100+ nyeste og bedste babynavne i telugu for drenge og piger

At navngive dit barn efter din egen skik og sprog er en helt anden følelse. Det giver dig en følelse af, at du altid er forankret i din skik og traditioner. Selvom de fleste af jer måske er meget trætte af selv at tænke på et navn efter jeres store fødsel, tænkte vi, at vi kunne foreslå nogle nyfødte babynavne i Telugu. Betydningen af ​​disse navne nævnes også. Se også hvad de betyder.

babynavne på telugu

Top babynavne i Telugu for drenge:

1. Amod:

Amod betyder “fornøjelse”. Dette er et ganske populært navn og er faktisk et af de mest berømte Telugu baby boy navne. Navnet passer til næsten ethvert drengebarn og forældre foretrækker også navnet, især på grund af betydningen af ​​dette navn. Amod er et virkelig specielt navn, og når du hører dette navn, vil du have det godt med det.

2. Aalok:

Her har vi et andet smukt navn. Navnet linker til den Almægtige. Betydningen af ​​navnet Aalok er “lyn, Shiva osv.”. Dette er et meget godt navn for Telugu -drengene. Det kan snarere siges, at det er et af de mest praktiserede Telugu -navne til drenge i sydindiske stater.

3. Balamurali:

Balamurali betyder ‘lille Krishna’. Dette er Krishna kendt for at spille fløjte. Dette navn kan sandsynligvis appellere til dig, hvis du er en troende på Lord Krishna og også ofte findes på listen over Telugu -navne.

4. Bhaigrath:

Navnet Bhaigrath har også en stærk religiøs forbindelse. Bhaigrath er kongen, der bragte gudinden Ganga til jorden. Han var akkrediteret til at bringe hende i form af en flod. Dette kan være et godt navn til din lille dreng.

5. Bhalendra:

Et andet meget berømt navn til din baby dreng kunne være Bhalendra. Navnet betyder ‘lysets herre’.

6. Bhasvan:

Igen et navn med reference til lys er Bhasvan. Navnet betyder ‘fuld af lysstyrke’, og det betegner passende, hvordan drengen vil være en passage fuld af lysstyrke for sine forældre.

7. Bhishma:

Dette er et meget religiøst navn. Navnet er af massiv betydning og stammer tilbage fra Mahabharatas tid. Bhisma betyder en ældste i Mahabharata. Navnet vil være fantastisk til et barn, der gerne vil vokse op til at være en stor mand en dag. Navnet forbliver hos ham og minder ham om hans selvbillede, selvpersonlighed osv. Bare på grund af navnet. Dette er klart et af de bedste barne navne i telugu.

8. Bhuman:

Bhuman betyder ‘jord’. Navnet definerer en dominerende og stærk personlighed. Det ville være en god beslutning at navngive et drengebarn med dette navn. Navnet vil forblive hos ham for evigt, og det vil helt sikkert få ham til at indse, at han er så heldig at have et vidunderligt navn. Dette kan siges at være et af de bedste navne til et Telugu -barn (dreng).

9. Bhupal:

Her er et temmelig aristokratisk navn. Navnet Bhupal betyder “konge”. Barnet vil vokse op med et sådant navn og vil takke sin mor og far for resten af ​​sit liv for at navngive ham med et så smukt navn, der bringer ham ubegrænset kærlighed og respekt fra andre.

10. Chaitan:

Chaitan betyder ‘en person, der er fyldt med bevidsthed’. Hvis du leder efter et åndeligt navn til din søn, vil dette telugu moderne babynavn sikkert interessere dig.

11. Chanakya:

Hvem kender ikke den berømte Chanakya? Chankya var mentor for kongen Chandragupta Maurya. Han betragtes stadig som en af ​​de mest intelligente personer. Hvis du leder efter et navn, der virkelig afspejler visdommen i vores indiske kultur, så bør dette navn helt sikkert være dit forsøg.

12. Chidhatma:

Navnet er meget unikt og betyder ‘overlegen’. Dette vil være et godt nyt babynavn på telugu, du kan prøve.

13. Daarshik:

Hvad med et moderne nyfødt babynavn på telugu? Daarshik betyder ‘opfatter’. Du kan indsnævre dette, hvis du leder efter noget moderne og enkelt til din baby dreng.

14. Damian:

Damian betyder ‘tæmmer’. Det er virkelig unikt og et uhørt navn.

15. Deepankar:

Hvis du gerne vil navngive dit barn Deepankar, er det her, hvad det betyder. Deepankar betyder ‘en der tænder lampe’. Dette babynavn på telugu med betydning vil give dig en idé om, hvad der er temaet bag navnet.

