.

9. Rohan:

A Rohan meglehetősen gyakori névválasztás a kisfiúk számára Indiában, mégis klasszikus a mai napig. Ez azt jelenti, hogy virágzik és emelkedik vagy emelkedik. Ez a név Lord Vishnu másik neve is.

10. Roshan:

A roshan indiai nyelven fényt jelent, vagy fényt termelő dolgot. Ismét bájos, de nagyon gyakran megtalálható az aranyos név Indiában.

11. Ruaan:

A Ruaan jelentése puha. A név eredete még nem túl jól megalapozott, de ez egy kedves rövid és aranyos kisfiú név Swati nakshatra számára. Mit gondolsz?

12. Rubin:

A rubin indiai nyelveken fényes. A fényt, a ragyogást és a vibrációt is szimbolizálja. Ez egy nagyon ritka és elbűvölő Swati nakshatra Tula Rashi kisfiú név.

13. Ruchir:

A Ruchir egy nagyon ritka és frissítő egyedülálló kisfiú név. Ez azt jelenti, hogy szép, kellemes, ragyogó és nagyon okos lény.

14. Rudra:

Rudra egy nagyon hagyományos és mégis nagyon merész kisfiú neve. A Rudra név félelmetes és azt jelenti, aki nem fél. Ez is Lord Shiva másik neve.

15. Ruhan:

Ruhan egy szép ötbetűs kisfiú név a modern névlistában. Ez egy kedves, szívű lelket jelent. A név alternatív módon az együttérző és meleg lényt is szimbolizálja.

16. Rupan:

A Rupan gyönyörű embert jelent. A név a hindi nyelvből származik, és mégis szép és ritka ritka kisfiú név, amelyet a sváti nakshatra születetteknek választhatnak.

17. Rushanth:

Rushanth egy szép és szép kisfiú név. A holdat jelenti. A név alternatív módon a varázst, a szépséget és a ragyogást is szimbolizálja. Ez egy aranyos kisfiú név Swati nakshatra számára.

18. Ruteesh:

Ruteesh nem túl gyakori név Indiában. ruteesh minden évszak királyát jelenti. Mit gondolsz ezekről a swathi csillagfiú nevekről??

19. Ruthvik:

Ruthvik egy szép és általánosan megtalálható telugu Swati nakshatra név. Ez azonban klasszikus és örökzöld választás, amely soha nem lehet unalmas. Ruthvik szentet jelent. Ez egy másik név Lord Sivának. A név egyéb változatai közé tartozik Ruthwik és Rutvik.

20. Ruzal:

A Ruzal finom és puha. A név az urdu és a perzsa nyelvekből származik; azonban ritka és szépen hangzó név a Swati nakshatra kisfiúinak.

21. Rutuveg:

Ha teljesen új és nagyon merész nevet szeretne, a Rutuveg jó modern és kortárs választás lehet. A Rutuveg jelentése szándék.

22. Rudramurthy:

Rudramurthy nem más, mint Lord Siva. Ha nagyon hagyományos nevet szeretne, ez jó választás lehet a Swati nakshatra született csecsemők számára.

23. Rounak:

A Ronak vagy a Rounak azt jelenti, hogy ragyog és világít. A boldogságot is szimbolizálja. Ez a Tula Rashi Swati nakshatra név a hindi Rounak szóból származik.

24. Rudraksh:

A Rudraksh egy másik szép hagyományos kisfiú név, mégis ilyen merész jelentéssel. Rudkrash Lord Siva szeme, ami merész és heves szemű embert jelent. Ez egy gyakori sváti nakshatra név a tamilban.

25. Rujul:

A Rujul őszinteséget és igazságot jelent. Ez egy új és ritka kisfiú névválasztás. Ez egy új és hamarosan divatos Swati nakshatra malayalam név.

Swati Nakshatra kislány nevek:

26. Reema:

Reema egy kedves kislány név, amely csinos és gyönyörű hangzású. A Reema név azt jelenti, hogy Durga istennő. Vagyont is jelent.

27. Reena:

Reena olyan drágakövet jelent, mint egy személy. Ez azt is jelenti, örömteli, aranyos és fényes. Ez egy ritka és mégis szép rövid Swathi Nakshatra kislány név.

28. Reesha:

Reesha tollat ​​jelent. Ez egy nagyon új és korszerű választás a kislánynevek számára, a hindi nyelvből származik.

29. Reetika:

Reetika vagy Reethika örömöt jelent. A név az áramlást, az áramlást és az igazságosságot is szimbolizálja. Hát nem szép a jelentéssel?

30. Rekha:

A Rekha örökzöld és klasszikus indiai háztartásnév. A név azonban mindig fiatalos. A Rekha több indiai nyelvet is jelent, beleértve a szanszkritot és a telugu nyelvet.

31. Revanti:

Revanthi vagy Revanti gyönyörű embert jelent. A név nagyon szép és szép a kiejtésben. Ez a leggyakoribb Swati nakshatra női nevek között.

32. Revathi:

A Revathi ismét egy gyakori kislány neve. A Revathi név gazdagságot jelent. Ez is csillag és csillagkép név. A név más helyesírási változatai a Rewathi és a Revati.

33. Rohitha:

Rohitha vagy Rohita azt jelenti, hogy az Úr Brahma lánya. Ez ragyogást és ragyogást is jelent. Ez örökzöld választás a Swati nakshatra kislányneveinek listájában.

34. Ronita:

Ronita vagy Ronitha ragyogó embert jelent. A név a Ronit elnevezés női változata, amit korábban láttunk, és örömöt, dalt és díszítést is jelent.

