Uttara Phalguni Nakshatra babanevek: 60 modern választás

A hindu asztrológia szerint a születési idő, a dátum és a hely határozza meg az ember születési csillagát, napját és holdját. Ha hiszel az asztrológiában, és inkább a születési nakshatra szerint nevezed el a gyereket, akkor ez a sorozat segít. Ma látni fogjuk az Uttara Phalguni Nakshatra babaneveket azoknak a gyerekeknek, akik e csillag alatt születtek.

Akár modern, akár hagyományos nevet szeretne adni gyermekének; összeállítottuk az értelmes, kedves, kreatív és aranyos Uttara phalguni nakshatra nevek listáját a csillag alatt született kisfiúknak és lányoknak. Ez a tizenkettedik a sorrendben, mind a csillagok sorrendjében, mind a babaneveket naksatrák szerint tárgyaló sorozatokban.

uttara phalguni nakshatra nevek

Uttara Phalguni Nakshatra és jellemzői:

Az Uttara phalguni nakshatra a tizenkettedik a 27 csillagos jelek nagyságrendjében, a Surya (nap) hatására. A nakshatra az Oroszlán állatöv 26.40 -től a Szűz 10 -ig terjed. A csillagot a kiságy négy lába szimbolizálja. Ha a kicsi az Uttara phalguni nakshatra alatt születik, akkor azt mondják, hogy nagyon barátságos természetűek. Az Uttara phalguni nakshatra születettek kedvesek, nagylelkűek, halk szavúak, segítőkészek és barátságosak. Ambiciózusak és erős akaraterővel rendelkeznek, elszántak és mindig céljaik elérése a céljuk.

Nem csak arról van szó, hogy az Uttara phalguni nakshatra szülöttei köztudottan mindig sikeresek a törekvéseikben. Most menjünk tovább, és fedezzük fel az Uttara phalguni nakshatra legújabb neveit.

Uttara Phalguni Nakshatra kezdőbetű/szótag a babanevekhez:

Az Uttara nakshatra neveknek a következő szótagokkal kell kezdődniük.

Te, Ta, Taa, Pa, Paa, Pi, Pee, To

Uttara Phalguni Nakshatra Borns 2020 nevei:

Essünk neki; kezdjük és fedezzük fel a legszebb Uthiram natchathiram neveket kisfiúknak és lányoknak.

Uttara Phalguni Nakshatra Baby Boy nevek:

1. Paarak:

A Paarak kellemeset jelent. A név mentést és felszabadítást is jelent. Ez az egyik ritka és egyedi Uttara phalguni nakshatra baba neve fiúknak.

2. Paaras:

A Paaras a mai név, ami azt jelenti, hogy egészséges. A név napjainkban egyre nagyobb jelentőséggel bír, és egészen új választás a mai modern szülők számára.

3. Paarth:

A Paarth Arjun másik neve. A név azt is jelenti, hogy király, herceg. Ez egy hagyományos, mégis szép hangú kisfiú név.

4. Paatav:

A Paatav jelentése hasító. Ez egy nagyon ritka név, és értelmes, valamint modern. Az Uttara phalguni nakshatra férfi nevekről még nem sokan tudnak.

5. Paavan:

A Paavan vagy Paawan jelentése tűz, szent és tiszta. Ez egy nagyon gyakori kisfiú név az elmúlt évtizedben, de jelentése nagyon klasszikus.

6. Padmanabh:

Padmanabh azt jelenti, akinek lótusz van. A név egyben alternatív neve is Lord Vishnu -nak. Az azonos nevű egyéb változatok közé tartozik Padhmanabh, Padhmanabha és Padhmanabhan.

7. Pakshin:

A Pakshin vagy Pakhshin szárnyas szakállot jelent. Az Uttara phalguni nakshatra nevek egy fiú számára eredetileg a pakhshi szóból származnak, ami madarat jelent több indiai nyelven.

8. Palash:

A Palash egy teljesen modern korú kisfiú neve. Zöldséget jelent. Az Uttara phalguni nakshatra ugyanazon kisfiúnevek másik jelentése a ló.

9. Pallav:

A Pallav egyedülálló és fiatalos kisfiú név. pallav fiatal hajtásokat és leveleket jelent. A név a zenei terminológiából átvett szó is.

10. Pankaj:

A Pankaj egy nagyon népszerű indiai név, mégis szép és szép jelentéssel. Lótuszvirágot jelent. A név az Úr Brahma másik neve is.

11. Pankit:

A Pankit vonalat jelent. Ez egy nagyon egyedi és új modern kisfiú név Uttara phalguni nakshatra alatt.

12. Panvith:

Ha hagyományos névre vágyik, mégis szép, modern hangzású, akkor a Panvith ideális lehet. Panvith Lord Siva.

13. Paragrafus:

A Parag már népszerű észak -indiai kisfiúnév. A Parag név hírnevet jelent. Illatos és jó illatot is jelent.

