60 modern kori négybetűs babanév, amelyet érdemes megnézni!

Az újkori modern párok egyedülállónak és innovatívnak gondolkoznak, és a legtöbben inkább valami különlegesnek és aranyosnak tűnő nevet adnak gyermeküknek. A rövid megfogalmazott babanevek ebben a folyamatban meglehetősen népszerűvé váltak, és sok új szülő választja őket – tekintettel édes és kedves hangzásukra. A folyamat elősegítése érdekében összeállítottunk egy négybetűs babanevet tartalmazó listát az újgenerációs gyerekeknek-mind értelmesek, mind szépek.

Ez a 4 betűs babanév könnyen kiejthető, és különleges jelentéssel is bír. Lássuk, miről szólnak!

4 betűs babanevek

Népszerű 4 betűs babanevek 2020 -ban:

Íme, összeállítottunk 4 betűs szó- és ábécénevet az újkori újgenerációs gyerekeknek. Ez a négy betűnevek listája tartalmazza azokat, amelyek már népszerűek, valamint a közelgő trendeket.

Baby Boy Négybetűs névlista:

1. Amir:

Az Amir név gyökerei az arabból származnak, ami azt jelenti, hogy „király” vagy „uralkodó”. Héberül azonban azt is jelenti, hogy „fa teteje”. Maga a név nagyon újítóan és aranyosan hangzik, és élénk érzetet kölcsönöz azt amikor kimondják.

2. Alan:

Az Alan név nagyon népszerű és egyedi név lesz sok ilyen generációs gyerek számára. Alan azt jelenti, jóképű és vidám. Ez az egyedülálló négybetűs név ír származású, majd a nyugati világban is népszerűvé vált.

3. Ryan:

Szeretjük ezt a nevet; sőt vannak olyan népszerű színészek is, akiket Ryannel neveztek el, például Ryan Gosling és Ryan Reynolds. A név eredete is ír, és azt jelenti, hogy „király fia”.

4. Carl:

Carl a Charles teljes nevének rövid neve volt, különösen franciául. A közelmúltban maga a név alakult ki névként, ami szabad embert jelent.

5. Dékán:

Dean eredete a görög nevekből származik, és azt jelenti, hogy „mások méltósága”. A név egyedülálló és új a modern kor számára, és ma sokan választják a nevet innovatív jelentése miatt..

6. Glen:

A Glen jelentése „keskeny völgy”. Eredete azonban Európa skót oldaláról alakult ki, és a kiejtése ellenére is egyedülálló.

7. Iván:

Gyakran hallhat erről a névről Ivan. Az elmúlt két évben a legtöbb szavazatot kapó és legnépszerűbb név közé tartozik, és a világ minden tájáról származó gyerekeknek nevezték el. Ázsiától Dél -Ázsiáig és Nyugatig ezt a nevet felkapottnak találjuk, és azt jelenti, hogy „Isten kegyelmes.” Ez most egy felkapott modern, négybetűs babanév szerte a világon.

8. Noé:

Ha szeretsz televíziós sorozatokat nézni, akkor hallhattad Noah -t a népszerű Dark sorozatban. Ez nyugalmat és harmóniát jelent, és héber eredetű.

9. Quin:

Ez egy nagyon ősi francia név, amely felbukkan a manapság felkapott fiú baba nevek listájában. Quin jelentése „tanács”.

10. Zeki:

A Zeki népszerű közel-keleti és török ​​név, amely népszerű. Ma még más dél -ázsiai országokban is népszerű, és azt jelenti, hogy „okos” vagy „intelligens”.?

11. Agyag:

Az agyag népszerű amerikai név a fiú gyerekeknek. Az utóbbi években nagyon ismert, és azt jelenti, hogy „halandó”. Praktikus és mégis innovatív manapság az újgenerációs gyerekek számára.

