60 Pushyami Nakshatra babanevek választása a modern szülők számára

A 28 naksatra közül úgy vélik, hogy azok, akik egy adott naksatra alatt születtek, kedvező és boldog életet élhetnek, ha a nevüket a sajátjukhoz igazítják. Abban az esetben, ha a baba pushyami nakshatra alatt született, ma összeállítjuk a pushyami nakshatra babanevek listáját, amelyek segítenek kiválasztani a megfelelő és tökéletes nevet a kicsinek.

pushyami nakshatra baba nevek

Mindannyian szeretnénk a tökéletesen szép és értelmes nevet a mi kis csillagunknak, és a speciálisan összeállított listánkkal reméljük megtalálja a megfelelő babaneveket. Essünk neki!

Pushyami Nakshatra és jellemzői:

Úgy gondolják, hogy a pushyami nakshatra csecsemők azok, akik mindig boldogok és boldogságot adnak a körülöttük lévőknek. Ezekről az örömteli lényekről azt is mondják, hogy stabilan gondolkodnak, tiszteletreméltóak a társadalomban, és mindig előre megtervezett, lágy és szelíd viselkedéssel rendelkeznek. A pushya nakshatra 3,20 és 16,40 közötti daganatjelek alatt áll. A naksatra valakit jelent, aki táplál és ad.

Míg a pushya nakshatra Rashi rák, az állat szimbóluma egy kecske. Fedezzük fel többet a pushya nakshatra alatt született csecsemők tökéletes neveiről és kezdőbetűiről.

Pushya Nakshatra nevek kezdőbetű/szótag:

Ha a kisbabája pushyami vagy pooyam nakshatra alatt születik, akkor jó és szerencsésnek számít, ha Hu, He, Ho, Da nevet viseli. Nézzük meg a pushyami nakshatra legjobb és legszebb babaneveit.

Pushyami vagy Pushya Nakshatra babanevek fiúknak és lányoknak:

Kezdjük, és összeállítottuk a legújabb, modern, értelmes és aranyos babaneveket a Pushya nakshatra alatt született kicsiknek. Itt található a Pushya Nakshatra csecsemők nevének toplistája.

Pushyami Nakshatra Baby Boy nevek:

1. Heeran:

A Heeran név a hei hindi szóból származik, ami gyémántot jelent. Heeran szó szerint lefordítja valakit, aki olyan, mint egy gyémánt, a gyémántok ura.

2. Hema Chandra:

A Hema Chandra név népszerű Dél -Indiában és telugu nyelven. A Hema Chandra arany holdat jelent. A telugu nyelven megjelenő pushyami nakshatra nevek népszerű, mégis modern és fiatalos pushya nakshatra férfi nevek, amelyeket ki kell próbálni.

3. Hemadri:

A Hemadri névnek hagyományos jelentése van, mégis ízlésesen és kedvesen hangzik. Hemadri nem más, mint a hegyek ura. Hát nem menő?

4. Hemant:

Ez egy másik népszerű név most Indiában, és ez volt az egyik legkedveltebb választás az elmúlt két évtizedben. A Hemant hindi és szanszkrit nyelvekből származik, ami azt jelenti: Lord Budha és Gold!

5. Hemraj:

A Hemraj, más néven Hemaraj, azt jelenti, hogy az arany királya. Ez egy szép és szép, értelmes név, amelyet meg kell vizsgálni. A Pushya Nakshatra sok kisfiú neve között ez a legdivatosabb napjainkban.

6. Hetansh:

A szülők számára, akik teljesen új, ritka és egyedi nevet keresnek, itt vagyunk. A Hetansh felkelő napot jelent. A név egy olyan személyt is szimbolizál, aki mindig emelkedik az életben.

7. Hetvik:

A Hetvik nagyon aranyos és szép név. A Hetvilk azt jelenti: Lord Siva. Ennek a Pushya nakshatra névnek a fiúnak hagyományos és szép jelentése van, mégis modern kiejtéssel.

8. Hunar:

A Hunar hindi nyelven szó szerint lefordítja magát valakihez, aki ügyes és jó tulajdonságokkal rendelkezik.

