80+ egyedi listája a spanyol kisfiú- és lányneveknek

Tudjuk, hogy a spanyol szép nyelv. Ez egy régi és elbűvölő nyelv, amelyet a legtöbben meg is próbáltak megtanulni. A spanyol babanevek egyedülálló stílusérzetet és varázst hordoznak. Gondolt már arra, hogy spanyol névvel nevezze el gyermekét? Ha kíváncsi, itt van egy lista az egyedi spanyol baba nevekről, amelyekre gondolhat.

80+ egyedi lista a spanyol kisfiú- és lánynevekről

A legjobb spanyol babanevek lányoknak és fiúknak:

Ha olyan nevet keres, amely teljesen elképesztő, akkor ezek lehetnek a megfelelő nevek a baba számára –

Spanyol baba nevek lányoknak:

1. Aaliyah:

Ennek a csodálatos névnek a jelentése “fenséges”. Ez vitathatatlanul az egyik legjobb név a spanyol kislányoknak. Amikor a lány felnő ahhoz, hogy megértse ennek a névnek a jelentését, büszke lesz a szüleire, amiért ezen a néven nevezte el.

2. Apátság:

Az „apátság” név jelentése gyönyörű. Ha szép névre van szüksége a kislányának, akkor már megtalálta.

3. Abi:

Az Abi név az „apa örömére” utal. Tehát ha egy lányt így neveznek, az egyértelműen arra utal, hogy ő az apja öröme. Semmi sem lehet ennél édesebb. Bármelyik srác lenyűgözni fog, ha egy lány magabiztosan mondja ki a nevét.

4. Abha:

Az Abha név jelentése „fényesség”. Az egyik legjobbnak tartják, és megfelel egy lánynak. Ez egyike azoknak a neveknek, amelyek segítenek egy nagyszerű személyiség kialakításában.

5. Abijah:

Abijah jelentése: „Isten az én atyám”. Minden idők egyik legjobb nevének tartják a spanyol lányok számára. A jelentés még szebb, mint a képzeletbeli kiejtés, és minden lány imádni fogja ezt a nevet, és felnő, hogy kitalálja a helyes jelentést.

6. Abarrane:

Az Abarrane név jelentése „sokaság anyja”. A név igazán félelmetes, és alkalmas lesz minden lány számára, akik magabiztosak és a kultúrához tartoznak. Ez a gyönyörű spanyol név nagyon ritka.

7. Adah:

Az Adah név jelentése „gyönyörű tájból származik”. A név nagyon klassz, és a spanyol lányok egyik legjobb nevének tartják.

8. Addison:

Addison jelentése „Ádám gyermeke”. A név valószínűleg az egyik legjobb név az összes spanyol lány számára. Régóta használják, és még mindig a gyakorlatban. A név valószínűleg minden jó tulajdonsággal rendelkezik, amelyek szükségesek ahhoz, hogy lenyűgözően szóljon.

9. Ada:

A név jelentése „kecses”. A névnek más jelentése is van: „nemes”. Elmondható, hogy ez az egyik legjobb név a csecsemők számára.

10. Agata:

Ez egy nagyon régi spanyol név. Ezzel el is nevezheti a babáját, és ezáltal a gyermek rájön a név értékére, amikor férfivá nő. Az Agata név jelentése „jószívű”.

11. Alma:

Alma jelentése „törődés”. Ilyen édes nevet egyszerűen nem lehet találni sehol. Megragadó hangulata van hozzá, és az emberek imádni fogják ezt a nevet újra és újra.

12. Balbina:

Olasz eredetű, és a spanyolok körében is használják. A Balbina tipikusan egy spanyol baba beceneve a félénk gyerekeknek. Ez azt jelenti, hogy „kis dadogás” vagy „dadogás”. Ez egy jó lánynév lesz.

13. Basia:

A Basia név azt jelenti, hogy valaki „egzotikus” vagy „idegen”. Basia cseh és lengyel eredetű, mindössze két szótagú, így a baba is könnyebben kiejtheti. Basia jó név a kislányodnak.

14. Kádha:

A kadha skót eredetű, de leggyakrabban a spanyol nép fogadja el. Ez azt jelenti, hogy „a meredek helyről”, és gyönyörű név a lányod számára.

15. Calandra:

A Calandra azt jelenti, hogy „gyönyörű”, és ez a név is a gyönyörű cárda. Spanyol eredetű, és egyedülálló kislány név.

16. Kókusz:

A Coco név mindig elegáns és divatos személy. A Coco mint név ma inkább Coco Chanel divatlegendához kötődik. Spanyol eredetű és aranyos baba név. Ezen elgondolkodhat, különösen, ha valami divatos dolgot keres egy névben.

