65 értelmes babanevek, amelyek a Holdat jelentik fiúk és lányok számára

Egy név kiválasztása a nevek tengeréből kétségkívül zavaros feladat. Ismételten nehéz lenne a kiejtéssel és a helyesírással foglalkozni, ha bonyolultat választunk. A baba nevét a Holdról elnevezni azonban manapság sokkal divatosabb. Kiválasztani egyet a gyönyörű holdnevek közül ismét nagy gondolat, amikor a baba megérkezik, amikor a hold süt az égen. A Holdnak különböző nyelveken különböző nevei vannak, és közülük egyet választani kétségkívül mozgalmas lesz. Ha egy nevet választunk, amelyet a gyönyörű égitest vagy annak titokzatos, megnyugtató, őrült és megvilágosító természete ihletett, akkor minden bizonnyal szerelmi kötegeket adunk hozzá a Hold mintái, formái és méretei alapján.

hold baba nevek

A 65 legjobb baba neve:

25 Kislány név, ami a Holdat jelenti:

1. Neoma:

A Neoma a kislányok egyik széles körben használt holdneve görög nyelven. A név teliholdat jelent.

2. Hold:

Ez meglephet, de a név eredetileg a csecsemők számára is széles körben elfogadott. A név eredete különc, francia eredetű.

3. Hala:

Ha arab holdneveket keres lányoknak, a Hala ideális név. A név is arab eredetű.

4. Badriyah:

Ha hagyományos kislányneveket keres, Hold, Badriyah a legjobb egy ázsiai származású. A név jelentése telihold.

5. Amaris:

A holddal kapcsolatos egyik legszebb lánynév, az Amaris a Hold gyermekét jelenti. Isten írta ezt a szokatlan nevet ír nyelven.

6. Jaci:

Ha a Holdhoz kapcsolódó lányneveket keres amerikai nyelven, Jaci tökéletesen megfelel a kisgyermekének. A név törzsi eredetű.

7. Lucine:

Egy másik amerikai holdhoz kapcsolódó név nő, Lucinemeans hold. A név eredete Amerikából származik, más néven Lucy és Lucine.

8. Candra:

Itt található az egyik női név, amely holdnevet jelent, az ősi történetekből. A név Indonéziából származik, míg a holdfényt jelenti.

9. Kamaria:

Mit szólnál a holdnevekhez női szuahéli nyelven? A Kamaria a tökéletes név, amely leírja a hold szépségét vagy akár a holdfényt. Kenya törzsi származásával jár.

10. Hakidonmuya:

Még egy holdgyermek név, ez a név az amerikai társadalomhoz tartozik. Ez a név a várakozó Hold idejét jelenti, Amerikából származik az 1800 -as években.

11. Luna:

Ha a Holdhoz kapcsolódó erős neveket keres, a luna a legcsillogóbb név Latin -Amerikában.

12. Diana:

Diana a nevek listájából származik, benne a Holddal. A név azt jelenti, hogy a szüzesség, a vadászat és a Hold római istennője Franciaországból származik.

13. Déva:

Diva az indiai holdnevek között népszerű, mint a Hold hindu istennője. A név eredete Indiából származik; később azonban más ázsiai nyelveken is végrehajtották.

14. Cynthia:

Itt van egy másik görög teliholdas baba neve, amely a Holdhoz kapcsolódik. A név eredete a görög mitológia.

15. Phoebe:

Ez egy másik név, amely a görög Holdistennőhöz kapcsolódik. Phoebe a baba holdnevek közé tartozik, és Shakespeare alkotásai révén Görögországból származik.

16. Delia:

Ez a mitológiai holdnevek és jelentések közé tartozik, amely Artemishez és Apollóhoz kapcsolódik. A név görög eredetű.

17. Selena:

Ez a latin nevek közé tartozik, amelyek szép variációkkal kapcsolódnak a Holdhoz. Többnyire minden vallás elfogadta ezt az elegáns és fülbemászó nevet.

18. Aisha:

Aisha kapcsolatban áll Mohamed prófétával, mivel ez volt a felesége neve. Ismételten ez a név Holdat jelent különböző országokban, például Afrikában, Amerikában és Arábiában.

19. Félhold:

A Félhold az egyik Holdhoz kapcsolódó név, amely az égi szépséghez kapcsolódik. A név Amerikából származik.

20. Aysun:

Az Aysun a Holdhoz köthető imádnivaló nevek közé tartozik a török ​​nyelvben. A név a Hold szépségét jelenti, miközben Törökországból származik.

21. Alcmene:

Ez az egyik név szerepel a holdnevek listájában, amelynek jelentése a hold lehet. A név eredete görög eredetű, míg a nyelv latin.

22. Mahina:

Hawaii eredetű hűvös holdneveket keres? A név holdfényt jelent, míg a Mahina a hawaii nyelvből származik.

23. Maha:

Rövid és édes név, ez az újhold nevek közé tartozik, amelyek az arab nyelvből származnak. Perzsa eredetű név a Hold lányát jelenti.

