Magha Nakshatra babanevek: 60 egyedi névválasztás

Mindannyian arra vágyunk, hogy a legjobb neveket adjuk kicsinyeinknek; tudjuk, mennyire különleges a helyük a szívünkben, és hogy a legjobbat akarjuk nekik. Ha inkább a hindu asztrológia és a hold csillagképek, nakshatrák szerint nevezi el gyermekét, akkor itt vagyunk, hogy segítsünk. A Magha nakshatra babanevek – különösen azoknak a csecsemőknek, akik a nakshatra alatt születnek!

magha nakshatra baba nevek

Ebben a babanév -sorozatban a naksatrák szerint értelmes, kedves, gyönyörű és legegyedibb nevekre terjed ki az ezredfordulóban született gyerekek számára. Menjünk előre, és fedezzünk fel többet a szép Magha nakshatra nevekről csecsemők számára.

Magha Nakshatra és jellemzői:

A Magha nakshatra nagyszerűséget és jóindulatot jelent. Azok, akik e nakshatra alatt születtek, állítólag nagyon komolyan vállalják munkájukat, kulcsfontosságú tevékenységeket végeznek, és nagyon vallásosak is. Boldog lények és nagyon szorgalmas lények. Mindketten nagylelkű, családos emberek, mégis nagyon eleget tesznek feladataiknak a munka területén.

A Magha nakshatra 0,00-13,20 fok között mozog az Oroszlán jegyben. Az állat neve hím patkány, és az Oroszlán csillagjegy alá tartozik. Most menjünk előre, és nézzük meg a Magha Nakshatra babák legjobb és ideális neveit.

Magha Nakshatra babák neve kezdőbetű/szótag:

Ha kislánya vagy fiúja a Magha Nakshatra alatt születik, akkor kedvezőnek és jónak tekinthető, ha a nevük Ma, Maa, Mi, Mee, Mu, Me -vel kezdődik. Ha padas szerint akarsz látni, akkor;

A Magha Nakshatra 1. pada nevei Ma -val kezdődnek.

A Magha Nakshatra 2. pada nevei Velem kezdődnek.

A Makha Nakshatra 3. pada nevei Mu -val kezdődnek.

A Magha Nakshatra 4. pada nevei Velem kezdődnek.

Baba nevek a Magha Nakshatra értelmével 2020:

Essünk neki; Összeállítottuk a szép és legértelmesebb Magha Nakshatra babanevek listáját ebben a csillagban született gyerekeknek. Fedezzük fel őket együtt.

Magha Nakshatra fiúnevek:

1. Maahir:

Kezdjük egy kisfiú egyedi és szép modern nevével. Maahir bátor embert jelent. A név alternatívaként szakértőt vagy szakembert jelent. Szeretjük mindkét jelentést.

2. Maadhav:

A Maadhav gyakori név Indiában. Ez azonban örökzöld és klasszikus névválasztás, amely soha nem megy ki a trendből. A Maadhav jelentése: Krisna. Másrészt Maadhav egy édes embert is szimbolizál

3. Maadesh:

Madhesh vagy Maadesh azt jelenti, hogy Lord Siva. Ez Siva Isten másik neve, aki a Föld uralkodója. Ez egy modern, mégis szép és értelmes névválasztás kisfiúk számára.

4. Maalav:

Ha ritka névválasztást szeretne, Maalav ideális lehet. Maalav lótartó. Másrészt van egy Maalavról elnevezett Raag musical is.

5. Maanas:

A Maanas gyönyörű és művészi név a kisfiúk számára. A Manas vagy Maanas értelmes lelket vagy ragyogó lelket jelent. Ezek a Magha csillagfiúnevek értelmet, vidám és éleslátó embert is jelentenek.

6. Maanav:

A Maanav szép és szép hangú név. A manav fiatalembert vagy kincses lényt jelent. Ez az emberiséget is jelenti.

