60 Betydningsfulde Vruschika Rashi (Skorpionen) babynavne til drenge og piger!

Vrishchik eller Skorpionen er det ottende tegn blandt de tolv stjernetegn og er repræsenteret med symbolet på en Skorpion. Ifølge den indiske vediske astrologi kommer mennesker født i de følgende Nakshtras under denne Rashi – Vishaka (4. Pada), Anuradha (1,2,3,4) Padas og Jyestha (1,2,3,4) Padas. I denne artikel har vi dækket 60 bedste Vruschika Rashi babynavne til drenge, piger, unisex og tvillinger født i disse stjerner og Padams.

Lad os nu se på begyndelsesbogstaverne i Vrishchik Rashi -navne:

Til, Na, Nau, Nee, Ni, Nej, Ya, Yi, Du, Ye, Yo *

*kan variere med Panchanga, der henvises til

Vruschika Rashi babynavne

60 unikke Vruschika Rashi babynavne til drenge og piger med betydning:

Hvis du tror, ​​at at navngive din baby efter deres Rashi bringer held og lykke og tiltrækker positive træk, så er du på det rigtige sted. I henhold til de Vediske Sashtras har børn født i Vruschika Rashi en tendens til at være ekstremt lidenskabelige over det, de gør, loyale og engagerede i deres kære, målrettede og meget ressourcestærke.

Læs med for at finde ud af en håndplukket samling af 60 bedste babynavne på Skorpionen stjernetegn:

25 Bedste Vrishchik Rashi babynavne til drenge:

Hvis du vil have dit barn til at tiltrække de positive egenskaber ved Scorpio Rashi, så vælg et af disse moderne, men alligevel meningsfulde navne:

1. Nalin:

“Nalin” er et smukt navn til baby -drenge, der stammer fra sanskrit -sproget. Det betyder “lotusblomst”. Navnet symboliserer visdom, håb, oplysning og opstandelse. Ligesom en lotus, der kommer ud af snavset vand, kan mennesker med dette navn tilegne sig kvaliteter ved at kæmpe mod oddsene.

2. Naman:

Et andet meningsfuldt navn for drenge er “Naman”. Det kommer fra sanskrit -sproget, der betyder “hilsen”, “bue” eller “at hylde”. Navnet er forbundet med kvaliteter af ydmyghed, jordnær natur osv.

3. Natesh:

“Natesh” er et sanskrit afledt ord, der betyder “Lord of Natyas” eller “Lord of Dance”, som er ingen ringere end Lord Shiva. Så hvis du leder efter et guddommeligt navn, så gå efter dette.

4. Nabhay:

“Nabhay” er et perfekt valg for forældre til at navngive deres baby -drenge. Ordet betyder “en uden frygt”. Er det ikke den kvalitet, som enhver forælder ønsker fra deres mandlige afkom? Selvom vi er vant til ordet “Abhay”, er “n” som startbogstav en direkte afledning fra sanskritsproget.

5. Nachiket:

“Nachiketa” er et sanskritord, der betyder “hellig ild”. Ifølge den hinduistiske mytologi er Nachiketha søn af Sage Vajashravas, der blev berømt for at opnå Moksha eller Frelse med sin beslutsomhed.

6. Nadeesh:

Ordet “Nadi” på sanskrit betyder “flod”. Så “Nadeesh” betyder flodenes herre. Navnet bruges som en symbolik for storhed, håb og grænseløshed.

7. Nakul:

“Nakul” er en af ​​de fem Pandava -prinser fra det store indiske epos, Mahabharata. Den egentlige betydning af dette sanskrit afledte ord er “Mongoose”. Nakul anses også for at være et af de mange navne på Lord Shiva.

8. Nayak:

“Nayak” kommer fra sanskritordet “Nayaka”, som betyder leder eller hersker. Dette navn er forbundet med kvaliteter af heltemod, lederskab og overlegenhed. Dette 3 stavelsesnavn overholder navngivningsreglerne for Anuradha Nakshatra.