35. Rooma:

Ha modern nevet szeretne, de nagyon hagyományos jelentést szeretne, a Rooma ideális lehet. Rooma jelentése Lakshmi istennő.

36. Roopali:

A Roopali egy divatos és híres név. Ez azt jelenti, hogy szép és szép. Ez egy szép és szép swathi natchathiram kislány név.

37. Roshna:

Roshna egy nagyon szép észak -indiai kislány név, amely a Roshan hindi szóból származik. Fényt és ragyogást jelent.

38. Ruby:

Ruby a drágakő és a kő neve. Ez egy drágakőszerű embert is szimbolizál, drága, és rövid és aranyos, csinos kislánynév Swati nakshatra számára.

39. Ruchira:

A Ruchira indiai nyelven azt jelenti, hogy szép. Ez kellemes, boldog lelkiállapotot és ragyogó lényt is jelent. A név másik változata a Rucira.

40. Rudrani:

Rudrani egy másik név Parvathi istennőnek, Rudra felesége, Siva. A név nagyon heves és merész jelentés.

41. Ruha:

Ruha egy nagyon rövid és aranyos négybetűs kislány név. A Ruha név aranyos és csinos.

42. Ruhi:

Ha másik aranyos és szép csinos kislány nevet szeretne, Ruhi az. Nagyon szeretjük, ahogy ez a szó és név hangzik. Ruhi jelentése lélek, virág, és az, aki megérinti a szívet. Hát nem szép?

43. Rujutha:

A Rujuta vagy Rujutha őszinteséget és őszinteséget jelent. A név ritka és mégis nagyon értelmes és szép név a Swati nakshatra kislányai számára.

44. Rukmini:

Rukmini nem más, mint Lakshmi istennő. Ez egy nagyon gyakori és gyakran előforduló név Indiában.

45. Ruparna:

A Ruparna ismét szépet jelent. Ez nem túl gyakori név, mégis olyan szép jelentéssel.

46. ​​Rushika:

Ha inkább a hagyományos nevet részesíti előnyben hagyományos hangzás nélkül, akkor a Rushika jó választás lehet. A Ruskhika olyan lelket jelent, amely rendelkezik Siva áldásával.

47. Ruthika:

Ruthika vagy Ruthikha jelentése Parvathi istennő. Ez együttérző és meleg lényt is jelent.

48. Ruvya:

Nagyon szeretjük a Ruvya nevet. Ruvya évszakot és időjárást jelent. Ez egy nagyon szép és modern ritka név.

49. Ruthvika:

A Ruthvika ismét hagyományos név, de nem túl gyakori. A Ruthvika név beszédet jelent.

50. Rushali:

Rushali világos és éles személyt jelent. A név alternatív módon egy hozzáértő és bölcs embert jelöl.

Unisex babanevek Swati Nakshatra Borns számára:

51. Rusham:

Rusham ritka unisex baba név a Swati nakshatrában élők számára. Ezt fiúknak és lányoknak lehet nevezni. Rusham nyugodt és békés embert jelent.

52. Rutu:

A rutu több indiai nyelven szó szerint szezont jelent. A név ideális lehet fiúknak és lányoknak egyaránt Swati nakshatrában.

53. Ruzal:

Ruzal finom embert jelent. Ez egy szelíd lényt is szimbolizál. Ez egy meglehetősen modern variáns, amelyet nem gyakran találnak.

54. Rukmi:

A Rukmi egy nagyon hagyományos baba név fiúknak és lányoknak egyaránt. Azt jelenti, hogy Krisna. Ez a Rukhmini másik neve.

55. Roshan:

Sokan hallották Roshant kisfiúként, de ez jó név a lányoknak. A Roshan fényt és megvilágítást jelent.

Ikrek neve babáknak Swati Nakshatrában:

56. Rebha – Rechal:

Rebha és Rechal kettes kislány névválasztás. A Rebha név azt jelenti, hogy énekel. Ez azt is jelenti, hogy Lord Siva bhakták. Rechal ártatlan embert jelent.

57. Reet – Reeta:

Reet és Reeta rimánkodó és iker kisfiú és lány névválasztás. A Reet név jelentése jázmin. Ez azt is jelenti, virágzó és megnyugtató. Reeta gyöngyöt jelent. Értékeset is jelent.

58. Rena – Renaud:

Rena egy kislány név, ami aranyos és drágakő. Ez egy örömteli embert is szimbolizál. A Renaud azt jelenti, bölcs és erős, egy szép kisfiú név. Mindkettő iker kislány és fiú névválasztás.

59. Rev – Rethesh:

A Rev azt jelenti, hogy mozog, és egyben a Narmada folyó másik neve is. Rethesh az évszakok ura. Ezek az ideális iker kisfiú névválasztások.

60. Rutesh – Rutajit:

Rutesh az évszakok királyát jelenti. A Rutajit az igazság legyőzőjét jelenti. Mindkettő modern és egyedi kisfiú iker név ötlet.

Ezek a Swati nakshatra nevek a tökéletes és legmodernebb névválasztások tökéletes keverékei. Reméljük, hogy itt megtaláltad a neked megfelelőt. Mondja el nekünk, melyik név tetszett a legjobban; szeretünk hallani felőled.

Jogi nyilatkozat:

A fent megadott nevek mindegyikének jelentése kontextusban és időben van. Ezek a jelentések és szimbólumok eltérőek lehetnek a különböző kultúrák, országok, régiók és nyelvek szerint. Javasoljuk, hogy végezzen kiterjedt kutatást, mielőtt megértené a névhez fűzött számos értelmezést.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80