60 Modern és értelmes Mrigasira Nakshatra babanevek

A hindu naptárban és a védikus asztrológiában a naksatrák kiemelkedő szerepet játszanak kifejezésükben, életükben és érzelmeikben. Ha a baba egy adott nakshatra alatt született, akkor kedvezőnek tartják, hogy ennek megfelelően nevezzék el őt egy jó élethez. Ebben a sorozatban ma Mrigasira nakshatra baba neveket adunk azoknak, akik e csillag alatt születtek.

Ha a baba Mrigasira alatt született, összeállítottuk a kisfiú- és lánynevek listáját a Mrigasira Nakshatra alatt. Nézzük őket!

mrigasira nakshatra baba nevek

Mrigasira Nakshatra és jellemzői:

A mrigasira nakshatra 23,20 Bika jel és 6,40 Ikrek jegy között mozog a csillagképekben. A Mrigasira név szarvas vagy antilop fejét jelenti. A Mrigasira Nakshatra alatt születettekről köztudott, hogy nagyon barátságosak, kedvesek az emberekhez, ugyanakkor ingatag természetűek, és az ideiglenes anyagi kényelemre és kívánságokra összpontosítanak. Azonban az illetőről is ismert, hogy jókedvű és szelíd az emberekkel, és mindig barátságos.

A Mrigasira nakshatrában született csecsemőket a Mars uralja, istenségük pedig Soma, aki a Halhatatlanság Istene. Ha a baba e csillag alatt születik, szerencsésnek számít, és kedvezőnek tekinthető, ha követi a gyermek szó szerinti szótagját. Fedezzük fel mindezt ma.

Mrigasira Nakshatra neveket kezdő betű/tananyag:

Ha a baba Mrigasira Nakshatra alatt született, kedvezőnek és jónak tekinthető, ha a baba neve a következőkkel kezdődik: Ve, Vo, Ka, Kaa, Ki, Kee, We, Wo.

Mrigasira csillagnevek a kislánynak, a fiúnak és az ikreknek 2020 -ban:

Essünk neki; fedezzük fel az összes lehetséges édes és innovatív babanevet itt Mrigasira Nakshatraborns számára. Ezzel befejezheti a keresést, és megtalálhatja a tökéletes nevet a kisbabájának.

Mrigasira Nakshatra Baby Boy nevek:

1. Kaamat:

A Kaamat név indiai kisfiú név, hindi nyelvből származik. A Kaamat azt jelenti, aki lélekben és jelenlétben szabad, féktelen és korlátok nélküli. Ez egy egyedülálló kisfiú, Mrigasira sztárnevek ebben az évezredben.

2. Kaanha:

Ha egy aranyos és kedves, mégis értelmes Isten áldott kisfiú nevét keresi, akkor Kaanha alkalmas lehet az Ön számára. A Kaanha szó a fiatal Úr Krisna becenevéből származik és találta ki. Hát nem édes?

3. Kaant:

A Kaant szó ismét egy indiai kisfiú neve. a kaant örömteli vagy kellemes holdat jelent. A Kaant másik neve azt is jelenti, aki értékes és örök. Most mindketten szeretjük ezeket a szép és szép neveket?

4. Kaartik:

A Kaartik is írható, mivel a Kaarthik örömöt jelent, vagy valakit, akinek sok bátorsága van. Ez egy modern kisfiú név, mégis népszerű, és nagyon híres az elmúlt két évtizedben. Ez nagyon szép baba nevek Mrigasira Nakshatra.

5. Kaartikeya:

Abban az esetben, ha kisfiát Istenről vagy istenségről akarja elnevezni, a kaartikeya csodálatos választás. A név is egyedinek és modernnek hangzik, és az Úr Siva fia után is megy. Alternatív megoldásként a Kartikeya olyan valakit is jelent, aki mindig aktív és erőteljes.

6. Kairav:

A Kairav ​​név a hindi és a szanszkrit nyelvből származik, ez az évtized egyedi és frissítő új kisfiú neve. A Kairav ​​fehér lótuszt jelent. Ez azt is jelenti, aki vízből született. Hát nem klassz és aranyos új kisfiú neve?

7. Kalap:

A Kalap egy új név, amelyről legtöbbünk nem hallott. Ez egy új találmány, amely az észak -indiai nyelvekből származik, ami értelmes embert jelent. A Kalap alternatívaként holdat vagy dekorációt is jelent. Szeretjük ezeket a jelentéseket. Mit gondol erről a Mrigasira Nakshatra férfi baba nevekről??

8. Kanan:

Kannan néven is írják, ez egy népszerű dél -indiai név, amely szanszkrit és dravida nyelvekből származik. Kannan vagy Kananmeans erdő vagy kert. Alternatív megoldásként az Úr Brahma száját is jelenti.

