Vicces lánynevek: 50 legújabb és stílusos ötlet, amelyeket látni szeretne!

A név minden személy azonossága. Mindannyian a legjobbat akarjuk gyermekünknek. Minden embernek különböző preferenciái vannak, és ha valami könnyű és vicces választást keres, akkor megvannak a vicces lánynevek ötletei az újszülött számára. Elég érdekes, modern és egyedi értelmes nevek, amelyeket érdemes felfedezni. Stílusosak, újak és lenyűgöző hatással vannak rájuk is. És nem csak ez, ezek a legviccesebb nevek a legjobbak, ha a legjobb barátját, barátnőjét és feleségét vagy akár családtagjait hívhatja. Ideálisak felnőtt nőknek és hölgyeknek is.

Nem menő? Miért várni? Menjünk előre, és fedezzük fel a gyönyörű és legújabb és legnépszerűbb legviccesebb lánynevek választását. Essünk neki!

Értelmes vicces nevek kislányának 2020 -ban

Vicces kislánynevek ötletek 2021 -re:

Amikor vicces nevekről beszélünk, rövid és édes alkalmi, vicces nevek vagy szuper vicces nevek vannak, és a gyönyörű, mégis funky nevek. Az ötletek és a vicces lánynevek ötletei és jelentései közül számos lehetőség közül számos változatot és preferenciát kínálunk. Íme a legnépszerűbb aranyos, vicces nevek a lányoknak ebben a szezonban a kombinációk és ötletek hatalmas listájában, amelyek a fejünkben vannak!

A legutóbbi 25 legviccesebb női név:

Ha a legújabb, legújabb, de mégis népszerű és stílusos vicces lánynevek választékát kutatja és nézi, miért keressen sokat? Velünk van a lista! Itt van egy lista 25 vicces névről a lányoknak, jelentésekkel együtt.

1. Azálea:

Ez egy gyönyörű rózsaszín virág. Hisszük, hogy sokan láttunk magunk körül, de általában nem ismerjük a nevet. Az Azalea gyönyörű rózsaszín szirmáról ismert, és kivételesen vicces név lehet a lányának. Ugyanakkor gyönyörű és nőies, vicces női nevek is!

2. Adrienne:

Miért nem egyszerűen előre, és elnevezi a lányát a világ egyik legegyértelműbb és legkiválóbb női aktivista művész szimbólumai közül, Adrienne Rich? Úgy hangzik, mint a vicces lányok nevének elrendezése is.

3. Calvina:

Az olasz Calvino női típusa, a név egy kevesebb hajú lányt jelent. Ez egy vicces lánynév, amely kopasz nőket ábrázol. Ugye a vicces hölgynevek is egyediek?

4. Sequoia:

A Sequoina a Kaliforniában élő mamut vörösfás fák indián cherokee nevéből származik. A fa nevét George Gist félvér kutatóról kapta, aki a soros Cherokee betűk újítója. A Sequoia nevet („disznótalp”) egy üldözési szerencsétlenség után kapta, amely deformálta a lábát.

5. Koriander:

Ez az angol név a koriander (ezt is rendszeresen Cilantro néven hívta) íznévből kapta a nevét és jelentését. Ez is a latin Coriandrumból származik, a görög corys -ból („csókos poloska”), a kiegészítő komponenssel – Ander „átveszi” (utalva a héj illatára, ami olyan, mint a poloska illata), ezentúl „hasonló aromájú egy poloska.

6. Százszorszép:

Ez az egyik népszerű és vicces női név, amely népszerű a főszereplők körében. Mindannyiunknak van már elképzelése róla. Ez egy gyönyörű fehér virágú tavaszi növény. A Daisy kiemelkedő a világon a legszélesebb körben elismert virágnevek között. Alapvető, kiváló és finom név lehet a kedves babának.

7. Shabooboo:

Ez is a lányok egyik vicces neve, amely úgy hangzik, mint egy bohóc neve. Nos, valójában nem ez a jelentés, de a hangnem nem így hangzik? Pokemon karakterre is hasonlít, és az egyik legviccesebb név

8. Bon Qui Qui:

Ez a vicces lányok neve, ami azt jelenti, hogy a steak hamarosan elkészül. A francia kormány azonban megtiltotta a név használatát, mert az gyermekbántalmazást diktál.

9. Aileen:

Aileen az egyik szokatlan és vicces lánynév: skót fordulat az ír Eileen névre. Ez „fényt” jelent, és fantasztikus egyedi döntés lehet új hölgyének. A név mindkettő viccesen hangzik, mégis olyan elbűvölő jelentéssel és jelentéssel bír. Mit gondol?

10. Kékharang:

A virágnevek hihetetlenül híresek, mégis a Bluebell az egyik szokatlanabb alternatíva. Gyakran nem hallunk a névről. A kék harangok a régi brit erdők ikonikus alkotóelemei. Ez a lila enyhébb adaptációja, és akkor a legjobb, ha finom lila és kék keverékeként jelenik meg. A lila virágok kiemelkednek a változatok közül, és a legkiválóbb virágzó kötegek.