9. Heyaat:

Hayat néven is írva, életet vagy az élet jelenlétét jelenti. A létezést is szimbolizálja. Ez olyan intenzív és kedves név; mit gondolsz?

10. Hari Kiran:

A Hari Kiran névnek sok jelentése és jelentése van. Hari Kiran lényegében Lord Vishnu -t jelenti. A név azonban egy fénysugarat, reményt, ragyogást és fényességet is jelképez. Szeretjük minden lényegét és jelentését.

11. Harvinder:

A Harvinder, amely Harwinderként is írható, a mennyek Istenét jelenti. Ez egy hagyományos névválasztás a pushyami nakshatra alatt született kisfiúk számára.

12. Hemin:

A Hemin új és ritka névválasztás. Bár eredete még nem tisztázott, Hemin a nyugodt, békés és valakit jelöli, aki csendes vagy szereti a nyugalmat.

13. Hemish:

A Hemish megint egy modern kori név. A Hemish az észak -indiai helyi nyelvekből származik, és azt jelenti, hogy az egész világ ura vagy a Föld Istene. Ezt a nevet még nem sokan ismerik, ami még csodálatosabbá teszi, hogy ilyen új névvel nevezzük el kicsinyünket.

14. Harvir:

A harvir jelentése Isten harcos. Azt is jelképezi, hogy ki védi az Urat, az isteni hatalmat és a védelmezőt. Azok, akik hagyományos és boldog nevet szeretnének, modern ritka, egyedi kiejtéssel, kipróbálhatják ezt.

15. Harman:

A Harman név az utóbbi évtizedben egyre népszerűbb, tekintettel gyönyörű jelentésére és kiejtésére. Harman azt jelenti, mindenki szeretett személye. Indiai nyelvekből származik.

16. Humair:

Humair olyan, akinek vörös az arca. Bár maga a jelentés egészen új és egyedi az indiai forgatókönyvben, a név a virágzást is szimbolizálja. Úgy tartják, hogy a közel -keleti nevek ihlették.

17. Hetash:

A Hetash név azt jelképezi, aki tele van energiával, vagy mindig úton van. A név a hindi nyelvből származik, és új és ritka név, amelyet ki kell próbálni.

18. Heetraj:

A Heetraj a nép szeretett királyát vagy radzsát jelenti. Azt is szimbolizálja, aki mindig a legjobban kívánja. A név új a baba névlistában.

19. Hemang:

A Hemang név a hindi nyelvből származik, és olyan személyt jelent, akinek fényes teste vagy bőre van. Ez egy aranyos és egyedi friss kisfiú neve, amelyet meg kell nézni.

20. Hurditya:

A Hurditya név új, és az eredet még nem ismert. Hurditya azonban örömteli és boldog, boldog embert jelent.

21. Heyansh:

A Heyansh név csak néhány éve széles körben népszerűvé válik. Ez egy gyönyörű hangzású és kedves név. A Heyansh egy szívdarabot jelent. Ez most valami különleges, nem?!

22. Hetaksh:

A Hetaksh név a szeretet létezését jelenti. A név mélysége és intenzív jelentése az, ami széppé teszi, valamint a választás egyedisége és ritkasága.

23. Hemkar:

A Hemakr vagy Hemkar azt jelenti, hogy a gazdagság ura. Azok számára, akik mitológiai és hagyományos nevet akarnak, ez kiváló választás lehet, mivel nem gyakori, de szép kapcsolatban van vele.

24. Hemansh:

A Hemansh az arany egy részét vagy darabját jelenti. A név a drága darabhoz, a szerelemhez és valakinek az életéhez is társul.

25. Héramb:

Egy másik egyedi és ritka név Indiából származik. Heramb valakit jelent, aki tiszteletben tartja a társadalmat.

Pushyami Nakshatra kislány nevek:

26. Hema:

A Hema név az egyik népszerű háztartási név Indiában. A Hema aranyat vagy arany nőt jelent. Ez a Pushya Nakshatra nevű kislány neve klasszikus és időtlen név, amelyet még ma is ki kell próbálni.