16. Eeshan:

Eeshan er også et telugu -kaldenavn. Egaiarasu var en Telugu -konge, der var kendt for sit velgørenhedsarbejde. Hans navn betød ‘retfærdigt’ og derfor Eeshan, en kort form for navnet blev opfundet.

17. Ekadant:

Ekadant har en stærk religiøs betydning. Dette navn på telugu er for alle de forældre, der er stærke troende på Lord Ganesh.

18. Ekagrah:

Ekagrah er et smukt navn til din baby dreng. Navnet betyder ‘fokuseret’ og er et godt valg af babynavn på telugu -sprog.

19. Gahan:

Navnet Gahan burde være et relativt uhørt navn af alle. Gahan betyder ‘en der har dybde’ og refererer til personens viden. Navnet er et godt valg for din baby dreng.

20. Hansal:

Hansal betyder ‘Gud er nådig’. Dette kan være en måde for dig at vise din kærlighed og taknemmelighed over for Gud, hvis du mener, at din baby er en gave fra den Almægtige.

21. Hariaksa:

Hariaksa er en variant af navnet Lord Shiva. Dette navn på Telugu -navnelisten er ikke bare traditionelt, men også meget unikt.

23. Hansraj:

Hansraj betyder ’Svanekongen’. Hvis du er en person inspireret af naturen, er dette navn sikkert for dig og din lille dreng.

24. Idhayan:

Idhayan betyder ‘hjertets glæde’. Er din baby ikke sikker en glæde for dit hjerte? Dette kunne være den ideelle måde at lade ham og verden vide det på.

24. Ihit:

Det betyder ‘præmie’ eller ‘ære’. Navnet er meget moderne og også kort.

25. Jainarayan:

Navnet betyder ‘sejr’. Selvom navnet kan lyde meget stærkt og kraftfuldt, har det også en legende og lettere side ved det, som det vil fremgå af din søn.

26. Kailas:

Kailas er et godt babynavn på telugu -sprog. Navnet betyder ‘en der skænker fred’ og er også navnet på Lord Shiva.

27. Manth:

Hvis du leder efter babynavne i Telugu, så er denne en ganske fantastisk. Betydningen af ​​navnet er “tanke”. Det vil være egnet til babyer, der forbliver fortabt i deres egen verden fra en meget øm alder.

28. Mohal:

Mohal betyder “attraktiv”. Dette vil beskrive drengens personlighed. Navnet er virkelig smukt, og det har også nogle andre gode betydninger, såsom søde, intelligente, elskelige, grænseløse, ven osv. Dette kan siges til et af de bedste Telugu baby boy navne.

29. Modak:

Du har sikkert hørt dette navn før. Navnet er blevet brugt i mange indiske tegnefilm. Modak betyder faktisk “attraktivt”. Den beskriver den, der er attraktiv. Modak er et rigtig godt navn for de mandlige børn. Navnet passer til næsten ethvert barn og vil være et springbræt for at imponere mennesker i fremtiden.

30. Mohul:

Dette navn er måske også virkelig kendt for dig på grund af betydningen. Mohul betyder dybest set “attraktiv”. Det vil være egnet til babyen, der er attraktiv fra en ung alder. Den baby, der er i stand til at tiltrække opmærksomhed over for ham, kan navngives med dette navn.

31. Nadish:

Nadish betyder ‘flod’. Navnet betegner en person, der også er energisk og fuld af liv. Dette nyfødte babynavn på telugu afspejler din søns ånd.

32. Paawan:

Paawan betyder ‘from’. For de forældre, der leder efter et religiøst navn, ville dette være en god idé.

33. Padmabandhu:

Padhmabandhu betyder ‘lotusbiens ven’. Navnet betyder også ‘sol’. Dette vil være et godt traditionelt navn for din søn.

34. Palaksh:

Palaksh er et andet navn for Lord Vishnu. Navnet er ikke bare unikt, men også eksotisk telugu moderne babynavn.

35. Rana:

Dette lyder som et bengalsk navn til drenge, men dette er faktisk et telugu -navn til baby drenge. Betydningen af ​​ordet Rana er “juvel”. Det betyder, at barnet sammenlignes med en juvel. Der er mange andre smukke betydninger af dette navn såvel som glæde, konge, kriger osv.

36. Ratul:

Dette er et ekstremt attraktivt navn for Telugu -drengene. Navnet kan siges at være virkelig populært i Telugu -staterne. Navnet er så sejt, og betydningen er så passende og god, at enhver let vil blive forelsket i dette navn. Betydningen af ​​ordet Ratul er “sød”. Det betyder også kærligt.