12. Cole:

Nagyon szeretjük ezt az egyedi nevet, Cole. A Cole jelentése „gazdagság” és „mélység”. Maga a név nagyon intenzíven és gazdagon hangzik, és európai skót gyökereiből népszerű..

13. Beau:

A Beau név olyan bájos és elegáns név. Beau társat vagy barátot jelent. Ez a négybetűs kisfiú név akár társat is jelenthet. Ennek a névnek a gyökerei azonban még nem ismertek.

14. Milo:

A Milo latinul katonát jelent. Szintén érthető a harcos és a soha nem feladó személy jelentéseivel. A jelentés innovatív jellege és az új egyedi kiejtés együttesen megkülönbözteti ezt a nevet.

15. Zane:

A 4 betűs kisfiúnevek közül sok közül ezt nagyon szeretjük! Zane héberül „Isten kegyelmét” jelenti. Sokan azonban népszerűvé teszik a költészet világában híres névsorból. A költői és bájos hangzás teszi ezt a nevet kedvesnek.

16. Joey:

Most mindannyian ismerjük ezt a népszerű nevet a „Barátok közt” -től. Bár ez az egyik népszerű héber név, mint olyan, azóta igen népszerűvé vált, és sok sikert aratott, és a sorozat alapján sokan nevezik vagy becézik gyermekeiket Joey -nak..

17. Qais:

Azok számára, akik szívják a művészetet, az írásokat és az irodalmat, ez a név igaz szerelem lehet számukra. A Qais azt jelenti, hogy „szerető”. Az a személy, aki mindig kedves, és szeretetet és kedvességet mutat mások felé. Népszerű arab eredetű gyökerei miatt.

18. Adel:

Az Adel Franciaországban és Németországban népszerű neveken alapul. Ez azt jelenti, hogy „elit”. Maga a név szépen és bájosan hangzik.

19. Roby:

A Roby név azt jelenti, hogy „fényes” vagy „valaki népszerű”. Bár a név eredete nem egészen világos, már világszerte népszerű..

20. Sven:

Sven népszerű név a skandináv országokban. Ez azt jelenti, hogy „fiatalos” vagy „fiatal harcos” és „fiatal férfi”. Az elmúlt két év legnépszerűbb négybetűs férfi nevei közé tartozik..

Négy betűs lánynév:

21. Asma:

Az Asma név a Közel -Keletről származik, és nagyon népszerű muszlim név. Ez azt jelenti, hogy “legfőbb”. Ez egy szép és gyönyörű kislány neve.

22. Cleo:

A Cleo név, amint azt feltételezhette, rövid utat jelent Kleopátra számára. Ez az egyedi és rövid Cleo azonban manapság egyre népszerűbb, és azt jelenti, hogy „dicsőség” és „büszkeség”.

23. Eira:

Eira havat jelent. A név az ókori költészet és irodalom regénykönyveiben régóta népszerű, mégis sokak számára időtálló választás marad. A négybetűs kislánynevek walesi eredetűek.

24. Elza:

Mindannyian hallottuk az Elsa nevet a Frozen című filmből. Az ünnepelt és népszerű film még ezt a nevet is híressé tette, és ez azt jelenti, hogy „örömteli” és „nemes”.

25. Évi:

Evie életet jelent. A név tökéletes lehet kislányának, aki az egyedi nevet részesíti előnyben. A név eredete nem világos, de sokan úgy vélik, hogy héber eredetű.

26. Liliom:

A liliom egy másik szuper népszerű és híres név évszázadok óta. A virágból, a Liliomból származik, gyönyörű fehér szirmokkal.

27. Mona:

Azok számára, akik az irodalom balekjai, ez egy másik meglehetősen jól ismert név görög és olasz eredetből. Azt jelenti, hogy „elérhetetlen kívánságok”.

28. Nóra:

Nóra fényt jelent. A név görög eredetű, és egyedülálló újkori modern név. Egyesek úgy vélik, hogy ez a 4 betűs lánynév az Eleanor névből származik.