27. Heera:

A Heera hindi nyelven szó szerint gyémántot jelent. A név valakit szimbolizál, aki olyan, mint egy gyémánt vagy egy értékes személy. Kedves jelentés nem!

28. Heeya:

Ez egy új név manapság, ami ritka és egyedi. A Heeya szívet jelent. A nevek eredete még nem ismert, de ma a legritkább és legritkább nevek közé tartozik.

29. Hemalatha:

A Hemalatha ismét meglehetősen gyakori név Indiában évtizedek óta együtt, ami arany kúszónövényt vagy aranyszőlőt jelent. Ez a Pushya nakshatra női név olyan szép és szép jelentésű, nem igaz!

30. Hemani:

A Hemani név napjainkban sok szülő számára modern névválasztás, mégis tartalmas és hagyományokhoz kötött névvel. Hemani Parvathi istennő, a hegyek istennője.

31. Hemavathi:

A Hemavathi, amely Hemavathy vagy Hemavati néven is írható, Parvathi istennő neve. Néhányan azt is hiszik, hogy Hemavathi Lakshmi istennő. Mindkét jelentés azonban kedvező!

32. Hetika:

Ez egy modern és egyedi, frissítő névválasztás a modern szülők számára. A Hetika napsugarakat jelent, valamint a fényt, a ragyogást és a szeretetet szimbolizálja. Ez a lány pushya nakshatra neve a hindi nyelvből származik.

33. Huemisha:

A Huemisha meglehetősen ritka és új név. Ez Saraswathi istennőt jelenti. A név azt is jelképezi, aki intelligens és okos. A többi névváltozat és helyesírás itt a Humisha, Humshikaa és Humsiha.

34. Huvishka:

Ez egy szép és szép hangú aranyos név. A Huvishka ígéretet jelent. Ez egy olyan nőt is szimbolizál, akinek isteni tulajdonságai vannak. Eredete még nem ismert, de szeretjük a hozzá kapcsolódó intenzív jelentést. Mit gondolsz ezekről a Pushya nakshatra karka rasi nevekről?

35. Heemanshi:

A Heemanshi név két szóból származik: Hema és anshi. A heemanshi a hó egy részét jelenti. Ez egy egészen új és csodálatos név, amit ki kell próbálni, nem igaz?

36. Hejal:

Hejal neve nagyon új és a legritkább. Bár a származás nem jól megalapozott, a Hejal gyümölcsöt jelent. Ha inkább egy nagyon új és egyedi nevet szeretne megnevezni, amelyet soha nem hallott, akkor ez jó lehet.

37. Hemadrika:

A Hemadrika egy csepp havat jelent. Míg a Hema havat jelent, a név a benne lévő nevek teljes tartományának változata.

38. Hemanthi:

A szanszkrit eredetű Hemanthi név szó szerint téli vagy kora téli szezont jelent. Ez az egyik évadnév, gyönyörű jelentéssel.

39. Hetvi:

Ez egy új és hamarosan megjelenő kedves rövid név, amelyet az észak -indiai övben preferálnak. A Hetvi azt jelenti, hogy szerelem. Ilyen rövid betűs név, mégis intenzív jelentéssel, nem.

40. Hesha:

Hesha teljes lényt jelent. Bár a származás még nem származik, ismét az aranyos, értelmes és rövid névválasztás között van.

41. Haadiya:

A Haadiya név nem indiai eredetű név, mégis sokan inkább ezt választják manapság az egyszerű, mégis intenzív jelentés miatt. A Hadiya vagy a Haadiya ajándékot vagy igazságot jelent.

42. Heni:

Ismét egy négybetűs aranyos és nagyon rövid, könnyen kipróbálható név. A Heni koronát vagy királyi lényt jelent. Azt is szimbolizálja, aki együttérző és gondoskodó.

43. Henal:

Henal a gazdagság és a szépség istennőjét vagy uralkodóját szimbolizálja. Ez egy modern és kortárs klasszikus név, amelyet ki kell próbálni.

44. Hetsree:

A Hetsree is Hethsree vagy Hetsri néven íródott, a Hetshree jelentése Isten szeretete. Ez egy klasszikus és örök örökzöld névválasztás a mai gyermekgeneráció számára.

