60 teljesen új és felkapott Chitra Nakshatra babanév

Ha a kicsinyét hindu asztrológia és csillagbeállítás, Hold -csillagképek szerint szeretné megnevezni, akkor kedvezőnek tartják, ha követi a névadási mintát bizonyos kezdő szótagok szerint. Ma Chitra nakshatra babanevekkel segítünk azoknak a kicsiknek, akik e csillag alatt születtek. A Chitra Nakshatra a 14. csillag a 27 naksatra közül.

chitra nakshatra baba nevek

Ha hagyományos névre vagy modern hangzású névre vágyik, szép jelentéssel, akkor összeállítottuk a tökéletes listát minden igényének kielégítésére. Fogadjunk, hogy a Chitra nakshatra nevek keresése itt véget ér.

Chitra Nakshatra és jellemzői:

A Chitra nakshatra a Szűz csillagjegyben 23,20 fok és a Mérleg 6,40 között mozog. Ez a tizennegyedik csillag a hindu asztrológia 27 naksatrájában. A Chitra nakshatra alatt születettekről azt mondják, hogy nagyon ragyogóak az élet különböző területein. Perfekcionisták, és mindig csodálják a művészetet, a szépséget és az alkotást. Mindig dinamikusak, jóléthez jutnak, és vágyakoznak arra, hogy mindent megtanuljanak. A Chitra nakshatra születettek jó egészségnek örvendenek, és mindig boldog lények. Intelligensek és mindig békeszeretők.

Az irányító istenségbolygó a Mars, az állat neve pedig Nőstigris.

Chitra Nakshatra név kezdőbetűk/szótagok:

kedvezőnek és szerencsésnek tekinthető, ha a Chitra nakshatra alatt született csecsemők a következő szótagokkal kezdődnek,

Pe, Po, Ra, Raa, Ri, Ree

Ha el akarod nevezni a pada -t,

  • A Chitra Nakshatra 1 pada nevek Pe -vel kezdődnek
  • Chitra Nakshatra 2. pada név Po -val
  • A Chitra Nakshatra 3. pada nevek Ra/Pra -val kezdődnek
  • A Chitra Nakshatra 4. pada neve Ri -vel kezdődik

Most menjünk előre, és fedezzük fel a szép és értelmes chithirai natchathiram neveket kisfiúknak és lányoknak.

A Chitra Nakshatra babák nevei jelentésükkel 2020:

Fedezzük fel a Chitra nakshatra, a fiúk és a lányok babaneveit, jelentéseikkel és szimbolikáikkal.

Chitra Nakshatra Baby Boy nevek:

1. Peeyush:

A Peeyush jelentése tej. Ez egy ritka és ritka kisfiú név a Chitra nakshatra alatt születettek számára.

2. Perumális:

Perumal egy híres dél -indiai, különösen a tamil név a Chitra nakshatra számára. Azt jelenti, Lord Venkateswara.

3. Porush:

A Porush azt jelenti, hogy erős. Ez egy új és modern egyedi baba névválasztás a fiúk számára ebben az évtizedben. Ez egy új chithirai nakshatra hindu fiú nevek.

4. Raadhik:

Raadhik gazdag, sikeres embert jelent. Szimbolizálja a liberális és virágzó lelket is. Ez egy modern név a Chitra nakshatra alatti csecsemők számára.

5. Raag:

A Raag egy musicalt jelent. Ez magában foglalja az életet, a szeretetet, a szenvedélyt, a szépséget és a ragyogást is. Ez egy új és kreatív Chitra nakshatra kisfiú neve.

6. Raajan:

A Raajan már gyakori névválasztás a kisfiúknál, mégis klasszikus változat. A Raajan név királyt és királyi származást jelent.

7. Raanish:

Raanish nem más, mint Lord Siva. Ez egy hagyományos jelentésű név, mégis modern hangzású és névszóval a Chitra nakshatra fiúk számára.