14. Paramesh:

A Paramesh szó szó szerint Lord Siva és Lord Vishnu nevéből származik. Az Uttara phalguni nakshatra fiúnevek az egész világ Istenét jelentik.

15. Paranjay:

Paranjay Varun, a tenger ura. Ez egy kedves és elbűvölő kisfiú név Uttara phalguni nakshatra számára.

16. Parijat:

A parijat név isteni fát jelent a hindu mitológiai szövegekben. Ez egy égi virág.

17. Plébánia:

A plébánia keresőt vagy valakit jelent, aki keres valamit. Ez egy nagyon modern és modern név a kisfiúk számára.

18. Parithosh:

A parithosh elégedettséget és örömöt jelent. Ez egy gyakori és jól ismert kisfiú név, főleg az északi és nyugati indiai államokban.

19. Parteek:

A Parteek szimbólumot jelent. Ez egy nagyon egyedi és ritka kisfiú név, amely hindi nyelvből származik.

20. Parvan:

A Parvan teliholdat jelent. Az indiai nyelvekből származik, és ragyogást és boldogságot is szimbolizál.

21. Pasupathi:

A Pasupathi egy nagyon hagyományos kisfiú név generációk óta együtt. Ez azonban klasszikus névválasztás. A Pasupathi azt jelenti, hogy minden állat Ura. Ez is Lord Shiva másik neve.

22. Pathik:

Pathik utazó vagy kalandor. A név új és modern, korabeli jelentésekkel és szép konnotációkkal. A hindi nyelvből származik.

23. Piyush:

A Piyush nektárt jelent. Ez ismét egy nagyon gyakori kisfiú név, főleg Észak -Indiában.

24. Pavan:

Pavan vagy Pawan jelentése szellő, szél és levegő. Ez egy nagyon gyakori és többnyire megtalálható név India több államában, beleértve Dél -Indiát is.

25. Pavith:

Ha aranyos jelentéssel és kedves szimbolizmussal szeretne valamit, akkor jó lehet. Pavith azt jelenti, hogy szerelem.

Uttara Phalguni Nakshatra lánynevek:

26. Paarthvi:

A Paarthvi egy nagyon szép kislány neve. Ez egy gyakori és újonnan talált név, amely egyre nagyobb jelentőséggel bír Észak -Indiában. A Parthvi Lakshmi és Sita Devi istennő másik neve. Ez a Föld lányát is jelenti.

27. Paavani:

Paavani vagy Paawani azt jelenti, hogy valaki igaz és szent. Ez egy nagyon gyakori kislány név India több államában, az indiai nyelvekből származik.

28. Padmaja:

A Padmaja ismét hagyományos és régi név, amely generációk óta népszerű, mégis gyönyörű és klasszikus név. Ez azt jelenti, Lakshmi istennő, valaki, aki a Lótuszból született.

29. Pankhuri:

A Pankhuri egy nagyon szép észak -indiai kislány neve. Ez azt jelenti, hogy a virágok szirmai. Ez szép Uttara phalguni nakshatra női nevek.

30. Panvi:

Panvi istennőt jelent. Ez egy nagyon ritka és egyedi kislány név, mégis szép és intenzív jelentéssel. Mit gondolsz?

31. Parameshwari:

A Parameshwari vagy a Parameswari Durga istennőt jelenti. A név a Föld legfelsőbb uralkodójára utal. Ez egy nagyon hagyományos kislány név.

32. Paravana:

A Paravana egy nagyon új és egyedi, frissítő választás egy kislány számára Uttara phalguni nakshatrában. Fényt jelent. A reményt és a ragyogást is szimbolizálja.

33. Pari:

A Pari klasszikus és örökké aranyos név, ami azt jelenti, hogy tündér vagy angyal. A hindi Pari szóból származik. Ez a négybetűs kislánynév Uttara phalguni nakshatra számára nagyon szép, szép jelentéssel.

34. Parimala:

A Parimala több nyelven, beleértve a hindit, a szanszkritot, a telugót és másokat, illatot jelent. Ez egy szép választás Uttara phalguni nakshatra kislány nevében.

35. Parineetha:

Parineetha szakértőt jelent. Ez egy teljes lényt is jelent, tudó és bölcs. Ez egy klasszikus és gyönyörű kislány neve.

36. Parni:

A parni jelentése leveles. Ez egy modern és új baba név Uttara phalguni nakshatra alatt. Ez az egyik egyedi Uttara phalguni nakshatra név a kislány számára.

37. Parul:

Parul gyönyörű embert jelent. Ez azt is jelenti, praktikus, kedves. Alternatív megoldásként van egy virág is, amelyet Parulról neveztek el. Ez egy szép, de gyakori kislány név India számos részén.

38. Parvathi:

Parvathi nem más, mint Parvathi Devi istennő. Ez egy hagyományos kislány névválasztás az Uttara phalguni nakshatra alatt.