45. Homa:

A Homa hindi nyelven és más vallási szövegekben szó szerint a szent tüzet jelenti. Ez egy hagyományos és mégis rövid és értelmes név, amelyet ki kell próbálni.

46. ​​Husznija:

A Husniya név nem indiai eredetű név, de ismét, tekintettel gyönyörű kiejtésére, manapság sokan inkább ezt preferálják. Husniya gyönyörű hölgyet jelent. Ez szép pushya nakshatra 1. pada nevek, hogy nézd meg.

47. Hetarthi:

A Hetarthi olyan személyt jelent, akinek jó gondolkodási folyamata van, vagy értelmes gondolkodású embert.

48. Heerkani:

Heerkani szó szerint gyémántszerű embert szimbolizál és lefordít. Ez egy drága embert és drágakövet is szimbolizál.

49. Henna:

A Henna manapság új névválasztás. A jelentés azonban teljesen nyilvánvaló. A henna mehendit jelent. Alternatív megoldásként illatot szimbolizál és utal.

50. Holika:

Végül a Holika ismét kedvező és hagyományos névválasztás. A vallási szövegek szerint a Holika ünnepélyes tűz. Ez egy egyedülálló és értelmes pushya nakshatra 3. pada név, amelyet ki kell próbálni.

Unisex babanevek Pushya Nakshatra alatt:

51. Hetal:

A Hetal név unisex név, amelyet kislányoknak és fiúknak is lehet adni. A Hetal valakit jelent, aki mindig barátságos másokkal.

52. Hemal:

Heemal néven is írva, hóhegyet vagy jéghegyet jelent. Ez egy szép és aranyos baba név fiúknak és lányoknak.

53. Heerva:

Ez egy egyedülálló baba névválasztás manapság. Heerva áldást jelent. Ez is a négy Veda név egyike.

54. Hemu:

A Hemu név ismét aranyat jelent. Ez azonban a név unisex változata, amely kislányok és fiúk számára egyaránt ideális lehet.

55. Hema Sai:

A Hema Sai ismét unisex név. A Sai vezetéknév uniszex természetűvé teszi, jelentése aranyat és aranyat szimbolizál, mint egy személy.

Az ikerbaba nevének választása Pushya Nakshatra babák számára:

56. Hetav – Hemin:

A Hetav és a Hemin név iker kisfiú névválasztás. A Hetav olyan valakit jelent, aki mindig szeretetet ad. Hemin nyugodt és békés ember.

57. Hemantshree – Hemantinandan:

Mindkettő hagyományos kisfiú iker névválasztás. A Hemantsree aranyat és pénzt jelent. HemantiNandan Parvathi istennő fia.

58. Heenal – Henitha:

A Heenal a szépség istennőjét jelenti. A Hertha viszont kegyelem vagy kecses lény. Mindkettő ideális iker kislány névválasztás, szép jelentéssel.

59. Heidi – Hela:

A Heidi ritka és rövid név, ami nemes fajtát jelent. A Hela jelentése remény vagy holdfény. Mindkettő meglehetősen ritka névválasztás, és ideális iker kislánynevek lehetnek.

60. Hetarth – Hetarthi:

Most ezek rimánkodnak, valamint a kedves iker kisfiú és lánynevek. A Hearth a szeretet terjesztőjét jelenti. Hetharthi a szerelem vagy valaki, aki mindig szeret másokat. Most mindkettő hasonló dolgokat jelent, és intenzív és aranyos is. Mit gondolsz?

Reméljük, tetszett felfedezni ezeket a szép Pushyami Nakshatra kislány- és fiúneveket. Ha a baba Pushya Nakshatra alatt született, próbálja ki és válassza ki a kedvencét.

Jogi nyilatkozat:

Célszerű keresztellenőrizni és megérteni minden név jelentését különböző kultúrák, régiók, országok és nyelvek szerint. Szimbolikájuk és jelentésük nyelvenként eltérő, ezért kérjük, végezzen mélyreható kutatást a név véglegesítése előtt.