90+ értelmes vicces babanevek listája fiúknak és lányoknak

Ha belegondolunk, miért választhat bárki inkább egy vicces baba nevet a gyermekének? Érdekes és egyben furcsa kérdés is.

Valószínűleg az egyik fő ok az, hogy valójában valami nagyon egyedi nevet adjunk, hogy a baba kiemelkedjen, és a nevéről is felismerjék. Figyelmeztetnünk kell azonban, hogy valóban viccesek és néha buták is.

vicces baba nevek

Vicces fiú- és lánynevek:

Íme néhány vicces babanév -lista a csecsemő fiatal férfiak és csecsemő kisasszonyok számára, hogy vigyorogjon. Az alábbiakban a vicces névjelentéseket is felvázoljuk.

1. Sansa:

Ezt a nevet a Trónok harca nagyon híres sorozat ihlette. A név érdekes, és szintén népszerű vicces nevek a kislányod számára.

2. Audi:

A gyámok a legkedveltebb autómárkájuk nevét tehetségesnek ajándékozták csecsemőjüknek. Van -e jobb példa a kedvenc márkájához való hűségre? Ez egy aranyos név kislányoknak vagy fiúknak.

3. Pilot Inspektor:

A Pilot Inspektor Jason Lee utódja. Jason Lee komikus előadóművész, aki része volt a „My Name Is Earl” című tévésorozat elsődleges időszakának. Klasszikus név a fiadnak!

4. Alma:

Talán ihlette: „Egy alma naponta távol tartja az orvost”. Gwyneth Paltrow és kedves férje, Chris Martin megáldották a lányukat ezzel a névvel. Ezt a gyümölcsös nevet választották, mivel édesnek hangzik, és ennek megfelelően szeretnék, ha utódaik édesebbek lennének, mint az alma.

5. Levaeh:

A Lavaeh a Nevaeh név különös változata, amely fordítva van írva. Akárhogy is van, mit jelent Leveah? Ez aranyos név a lányodnak.

6. Tokió:

Brooklyn és Austin két leghíresebb vicces név, amelyeket foltok keltenek. Akárhogy is legyen, ugyanígy vannak olyan gyámok, akik a kozmopolita Tokió városáról nevezték el gyermeküket. A szülők inkább ezt az egyedi és vicces baba nevet választották a vicces gyermeknevek közül, valószínűleg a város népszerűsége miatt.

7. Fifi Trixibelle:

Az ír énekes, Bob Geld a közeli hozzátartozójáról nevezte el kislányát Fifinek. A „Dame” a jobbik felének megszállottságából származik a francia gonoszok életmódjával kapcsolatban.

8. Pusztulás:

A Destry vicces gyermeknév hasonlóságot mutat a megsemmisítés szóval, ami azt jelenti, hogy tönkretesz valamit. Elég zavaró, hogy miért tartanák meg az emberek a gyermeküket a negatív nevet befolyásoló névvel. Steven Spielberg ezzel a vicces baba névvel nevezte el gyermekét.

9. Óceán:

Itt van egy másik érdekes gyermeknév. Forest Whitaker lányának az óceán a neve. Ebből arra lehet következtetni, hogy a természet iránti rajongása olyan nagy, hogy hercegnőjét ezzel a gyönyörű névvel ajándékozta meg, amely a természet örökzöld szépségét árasztotta. Az óceán nevű gyermeknek hatalmas szíve lesz, mint a hatalmas óceánnak, amelyet feltétel nélküli szeretet és mások iránti törődés töltene el.

10. Hangtudomány:

Jelenleg ez egy furcsa név, amelyet egy idő után hallani fog. A hangtudomány egy vicces baba becenév is, amelyet főleg a diákok adnak, amikor iskolában járnak, mert csibész.

11. Hold egység:

A név valószínűleg hisztérikus nevetésre késztetett. A Hold egység Frank Zappa bunkójának a neve. Ez egy vicces név, amely m betűvel kezdődik és unisex név.