11. Rózsa:

Ezt a virágot vagy nevét nem kell külön említeni; azonban joggal mondható el, hogy ez egy olyan virág, amelyet istenszerűvé tettek Shakespeare híres soraival: „A rózsa bármilyen más névvel olyan édes lenne”. Bár a mászott emellett erősen vallásos referenciával rendelkezik, kiemelkedő marad a leggyakrabban használt vicces női nevek között a fiatal hölgyek számára. Mindannyian ismerjük már Rose -t, mint női nevet, nem igaz!

12. Korall:

A Coral gyönyörű és vicces név lányoknak minden fiatal hölgy számára. A korallzátony az ökoszisztéma víz alatti összetevője, és gyakran csoportokban található. Szintén a szépség és az elbűvölő megjelenés szinonimái.

13. Abha:

Ez ismét egy egzotikus és gyönyörű vicces lány beceneve, amely a fény és a szépség sugarait jelenti. Az ezzel a névvel megáldott lányoknak rendkívül szépnek és elegánsnak kell lenniük, a legbájosabb személyiséggel.

14. Logan:

Ha azt szeretné, hogy hercegnője merész és rettenthetetlen legyen, nem pedig félénk és visszafogott, a logan tökéletes választás. Ez egy unisex név, amely bátorságot és bátorságot jelent. A gael lagan szóból származik. Hát nem lenyűgöző?

15. Melodie:

Ha igazi énekesre számít, akkor ez a zenei név a megfelelő választás az Ön számára. A Melodie a Melody változatos formája, amelynek görög gyökerei vannak. A Melodie „zenét” jelent, és fantasztikus vicces nevet adna a lányoknak.

16. Nadetta:

Ez a vicces női nevek közé tartozik, amelyek azt jelentik, hogy minden szülőnek szüksége van arra, hogy a gyereke teljes bátorsággal szembesüljön az élet minden akadályával. Ez a német név itt egy medve bátorságát jelenti németül. Nem értelmes és szép a név?

17. Seeley:

Seeley vagy Seeleey nagyon boldog embert jelent. A név meglehetősen ritkán fordul elő, és remek, vicces név is.

18. Sissie:

Sissie a walesi nyelven hatodik vagy akár valakit jelent. Azonban ez egy nagyon rövid és funky név választás is, amelyet ki kell próbálni.

19. Tabatha:

A csecsemő nevének helyesírásának megváltoztatása idegenné teheti. A Tabatha a Tabitha név egy változata, amely „gazellát” jelent.

20. Teshi:

Teshi azt jelenti, hogy tele van vidámsággal, csipkelődő érzéssel és nevetéssel. A név az afrikai nyelvből származik, és kiejtése viszonylag rövid és vicces.

21. Bécs:

A gyermekek elnevezése turisztikai helyek vagy nemzetek után nem újabb minta; régóta szemtanúi vagyunk a trendnek. Akárhogy is legyen, figyelemre méltóvá teheti gyermekét, ha nem mindennapi helyneveket választ, például Bécs.

22. Wanda:

Wanda a törzsek neve a szláv nyelvben. Nagyon ritka név, de nagyon rövid, aranyos és vicces is. Ugye, mit gondol?

23. Hoppá:

Mit szólnál a Whoopi névhez? Nos, erről mi sem hallottunk eddig. Bár a név eredete nem ismert és megalapozott, ez valóban vidám és funky névválasztás a kislányok számára.

24. Winnie:

Bár Winifred kissé elavultnak tűnhet, a Winnie egy mai hangzású név, amely kreativitást kölcsönöz a lányának. Aranyos, rövid és remek is. Hát nem?

25. Állatkert:

A Zooey technikailag életet jelent. A név görög eredetű, ami szintén értékeset szimbolizál. A név viccesen hangzik, és fantasztikus választás a kislányok számára.

legviccesebb női nevek

Vicces becenevek lányoknak és házi kedvenceknek:

Nos, mit szólnál a vicces lánynevekhez, mint házi kedvencek és becenevek az otthoni híváshoz? Hát nem hatalmas és izgalmas? Az is szuper aranyos és divatos, ha funky nevek vannak otthon. Nézzünk néhány ötletet és választási lehetőséget a becenevekhez.

26. Bambi:

A névnek nincs ilyen jelentése, de nagyon aranyos a hívásban és a hangnemben.

27. Mókus:

Mit szólnál a mókushoz? Nos, ennek sincs értelme, de szuper viccesen és vidáman hangzik. Hát nem!

28. Coo Coo:

A Coo coo hasonló a kakukkmadár hangjához és zajához.

29. Electra:

Ebben a vicces lány becenevében szikra van. Nagyon hasonlít az elektromos impulzushoz,

30. Kuncogás:

A kuncogás nevetést, boldogságot jelent. A név alapvetően az öröm és a nevetés kifejezését jelenti.

31. Muzzie:

A Muzzie -nek megint nincs jelentése, de szuper aranyos becenevként is.

32. Pigtail:

A Pigtail angolul alapvetően egy gyerek frizuráját jelenti, amelynek két oldala két póni. A név szimbolizálja az aranyosságot és a vicces megjelenést is.