24. Pensri:

Ez a nevek jelentése a hold, amely a thai nyelv kedvenc neve. A név maga a Holdat jelenti, és Thaiföldről származik.

25. Portia:

Kelta holdneveket keres? A Portia az Uránusz holdja, és Shakespeare spanyol nyelvű drámáiból származik.

25 Baby Boy név, ami a Holdat jelenti:

26. Qamar:

A fiúk holdneveihez tartozó Qamar egy arab név, amely alapvetően a Holdat jelenti. A név eredete az arab nyelv.

27. Aku:

Aku a legjobb fiúnevek, amelyek a Holdat jelentik, ami a Hold Istenét jelenti. A név a babiloni mitológiából származik.

28. Tuncay:

Gondolsz a Holdra utaló férfi nevekre? A Tuncay egy név, amely bronzholdat vagy teliholdat is jelent. A török ​​nyelv neve Törökországból származik.

29. Badru:

A Badru a Holdhoz kapcsolódó egyik férfi név, ami alapvetően azt jelenti, hogy a telihold idején született. A név az 1800 -as években jött létre Egyiptomban.

30. Purnama:

A Purnama jávai eredetű név. Ez a férfi holdnevek között van, amelyek jávai nyelven alapvetően teliholdat jelentenek.

31. Jerikó:

Jericho a Holdat jelentő kisfiúnevek között van. Ez az izraeli szó összekapcsolódik egy héber eredetű szóval, amely alapvetően Holdat jelent.

32. Ilkay:

Ilkay egy török ​​holdfiúnév, amely a Holdhoz kötődik. A névben szereplő Ilk határozza meg először, míg az ay szóban a Holdat jelenti. Ezért az első Holdat jelenti.

33. Pulan:

Olyan Chamoryorigin nevet keres, amely kapcsolatban áll a Holddal? A Pulan az egyik hold beceneve, amely jazzszerűen hangzik, amikor a fiúnak adják.

34. Nanna:

A Nanna a sumérokhoz kötődő mitológiai nevek egyike. Ez a félhold nevük közé tartozik, amelyek szintén népszerűek, mint Hold istene, Enhil fia, bölcsesség és bűn.

35. Iah:

Figyelembe véve az egyiptomi mitológiát, Iah a holdisten fiúnevei közé tartozik. A név később fejlett szót kapott, Thoth.

36. Káposzta:

A kelkáposzta a szezonális holdnevek egyike, amely az egyik égitesthez, a Jupiterhez kapcsolódik. A név jelentése szabad ember vagy ceorl is.

37. Atlasz:

Az Atlasz a holdciklusok egyike, amely alapvetően a Szaturnuszt jelenti, amely maga a sima hold. Ez a név nagyon népszerű a keresztény vallásban.

38. Akasztás:

Hang ázsiai név. Ez a Holdhoz kapcsolódó nevek közé tartozik, amelyek széles körben híresek a vietnamiak körében, ugyanazzal a jelentéssel.

39. Mahrukh:

A Mahrukh név afrikai eredetű. Ez a Holdon alapuló nevek közé tartozik, amelyek a Hold arcú fiút jelentik.

40. London:

London a holdbébi nevek jelentése, a Hold erődje. A név eredete Angliában az 1700 -as években, angol nyelven.

41. Mayar:

A Törökországból származó Mayar a holdfényt jelentő nevek közé tartozik. A név jelentése az az izzás, amelyet a Holdtól török ​​nyelven nyernek.

42. Quacey:

Ez a ritkán megtekintett skót nevek közé tartozik, amely összefügg a Holdról kapott holdfénnyel. A nevet az Egyesült Királyságban is jól használják.

43. Muraco:

Muraco a legjobb a nevek között, benne a Holddal. Ez az amerikai név a fehér Holdat szimbolizálja, ami aranyosan hangzik.

44. Oberon:

A Shakespeare -mesékhez kapcsolódóan ezek a legjobb holdnevek, amelyek kapcsolatban állnak az Uránussal.

45. Io:

Rövid és édes, ez a név az egyik legjobb újhold név, amely feltárja a vulkáni Holdat a Naprendszerben.

46. ​​Neil:

Az egyik legjobb félhold név, amely nagyon menő és népszerű Neil Armstrong után. A név amerikai eredetű és az amerikai angol nyelvű.

47. Hilal:

A Hilal a legjobb félhold név, amely jól ismert az arab családokban. A név eredete Arabia és az arab nyelv.

48. Triton:

A hűvös holdnevek egyikét keresi? Mit szólnál a Tritonhoz, amely kapcsolatban áll a Holddal, amely az amerikai eredetű Neptunusz bolygón kering?

49. Meztli:

A Meztli az egyik legjobb név, amely a Holdhoz kapcsolódik. A név egy Nahuatl eredethez kapcsolódik, ami teliholdat jelent.