8. Rachit:

A Rachit ismét egyedi és ritka név, mégis szép jelentéssel. A Rachit név találmányt jelent. Hát nem a Chitra Nakshatra nevek a fiúnak menőek?

9. Radhav:

Radhav nem más, mint Krisna. Ez azt jelenti, hogy Radha szeretettje, vagyis Krisna. Ez egy romantikus és mégis aranyos kisfiú névválasztás.

10. Ragav:

Ragav Lord Ram. Ez Raghavender Istent jelent, amely a Chitra nakshatra fiúk hagyományos jelentése alatt áll.

11. Rajak:

Rajak egy új modern név. rajak ragyogást jelent. A név herceget, uralkodót is jelent. Ez egy szép kisfiú névválasztás Chitra nakshatra szülötteinek.

12. Radzsák:

A radzsák szenvedélyt jelentenek. Ez egy egyedülálló és ritka név a fiúknak ebben a generációban. Fokozódik az észak -indiai államokban. Ez az egyik kedvenc Chitra Nakshatra férfi név a listán.

13. Rakshit:

A Rakshit azt jelenti, hogy őrzött. Ez a biztonságos, jól védett szimbólum is. A név szó szerinti fordítás a szanszkrit nyelvből.

14. Ranvir:

A Ranvir győztest jelent. Valójában a háború vagy csata hősét jelenti. A név meglehetősen modern és bájos választás az észak -indiai államok fiúinak.

15. Rishi:

Rishi valójában bölcs. Ez bölcset és könnyedséget is jelent. A név nagyon népszerű India számos államában, mégis klasszikus választás, fiatalos jelentése és hangzása miatt.

16. Rishit:

A Rishit egy új és modern név, amely a hindi nyelvből származik. A Rishit név a legjobbat jelenti. Tanult és hozzáértő embert is szimbolizál.

17. Rishvanth:

Rishvanth barátságos lélek. A név olyan személyt jelent, aki örömteli, barátságos és gyönyörű mindenkivel körülötte. A név helyesírásának másik változata a Rishwanth.

18. Rithav:

Rithav kemény munkás. A név szintén a mitológiai történetekből származik, és Lord Vishnu -ra utal. Ez a Chitra nakshatra modern neve, hagyományos jelentéssel.

19. Riteesh:

A Riteesh vagy a Rithesh a legerősebbet jelenti. Azt is jelenti, hogy az igazság Ura. Ez egy kedves és bájos kisfiú modern névválasztása. Ez egy divatos kisfiú név Chitra Nakshatra számára.

20. Rithul:

Rithul vagy Ritul igazságkereső személy. A név az együttérző és határozott lényt is szimbolizálja.

21. Rithvik:

A Rithvik népszerű név Indiában az államok között, mégis fiatalos és bájos névválasztás a mai napig. Ez papot vagy szentet jelent. A Rithvik vagy a Ritik/Rithwik másik jelentése a vágy.

22. Ritvaan:

A Ritvaan boldogságot jelent. A név modern és kortárs névválasztás a kisfiúk számára Chitra nakshatrában.

23. Rivan:

Ha teljesen kecses és stílusos nevet és rövid, kifejezett változatot szeretne, akkor a Rivan jó választás lehet. Rivan csillagot jelent.

24. Riyanksh:

Riyansh szép, értelmes név. Riyansh jelenti az első fénysugarat. Ez Lord Vishnu szemét is jelenti. (Ansh jelentése szem). Az azonos nevű többi variáció a Riyanshu és Riyanskhu.

25. Riyyan:

Riyyan kis csillagot vagy kis királyt jelent. A név nem indiai nyelvből származik, de a szövegkörnyezet és a származás nem ismert. Azonban ez egy kedves és bájos kisfiú neve. Mit gondolsz?