9. Neehar:

“Neehar” er et sanskrit -afledt ord, der betyder “tåge”, “tåge” og “dug”. De alternative stavemåder er “Nihar”, “Neihar” osv.

10. Neelesh:

Navnet “Neelesh” stammer fra sanskritsproget, hvor det betyder “Den blå gud”. Det kan betyde både Lord Vishnu, der beskrives som en gud med blå hud og Lord Shiva, der har en blå hals efter at have slukket gift.

11. Neerav:

“Neerav” er populært brugt navn til drenge fra de nordlige stater som Gujarat, Bengal osv. Betydningen af ​​dette ord er “Stille”. Det menes, at drenge med dette navn har en tendens til at være mindre aggressive og rolige.

12. Nibhish:

Mange mennesker tror, ​​at Nibhish er et af de mange navne på Lord Ganesha. Selvom der ikke kendes meget information om dets oprindelse og historie, har ordet en stilfuld og moderne stemning.

13. Nidesh:

Ordet “Nidesh” stammer fra sanskrit -sproget og har sine rødder i indisk mytologi. Betydningen af ​​dette navn er “En der er giver af rigdom og rigdom”. I henhold til hinduismen er det Lord Kubera, der betragtes som Lord of Riches. Så det er et perfekt navn til din kommende konge!

14. Nigam:

“Nigam” stammer fra sanskritordet “Nigama”, der har flere betydninger som sti, beslutsomhed, skat. I de nordlige dele af Indien bruges dette navn mere som efternavn end som fornavn på en person.

15. Nishanth:

“Nishanth” er et meningsfuldt navn for Vruschika Rashi baby -drenge, der kommer fra sanskrit -sproget. Ordet “Nisha” betyder nat og “myr” betyder slutningen. Så den bogstavelige oversættelse af dette navn er “End of Night or Darkness”.

16. Nikhil:

Et andet drengenavn, der starter med bogstavet “N”, er “Nikhil”. Det er af sanskrit oprindelse og kommer med betydningen “komplet” eller “hel”. Det nærmeste beslægtede navn er “Akhil”, hvilket betyder universel eller helhed.

17. Nomit:

“Nomit” er et moderne navn, der ikke har nogen direkte betydning. Det kan dog tolkes som “en, der er nomineret til at udføre vigtigt arbejde”. Så navnet er forbundet med værdighed, lederegenskaber og engagement.

18. Yashwanth:

“Yashwanth” er et af de mest populære indiske navne til baby drenge. Det er af sanskrit oprindelse, hvor ordet “Yash” betyder berømmelse. Så betydningen af ​​dette ord er “en der opnår meget berømmelse”.

19. Yathin:

“Yathin” er et navn i ny stil, der har flere fortolkninger som en, der er sympatisk, beskyttende, medfølende osv. Der er ikke meget information om dette navns historie og oprindelse.

20. Yuvraj:

“Yuvraj” er et andet populært navn, der betyder “Ung konge” eller en “prins”. Dette navn har en kongelig fornemmelse og er forbundet med kongelige, blåblod osv. Det er et perfekt navn for forældre, der behandler deres børn som kongelige personligheder.

21. Yajnesh:

Navnet “Yajnesh” anses for at være et andet navn på Lord Vishnu. Det har sin oprindelse på sanskritsprog og kommer med betydningen “Lord of Offer or Worship”.

22. Yaksh:

“Yaksh” er navnet på en mytisk demi-gud kaldet Yaksha. Ifølge hinduistisk mytologi er Yaksha beskytter af skove og beskrives som en smidig, intelligent og hurtig væsen.

23. Yashas:

“Yashas” er et sanskrit -afledt ord, der betyder herlighed, berømmelse, ry osv. Den korte form for dette navn kan være “Yash”, som også betyder berømmelse. Det menes, at en person med dette navn tjener succes i alle sine bestræbelser.