37. Ramoji:

Navnet Ramoji betegner Lord Rama. Dette er et af de mest traditionelle barne navne i telugu. Næsten alle vil let genkende dette navn, da det er ret populært blandt befolkningen i denne stat. Navnet vil hjælpe med at opbygge barnets karakter i de voksende år.

38. Ritesh:

Det lyder som et marathisk navn. Faktisk er det også et Telugu -navn og et ganske populært navn. Navnet går hånd i hånd med barnet, der er smart og flot fra en meget lille alder.

39. Suresh:

Et meget almindeligt hørt navn er Suresh. Suresh er et andet navn på Lord Vishnu og er også et godt telugu -kæledyrsnavn.

40. Saathvik:

Saathvik betyder ‘ro’. Navnet kan være en afspejling af din rolige baby dreng.

41. Taarush:

Taarsuh er endnu et telugu moderne babynavn til din dreng. Navnet betyder ‘erobrer’.

42. Tahaan:

Tahaan er endnu et moderne babynavn på telugu. Navnet betyder ‘barmhjertig’. Det vil være godt at navngive dit barn efter denne gode gerning.

43. Urijit:

Urijit er et populært moderne babynavn på telugu. Navnet betyder ‘kraftfuldt og energisk’ og kan være et godt valg for din baby, der er aktiv og fræk.

44. Yaashvan:

Navnet betyder ‘vinder’ og er et godt navn for dit barn, der velsigner ham til at være en vinder i alt, hvad han gør.

Telugu babynavne til piger:

1. Anshu:

Her har vi et godt navn til Telugu -pigerne. Betydningen af ​​navnet Anshu er “solstråler”. Det er et godt navn til babypiger, der er født i telugu -familier. Navnet supplerer på en eller anden måde barnets personlighed og natur. Det er et perfekt navn til pigerne, og betydningen af ​​navnet vil helt sikkert få pigen til at føle sig stolt af sig selv og sit navn.

2. Aniva:

Betydningen af ​​ordet Aniva er “viden”. Det vil være passende at navngive et pigebarn med dette navn, der viser nogle uventede tegn på visdom fra en ung alder. Dette er faktisk et af de bedste Telugu baby pige navne.

3. Atula:

Ordet Atula antyder unikhed. Ordets korrekte betydning er “uforlignelig”. Det betyder, at den lille pige med dette navn ikke kan sammenlignes med nogen. Hun er unik og anderledes end andre. Navnet er så smukt, at alle let vil blive forelsket i dette navn. Det vil helt sikkert få pigen til at føle sig stolt af sine forældre og familiemedlemmer for at navngive hende Atula.

4. Aarchi:

Aarchi betyder “solopgang”. Ordet Aarchi er virkelig smukt. Det beskriver skønheden i hunarten. De er som en solopgang til denne jord. De bringer noget nyt hver dag ligesom solopgangen bringer noget nyt til os hver eneste dag.

5. Aashni:

Navnet beskriver hunnernes voldsomme og vrede side. Betydningen af ​​dette navn er “lyn”. Dette er et virkelig smukt navn, og det vil også være let at huske. Navnet vil skelne dig fra de andre. Navnet er ganske unikt og er et af de bedste Telugu babynavne til piger.

6. Balamani:

Balamani betyder ‘lille juvel’. Dette er sandsynligvis en god indikator på, at datteren er uvurderlig for sine forældre.

7. Babita:

Babita betyder ‘lille pige’. Dette navn vil også være et godt telugu -kæledyrsnavn til din smukke datter.

8. Bairavi:

Bairavi er et stærkt navn, der har en forbindelse med musik. Det betyder også gudinde Durga. For dem af jer, der elsker kunst og musik, kan Bariavi være et godt navn for din datter.

9. Bandita:

Bandita betyder ‘velsignet’. Hvis du virkelig synes, din baby datter er en velsignelse for dig og din familie, så skal hendes navn helt sikkert være ‘Bandita’.

10. Chaarvi:

Chaarvi betyder ‘smuk pige’. Dette navn kan være en sand afspejling af, hvad din baby er. Chaarvi indeholder meget på Telugu -navnelisten for piger.

11. Chhaya:

Chhaya betyder ‘skygge eller refleksion’. Navnet er passende til en baby pige, der sandsynligvis er den nøjagtige afspejling af hendes forældre.

12. Chandini:

Chandini er snarere et sædvanligt og almindeligt navn. Det betyder ‘måneskin’. Det indebærer, hvordan verden uden månen rent faktisk vil være et mørkere sted.