12. Moxie Crimefighter:

Moxie Crimefighter a neve Penn Jillette gyerekének. A hipotézis, amelyet Jillette és jobbik fele mondott, az volt, hogy az egyének ritkán használják a központ nevét, tehát miért ne szórakozzon vele?.

13. Tu Morrow:

Lehet, hogy nézegetett néhány furcsa nevet, mégis ez a jellegzetes. A Tu Morrow Rob Morrow gyermekének „nyavalyás” neve.

14. Briar Rose Christensen:

Rachel Bilson gyerekének rendellenes neve az 1959 -es nagyszerű „Pihenő szépség” -ből ered. Briar volt a neve annak a három pixiesnek, akik Aurora hercegnőnek jártasak voltak.

15. Wyatt Isabelle Kutcher:

Ez hosszú lehet, de klasszikus vicces szokatlan nevek a baba számára.

16. Kal-Ei:

Ez egy vicces híresség baba neve egy fiúnak. Nicholas Chile gyermekét Kal – Ei -nek nevezte el. A képregények iránti hatalmas szeretete miatt gyermekét mindenkori kedvenc rajzfilmfigurája, Superman nevével ajándékozta meg. Egyetlen szándéka az volt, hogy motiválja fiát, hogy merész, rettenthetetlen és erős legyen, mint a szuperhősök.

17. Kókusz:

Coco az egyik egyedi név a vicces babanevek listája között, és David Arquette gyermekének és kedves jobbik felének, Coxnak a neve. Amint azt a Wikipédia, az internet legmegbízhatóbb forrása jelzi, kezdetben a csecsemőt Courteney Cox Arquette -nek akarták elnevezni, de ez ellentmondott Dávid zsidó szokásainak, ezért Coco -nak nevezték el Courteney szokása szerint. A Coco aranyos és rövid név a lányának. Coco egy animációs film karakter is, aki ravaszságáról ismert.

18. Babieca:

Spanyol név, amely azt jelzi, hogy „; ostoba. ” Ez volt a neve annak a fehér andalúz lovának, amelynek helye volt az El Cidnél. A legenda szerint Babieca gyenge és vad volt, és amikor El Cid felvette, szülője felkiáltott: „Babieca!” így ez a neve lett. Pedig Babieca nem volt ostoba; rendkívüli és jól ismert harci lóvá változott, és El Cid annyira imádta, hogy kérte, hogy fedezzék vele a San Pedro de Cardena vallási közösségben. Megdöbbentő módon vágyát nem engedték meg; inkább Babieca -t fedték be a kolostor bejárata előtt, és két szilfát ültettek a helyszín bélyegzésére.

19. CulhWch:

A walesi arthur legenda neve és a történet szentje Culhwch és Olwen, amelyek a „valami karcsú és egyenes” és a „disznó, koca”, ezentúl a „disznó futása” összetevőkből készültek.

20. Kyd:

Ez volt David Duchovny gyermekének és lelki társának, Tea leone -nak a neve. Nagyra értékeljük a szokatlan beszédformát, mint az alábbi oldal, és Duchovnyik nyilvánvalóan nagylelkűen nevettek azon, hogy képesek voltak felkiáltani: „Hé, kölyök!” és lopva tudom, hogy „Y” betűvel írták. Ha ezt a csapágyat választja, miért nem veszi meg a távolságot, és fut a „Phatboi” vagy a „Rhettard” segítségével? Mindkettő sokáig érdekesebb marad, mint a „Kyd”.

Vicces babanevek 2

21. Memphis Eve:

Ez a név áldott a híres rocksztár, Bono gyermekére. Egy gonosz gyermeknév, amely egy furcsa, önálló emberből származik, mint Bono, nem okozhat sok csodálkozást. A férfi Bonónak nevezi magát, mindent figyelembe véve. Ezenkívül ugyanaz az egyén, aki kiváló repülőjegyet vásárolt, hogy legkedveltebb sapkáját egy bemutatóterületre szállítsa.