24. Yuvan:

Ordet “Yuvan” kommer fra sanskritsprog, hvilket betyder “ungdommelig”. Det betragtes også som et af de mange navne på Lord Shiva. Navnet er forbundet med et godt helbred, livskraft og fuld af liv.

25. Yugandhar:

“Yugandhar” er et godt navn, der betyder “evigt”. Dette navn angiver evighed, grænseløshed. Ifølge hinduistisk mytologi er der en magtfuld kriger kaldet Yugandhara, der kæmpede den store kamp på siden af ​​Pandavas.

25 Bedste Vrischikha Rashi baby pige navne:

Her er en liste over detaljerede oplysninger om 25 trendige baby pige navne til Skorpionen stjernetegn. Sammen med at have en sød og blid lyd, vil deres stærke betydninger sikkert imponere dig:

26. Nabha:

“Nabha” er et kort og stilfuldt navn til babypiger, hvilket betyder “himmel”. Det stammer fra det hindi -sprog, hvor ordet fortolkes som “ædel sjæl”.

27. Nainika:

“Nainika” er et dejligt navn til babypiger, der har slående smukke øjne. Ordet kommer med betydningen “en der har attraktive og funklende øjne”. Den korte form af dette navn kan være ‘Naina’, der betyder øjne.

28. Naisha:

Hvis du leder efter et moderne navn, der har en angliciseret fornemmelse, kan du prøve “Naisha”. Betydningen af ​​dette ord er “Særlig blomst”. Dette er et passende navn til dit søde lille barn.

29. Nakshatra:

“Nakshatra” er et perfekt navn til din lille stjerne! Det er et sanskritord, der betyder “stjerne”. Ordet er forbundet med guddommelighed og himmelskhed. Det har også en vis eksklusiv stemning, som intet andet navn kan matche med!

30. Namitha:

“Namitha” er af sanskritord, hvilket betyder “ydmyg” og “bøje”. Det nærmeste alternativ til dette navn med hensyn til stavning og betydning er “Namratha”.

31. Naimisha:

Ordet “Naimisha” stammer fra det hellige hinduistiske tempel “Naimisharanya” i Uttar Pradesh. Dette sted er af stor betydning for hinduer, da det menes, at bod for Lord Vishnus fødsel blev udført her. Så vælg dette navn til din datter, da det er fuld af guddommelighed.

32. Nandana:

Ordet “Nandana” anses for at være et andet navn på gudinde Durga. Andre fortolkninger af dette navn er lykke, datter og en der har opnået succes osv. Du kan bruge kaldenavnet “Nandu” til kærligt at henvende dig til din lille baby.

33. Naomika:

Ordet “Naomi” minder dig måske om den amerikanske supermodel Noami Campbell. Men vidste du, at Naomi er af de mange navne for gudinde Durga, der omtales som “Naomika” i de gamle tekster? Du har nu en anden grund til at elske dette navn!

34. Nashika:

Navnet “Nashika” betyder tilgiver eller en der tilgiver. Det menes, at mennesker med dette navn har en tendens til at tilgive deres truende beslutningstagere og komme hurtigt videre i stedet for at blive hævngerrige om sager.

35. Navya:

Ordet “Navya” kommer fra sanskrit og har to fortolkninger. Det kan betyde unge eller en, der er rosværdig. Uanset hvad, er det et ideelt valg til at navngive din datter!

36. Niharika:

“Niharika” er et af de mest populære indiske baby pige navne. Det har flere betydninger som “dugdråber”, “tåget”, “gruppe af stjerner” osv. Navnet er forbundet med attraktive fysiske og mentale træk.

37. Neelam:

Ordet “Neelam repræsenterer royalty, sjældenhed og eksklusivitet. Det er et sanskritord, der betyder “blå safir”, som er en af ​​de mest sjældent fundet og meget dyre ædelstene, der findes på jorden.