13. Charita:

Charita betyder ‘dygtig’. Navnet er et populært Telugu moderne babynavn.

14. Daya:

Daya betyder ‘venlighed og barmhjertighed’. Navnet er dog ikke særlig populært i dag, men var engang et meget klassisk babynavn på telugu -sproget for piger.

15. Dhaishta:

Dhanishta betyder ‘stjerne’. For din baby pige, der vil skinne som en stjerne, vil dette navn være et passende valg.

16. Dhanyata:

Dette er et ret usædvanligt navn. Navnet betyder ‘succes og opfyldelse’. Ligesom meningen vil din baby blive velsignet med al succes og opfyldelse.

17. Eesha:

Eesha står for ‘renhed’ og er et populært navn på næsten alle sprog i dag.

18. Faloni:

Faloni betyder ‘ansvarlig’. Det indebærer, hvordan hun vil være magtfuld og føre mængden til godhed.

19. Firaki:

Dette kan være et andet usædvanligt børnenavn på telugu. Navnet betyder ‘fyldt med duft’, og det betyder, hvordan hun vil sprede positivitet omkring sig.

20. Ganika:

Ganika betyder ‘blomst’. Dette er et andet populært navn på telugu, der har været i brug i lang tid.

21. Gayatri:

Gayatri er et navn, der har stor åndelig betydning. Det er et vigtigt aspekt af den indiske kultur og kan derfor være et godt valg for forældre, der leder efter stærke åndeligt forbundne navne til deres datter.

22. Geetanjali:

Et ældgammelt klassisk og moderne navn, Geetanjali er simpelthen en digtsamling af Rabindranath Tagore.

23. Haasita:

Haasita betyder ‘glad eller fuld af latter’. For din datter, der altid er munter og griner, kan dette være et godt navn.

24. Hamsa:

Hamsa betyder ‘svane’ og symboliserer royalty og skønhed.

25. Harshini:

Harshini betyder ‘fuld af lykke’. For din sprudlende lille glade baby pige kunne Harshini være et godt navneforslag.

26. Hema:

Hema betyder ‘gylden’. Det er et meget populært sydindisk navn. Dette er et navn, der aldrig går af mode og stadig foretrækkes af mange forældre til deres baby pige.

27. Idha:

Idha lyder måske som et meget let navn. Det er også let at stave. Navnet betyder ‘indsigt’.

28. Ja:

Ja er et lille og sødt navn til Telugu babypiger. Betydningen af ​​navnet er også ret attraktiv. Ja betyder “klog og smuk”. Navnet er ret lille, og det er en af ​​hovedårsagerne til, at mange familier ikke er helt ivrige efter at navngive deres første datter ved dette navn. Det er et populært Telugu -kæledyrsnavn.

29. Jaya:

Ikke kun en Telugu, men dette er også et temmelig berømt indisk navn. Betydningen af ​​ordet Jaya er “sejrrig”. Der er mange sådanne navne med lignende betydninger med lignende betydninger diskuteret ovenfor, men de lyder ikke som denne gør.

30. Jasoda:

Jasoda beskriver Lord Krishnas mor. Nogen ville være virkelig heldig at blive navngivet ved navnet på moren til Lord Krishna. Jasoda er et meget smukt indisk navn til pigerne, og det er et af de smukkeste babynavne på telugu -sproget.

31. Jivika:

Dette er et af de mest traditionelle Telugu -navne nogensinde. Betydningen af ​​Jivika er “livskilde”. En person, der elsker sin eller hendes baby pige mere end noget andet, kan navngive hende ved dette navn. Det vil betyde, at babypigen vil være personens livskilde. Dette er det seneste babynavn på telugu.

32. Raagavi:

Raagavi er for alle de mennesker, der kan lide musik. Det betyder ‘hvem synger med raga’.

33. Radhya:

Radhya betyder ’tilbedt’. Navnet er poetisk og er også klassisk.

34. Ravali:

Ravali er et andet eksotisk navn, du ikke ofte ville have hørt. Navnet er et godt indisk telugu -babynavn, der betyder ” Gud ”.

35. Saachi:

Saachi betyder ‘gøg’. Det symboliserer naturens ting, som heller ikke er særlig skadeligt og er temmelig fredselskende.

36. Sarojini:

Sarojini kan være et gammelt navn. Men det betyder ‘lotus’ og et andet navn for gudinde Lakshmi. Det symboliserer positivitet i livet.

37. Tejaswini:

Tejaswinini er et meget populært navn i Sydindien. Det betyder ‘den der belyser’. Dette er en anden konnotation for nogen, der spreder positivitet og vejledning.