39. Pavishka:

A Pavishika vagy Pavishka természetet jelent. A név új és modern, egyedi jelentéssel. Ritka név, ideális azoknak a modern szülőknek, akik aranyos új nevet keresnek.

40. Padma Priya:

A Padma Priya szép és klasszikus kislány név. A Padma Priya név a lótusz szerelmese.

41. Pavithra:

A Pavithra egy nagyon gyakori név több államban, maga a Pavithra szóból származik. Ez azt jelenti, hogy tiszta.

42. Fizetés:

A Payal hindi nyelven bokalábat jelent. Ez egy rövid és aranyos kislánynév Uttara phalguni nakshatra.

43. Pihu:

Ha másik nagyon rövid és kedves lánynevet szeretne, Pihu ideális lehet. Pihu édes és kiváló embert jelent.

44. Piramila:

A Piramila azt jelenti, hogy az egész világ királynője. Ez egy nagyon új és innovatív Uttara phalguni nakshatra név.

45. Piya:

Piya szeretett. Ez egy nagyon gyakori, mégis klasszikus névválasztás a szülők számára az elmúlt két évtizedben. A név is nagyon művészi és költői.

46. ​​Piyushi:

A piyushi azt jelenti, hogy szentelt víz. A név az Uttara phalguni nakshatra kislányainak meglehetősen hagyományos, mégis modern és egyedülálló ritka neve.

47. Pavana:

A Pavana frissességet és tisztaságot jelent. Másrészt ez azt is jelenti, hogy szent.

48. Parveen:

Parveen csillagot jelent. Ez egy általános kislány név Észak -India több államában.

49. Piyali:

Piyali egy kedves és aranyos hangú kislány név. A piyaali vagy a piyali fát jelent. Ez egy szép Uttara phalguni nakshatra Kanya rasi névválasztás lányoknak.

50. Partha:

Parmitha vagy Parmita bölcsességet jelent. Ez egy egyedülálló és új névválasztás az Uttara phalguni nakshatra kislány nevek listája alatt.

Unisex nevek Uttara Phalguni Nakshatra számára:

51. Parsha:

A Parsha azt jelenti, hogy jámbor. Ez perzsa nyelven szentet is jelent. Ez egy ritka és kedves kislány és fiú név Uttara phalguni nakshatra számára.

52. Pavi:

Pavi jelentése tiszta. Ezt nevezhetjük kislányoknak és fiúknak is az Uttara phalguni nakshatra alatt.

53. Pavni:

A Pavni unisex név lehet, ideális kisfiúknak és lányoknak. A Pavni név jelentése méz, igaz és Úr.

54. Padma:

A Padma egy nagyon híres és jól ismert név, ideális kisfiúknak és lányoknak. Ez előnévként is használható egy név keresztnévként történő megadásához. A Padma jelentése lótusz. Ez Lakshmi istennőt is jelenti.

55. Pahal:

A Pahal kezdetet jelent. Szintén szimbolizálja a kezdeményezést és az arculatot. Ez egy szép modern korú kislány és fiú választás unisex név.

Ikrek baba nevek választása Uttara Phalguni Nakshatra számára:

56. Piyasha – Piyusha:

Piyasha azt jelenti, hogy szerelem. A Piyusha jelentése Amrit, egy ital, amely halhatatlanná teheti az embert. Mindkettő édes és értelmes iker kislány névválasztás

57. Pival- Pivari:

A Pival fát jelent. Pivari jelentése Sukha felesége. Ha rímelő ikerbaba -névválasztást szeretne, ezek jól jöhetnek a kislányoknak.

58. Paanik – paaraj:

A Paanik kezet jelent. A paarl viszont aranyat jelent. Ez egy drága, drágakőszerű embert is szimbolizál. Ezek rövid és aranyos kisfiú iker névválasztások.

59. Padmadhar – Padmajai:

Padmadhar azt jelenti, aki lótuszvirágot tart. Padmajai Lakshmi istennő, aki a Lótuszból született. Ezek a hagyományos ikerlány névválasztások Uttara phalguni nakshatra számára.

60. Pakhi – Paksha:

A Pakhi azt jelenti, hogy madár. A paksha a hold fázisait jelenti. Ezek egy kedves és aranyos kislány és fiú névválasztás ikreknek.

Reméljük, hogy hasznosnak találta ezeket az Uttara phalguni nakshatra babanevek listáját. Ők a tökéletes egyensúlyt az értelmes, kedves, hagyományos és modern baba nevek fiúk és lányok számára. Tudassa velünk, melyik név tetszett a kicsinek; szeretünk hallani felőled!

Jogi nyilatkozat:

A fent megadott nevek mindegyikének jelentése kontextusban és időben van. Ezek a jelentések és szimbólumok eltérőek lehetnek a különböző kultúrák, országok, régiók és nyelvek szerint. Javasoljuk, hogy végezzen kiterjedt kutatást, mielőtt megértené a névhez fűzött számos értelmezést.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80