Chitra Nakshatra kislány nevek:

26. Pehal:

A Pehal kezdetet vagy kezdetet jelent. Az urdu költészet ihlette, és a Chitra nakshatra szép és gyönyörű kislány nevének választása.

27. Pernitha:

Pernitha vagy Pernita válaszolt imákat jelent. Ez egy szép és gyönyörű modern és ritka névválasztás kislányoknak. Ez is szép Kanya rasi Chitra Nakshatra nevek.

28. Poshitha:

Poshitha azt jelenti, hogy táplált lány. Ez azt is jelenti, hogy szeretnek és törődnek vele. A Chitra Nakshatra női névválasztás egyedülálló és frissítő új választás.

29. Pournima:

A Pournima a szanszkrit és a dél -indiai nyelvek szerint telihold. Ez egy klasszikus és minden idők kedvenc baba nevének választása több generáció számára.

30. Raadhika:

Radhika vagy Raadhika jelentése Radha istennő. A név egy sikeres és egy gazdag embert is szimbolizál. Ez az egyik kedves és örökzöld lánybaba neve a chithirai natchathiram számára.

31. Raagini:

A Raagini dallamot vagy zenét jelent. A név a zenei terminológiából származik, és a szerelmet is szimbolizálja. Ez egy másik név Lakshmi istennőnek.

32. Raashi:

Raashi jelentése állatöv jel. Ez a Chitra Nakshatra név egy lány számára nagyon rövid és aranyos, mégis hagyományos névválasztás Chitra nakshatra szülötteinek

33. Rachana:

Rachana jelentése teremtés. Ez elrendelést és építkezést is jelent. Bár ez a név általánosan elterjedt, nagyon tartalmas és elegáns.

34. Radhana:

A Radhana beszédet jelent. Ez egy ritka baba név az indiai hindu születettek számára, és gyönyörű választás a Chitra nakshatra babák számára.

35. Rajathi:

Rajathi királynőt vagy uralkodót jelent. Ez egy új név találmány, és mégis intenzív és bájos jelentéssel bír.

36. Rajitha:

A Rajitha egy elterjedt név Dél -Indiában, mégis szép szimbolikával. A Rajitha név ragyogó embert jelent. Ez ragyogást és megvilágítást is jelent.

37. Ranjika:

Ranjika szerethető és kellemes embert jelent. Ez egy egyedülálló név a csecsemők számára, és ritkán fordul elő, a szanszkrit és a hindi nyelvből származik.

38. Ranvitha:

Ranvitha vagy Ranvita boldog, vidám és örömteli embert jelent. A származás még nem tisztázott, de ritka név a Chitra nakshatra szülöttek számára.

39. Rashmika:

Mindannyian ismerjük a Rashmika nevet, tekintettel a hírességek orientációjára. A Rashmika valójában egy fénysugarat jelent. Ez a fényességet és a ragyogást is szimbolizálja. Ez szép és szép, azaz Chitra nakshatra név.

40. Rati:

Rati egy általános észak -indiai kislány név. A Rati név jelentése vágy, amor, szeretet és kívánság. Ez egy rövid és aranyos Chitra nakshatra baba név lányoknak.

41. Ravali:

A Ravali egy gyakori dél -indiai név, különösen telugu nyelven. Ez egy hangot jelent, amely a fuvolából jön. Ez a nevek között van, amely kreatív és gyönyörű név a Chitra nakshatra babák számára.

42. Ravita:

A Ravita linket, kötést vagy összefüggést jelent. Ha teljesen modern, ritka és új nevet szeretne, ez jó választás lehet.

43. Ria:

Ria egy rövid, hárombetűs aranyos baba név. Ez azt jelenti, drágakő vagy gazdag. A név Lakshmi istennőt is szimbolizálja. Ez egy népszerű, de nagyon klasszikus és aranyos név Észak -indiai államokban.

44. Richa:

Richa egy himnusz. Ez a Védák írását jelenti. Ez azonban ragyogást, tudást és bölcsességet is jelent és magában foglal. Ez egy népszerű, mégis elbűvölő kislány neve.