17. Carla:

A Carla név jelentése „erős”, és Carolyn ismerős változata. A Carla egy spanyol gyereknév, amelyet általában a hímeknek és a nőstényeknek adnak.

18. Damita:

Damita „kis nemes nő”. Gyakran az „egzotikus” szinonimája, és hagyományos név. Spanyol eredetű, és erre érdemes gondolni, ha hagyományos névre gondol.

19. Dona:

Dona spanyol származású. Ez azt jelenti, hogy „hölgy”, és ezért egy klassz kislány név, amelyet szűkíteni kell.

20. Denisa:

A Denisa jelentése „egyedi”, és nagyon népszerű spanyol név. A név sok fiatal csecsemő számára előnyös választás, néha becenevükként is.

21. Elvira:

Az Elvira név spanyol eredetű, és azt jelenti, hogy „igazság” vagy „szép”. Az Elvira egy nagyon egyszerű név a kislányod számára. Ezenkívül megkönnyíti a baba helyesírását vagy írását.

22. Erendira:

Az Erendira spanyol név, jelentése: „aki mosolyog”. Ez a lánynév alkalmas lesz pezsgő kis fiadnak.

23. Gustava:

Gustava spanyol eredetű. Ez azt jelenti, hogy „a gótok személyzete”. Ez nagyon egyedi, és meg kell próbálnia szűkíteni ezt a nevet.

24. Imelda:

Az Imelda azt jelenti, hogy „erős harcos”. Spanyol eredetű. Ez egy tizennegyedik századi spanyol szent neve is. Ez egy újabb jó egyedi név lesz a kislányának.

25. Iliana:

Az Iliana egy gyönyörű, divatos baba név a kislányának. A név spanyol és görög eredetű. Azt jelenti, hogy „fény”.

26. Lalia:

Lalia tipikus név a kislányodnak, különösen, ha szeret beszélni. A név jelentése „fecsegő” vagy „beszédes”. Spanyol eredetű, és aranyos név is lehet.

27. Madia:

A Madia jelentése: „Magdala -i nő”. A név spanyol eredetű, és nagyon vonzó név lehet kislányának.

28. Maitea:

A Maitea egy másik klassz kislány név. Ez azt jelenti, hogy “szerelem”, és spanyol eredetű. A név nagyon jó ötlet lesz a kedves lányod számára.

29. Malia:

Malia sok szülő jelenlegi kedvence. A baba neve spanyol eredetű. Ez a “Mary” spanyol változata.

30. Natalia:

Natalia klasszikus hagyományos név. Mind spanyol, mind latin eredetű, és gyakran vannak változatai, hogy Tassa és Tashia néven írják.

31. Patricia:

Patricia jelentése „nőies”, „nemes”, és sok szülő választja. Spanyol és latin eredetű.

32. Regina:

A Regina név jelentése „királynő”. Regina latin és spanyol eredetű is, ezt a nevet divatosnak és elegánsnak tartják.

33. Sancia:

Sancia latin és spanyol eredetű, jelentése „szent”. A név a legnépszerűbb lánynév, és könnyen le is írható.

34. Topáz:

Gondolt már arra, hogy novemberi babáját a saját köve alapján nevezze el? A topáz már csak ilyen. A topáz spanyol eredetű, és azt sugallja, hogy a baba ritka és értékes.

Spanyol kisfiúnevek:

35. Alfredo:

Az Alfredo név jelentése „manók serege”. Ez egy másik fantasztikus név a spanyol babáknak. A név olyan szép, hogy valószínűleg bárki beleszeret ennek a névnek a kiejtésébe.

36. Ambroso:

Ennek a névnek a jelentése „örök”, és a lenyűgöző természet is. Soha nem öregszik, és továbbra is elmondható, hogy az egyik legérdekesebb név a spanyol gyerekek számára.

37. Adolfo:

Itt van egy másik lenyűgöző név a csecsemők számára. Az Adolfo név jelentése „imádás”. A név olyan szép, mint a jelentése, és a fülbemászó hang mellett elmondható, hogy az egyik legjobb név a spanyol babáknak valaha.

38. Adolfo:

Ez a név más személyiséget ad a megnevezett személynek, és a gyermeket máshogy nézi ki. Mindez csak azért van, mert a névnek különleges jelentése van, és „erős farkas”.

39. Alba:

Spanyol fiúneveket keres? Az Alba név azt sugallja, hogy „szép vagy fehér”. Ha a gyermek tisztességes és fehér, akkor ez biztosan az egyik legjobb név lesz a gyerek számára. A nevet az ellenkező neműek is csodálni fogják.

40. Alberto:

Ez az egyik legszebb név minden gyerek számára. A név fiúnak való. Tehát ha egy gyönyörű spanyol fiúnevet keresel, akkor ez valószínűleg az egyik legjobb számodra, amelynek jelentése „fényes”.