7. Maanik:

A Maanik népszerű észak -indiai név, amely időtálló a kisfiúk elnevezésére. Drágakő vagy kitüntetett személy. A név azt is jelenti, Ruby. A fiú Magha Nakshatra nevének másik változata a Manikya.

8. Maandav:

A Maandav ritka és üdítő névválasztás azok számára, akik szokatlan és nagyon szokatlan nevet szeretnének. Fitt és hozzáértő lényt jelent. A hindi nyelvből származik.

9. Maanvir:

Maanvir bátor szív. A név a hindi nyelvből származik, és nagyon egyedi és új név mindannyiunk számára.

10. Maargit:

A Maargit egyedi név, és nem sokan hallották eddig. A kívánt vagy szükséges személyt jelenti. A jelentése szép, nem igaz! Ez az egyik egyedülálló Magha Nakshatra férfi baba név.

11. Madan:

Imádjuk a nevet, Madan! Madan szeretettel, szépséggel és szenvedéllyel teli ember. Az alternatív jelentések közé tartozik a kellemes lény vagy az amor. Szeretjük minden jelentését, és rövid, egyszerű választás a kisfiúk számára.

12. Madanmohan:

A név Madannal kezdődik, és mégis vonzó és szerethető embert jelent. Ha másik változatot szeretne ugyanazzal a jelentéssel, a Madanapal egy nagyszerű Magha Nakshatra fiú baba név.

13. Madheswaran:

Madeswaran néven is írható; ez azt jelenti: Lord Siva. A név az Eeswara jelentése az egész világon.

14. Madhanraj:

A madhanraj szépséget jelent. Egyszerű, rövid és aranyos névválasztás kisfiúk számára.

15. Madhu:

A Madhu szintén nagyon régi és ősi név a kisfiúk számára, generációk óta trendben van. Ez azonban továbbra is klasszikus névválasztás sok szülő számára. Madhu méz vagy bájos személy.

16. Madhudeep:

A Madhu gyakori név, de ha édes jelentést szeretne, mégis egyedi névvel, a Madhudeep ideális lehet. A Madhudeep a szeretet Istenét jelenti.

17. Madhukanta:

A Madhukanta név a hindi és a szanszkrit nyelvből származik, ami Holdat jelent. A név a ragyogást, a ragyogást és a szépséget is szimbolizálja. Ez egy nagyon bájos Magha Nakshatra szanszkrit név.

18. Madhukiran:

Itt van egy másik névváltozat és választás. A Madhukiran édes sugarat jelent. Ez a hindi és a szanszkrit nyelvből származik.

19. Madhur:

A Madhur rövid és aranyos, kedves hangzású név, modern konnotációkkal. Ez azt jelenti, hogy édes vagy dallamos. A név másik helyesírása a Madur.

20. Magadh:

Magadh hindu szövegekből származik, amely Yadu fia. Ez egy új név, mégis hagyományos jelentéssel.

21. Megan:

Ha teljesen szép és bájos szeretne egy modern hangzású névvel, ez az egyedülálló teljesen elképesztő. Megan gyöngyöt jelent. Ez is szimbolizálja az értékeset és a szépet. A név másik változata Meghan.

22. Mihan:

Mihan vagy Mihaan nagyszerű, vagy jó tulajdonságokkal rendelkező ember. A név felhőket is jelent.

23. Mihir:

A Mihir rövid és kedves hangzású közönséges név, mégis a klasszikus hangulattal. A Mihir név jelentése: nap. A név másik variációja a Mihit, ami napot is jelent.

24. Munal:

Munal olyan személyt jelent, aki birtokol vagy ad valamit. A név eredete még nem tisztázott. Ez azonban gyönyörűen modern és ritka név, amelyet ki kell próbálni.

25. Murad:

Murad vágyat vagy akaratot jelent. Ha szereted a költészetet vagy a művészetet, Murad neve jól kapcsolódhat hozzád. Ez egy meglepő név a kisfiúk számára.

