60 babyalternavne med fire bogstaver i moderne alder, der skal tjekkes ud!

De moderne par i dag synes unikt og innovativt, og de fleste af dem foretrækker at navngive deres barn med noget, der lyder særligt og sødt. De korte formulerede babynavne i denne proces er blevet ret populære, og mange nye forældre vælger dem – i betragtning af deres søde og dejlige lyd. For at hjælpe med processen har vi samlet en liste med babynavne på fire bogstaver til de nye genbørn-som både er meningsfulde såvel som dejlige.

Disse babynavne på 4 bogstaver er lette at udtale og har også en særlig betydning knyttet til dem. Lad os se, hvad de handler om!

4 bogstaver baby navne

Populære babynavne med 4 bogstaver, der er populære i 2020:

Her er vi, vi har samlet 4 bogstaver med ord og alfabet til de nye dages nye børn. Disse fire bogstavers navne indeholder dem, der allerede er populære, samt kommende tendenser.

Baby Boy Fire Letter Name List:

1. Amir:

Navnet Amir har sine rødder fra arabisk, hvilket betyder en ‘konge’ eller en ‘hersker’. Men på hebraisk betyder det også ‘træ-top’. Selve navnet lyder meget innovativt og sødt og giver en nervøs følelse det når det udtales.

2. Alan:

Navnet Alan er ved at blive et ganske populært og unikt navn for mange børn i denne gen. Alan betyder smuk og munter. Dette unikke firebogstavsnavn stammer fra irsk oprindelse og er derefter også blevet populært i hele den vestlige verden.

3. Ryan:

Vi elsker dette navn; der er endda populære skuespillere navngivet med Ryan, såsom Ryan Gosling og Ryan Reynolds. Navnet har endda sin oprindelse fra irsk, og det betyder ‘søn af en konge’.

4. Carl:

Carl har været et kort navn på det fulde navn Charles, især på fransk. For nylig har selve navnet udviklet sig som et navn, hvilket betyder en fri mand.

5. Dekan:

Dean har sin oprindelse fra de græske navne, og det betyder ‘andres værdighed’ Navnet er unikt og nyt for nutidens skare, og mange vælger i dag navnet for sin innovative betydning.

6. Glen:

Glen betyder ‘en smal dal.’ Dens oprindelse udviklede sig imidlertid fra den skotske side af Europa og er unik, selv med sin udtale.

7. Ivan:

Du hører ofte om dette navn Ivan. Det er blandt de mest stemmede og populære navne i de sidste to år og er fundet navngivet til børn over hele kloden. Fra Asien til Sydasien og Vest finder vi dette navn trending og betyder ‘Gud er nådig.’.

8. Noa:

Hvis du elsker at se tv -serier, har du måske hørt Noah i den populære Dark -serie. Det betyder ‘ro’ og ‘harmoni’ og stammer fra hebraisk.

9. Quin:

Dette er et ret gammelt fransk navn, der dukker op på listen over drengebabynavne, der er populære i disse dage. Quin betyder ‘råd.’

10. Zeki:

Zeki er et populært mellemøstlig og tyrkisk navn, der trender på tværs. I dag er den populær selv i andre sydasiatiske lande og betyder ‘smart’ eller ‘intelligent’. Lyder det ikke fedt og unikt?

11. Ler:

Clay er et populært amerikansk navn for drengebørn. Det er ganske kendt i de seneste år, og betyder ‘dødeligt’. Det er praktisk og alligevel innovativt for nye gener i disse dage.

12. Cole:

Vi kan godt lide dette unikke navn, Cole. Cole betyder ‘rigdom’ og ‘dybde.’ Selve navnet lyder meget intens og rigt og er populært fra sine europæiske skotske rødder.

13. Beau:

Navnet Beau er et charmerende og elegant navn. Beau betyder en ledsager eller en ven. Disse fire bogstavs baby boy navne kan endda betyde en partner. Rødderne til dette navn er imidlertid ikke etableret endnu.

14. Milo:

Milo på latin betyder ‘soldat.’ Det kan også forstås synonymt med betydningen af ​​en fighter og den person, der aldrig giver op. Betydningens innovativitet og en ny unik udtale tilsammen får dette navn til at skille sig ud.

15. Zane:

Blandt flere af disse 4 -boglige baby boy navne, elsker vi ret meget denne! Zane betyder ‘Guds nåde’ på hebraisk. Mange mennesker tager det imidlertid populært fra navnelisten berømt i poesiens verden. Det er den poetiske og charmerende lyd, der får dette navn til at lyde dejligt.

16. Joey:

Nu kender vi alle dette populære navn fra ‘Venner.’ Selvom det er et af de populære hebraiske navne som sådan, er det blevet ret populært og ramt siden da og mange navne eller kaldenavne deres børn Joey baseret på serien.

17. Qais:

For dem, der er en sug af kunst, skrifter og litteratur, kan dette navn være ægte kærlighed til dem. Qais betyder ‘elsker.’ En person, der altid er dejlig og viser kærlighed og venlighed mod andre. Det er populært med sine rødder fra arabisk.