29. Rosa:

A Rosa név a világ minden tájáról felkapott, és korok óta eltalálták az ország különböző pontjait. A rosa a virágrózsát jelenti. Úgy gondolják, hogy olasz, spanyol és latin eredetű.

30. Sara:

Sara, aki a héber Sarah név leszármazottja, hercegnőt jelent. A név eredetileg meglehetősen népszerű a keresztények körében, majd később elfogadták és népszerűvé váltak a világ más régiói között is.

31. Thea:

Thea népszerű görög-római név, ősi eredetű. Azt jelenti, hogy a fény istennője, vagy a nap és a hajnal anyja. Sokan a nevet Mathea és Althea nevek rövid formájának is tekintik.

32. Zara:

A Zara egy másik népszerű név, ami azt jelenti, hogy „virágzik”. Héber és arab eredetű, és ma már népszerű név az egész világon.

33. Liza vagy Lisa:

Az angol név jelentése „Isten kegyelmes” vagy „Isten ígérete”. Ez már több mint négy-öt évtizede népszerű volt, és még mindig az egyik legkeresettebb az angol eredetű babanév-listán..

34. Auri:

Az Auri név jelentése „föld”. Ez egyben híres név is számos könyvben és irodalomban, és sok szülő számára klasszikus választás, ha édes és egyedi rövid neve van..

35. Írisz:

Az írisz héberül szivárványt jelent. A név színes és a boldogság tónusát is ábrázolja. Sokan azt is hiszik, hogy a név gyönyörű virágot jelent.

36. Skye:

A név az égből vett valamit jelent. Ez az ég változata, és skót és más európai eredetű. A név variációi közé tartozik a Sky, a Skyi és a Skyae is.

37. Aida:

Aida boldogságot vagy boldog lényt jelent. A név feltehetően arab vagy közel-keleti eredetű, ami nem túl világos, de az utóbbi évtizedben népszerűvé vált. Egyedülálló és aranyosan hangzik, és ideális név kislányának, aki azt szeretné, ha egész életében boldog lenne!

38. Béla:

Béla olaszul azt jelenti, hogy szép. Ez egy variáció és rövid alakú név, amely az Isabella névből származik. Egy másik, azonos jelentéssel kiejthető név a Bella.

39. Kira:

Ez egy népszerű japán név, amely más ázsiai országokban és régiókban is népszerűvé vált. A Kira csillogást és szórakozást jelent.

40. Tyra:

A Tyra skandináv és norweigan eredetű név, ami azt jelenti, hogy „a csata istene”. Maga a név azt jelenti, hogy nagyon intenzív, és valami érintő, mégis szép és egyedi kiejtése van.

4 betűs indiai fiú- és lánynevek:

41. Abir:

Az Abir a hindu mitológiából származik, és vörös erőt vagy vörös színt jelent. Sokan szimbolizálják ezt a 4 betűs kisfiúnevet hindu nyelven is, a vörös szín erejéig a hindu istennőben.

42. Ahan:

Az Ahan napfelkeltét, hajnalt vagy reggelt jelent. Más értelemben felfogható új kezdetként, a kezdet első elemeiként is. Ilyen szép és pompás jelentés nem!

43. Akul:

Akul egy másik név Shiva úrnak. Ez egy új nap jelentése és változata Isten nevének, és szanszkrit eredetű.

44. Arav:

Az Arav hindi nyelven békét vagy nyugalmat jelent. Egészen egyedi és újkori név az ilyen korú kisfiúk számára.

45. Elil:

Hallottad már az Elil nevet? Fogadjunk, hogy nem. Ez egy meglehetősen újkori modern és innovatív, egyedi név, ami azt jelenti, hogy jóképű. Olyan aranyos név nem!

46. ​​Jeet:

A Jeet hindi nyelven győzelmet, győzelmet és sikert jelent. Leggyakrabban ezt a nevet halljuk a Punjab régióból, és most népszerű az egész északi övben.