41. Alejandro:

Valószínűleg hallottad már ezt a nevet. Ez az egyik leggyakrabban használt spanyol név, és az ebben a névben használt összes fülbemászó ábécé alapján elmondható, hogy minden idők egyik legjobban hangzó neve.

42. Abelardo:

Ez a spanyol hím csecsemők neve. Az Abelardois név jelentése „Nagylelkű és szilárd” Elég ízléses, és fülbemászó hangvételű. Bárki szívesebben nevezne gyereket ezen a néven. Ez minden bizonnyal az egyik legjobb név az összes spanyol gyerek számára.

43. Abilene:

Ez egy újabb gyönyörű név, amely A betűvel kezdődik, és a sportolás gyönyörű jelentése miatt elmondható, hogy a név az egyik legszebb. Ha olyan jó spanyol nevet keres, amely illeszkedik gyermeke szépségéhez, akkor ez az egyik legjobb névnek mondható.

44. Bartolo:

Ez egy egyedülálló spanyol fiú név. Ez azt jelenti, hogy „szántó”, és spanyol eredetű. A név azoknak szól, akik elkötelezett gyerekek és szülők, akik valami egyedit keresnek gyermekük nevére.

45. Benjamin:

Egy másik gyakori név, amellyel gyakran találkoztál a Biblia szerint. Benjámin Jákob legfiatalabb fia, és Izrael tizenkét törzsének egyik alapítója. Ez a név tehát azoknak a szülőknek szól, akik bibliai kapcsolatot keresnek.

46. ​​Diego:

Diego lassan sok szülő kedvenc neve lett. Leggyakrabban spanyol angol baba névként használják, és „kiszorítót” jelent. A név spanyol eredetű.

47. Dino:

A Dino egy másik híres spanyol név a kisfiúk számára. Próbálja ki ezt az egyedülálló spanyol -amerikai baba nevét.

48. Eduardo:

Ez egy nagyon egzotikus fiúnév a babának. Ez „virágzó gyámot” jelent, és spanyol, olasz és portugál eredetű.

49. Fabio:

A Fabio név egy másik csodálatos és vonzó olasz eredetű név, amely utat tett a spanyol neveknek. A Fabio név a romantikus regényekben gyakori. Ez lehet egy fantasztikus név a vonzó kisfiának.

50. Humberto:

Humberto híres harcos, és hagyományos spanyol neve az ónémet országnak. A név spanyol eredetű, és egy jó egyedi baba név lehet gyermeke számára.

51. Ismael:

Ismael bibliai utalással rendelkezik. Ez az Ishamael spanyol változata. Izmael Ábrahám első fia volt a Biblia szerint. A név spanyol eredetű, és jó választás lehet azoknak a szülőknek, akik vallásos kapcsolat alapján szeretnék elnevezni gyermekeiket.

52. Kamen:

Kamen spanyol származású, és nagyon ritkán hallható. A név azt jelenti, hogy „erős” baszkul és spanyolul.

53. Manolito:

A Manolito Emmauel és Manuel kombinációja. Spanyol eredetű, és azt jelenti, hogy „Isten velünk van”. Ez az aranyos spanyol babanév biztosan siker lesz a fiú iskolájában!

54. Leon:

Leon, mint tudjuk, oroszlánt jelent. A szónak francia és spanyol kapcsolata van, és jelentése miatt gyakran nagyon heves névnek tekintik. Az oroszlán a művészet és a vallás figurája is, így számos területen fontos figura.

55. Leonardo:

A Leonardo az „oroszlán” és a „merész” kombinációja, ami még szebb babanevet javasol. A név korok óta kedvelt választás, és híre még ma sem halt meg.

56. Pablo:

Pablo egy nagyon híres spanyol és chilei eredetű név. Azok, akik követik az irodalmat, talán tudják, hogy Pablo nagyon híres költő. Ha népszerű spanyol baba nevet keres, Pablo lehet a választás.

57. Raul:

Raul egy gyönyörű kisfiú név, amire gondolni kell. Spanyol eredetű, és gyakran választott választás a szülők körében, ha divatos nevet keresnek.

58. Saul:

Saul Izrael első királyának neve. Héber és spanyol kapcsolata is van. Saul a mi javaslatunk azoknak a szülőknek, akik vallásos kapcsolat alapján szeretnék elnevezni gyermeküket.

59. Teo:

A Teo egy aranyos spanyol babanév. Spanyol kapcsolata és eredete van. Ez az aranyos név kiinduló név lehet gyermeke számára, mielőtt valami konkrétabb nevet gondolna.