38. Veena:

Et ofte hørt navn er Veena, som er et traditionelt indisk musikinstrument.

39. Vama:

Vama beskriver Lord of Lords, Lord Shiva. Vama er et godt navn for Telugu -drengene og kan siges at være et af de bedste babynavne i Telugu. Navnet er virkelig smukt og beskriver en stærk personlighed.

40. Veeru:

Veeru er et af de mest brugte Telugu baby boy navne. Betydningen af ​​dette navn er “vinder” eller den, der sejrer. Navnet sørger for at holde trit med din status, når du vinder enhver udfordring i livet som en chef.

41. Vrishin:

Her er et fantastisk navn til Telugu baby drenge. Det er også et af de bedste og mest praktiserede børnenavne i telugu. Navnet er ganske unikt og smukt, ligesom betydningen. Vrishin betyder “påfugl”.

Twin baby navne til piger:

1. Aarya og Sahurya: For pigerne betyder Aarya ‘gudinde Durga/Lakshmi og Shaurya betyder’ tapperhed ‘.

2. Alekhya og Lekhya: Førstnævnte betyder ‘et billede’ eller ‘maleri’ og det sidste betyder ‘verden’. Disse børns navne på telugu er meget klassiske!

3. Amala og Vimala: Amala betyder ‘den rene’, og Vimala betyder ‘ren eller hellig’. Det er også tvillingnavne med hensyn til, hvad det betyder.

4. Ganga og Gauri: Ganga angiver floden Ganga og en betegnelse for noget fuld af energi og liv. Gauri betyder ‘en fair kvinde’.

5. Gita og Gitika: Gita betyder den hellige bog, Bhagavad Gita og Gitika betyder ‘en lille/lille sang’.

6. Haarika og Viharika: Haarika har en religiøs forbindelse til gudinden Parvati og Lord Venkateshwara. Viharika betyder ‘fantastisk’.

7. Iswarya og Soundarya: Førstnævnte betyder ‘Guds velstand’ og Soundarya betyder en, der er smuk.

8. Jyoti og Jyotika: Begge betyder lys, en måde at angive dem som en ledende kraft i mørket.

9. Lakshmi og Parvati: Disse er sandsynligvis de mest almindelige tvillingnavne til babyer. Begge refererer til Herren.

10. Sita og Gita: Sita refererer til Lord Ramas kone, og Gita er en religiøs bog om hinduerne.

Twin baby navne til drenge:

1. Amey og Amit: Amey refererer til Lord Ganesh, og Amit betyder en person, der er uendelig.

2. Anit og Anish: Anit betyder en uendelig glæde og Anish betyder ‘en nær ven’. Disse begge tvillingnavne er et andet almindeligt navn på telugu.

3. Chand og Chandan: Førstnævnte refererer til månen, og sidstnævnte henviser til ‘parfume’. De signalerer begge en følelse af styrende positivitetskraft, der vil udstråle omkring dem.

4. Dev og Dhruv: Dev betyder God Shiva og Dhruv er en polstjerne.

5. Harsh og Harshil: Harsh betyder ‘spænding eller glæde’ og Harshil betyder også glæde. Dette er et andet tvillingefødt babynavn på telugu.

6. Ishan og Ishank: Begge disse navne betyder og angiver Lord Shiva. For dem, der leder efter religiøse tvillingebabynavne, kan dette være et godt valg.

7. Kamal og Karan: Kamal betyder ‘lotus’, og Karan refereres til Kuntis førstefødte søn i henhold til den hinduistiske mytologi.

8. Mayank og Mayur: Førstnævnte betyder ‘måne’ og sidstnævnte betyder ‘påfugl’.

9. Prem og Pratik: Prem, som vi ved, betyder ‘kærlighed’ og Pratik betyder ‘symbol’.

10. Rashi og Rish: Førstnævnte betyder ‘stjernetegn’ og Rish betyder en, der er modig og dominerende.

Telugu Unisex navne:

1. Bobby: Bobby er et unisex navn på mange sprog.

2. Pravin: Pravin betyder, at nogen er en dygtig eller ekspert.

3. Dilshad: Dilshad betyder glad og kan være et godt telugu -navn til din baby, hvis du leder efter et unisex -navn.

4. Shamshad: Navnet betyder smukt.

Hvis du kæmper for at finde et godt navn med en god betydning for din baby, vil vores forslag helt sikkert hjælpe dig. Telugu -navnelisten kommer til nytte på det rigtige tidspunkt. Tag et kig på alle navnene, og indsnævrer derefter til, hvad du kan lide.