Magha Nakshatra lány baba nevek:

26. Maala:

A Maala egy nagyon hagyományos hindu kislány neve. A Maala név szanszkritban és több indiai nyelven füzért jelent.

27. Maanasa:

A Manasa vagy a Maanasa olyan személyt jelent, aki fejben fogant. A dél -indiai államok legnépszerűbb, de legszebb nevei közé tartozik. Ez az egyik kedvenc Magha Nakshatra nevünk egy lány számára.

28. Mansavi:

A maanasvi vagy manasvi gyengédséget vagy gyengéd embert jelent. Ez a gyönyörű és fiatalos kislány névválasztás a szanszkrit nyelvből származik.

29. Maandhari:

Mandhaari megtisztelő embert jelent. Ezek a Magha Nakshatra női nevek ismét dél -indiai nyelvekből származnak, és egyelőre nem általános név.

30. Maansi:

A Maansi egy rövid és aranyos hangzású gyönyörű név. A Maansi név értelmiséget jelent. Ez egy másik név Saraswathi istennőnek. A név népszerű az északi és a dél -indiai államokban.

31. Maanvi:

A Maanvi egyedülálló és ritka kislány név. A Maanvi név azt jelenti, hogy emberiségű lány. Ez azt is jelenti, aki rendelkezik minden ideális és jó tulajdonsággal. A név a szanszkrit nyelvből származik.

32. Maanyata:

A Maanyata egy szép név, amelyet főként az észak -indiánok követnek. A hindi nyelvből származó Maanyata elveket jelent.

33. Madhavi:

A madhavi telugu és dél -indiai államokban általános név. Azt jelenti, kúszónövény szép és gyönyörű virágokkal. Ez egy gyakori, de aranyos Magha sztárlánynév.

34. Madhubala:

Madhubala édes kislányt jelent. A név szép és híres már az azonos nevű jól ismert indiai hősnő miatt.

35. Madhumika:

A Madhumika hatalmat, szellemiséget és boldogságot jelent. A név nem gyakori, mégis gyönyörű jelentéssel bír, amelyet a dél -indiai államokban figyelnek meg.

36. Madhura:

Madhura szó szerint cukrot jelent. A név szimbolizálja az édes személyt vagy a cukrot is, mint egy személy. A név szép a jelentésében, és gyakori név.

37. Mahati:

A Mahati vagy Mahathi nagyszerű lényt vagy nagy lelket jelent. A név a szó szerinti szanszkrit nyelvű szó, a mahati jelentése.

38. Mahiya:

A Mahiya ritka és ritka név a kislányok számára. Boldogságot és örömet jelent. Maga a név vidám és kedves jelentéssel bír, nem? Ez Magha Nakshatra 1. pada név.

39. Maithreyi:

Maithreyi vagy Maitreyi olyan személyt jelent, aki barátságos másokkal. A név a szanszkrit Maithri szóból származik, ami egy barát.

40. malár:

A malár néhány dél -indiai nyelven jázmint jelent. A név ritka és nem gyakori, de rövid kiejtésű és gyönyörű hangzású. Mindkettőben gyönyörű.

41. Mayuri:

A Mayuri páva vagy páva. A név szép mind a jelentésében, mind a szép megfogalmazásában. Indiai nyelvekből származik. Ez is gyakori Magha Nakshatra nevek telugu nyelven.

42. Meehika:

A Meehika ködöt vagy ködöt jelent. A név egy híres észak -indiai kislány név, és mégis klasszikus névválasztás, és jelentése időtálló.

43. Meenal:

A Meenal ritka és egyedülálló friss név egy kislány számára. Ez drágakövet vagy gyémántot jelent. Ez egyedülálló és új Magha Nakshatra Simha rasi babanevek.

44. Meghana:

Meghana vagy akár Megha felhőket jelent. A név szép és gyakori név, mégis szeretjük a hangzást és a jelentést. Mit gondolsz? A szanszkrit nyelv után ered.