9. Kanav:

A Kanav név egy népszerű észak -indiai kisfiú név. kanav azt jelenti, bölcs, és valaki, aki szép és intelligens. A név a bölcs Kanavról származik az ókori mitológiákban és időkben.

10. Kaushik:

A Kaushik név meglehetősen népszerű és jól ismert az indiai szubkontinensen. Sok fiút neveztek el ebben az elmúlt évtizedekben. A szép jelentést azonban érdemes megismerni. A Kaushik szeretetet és ragaszkodást jelent. Ez az Úr Indra másik neve is.

11. Kirit:

A Kirit név hindi nyelven szó szerint koronát jelent. Egyedi és rövid, valamint elbűvölő kisfiúnevek.

12. Kiyaan:

Kiaan néven is írják, maga a név szuper aranyosan és rövidnek hangzik, szép kiejtéssel. A Kiaan vagy a Kiyaan azt jelenti, hogy királyok vagy valaki, aki a királyi családhoz és rokonsághoz tartozik.

13. Véd:

Ez egy hamarosan megjelenő kisfiú név, amelyet a szülők szívesebben neveznek az elmúlt évtizedben. A Ved egy rövid és aranyos kisfiú név, csodálatos jelentéssel- szent tudást jelent. A hinduizmusban a Ved négy filozófiai írás.

14. Védő:

A Vedant, más néven Vedaant és Vedanth, újra a hinduizmus szentírásait jelenti. Ez magában foglalja azt is, aki járatos vagy az összes Védák királya, hozzáértő vagy világi tudással rendelkezik. Azt jelenti, aki végső tudással rendelkezik.

15. Védánsz:

A Vedansh név egy másik névváltozat a fenti két névhez. A Vedansh a Veda egy részét jelenti, és a szanszkrit nyelvből származik. Ez a modern kori mrigasira nakshatra Vrishabha rasi baba nevek.

16. Vedik:

Ha nem csak egy aranyos és rövid nevet keres, hanem modern és nem túl híres a kezdéssel, akkor a Vedik az egyetlen. A Vedik egy folyó neve Indiában, és oltárt vagy valakinek a tudatát is jelenti. Ilyen szép és mély jelentés nem?!

17. Veekshit:

Veekshith és Veekhsit néven is írják, a név valakit jelent, aki mindig bátor. A hindi és a szanszkrit nyelvből származik, és már egy kisfiú ismert nevei között szerepel

18. Veer:

Annak, aki alkalmi és értelmes nevet keres, a Veer csodálatos választás lehet. A név mindent elárul – Veer valakit jelent, aki bátor és bátor. Hát nem menő?

19. Veerabhadra:

Ha most valami ősi és filozófiai dolgot szeretne, akkor Veerbhadra jó választás lehet. Veerbhadra Lord Siva, aki az egész világ uralkodója és legfelsőbb tagja. Ez egy mitológiai hindu kisfiú neve.

20. Veeramani:

A név egészen egyedi. A Veeramani indiai nyelveken valakit jelent, aki bátor, haranggal a nyakában. Hát nem egyedi és elbűvölő kisfiú név Mrigasira csillag alatt?

21. Venu:

A Venu név egy népszerű dél -indiai név, amely a dravid és szanszkrit területekről származik. A Venu furulyát jelent. Olyan aranyos, rövid és mégis időtálló klasszikus név, ha kisfiút nevezünk. Mit gondolsz?

22. Kishore:

Ez egy másik népszerű kisfiú név India több részén. Kishore, vagy más néven Kishor, jelentése: Krisna. A név magában foglal egy fiatal fiút vagy fiút is.

23. Kirin:

Kirin költőt jelent. Ha valami művészi, kreatív és innovatív kisfiú nevet szeretne, Kirin ideális lehet ilyen szép jelentéssel. Mit mondasz?

24. Kinshuk:

Ez egy népszerű dél -ázsiai és északkelet -indiai kisfiú név. A Kinshuk virágot jelent, vagy mindig virágzik. Ez egy nagyon szép és egyedi modern korú kisfiú névválasztás.

25. Karunakar:

A karunkar a Karuna névből származik, ami azt jelenti, hogy valaki mindig irgalmas vagy irgalmas. A név India számos részén ismert kisfiú név, a szanszkrit nyelvből származik. Az azonos név másik változata vagy lehetősége a Karunakaran.

Mrigasira Nakshatra kislány nevek:

26. Kajal:

A Kaajal néven is írt név meglehetősen népszerű Indiában az észak -indiai régiókban. A Kajal Kohl vagy szemceruza. A név azt is jelképezi, akinek dekoratív és gyönyörű szeme van. Ez nagyon ismert a Mrigasira Nakshatra női babanevek után.