18. Adel:

Adel er baseret på navne, der er populære i Frankrig og Tyskland. Det betyder ’elite.’ Selve navnet lyder dejligt og charmerende.

19. Roby:

Navnet Roby betyder ‘lyst’ eller ‘nogen populær.’ Selvom navnets oprindelse ikke er helt klar, er det allerede populært over hele kloden.

20. Sven:

Sven er et populært navn i de skandinaviske lande. Det betyder ‘ungdommelig’ eller ‘ung kriger’ og ‘ung mand.’ Det er et af de mest populære firmanavne med fire bogstaver i de sidste to år.

Fire bogstavs pigenavne:

21. Asma:

Asma -navnet stammer fra Mellemøsten og er et ganske populært muslimsk navn. Det betyder ‘suverænt.’ Det er sådan et dejligt og smukt lille pige -navn.

22. Cleo:

Navnet Cleo, som du måske har antaget, er en genvej til Cleopatra. Denne unikke og korte Cleo bliver imidlertid populær i dag, og det betyder ‘herlighed’ og ‘stolthed’.

23. Eira:

Eira betyder sne. Navnet er populært i gamle poesi og litteratur romanbøger i evigheder, og alligevel er det stadig et tidløst valg for mange. De fire bogstaver pigeravne er af walisisk oprindelse.

24. Elsa:

Vi har alle hørt navnet Elsa fra filmen Frozen. Den berømte og populære film har endda fået dette navn berømt, og det betyder ‘glædeligt’ og ‘ædelt’. Nogle forventer også, at navnet er en variation af det fulde navn, Elizabeth

25. Evie:

Evie betyder liv. Navnet kan være perfekt til din baby pige, der foretrækker et unikt navn. Navnets oprindelse er ikke klar, men mange anser det for at være fra hebraiske rødder.

26. Lily:

Lily er et andet super populært og berømt navn i evigheder. Den stammer fra blomsten, Lily, med smukke hvide kronblade.

27. Mona:

For dem, der er litteraturfugle, er dette et andet ganske velkendt navn fra græsk og italiensk oprindelse. Det betyder ‘utilgængelige ønsker’.

28. Nora:

Nora betyder lys. Navnet har en græsk oprindelse og er et unikt nytids moderne navn. Nogle mener også, at disse pigenavne på 4 bogstaver stammer fra navnet Eleanor.

29. Rosa:

Navnet Rosa trender over hele kloden og har været et hit fra alderen på tværs af lande. Rosa betyder blomsterrosen. Det menes at have italiensk, spansk såvel som latinsk oprindelse.

30. Sara:

Sara, kendt for at være afstamning af det hebraiske navn Sarah, betyder prinsesse. Navnet er oprindeligt ret populært blandt kristne og blev senere også accepteret og blev populært blandt andre regioner i verden.

31. Thea:

Thea er et populært græsk-romersk navn med gammel oprindelse. Det betyder lysets gudinde, eller mor til sol og daggry. Mange betragter også navnet som en kort form for navne Mathea og Althea.

32. Zara:

Zara er et andet populært navn, som betyder ‘at blomstre.’ Det har både hebraisk og arabisk oprindelse og er nu et populært navn over hele kloden.

33. Liza eller Lisa:

Det engelske navn betyder ‘Gud er nådig’ eller ‘Guds løfte.’ Dette var populært lige fra over fire-fem årtier og er stadig blandt de mest søgte på listen over babynavne over den engelske oprindelse.

34. Auri:

Navnet Auri betyder ‘jorden.’ Det er også et ganske berømt navn i flere bøger og litteratur fra tider og er et klassisk valg for mange forældre at have et sødt og unikt kort navn.

35. Iris:

Iris på hebraisk betyder regnbue. Navnet skildrer også farverige og en tone af lykke. Mange tror også, at navnet betyder en smuk blomst.

36. Skye:

Navnet betyder noget taget fra himlen. Det er en variation af himlen og er af skotsk og anden europæisk oprindelse. Variationerne af navnet inkluderer også Sky, Skyi og Skyae.

37. Aida:

Aida betyder lykke eller et lykkeligt væsen. Navnet menes at stamme fra arabisk eller mellemøst, hvilket ikke er meget klart, men er blevet populært i det sidste årti. Det er unikt og lyder sødt og er et ideelt navn til din lille pige, der ønsker hende at være glad hele livet!

38. Bela:

Bela på italiensk betyder dejligt. Det er et variation- og kortformsnavn, der stammer fra navnet Isabella. Et andet navn, der kan udtales med samme betydning, er Bella.

39. Kira:

Det er et populært japansk navn, der også er blevet populært i andre asiatiske lande og regioner. Kira betyder skinnende og sjov.

40. Tyra:

Tyra er et skandinavisk og norsk navn, der betyder ‘kampens gud.’ Selve navnet betyder meget intens og noget rørende, og har alligevel en dejlig og unik udtale.