33. Ormány:

A pofának megint nincs jelentése, de azt jelképezi, aki mindig nevet, és furcsa arcokat tart.

34. Csillogás:

A csillogás az égen ragyogó csillagot szimbolizálja. Ez is népszerű vicces öregasszony nevek.

35. Bajusz:

A Whiskers nevet gyakran a háziállat szőrével egyenlővé teszik. Imádnivaló és vicces név. Ez a lányok legjobb vicces becenevei közé tartozik.

vicces iker lánynevek

Vicces iker kislány nevek:

Van egy listánk a vicces iker kislány névválasztásokról is, amelyeket kipróbálhat, ha ikrei vannak. Szuper imádnivalók és csinosak is. Nézd meg!

36. Angela – Alma:

Mindkét név AB betűvel kezdődik, „A”. Angela görögül az Isten hírnökét jelenti, és mindannyian tudjuk, mit jelent az alma. De együtt kombinációként mindkettő szuper viccesnek és aranyosnak hangzik.

37. Billie – Blanche:

Mit szólnál Billie és Blanche nevekhez? Ezeknek a neveknek nincs konkrét jelentése. Viszont szuper funky hallgatni. Mit gondolsz?

38. Essie – Gilda:

Essie perzsa nyelven csillagot jelent. A Gilda arany színt jelent. Mindkettő gyönyörű, értelmes és vicces tónusú név.

39. Kaley – Kayla:

A Kaley görögül szépet és karcsút jelent. Kayla angolul azt jelenti, hogy tiszta. Mindkettő gyönyörű és bájos vicces névválasztás a kislányok számára.

40. Rue – Ruthie:

A Rue sajnálatot jelent, Ruthie pedig héberül barátot és társat. Mindketten rimánkodnak hanggal és ábécével, és imádnivalóak és viccesek is.

Vicces indiai nevek lányoknak:

Végezetül nézzük meg a legszebb és legszebb vicces indiai kislány névválasztást a kicsik számára.

41. Aloo:

Akár nagyon kedveli az Aloót (angolul burgonyát), akár a kanapét, az Aloo buta nevek lányoknak meglehetősen híresek. Ez is vicces barátnő becenevek.

42. Bulbul:

Bulbulot gyakran azok jelképezik, akik hiperaktívak, és mindig beszélnek és fecsegnek. Ez egy komikus név egy lány számára.

43. Bukkad:

A Bukkad vagy a Bukkhad technikailag azt jelképezi, aki mindig éhes, vagy olyan étel, aki nem tudja abbahagyni az ételekről való gondolkodást. Ez egy híres vicces névválasztás Indiában.

44. Choti:

A choti az indiai hindi nyelven a rövidet és a kicsi szimbolizálja. A név női vagy lány fonott frizuráját is jelenti. Nagyon aranyos és vicces név lányoknak. Híres vicces becenevek az alacsony lányok számára.

45. Göndör:

Göndör haja van? A göndör nevet gyakran nagyon viccesen használják Indiában. Ez a lány bestie vicces nevei közé tartozik.

46. ​​Gudiya:

A Gudiya hindi nyelven babát jelent. Ez egy meglehetősen gyakori vicces névválasztás a lányok számára. Ez a vicces lánynevek között van.

47. Moti:

A Moti hindi nyelven zsírt jelent. Bár önmagában nem megfelelő vicces név, széles körben használt választás.

48. Nautanki:

Nautanki olyan valakit jelent, aki nagyon szemtelen, és sok drámát és felhajtást kelt. Ez egy elég híres furcsa, vicces lánynév.

49. Pataka:

A Pataka hindi nyelven technikailag kekszet jelent. A nevet szimbolikusan azoknak a lányoknak használják, akik tele vannak indulattal vagy túlzott cselekvéssel.

50. Pagli:

A Pagli hindi nyelven azt jelenti, hogy nincs esze. Ez azt is jelenti, hogy őrült vagy valaki, aki furcsán viselkedik. Ez a vicces indiai és női hindi név lányoknak aranyos és imádnivaló névválasztás.

Reméljük, hogy mindannyian szerettétek ezeket a szuper vicces lánynevek -választásokat és ötleteket, amelyek világszerte népszerűek. Ezek a vicces nevek lányoknak is imádnivalók és aranyosak, és a legjobb, ha könnyebb pillanatokat hívnak. Mit gondol ezekről, és melyiket szereti a legjobban? Ossza meg velünk gondolatait; szeretünk visszahallgatni felőled!

Jogi nyilatkozat:

Az összes fent megadott név jelentése a különböző országok, régiók és nyelvek alapján van. Ezek a jelentések és szimbólumok tehát különböző kultúrák és régiók szerint változhatnak. Javasoljuk, hogy végezze el kiterjedt kutatását, mielőtt megértené a névhez fűzött számos értelmezést. Kérjük, vegye figyelembe, hogy ez csak tájékoztató jellegű útmutató a vicces lánynevekről, ötletekről és választásokról; a szerző nem felelős semmilyen hibáért vagy eltérésért.