45. Mira:

Mira, vagy akár úgy is írható, mint Meera, Krisna híve és költőnő. A név alternatívaként óceánt és határt is jelent. Elég intenzív név jelentése.

46. ​​Misha:

Misha boldog embert jelent az egész életre. Ez egy új és modern kori név, amely ma észak-indiai államokban található.

47. Mithriya:

A Mithriya modern név, és egyedülálló. Ha olyan nevet szeretne, amely egyáltalán nem gyakori, akkor ez jó választás lehet. Mithriya azt jelenti, hogy hozzáértő.

48. Mughda:

A Mughda vagy a Mughdha egy gyakori telugu Magha nakshatra kislány név. A Mughdha jelentése varázslatos. A név nagyon szép és bájos a jelentésében.

49. Mukti:

Mukti vagy Mukthi üdvösséget jelent. Az élettől való szabadságot is szimbolizálja. Ez egy nagyon intenzív és kreatív név, amelyet nem gyakran találnak.

50. Mudrika:

A Mudrika gyűrűt jelent. A név bélyeget vagy kifejezést is szimbolizál. Több jelentése van, bájos kiejtéssel és mégis ritka névvel.

Unisex Magha Nakshatra babanevek:

51. Mittal:

Mittal kisfiú és kislány neve is Magha Nakshatra. A Mittal név barátságos lényt jelent.

52. Murali:

A Murali ismét unisex név, bár többnyire a kisfiúk oldalán találjuk. Ez fuvolát jelent, Lord Krisna fuvola dalai után.

53. Meghan:

Meghan ismét kisfiú és lány név. A Meghan név gyöngyöt jelent. Ez egy drága és gyönyörű lényt is szimbolizál.

54. Manu:

A Manu név egyedi és ritka, mégis ideális lehet kisfiúknak és lányoknak. Manu az emberek atyja és alapítója. Másrészt azt is jelenti, hogy bölcs, vonzó, intelligens és az egész föld uralkodója.

55. Mahira:

Mahira kisfiú és lány is, unisex név. Ez olyan személyt jelent, aki szakértő vagy magasan képzett. A név erős vagy tehetséges embert is jelent.

Magha Nakshatra baba nevek ikreknek:

56. Maalavi – Maalika:

Maalavi hercegnő. Ez a rag neve a zenetudományban is. A maalika viszont füzért, lányt és jázminot jelent. Ezek gyönyörű iker kislány nevek, kezdve maa.

57. Maandav – Maandavi:

Maandav és maandavi egyaránt rendszergazdát vagy illetékes személyt jelent. Ezek testvérvárosi és rimánkodó kisfiú- és lánynevek.

58. Madhukanth – Madhuja:

Madhukanth vagy Madhukant holdat jelent. Ez megvilágítást, ragyogást és ragyogást is jelent. A madhuja ezzel szemben valakit jelent, aki édes vagy mézből készült. Ezek iker kisfiú és lány névválasztások.

59. Mishrak – Mishti:

A Mishrak azt jelenti, hogy Indras paradicsomi kertje. A Mishti viszont édes személy vagy édes név. Mindkettő ritka és egyedi iker baba fiú és lány név ötlet.

60. Murthy – Muruga:

Ha hagyományos és vallásos ember vagy, és hagyományos neveket szeretnél a gyerekeidnek, akkor jó. Murthy bálvány vagy kegyes úr. Muruga ismét Isten neve. Ezek a tökéletes iker kisfiú névválasztások.

Reméljük, tetszett felfedezni ezeket a szép és értelmes MaaghaNakshatra babaneveket. Mindannyian kedvesek, szépek és értelmesek a maguk módján. Tudassa velünk, hogy melyik név tetszett; szeretünk hallani felőled.

Jogi nyilatkozat:

A fent említett nevek és jelentések különböző kultúrák, régiók és nemzetiségek szerint eltérőek lehetnek. Mindig ellenőrizze és alaposan kutasson, mielőtt véglegesíti a baba nevét.