50. Janus:

A Janus egy szép hold, amely a Szaturnusz holdjaival rokon neveket jelent. A név római eredetű klasszikus névként is híres.

15 indiai hold baba neve:

51. Mayank:

Ez a szanszkrit nyelvből származó klasszikus név, amely hindi nyelven magát a Holdat jelenti. A név nagyon népszerű Indiában.

52. Shashank:

Ez a név azt jelenti, hogy Hold Indiában. A név a pandzsábi eredetű, legjobban a pandzsábi nyelvből származik.

53. Rakesh:

Eredetileg a szanszkrit Raka szóból származik, a Rakesh az indiai holdnevek közé tartozik, amelyek a telihold nap uralkodóját jelentik. A szó népszerű a gudzsaráti nyelvben.

54. Jyotsna:

Ez az egyik név, amely holdistennőt jelent, ami hindi nyelven holdfényt is jelent. A szó szanszkrit eredetű a 16. században.

55. Mahvash:

Kétségtelen, hogy ezek a holdistennő baba nevek Perzsiából származnak. A név nagyon népszerű Pakisztánban, az Egyesült Arab Emírségekben és Indiában is. Hasonló, mint a Hold Indiában.

56. Nila:

Nila a lányok gyönyörű holdnevei között van, ami elbűvölő Holdat jelent. A név eredete Acharya és kiejtése hindi.

57. Purnima:

Egy másik név, amely holdhercegnőt jelent, Purnima. A név szanszkrit eredetű és hindi nyelvet is teliholdat szimbolizál.

58. Himanshu:

Az egyik Holdhoz kapcsolódó név, férfi, Himanshu, alapvetően Gujratból származik. A név azonban népszerű hindi, pandzsábi és más indiai nyelveken is.

59. Uday Chandra:

A növekvő Holdhoz kapcsolódva ez a holdnevek közé tartozik, amelyek India sivatagi régiójából származnak. Népszerű a tamil és a radzsasztáni nyelven.

60. Chandra:

A hindu mitológiából származó név maga a Holdat jelenti. Az ilyen holdistennőnevek népszerűek a szanszkrit, tamil és hindi nyelveken.

61. Parvani:

Kétségtelen, hogy ez a név arab eredetű; a név még mindig széles körben népszerű Indiában. A név hindi nyelven alapvetően teliholdat jelent.

62. Madhumathi:

Ez a mitológiai név az Acharya -ból származik, ami alapvetően elragadó Holdat jelent. A név népszerű olyan nyelveken is, mint a hindi, a gudzsaráti és India déli oldala.

63. Som:

Ez a név a nevek listájából származik, benne a Holddal. A szó a szanszkrit szóból származik, amelyet más nyelveken is használnak, például hindi, gudzsaráti stb..

64. Shashi:

Ez az uniszex szó eredete a szanszkrit nyelv. A név alapvetően Hold istennőjét jelenti, és népszerű különböző indiai nyelveken.

65. Chandani:

Ez a név összekapcsolódik a Hold ragyogásával; A Chandani népszerű név India szinte minden nyelvén. A név szanszkrit eredetű.

Több ezer név van, amelyek Holdat jelentenek, vagy a Holdhoz kapcsolódnak ilyen vagy olyan módon. Azok számára, akik továbbra is kapcsolatban akarnak maradni az eredettel, vagy értelmes nevet keresnek, ez a legjobb módja a megfelelő név keresésének. Ismét vannak olyanok, amelyek unisex eszközökkel rendelkeznek, ami megkönnyíti a kiválasztást. Amikor a kisgyermek neve kapcsolódik a Holdhoz, biztos, hogy a baba minden olyan tulajdonságot megad a Holdnak,.

Gyakran ismételt kérdések és válaszok:

1. Alkalmas -e a Holdbaba név ikreknek? Írjon néhány nevet?

Válasz: Igen, biztosan kereshet ikerneveket, amelyek így vagy úgy kapcsolódnak a Holdhoz. Az ilyen nevek népszerű példái közé tartozik az Indrani és Chandrani, Chand és Chanda, Chandrika és Chandani, Badar és Bader, Lucy és Lucine, Cyne és Cyra, Neil és Nila, Cindi és Cyndy, Ceilia és Celina stb..

2. Mi a Luna név eredete? Mi a hozzá kapcsolódó becenevek?

Válasz: Luna alapvetően latin eredetű. A név a görög mitológiában is szerepel, ami miatt az egyik név, amely holdistennőt jelent, amely népszerű a Rák jegyben született gyermekek körében. A névhez fűzött becenevek közül néhány Lulu, Una, Loony, Lunar, Lunu stb..

3. Miért legyen a baba neve értelmes, nem pedig szép?

Válasz: Kétségtelen, hogy az emberek értelmetlen nevek után futnak. A baba számára értelmes név kiválasztása valami jót és pozitívumot hozna a baba számára. Néhány név az ősi kultúrákat hordozza velük, míg mások úgy vélik, hogy a név és a jelentés hatással van a baba életére.