22. Északnyugat:

Északnyugat a neve Kim Kardashian és Kanye West kislánya. A North név nagyon újnak hangzik. Vicces lesz azonban, ha a vezetéknévvel együtt megerősítik.

23. Egyiptom:

Alicia Keys művésznő és zeneszerző házastársa Egyiptomnak nevezik első gyereküket. A kis Egyiptomnak intenzív ideje lesz felfedni a nevét mindenkinek, akivel találkozik. A gyermek olyan titokzatos és gyönyörű lesz, mint a gyönyörű piramisváros, Egyiptom.

24. Tiaamii hercegnő:

Tiaamii hercegnő Kati és Peter Andre kislánya. Katie imádta a hercegnő nevet, míg Péternek el kellett neveznie a lányukat az anyja után. Egyesítették édesanyjuk nevét, Thea és Amy, hogy Tiaamii legyen. Kreatív. Nem?

25. Facebook:

Gondoltál már arra, hogy ez akár név is lehet? Nos, ennek mögött egy történet áll. Egy egyiptomi házaspár a Facebookon nevezte el kislányát, hogy tiszteletben tartsák az egyiptomi forradalom népszerű online hálózati szakaszának részét.

26. Hashtag:

Itt van még egy, ami meglephet. A hashtag valójában egy vicces név, amely h betűvel kezdődik. Az egyik legjobb példa erre a megszállottságra az, hogy egy pár még az első gyermeke nevét is megőrizte olyan funkciókkal, mint a közösségi oldalak címkéje és kivonata.

27. Kamera:

Itt van még egy érdekes kiegészítés a vicces baba becenevekhez vagy nevekhez. Arthur Ashe és Jeanne Moutoussamy fényképezőgépnek nevezték fényképezőgépüket. Bízunk a „kattintások” nevében a lányukban, amikor felnő, és igazolja a nevét azzal, hogy az ország egyik legjobb fotósává válik.

28. Puma:

A Puma egy híres márka neve. A márka megszállottságának nagyszerű példája a baba puma neve. Egy neves zenész, Erykah badu, megajándékozta ezt a márkanévvel a lányát, remélve, hogy kis hercegnője olyan gazdag és híres lesz, mint a márka.

29. Őszi öröm:

Az őszi öröm gyönyörű neve elragadó csecsemő kisasszonya. Csodálatosan kifejező hangja van, és ez a virág neve.

30. Sparrow James:

Nicole Richie -nek és Joel Maddennek szükségük volt gyermekükre, hogy eljuttassák a nevét egy tipikus üvegházhatást okozó fickóhoz. Az őrök kétségtelenül természetszerűek!.

31. Ingyenes:

Annyira vicces belegondolni, hogy bárki szabadnak nevezheti drága gyermekét. Barbara Hershey és David Carradine ezzel az egyedülálló vicces gyermeknévvel nevezték el gyermeküket. Feltételezik, hogy a párok rengeteg ingyenesség rabjai.

32. Nutella:

Nem, nem viccelünk. A Nutella egy buta babanév, amely sokunkat is meglepett. A Nutella valójában egy név gyerekeknek, fiúknak vagy lányoknak, hogy jelezzék édességüket, és azt is, hogy szeretik az embereket.

33. Jóga:

Manapság mindenki szeret fitt és egészséges lenni, de egy pár olyan komolyan vette a fitnesz mantrát, hogy még a gyakorlat nevét is megajándékozta utódaival. Isten csak tudja, hogyan fogja a gyerek szembe nézni a humoros helyzettel, amikor az osztályban úgy hívják, mint a JÓGA.

34. Burger:

Ez az egyik egyedülálló példa arra, hogy az emberek rögeszmék a szemét ételek iránt. Nagyon vicces baba név. Egy ilyen név előnye az lenne, hogy a gyermeket a szülei nem szidják a gyorsételek fogyasztása miatt, mivel maga a neve is ábrázolja szülei végső vágyát a drogosok iránt..