27. Kaamya:

Kaamya hindi nyelven azt jelenti, hogy valaki sikeres. A kislány neve ezen a csillagjegy alatt új és egyedülálló modern kori név, amely azt is jelenti, hogy valaki mindig nyer vagy szerethető.

28. Kaanti:

Kaanthi néven is írják, a név szó szerint azt jelenti, hogy dísz vagy fény. Ez azt is jelenti, vágy és valaki, aki szép. Ez egy népszerű kislány név mind az északi, mind a dél -indiai részen.

29. Kaarunya:

A Kaarunya egy gyönyörű és kreatív kislány név, amely azt jelenti, hogy valaki mindig kedves, együttérző és irgalmas. A név egyedi és értelmes kislány neve, amelyet ki kell próbálni. Ez az egyik kedvenc kislány nevünk a Mrigasira Nakshatra számára.

30. Kaaveri:

Kaveri néven is írják, ez a folyó neve Indiában. Alternatív megoldásként a Kaveri név azt is jelenti, hogy kurkuma vagy valaki, aki szereti a vizet.

31. Kaavya:

Kavya néven is írják, a név ismét meglehetősen ismert és híres már Indiában, évtizedek óta együtt. A Kavya zenét és költészetet jelent. Mind hindi, mind szanszkrit nyelvekről származik, és egy szép Mrigasira Nakshatra 1. pada név.

32. Kaira:

A Kaira név azt jelenti, hogy valaki egyedi, és mindig nyugodt és békés. Azt is szimbolizálja, kellemes és szép. Ez egy új és kortárs ritka kislány név, amelyet ki kell próbálni. Ez is szép Mrigasira Nakshatra nevek egy lánynak.

33. Kalapi:

Ha valami olyat szeretne, ami ismét ritka, és egyáltalán nem ismert arról, hogy elnevezi a kislányát, akkor ez a név gyönyörű és egyedi. A kalapi jelentése páva és csalogány. Ez egy modern kislány neve, amit ki kell próbálni. Hát nem édes?

34. Kalavati:

Kalavathi néven is írják, a hindu vallás mitológiáiból származik, ami Parvathi istennőt jelenti. Alternatívaként a Kalavathi művészi kifejezést is jelent.

35. Kalpana:

A Kalpana név a dél -indiai államokban népszerű szanszkrit nyelvből származik. A Kalpana kreativitást, ötletet és képzeletet jelent.

36. Kalyani:

A Kalyani név lányoknak és nőknek elég régi és régi név. Azonban klasszikus árnyalataival értelmes és időtlen marad. A Kalyani jótéteményt vagy vagyont jelent.

37. Kamala:

A Kamala ismét egy ilyen név, amelyet sokan ismernek. Ennek ellenére mindig különleges és művészi marad, tekintettel a jelentésére – a Kamala virágot vagy lótuszvirágot jelent. Ez is a szenvedélyt, a szépséget és a jólétet szimbolizálja. Hát nem aranyos és édes?

38. Kanchi:

A Kanchi név értelmes, de nem túl ismert név Indiában. A kanchi azt jelenti, hogy ragyogó. Ez egyben a zarándoklat helyneve Tamil Nadu államban

39. Kanya:

A Kanya név hindi nyelven lányt vagy tiszta hölgyet jelent. Ritka, de jól ismert név az észak-indiai régiókban.

40. Karishma:

A karishma hindi nyelven bájt és szépséget jelent. A név a szívességet vagy a csodát is szimbolizálja. Egy ilyen értelmes és elbűvölő kislánynév nem.

41. Kartyayani:

A kartyayani név egy ősi mitológiai név, ami Parvathi istennőt jelenti. Kreatív és belső névválasztás, ha egy kislányt e csillagjegy alatt nevezünk el.

42. Kashvi:

Kashvi, vagy más néven Kashvika azt jelenti, aki mindig boldog, fényes, ragyogó és izzó. Ez egy gyönyörű kislány név, amely a hindi nyelvből származik.

43. Kaushiki:

A Kaushiki, más néven Kaushikhi, Durga istennőt jelent. A név szimbolizálja a nők hatalmát vagy valakit, aki bátor. Ez egy hindi mitológiai ókori név.

44. Kavitha:

Kavita néven is írható, ez egy híres és ismert dél -indiai kislány és női név. Kavitha szó szerint fordít költészetre vagy versre a szanszkrit nyelven.

45. Kiara:

A Kiara név modern és kortárs névválasztás sok fiatal és új szülő számára. A Kiara jelentése sötét hajú vagy korona. Édesnek és rövidnek hangzik aranyos kiejtéssel és jelentéssel

46. ​​Kinjal:

A hindi nyelvről kapta a nevét, és ritka észak -indiai baba név. A Kinjal a part folyóját jelenti.