47. Ojas:

Az Ojas név népszerű India nyugati és északi részein, ami azt jelenti, hogy Test erő. A név egyedülálló hangzásáról és jelentéséről is ismert

48. Rana:

Most mindannyian ismerjük ezt a nevet a népszerű dél -indiai színésztől. De tudod -e a jelentését? Rana jelentése puha, elegáns, szobor és öröm. Több jelentése van, és meglehetősen egyedi és innovatív név.

49. Teja:

A Teja népszerű dél -indiai név szanszkrit eredetű. Fényt, erőt és csillogást jelent. A név már régóta ismert a régiókban, és széles körben elismert négybetűs fiúnév.

50. Vian:

Szerelmesek vagyunk ebbe a kisfiú névbe, Vian. A Vian azt jelenti, hogy élénk, élő, vagy élettel teli is. Népszerű India északi és nyugati területein, és feltételezések szerint árja származású.

51. Tara:

A Tara csillagot jelent több indiai nyelven. Bár maga a szó szerinti fordítás olyan szép, szeretjük, hogy ez a név is kedvesen és elbűvölően hangzik mindannyiunk számára.

52. Alia:

Alia homlokot jelent. Bár maga a név jelentése nem túl népszerű, sokan kedvelik a nevet aranyos hangzású és könnyű kiejtése miatt. A hindu négybetűs kislánynevek többi variációja is Aliya.

53. Anvi:

Szeretjük az Anvi nevet. Egyedülálló és innovatív hangzása mindannyiunkat megragadott. A szanszkrit eredetű Anvi az Istennő nevét jelenti.

54. Diti:

Ez az újkori indiai kislány név, amellyel találkoztunk, és abszolút imádtuk. A diti ragyogást, ragyogást, ragyogást és szépséget jelent. Maga a név jelentése nagyon pompás és gyönyörű.

55. Heer:

A puszta név gyémántot jelent. A név kezdetben meglehetősen népszerű az észak -indiai muszlimok körében, de később az egész közösség elfogadta, tekintettel egyedülálló hangzására és szép jelentésére.

56. Kala:

A Kala dél -indiai nyelvekben művészetet jelent. A név szanszkritból származik, és maga is nagyon kreatív és művészi hallani és kiejteni.

57. Mira:

Mira, más néven Meera, az Úr Krisna híve, és óceánként és költőnőként is ismert. A név gyönyörűen, könnyen hangzik és kedvesen hallható – ezért is lett nagyon népszerű.

58. Nidi:

A Nidi is írható Nidhi -nek, ami azt jelenti, hogy ajándékozni vagy ragyogni. A név, bár nem tudjuk az eredetét, köztudottan népszerű volt minden korban és időkben, és mégis klasszikus választás sok indiai szülő számára.

59. Nysa:

A Nysa új kezdetet jelent. Maga a név nagyon pozitív hangulattal és édes hallással hangzik, és olyan intenzív jelentése van, és manapság egyre népszerűbb.

60. Kuhu:

A Kuhu név, mint olyan, közvetlenül nem jelent semmit, de a hangzás állítólag hasonló a kakukkmadár hangjához, kuhu-kuhu. A hangzás és a gesztus édessége kedves, és felhívja a figyelmünket a névre.

Reméljük, tetszett tudni ezt az újkori és egyedi, népszerű négybetűs babanevet. Ezt a 4 betűs nevet szuper könnyű kiejteni, mégis édesek és kedvesek hallani és viszonozni. Nektek hogy tetszenek, és melyek a kedvenceitek? Mondja el nekünk gondolatait!

Jogi nyilatkozat:

A nevek és jelentésük, beleértve a fent említett variációkat, nem teljesen azonosak, mivel ezek régiónként, országukban és közösségükben változhatnak. Javasoljuk, hogy végezzen kiterjedt kutatást, mielőtt elnevezi gyermekét.