45. Riju:

Ha nagyon új nevet szeretne, Riju jó lehet. Riju ártatlan és becsületes embert jelent.

46. ​​Rinitha:

Rinitha vagy Rinita elhatározást és akaratot jelent. A név indiai nyelvekről származik, és ritka, de szép baba név választás.

47. Riyanshi:

Szeretjük a Riyanshi nevet. Riyanshi vidám embert jelent.

48. Ritvi:

Ritvi vagy Rithwi boldog embert jelent. A név egy tudós személyt is jelent, aki ismeri az összes Védát. Ez egy hagyományos jelentésű név a filozófiával a háttérben, mégis aranyos és modern kiejtéssel.

49. Ritika:

Rithika vagy Ritika örömöt és boldogságot jelent. A név azt is jelenti, hogy igaz és nagylelkű. Ez a modern Chitra Nakshatra Tula Rashi nevek.

50. Rishita:

A Rishita általános név Észak -Indiában, ami azt jelenti, hogy szent személy. Ez azt is jelenti, hogy a legjobb és a legtöbb tudású ember. Ez egy értelmes és szép névválasztás a kislányoknak Chitra nakshatrában.

Unisex nevek a Chitranakshatra számára:

51. Rijul:

A Rijul egy szép unisex név kisfiúknak és lányoknak. A Rijul név ártatlan és becsületes embert jelent. Ez egy ritka Chitra nakshatra baba név.

52. Ripal:

A Ripal egy másik modern és ritka baba név fiúknak és lányoknak. Ez azt jelenti, hogy szeretni és együttérző lény lenni.

53. Rithu:

Rithu fiúk és lányok neve. A név a hindi Ritu szóból származik, ami szezont vagy időszakot jelent.

54. Rajani:

A Rajani egy másik kedves és hagyományos név fiúknak és lányoknak. Éjszakát jelent, és elbűvölő választás a Chitra nakshatra babák számára.

55. Ratna:

A Ratna egy nagyon gyakori baba név. A Ratna név gyöngyöt jelent. Emellett drága és drágakőszerű embert szimbolizál.

Ikrek nevei Chitranakshatra számára:

56. Peehu – Pehr:

Peehu és Pehr szép és modern indiai kislány iker névválasztás. Édes embert jelent. Pávát is jelent. Pehr a napszak vagy a fázis időszaka.

57. Porush – Poshit:

Porush hatalmas személyt jelent. A poshit viszont védett vagy szeretett embert jelent. Ezek ritka és kedves kisfiú iker névválasztások Chitra nakshatra számára.

58. Raasya – Ravee:

A Raassya szentimentális lelket jelent. Ravee viszont elképesztő embert sejtet. Mindkettő ideális új, modern kislány iker név ötlet Chitra nakshatra szülöttek számára.

59. Radnya – Ragab:

Radnya egy kislány név, ami a király lányát jelenti. Ragab egy kisfiú név, amely Lord Ramot vagy Isten Urát jelenti. Ezek iker kislány és fiú névválasztások.

60. Rishav – Rishen:

Rishav és Rishen kedves és kortárs kisfiú iker névválasztás a Chitra nakshatra számára. Ez azt jelenti, hogy kiváló és kiváló. Rishen jó embereket jelent.

Reméljük, megtalálta az ideális Chitra nakshatra babaneveket a kis csillagához. Tudassa velünk, hogy melyek a kedvencei a listán; szeretünk hallani felőled.

Jogi nyilatkozat:

A fent megadott nevek mindegyikének jelentése kontextusban és időben van. Ezek a jelentések és szimbólumok eltérőek lehetnek a különböző kultúrák, országok, régiók és nyelvek szerint. Javasoljuk, hogy végezzen kiterjedt kutatást, mielőtt megértené a névhez fűzött számos értelmezést.