47. Kiranmayi:

A Kiranmayi név meglehetősen népszerű a dél -indiai államokban a szanszkrit nyelvből. A Kiranmayi a Kiran névből származik, ami fényt jelent. A Kiranmayi jelentése fénysugarak.

48. Kirti:

A Kirti név, amely Keerthi néven is írható, hírnevet vagy boldogságot jelent. A hírnevet is szimbolizálja. Ez egy népszerű és ismert kislány névválasztás.

49. Kiya:

Ha nagyon rövid és aranyos kislány nevét keresi, akkor ez az! Kiya! A Kiya dallamos, és a gyönyörű madár zúgolódását szimbolizálja. Hát nem aranyos?

50. Vedantika:

A vedantika név azt jelenti, aki világi ismeretekkel és bölcsességgel rendelkezik a Védákról. Ennek a névnek a többi lehetséges módosítása a Veda, a Vedasri és a Vedanta. Ha hagyományos jelentést szeretne, mégis modern hangzású nevet szeretne, ez a Mrigasira Nakshatra 2. pada név jó választás lehet.

Unisex babanevek Mrigasira Nakshatra alatt:

51. Kiran:

A Kiran név meglehetősen népszerű indiai név, amely a szanszkrit nyelvből származik. A Kiran fényt, sugarakat vagy napot jelent. Ez egy népszerű unisex baba név.

52. Kalki:

A Kalki egy ritka és egyedi baba unisex név, ami azt jelenti, hogy Kali Yuga. A név a Kal szavakból származik, ami időt jelent. Ez egy modern név, mitológiai és mély jelentéssel.

53. Kirti:

A Kirti nevet kir-ti-nek ejtik. Boldogságot és hírnevet jelent; ez azonban egy unisex variáció és névötlet a Keerthi lánynévhez.

54. Védja:

A Vedya név modern és kortárs név vallási és lelki jelentéssel. A védja ünnepelt, hozzáértő és bölcs. Ez egy népszerű Mrigasira Nakshatra Mithun rasi név a csecsemők számára.

55. Kaamuk:

Ez egy újabb újkori modern név, amelyet kislányoknak és fiúknak is el lehet nevezni. Kaamuk valakit jelent, aki kívánatos, szenvedélyes és sok szeretettel rendelkezik. Hát nem menő?

Mrigasira Nakshatra Twin Baby Girl és Boy Name Ötletek:

56. Kaali-kaalika:

Ez egy iker kislány névválasztás mindkét nővér számára. A Kaali éjszakát jelent, és egy másik nevet Kaalimaata -nak, aki Durga istennő. A Kaalika földet, ködöt és bátor embert jelent. Ezek bátor és egyedi névválasztások a kislány ikrek számára.

57. Kahini – Kahita:

Ezek iker kisfiú és lány névválasztások. Kahini olyan valakit jelent, aki mindig fiatal és erős. Kahita viszont mondást jelent. Mindkettő egyedi és új ikerbaba névválasztás a Mrigasira Nakshatra alatt.

58. Vedika-Vedanshi:

Ezek iker kislány névválasztások a legaranyosabb értelemben. A Vedika tudatosságot jelent, és erős hitű embert. A Vedanshi olyan lányt jelent, aki világi ismeretekkel és bölcsességgel rendelkezik a Védákról. Ez egy értelmes, de elbűvölő, rövid, aranyos baba iker Mrigasira Nakshatra 3. pada név.

59. Kalash-Kalashree:

A Kalash jelentése vízzel teli edény vagy tál. A mélységet is szimbolizálja. A Kalashree vagy Kalasri azt jelenti, hogy valaki rendelkezik művészettel és kreatív. A kisfiú és lány ikernevek meglehetősen értelmesek és a szanszkrit nyelvből származnak

60. Kanak – Kanan:

Mindkettő iker kisfiú név. A kanak aranyat és búzát jelent. A kanan viszont sötét erdőt vagy kertet jelent. Mindkettő kortárs és értelmes, mégis ritka kisfiú névválasztás.

Reméljük, hogy ezekkel a Mrigasira nakshatra babanevekkel megtalálta a tökéletes és ideális illeszkedést a kisded nevére. A nevek mindig különlegesek, és sok kutatás foglalkozik a megfelelő és megfelelő név megtalálásával. Értelmes és modern névválasztásainkkal reméljük, hogy megtalálta az „egyet”.

Jogi nyilatkozat:

A fent megadott nevek mindegyikének jelentése kontextusban és időben van. Ezek a jelentések és szimbólumok eltérőek lehetnek a különböző kultúrák, országok, régiók és nyelvek szerint. Javasoljuk, hogy végezzen kiterjedt kutatást, mielőtt megértené a névhez fűzött számos értelmezést.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80