35. Péntek:

Olaszországban egy zsűri megakadályozta, hogy egy házaspár pénteken felhívja gyermekét. Azt hitték, hogy a név megnyitja a gyereket a „viccnek”

36. Hal és chips:

Egy pár Új -Zélandon a Fish and Chips nevet választotta ikrei számára. Az adminisztráció később betiltotta a nevet.

37. Rhoshandiatelly neshiaunneveshenk:

Ez kétségtelenül az egyik legnormálisabb és legokosabb fiatal hölgy név! Ez egy fiatal hölgy neve Texasban. Fogadok, hogy még nem hallott arról, hogy valakit Rhoshandiatellyneshiaunneveshenk -nek hívtak volna. Mit szólna ehhez a gyermekéhez?

38. Pirított tea torta:

Nem viccelünk! Vannak szülők, akik így nevezik gyermekeiket. Szórakoztató?

39. Tészta:

A tésztát az aranyos szinonimájaként használják. Nos, ez aranyos lesz a baba számára.

40. Akaraterő:

Igen, tudjuk, hogy fiatalkorának őszintének és hihetetlen nyugalommal kell rendelkeznie. Mindenesetre ne nevezd Will Power -nek!

41. Razor ragyog:

Razor Shines a b-ball játékos neve. A B-labda játékosai gyakran kapnak érdekes és szórakoztató monikereket a felöltöző hivatásuk közepette.

42. Mogyoró:

Manapság az emberek egyszerűen kinyitják jégládájukat, és eszükbe jut egy gazember neve. A Nutella, az Apple és a Burger után itt egy másik név, amelyet a fenntartás gerjeszt.

43. Tizenkettő:

Abban a pillanatban, amikor az egyéneknek hiányzik a virágzás, a táplálkozás és az árnyékolás, hogy motiválják a cicus nevét, akkor a számok a legjobb fogadások!

44. Huckleberry:

A Huckleberry név elmozdul a nyelvtől, nem igaz? Ez a hős neve Mark Twain regényében.

45. [email protected]:

Rosszul tippelsz. Ez nem a jelszavak neve, hanem a legviccesebb baba neve, amit valaha egy kínai szülő adott a lányának,

46. ​​Vodka:

A vodka kétségkívül nem megfelelő név a gyermekek számára! A gyámok kétségkívül szeretnek ünnepelni!

47. Blaer:

A Blaer nevet, amely „enyhe szellőt” jelent, az izlandi közigazgatás betiltotta, hogy megkímélje a bunkót a jövőbeni megaláztatástól.

48. Kék borostyán:

Beyonce és Jay-Z kiválasztották a gyerekük nevét. A fordítva írt név Lucifer kislányára utal! Ez egy nagyon pimasz vicces baba nevek.

49. Katniss:

Katniss a jól ismert „The Hunger Games” elrendezés egyik főszereplője volt. Számos mozgóképrajongó választhatja ezt a nevet csecsemő kisasszonyainak.

50. Dél:

Északnyugat bevezetése óta az irányított nevek jelenleg fontosak. Rengeteg lehetőség közül választhat, észak, dél, kelet és nyugat.

Vicces indiai baba nevek:

Íme néhány vicces indiai név.

1. Bheem:

Bheem a kis Chota Bheem rajzfilmfiguráról kapta a nevét. A karakter is aranyos és vicces. Ez a név a kisfiúknak, és azt jelenti, hogy „rettenthetetlen”.

2. Sikh hercegnő:

ez egy meglehetősen gyakori vicces indiai baba név, amely azt akarja mondani, hogy a kislány valóban kényes kedves.

3. Csintalan Sana:

Azok számára, akik úgy gondolják, hogy a lánya valóban szemtelen, ez neki való.

4. Félelmetlen Kareena:

A Bollywood ihlette név, jelzi és motiválja a kislányt, hogy rettenthetetlen és merész legyen.

5. Erőszakos baba:

ez fiúkra és lányokra egyaránt vonatkozik.