Spanyol bébi nevek fiúknak és lányoknak:

80+ egyedi lista a spanyol kisfiú- és lánynevekről

A spanyolok olyan emberek, akik alapvetően spanyolok, de latin -amerikai származásúak. Ezek olyan emberek, akik többnyire az Egyesült Államokban élnek. Minden olyan nemzetet, népet vagy kultúrát, amelynek történelmi kapcsolata van a spanyolokkal, spanyoloknak nevezik.

Íme néhány egyedi spanyol kisfiú neve a spanyoloknak

60. Fin:

Ez egy spanyol spanyol kisfiú név. Skót eredetű. A „Fionn” jelentése „fehér”, vagy „jóképű”, a „laogh” pedig „harcos”. Fin a „Fionnlagh” gael névből származik.

61. Ámosz:

Az Amos férfi név jelentése „erős”, héber és spanyol eredetű.

62. Jaques:

Jaques francia származású és kisfiú név. Ez azt jelenti, hogy „aki gyakorol”, és Jacob francia változata.

63. Omaran:

Ennek indiai származása van. Ez a spanyol babanév korszakot jelent, és gyakran divatos névnek tekintik a csecsemők számára.

64. Sandro:

Ez valóban spanyol eredetű. Ez azt jelenti, hogy „védelmező” vagy „védő”. Ez egy klassz név lehet a kisfiának.

65. Sancho:

Sancho jelentése „szent”. Spanyol eredetű, és jó javaslat a kisfiának.

66. Fernanda:

A Fernanda jelentése „utazó”, és hagyományos spanyol név. A név gyakori és latin eredetű.

67. Alberto:

Alberto jelentése „nemes”, „híres”, „fényes”. Olasz eredetű, és gyakran használják a spanyol nép körében.

68. Prospero:

A Prospero jelentése „sikeres”. A Shakespeare -regény, a „Vihar” után vált népszerűvé.

69. Placido:

A placido jelentése „nyugodt” vagy „sikeres”. Spanyol eredetű.

Ha kíváncsi arra, hogy milyen nevet adjon kislányának, itt talál néhány spanyol lánynevet, amelyekkel szűkítheti.

70. Sierra:

Ez egy klasszikus kislány név, amire gondolhat. Eredete spanyol és három szótagú. Azt jelenti, hogy „fűrészfogas”.

71. Alicia:

A következő kedvenc spanyol lánynevünk Alicia. Ez azt jelenti, hogy „nemes”, és az Alice név egyik változata.

72. Raquel:

A Raquel a Rachel név egy változata, és azt jelenti, hogy „anyajuh”. Spanyol eredetű, és csak két szótagú. Ezért könnyebb a helyesírás is.

73. Mateo:

A Mateo spanyol eredetű. Ez a spanyol hölgynév biztosan az lesz, amit jelent: „Isten ajándéka”.

74. Marisol:

Mit szólnál ehhez az érdekes, egyedi névhez? Spanyol eredetű, és Mária és Sol keverékét jelenti.

75. Orlando:

Nem hallottuk ezt a nevet korábban? Igen, a Shakespeare -darabból! Orlando valakit jelent, aki híres a földön, és szintén Roland egyik változata. A szó spanyol eredetű.

76. Ramona:

A Ramona név spanyol női névként „bölcs védőt” jelent, és spanyol eredetű. A Ramona Ramon női formája.

77. Paco:

Egy másik klassz név Paco. Azt jelenti, hogy „ingyen”. Spanyol eredetű, és a népszerű spanyol forma, Ferenc származéka.

78. Estella:

Estella, akárcsak te, azt sejtette volna, hogy „csillag”. Ez a spanyol baba név valóban gyönyörű név a kislányod számára.

79. Paloma:

A paloma spanyol eredetű, és galambot jelent. A név jó lesz csendes gyermekének.

80. Reina:

Reina cseh származású, spanyolul pedig azt jelenti, hogy „királynő”. Ez az egyedülálló spanyol név jó elgondolkodni.

81. Susana:

Susana fantasztikus név a kislányodnak. A szó jelentése „liliom”, és a héber „Susannah” név egy változata. Spanyol eredetű.

82. Fernando:

Fernando latin eredetű, spanyolul „kalandor”, „utazó”. Ez egy hagyományos név a kislányod számára.

83 Juana:

A Juana egy gyönyörű spanyol név a kislányodnak. Spanyol eredetű, és azt jelenti, hogy „Isten ajándéka”.

84. Mireya:

A Mireya egy gyönyörű régi spanyol név. Latin eredetű, a spanyol jelentése „csodálatos”. A Mireya szintén Miranda egyik változata.

A spanyol fiú- és lánynevek listája segít kitalálni valamit, amit keresett. Némelyikük hagyományos, míg mások csak a regények és a művészek miatt szereztek népszerűséget. Szitáld át, és nézd meg, milyen nevet adhatsz valószínűleg kislányodnak vagy fiuknak.