4 bogstaver indiske drenge og pigenavne:

41. Abir:

Abir har sin oprindelse fra hinduistisk mytologi og betyder rød magt eller farven rød. Mange symboliserer også dette 4 -bogstavs baby boy navne i hindu til kraften i den røde farve i den hinduistiske gudinde.

42. Ahan:

Ahan betyder solopgang, daggry eller morgen. I andre betydninger kan det også forstås som en ny begyndelse, første elementer i begyndelsen. Sådan en smuk og smuk betydning er det ikke!

43. Akul:

Akul er et andet navn for herre Shiva. Det er en ny dags betydning og variation for Guds navn og stammer fra sanskrit -oprindelse.

44. Arav:

Arav på hindi betyder fredelig eller rolig. Det er et ganske unikt og nytidsnavn for babydrengene i denne alder.

45. Elil:

Har du nogensinde hørt navnet Elil? Vi vedder på, at du ikke gjorde det. Dette er et ganske nyt moderne og innovativt, unikt navn, hvilket betyder smukt. Sådan et sødt navn er det ikke!

46. ​​Jeet:

Jeet betyder at vinde, sejr og succes på hindi. Oftest hører vi dette navn fra Punjab -regionen, og nu er det populært i hele det nordlige bælte.

47. Ojas:

Navnet Ojas er populært i de vestlige og nordlige dele af Indien, hvilket betyder Kropsstyrke. Navnet er kendt for sin unikke klang samt betydningen også

48. Rana:

Nu kender vi alle dette navn fra den populære sydindiske skuespiller. Men kender du dens betydning? Rana betyder blød, elegant, statue og glæde. Det har flere betydninger og er et ganske unikt og innovativt navn.

49. Teja:

Teja er et populært sydindisk navn med sanskritoprindelse. Det betyder lys, kraft og skinnende. Navnet er allerede berømt på tværs af regionerne og er et meget anerkendt drengenavn på fire bogstaver.

50. Vian:

Vi er forelskede i dette Baby boy navn, Vian. Vian betyder livlig, levende eller kan også forstås som fuld af liv. Det er populært i de nordlige såvel som vestlige områder i Indien og menes at stamme fra arisk.

51. Tara:

Tara betyder stjerne på flere indiske sprog. Selvom selve den bogstavelige oversættelse er så smuk, elsker vi, hvordan dette navn også lyder dejligt og fascinerende at høre for os alle.

52. Alia:

Alia betyder pande. Selv om betydningen af ​​selve navnet ikke er særlig populær, kan mange lide navnet for dets søde klingende og lette udtale. De andre variationer af de fire bogstavers navne til piger i hindu inkluderer også Aliya.

53. Anvi:

Vi elsker navnet Anvi. Dens unikke og innovative klang har grebet os alle. Anvi med sanskrit oprindelse betyder navnet gudinde.

54. Diti:

Dette er det nye indiske baby pige navn, vi er stødt på og elskede det absolut. Diti betyder udstråling, glans, glød og skønhed. Selve navnet betyder meget flot og smukt.

55. Heer:

Heer navn oversættes til diamant. Navnet er først ret populært blandt nordindiske muslimer, men blev senere vedtaget af tværs af samfund på grund af dets unikke klingende og dejlige betydning.

56. Kala:

Kala på sydindiske sprog betyder kunst. Navnet stammer fra sanskrit og er i sig selv meget kreativt og kunstnerisk at høre og udtale.

57. Mira:

Mira, også kaldet Meera, er en hengiven af ​​Lord Krishna og er også kendt som ocean og digter. Navnet lyder smukt, let at lyde og hører dejligt – grunden til at det også blev meget populært.

58. Nidi:

Nidi kan også skrives som Nidhi, hvilket betyder at skænke eller at skinne på. Navnet, selvom vi ikke kender oprindelsen, vides at være populær på tværs af tider og tider, og alligevel er det et klassisk valg for mange indiske forældre.

59. Nysa:

Nysa betyder en ny begyndelse. Selve navnet lyder meget positivt vibed og sødt at høre og har en så intens betydning, bliver ret populær i dag.

60. Kuhu:

Navnet Kuhu betyder som sådan ikke direkte noget, men lyden siges at ligne gøgfuglens lyd, kuhu-kuhu. Sødmen i klingende og gestus er dejlig og får os til at blive tiltrukket af navnet.

Vi håber, at du nød at kende denne nye og unikke populære firebognsnavne. Disse navne på 4 bogstaver er super lette at udtale, men alligevel er de søde og dejlige at høre og gengælde. Hvordan kan du lide dem, og hvilke er dine foretrukne? Fortæl os dine tanker!

Ansvarsfraskrivelse:

Navnene og deres betydninger, herunder variationer nævnt ovenfor, er ikke strengt de samme, da disse kan variere i henhold til regioner, lande og lokalsamfund. Det anbefales, at du foretager din omfattende research, før du navngiver dit barn navnet.