6. tamil:

ez néha sértőnek tűnhet. De azok, akik szerelmesek a tamil kultúrába, imádni fogják ezt.

7. Tűz:

Mindig merész és heves!

8. Buborék:

Azoknak az aranyos kis pofáknak a buborékok lesznek a megfelelő nevei a gyermeknek!

9. Tavasz:

A tavasz pozitív név, és azt is jelenti, hogy színes.

10. Pamut dob:

Nem tudjuk, mit jelenthet ez, vagy mire utalhat, de meglehetősen népszerű név a gyermekek körében.

11. Gyík Sonia:

ez egy vicces, szokatlan név, amelyet azoknak a gyerekeknek adnak, akik félnek a gyíktól.

12. Cuki:

Cuki nem vicces. A név vicces név, amely c betűvel kezdődik.

13. Elmefúró:

Mindazoknak a gyerekeknek, akik túl szemtelenek, és egyáltalán nem kezelhetők, az elmefúró jó név.

14. Iszap tiszta:

Az iszap tiszta utal a gyermek tisztaságára.

15. Furcsa örökké:

Bizonyos emberek furcsák, és ez a név nekik szól.

Vicces unisex nevek:

1. DD pisztoly:

Azoknak a gyerekeknek, akik túl merészek és mindig élesek, ez a név nekik.

2. Örökké furcsa:

Ez egy unisex név, és nem kell megmondanunk, hogy ez mit jelenthet.

3. Néma fej:

A név, amelyet szeretettel hívnak, a butafej azt jelenti, aki ostoba és ostoba.

4. Okos alatt:

Klassz vicces név!

5. Tudatlan:

ez a név azoknak a gyerekeknek, akik figyelmetlenek.

6. Őrült:

Aki megszegi a szabályokat, és gondtalan hozzáállással jár körbe.

7. Bollywoodi cuki:

Aki a bollywoodi életmódot követi!

Vicces Celebrity Kids nevek:

1. Hang:

Az audio Shannyn Sossamon lányának a neve.

2. Kék borostyán:

El kell mondanunk, ki ez? Ez Beyonce és Jay Z lánya.

3. Birdie:

Ez egy vicces, régimódi név, Busy Philips és Marc Silvester lánya.

4. Farmer:

Toni Braxton és Keri Lewis fia.

5. Álom:

Dream Kardashian és Blac Chyna fia.

6. Huckleberry:

Bear Grylls fia.

7. Utazás:

utazás Jenna Jamison és Tito Ortiz lánya.

8. Juhar:

Nem, nem a szirupot! Maple Jason Bateman és Amanda Anka lánya.

9. Szivárvány:

Ez egy közhelyes név. Szivárvány Holly Madison gyermeke.

10. Szent:

Saint Kim Kardarshian és Kayne West fia.

Vicces házi- és becenevek babáknak:

1. Édes pite:

Egy név, amely igazolja a baba minden aranyosságát.

2. Drágám:

minden idők nagyon híres beceneve!

3. pufók:

Az arcára utalva a pufók fiúk és lányok neve.

4. Bolu:

A név indián a kisfiúk számára. Ez nem jelent semmit, csak a ravaszság hangja miatt nevezték el.

5. Chotu:

A chotu név kicsi, és a kisfiúk neve.

6. Cheeni:

A Cheeni cukrot jelent, és az édességére utal.

7. Panda:

A Panda nevet olyan babáknak adják, akik igazán aranyosak és pufók.

8. Diya:

A Diya a kislányok beceneve.

9. Golu:

ismét egy név, amely nem jelent semmit, csak utal a baba aranyosságára.

10. Dolly:

A babára utal, és általában a kislányok neve.

Biztosak vagyunk benne, hogy a vicces babanevek listája többször szórakoztatta volna. Sokuk valójában különböző emberek neve. Nos, a nevek biztosan érdekesek, és ezért nem panaszkodunk. Vessen egy pillantást rájuk, hogy inspirációt kapjon.