38. Netra:

Ordet “Netra” på sanskrit betyder “øje”. Det tolkes også som “en med en vision”. Så hvis du vil passe en fremtidig besøgende, skal du vælge denne!

39. Niveditha:

“Niveditha” er et sanskritord, der betyder “offer til Gud”. Det indikerer at du dedikerer dig til Guds tjeneste. Mange forældre, der ønsker at deres datter skal tilegne sig disse egenskaber, vælger dette navn.

40. Nischita:

“Nischita” er et sanskrit-oprindelsesnavn, der betyder målrettet, engageret osv. Folk med dette navn bliver stærke beslutningstagere, der aldrig står i et dilemma!

41. Niveda:

Ordet “Niveda” kommer fra sanskrit -udtrykket “Nivedana”, der betyder “helligoffer”. Den har 3 stavelser og overholder reglerne i Anuradha Nakshatram.

42. Niyathi:

“Niyathi” betyder begrænsning eller nødvendighed. Det er af sanskrit oprindelse og er et godt valg for din datter, der kan lide at sætte sine egne regler i sin egen lille verden!

43. Yashaswini:

“Yashaswini” er et sanskrit oprindelsesnavn, der betyder vellykket, herlig eller sejrrig. Det er den kvindelige variant af “Yashaswi”. Dette populære navn menes at invitere masser af held, berømmelse og formue.

44. Yashika:

Navnet “Yashika” er dannet med rodordet “Yash”, der betyder berømmelse. Den udvidede betydning af Yashika er en modig pige, der også er intelligent. Er det ikke de to hovedkarakteristika, du ønsker for din datter at erhverve?

45. Yasmita:

Ordet “Yasmita” betyder berømt eller herligt. Vælg denne til din datter, hvis du vil have hende til at øge rampelyset, uanset hvor hun går, og hvad hun end gør!

46. ​​Yojana:

Vil du have, at din lille pige vokser op til en omhyggelig planlægger? Gå derefter til dette sanskritord “Yojana”, hvilket betyder planlægning. Yojana bruges oprindeligt som en måling til måling af lange afstande!

47. Yogitha:

“Yogitha” er et sanskritord, der betyder “en, der kan koncentrere sig”. Mennesker med dette navn har et højt fokus og tæt på en meditativ tankegang.

48. Yukthika:

Udtrykket “Yuktha” betyder visdom. Fra dette ord stammer navnet “Yukthika” en, der har visdom eller skarp intellektuel kapacitet.

49. Yukthi:

“Yukthi” er et kvindeligt ord, hvilket betyder et med høj logisk ræsonnement, visdom og intelligens. Det nærmeste alternative navn er Yuktha.

50. Yathika:

Yathika menes at være et af de mange navne på gudinde Durga. Der kendes ikke meget information om dens oprindelse og historie.

5 Vruschika Rashi Unisex babynavne:

Hvis du er i tvivl om dit ufødte barns køn, kan du gøre dig klar til at navngive dem ved hjælp af disse kønsneutrale ord. Tag et kig på detaljerne herunder:

51. Nandha:

Ordet “Nanda” betyder en, der er fuld af glæde! Dette kan være et godt navnevalg for både piger og drenge på grund af dets positive betydning.

52. Navneet:

“Navneet” er et populært Punjabi -navn, der er velegnet til piger og drenge. Betydningen af ​​dette ord er friskkværnet smør, hvilket indikerer nyhed, ungdommelighed osv.

53. Neel:

Et andet dejligt unisex -navn til Skorpionfødte børn kan være Neel. Dette betyder “Blå”, en farve forbundet med royalty, ro, sindsro og visdom.

54. Navin:

Navin er et unisex navn, der betyder “nyt”. Det er et sanskritord, og “Navina” kan bruges som et kønsspecifikt navn. Stavevarianten er “Naveen”.

55. Yaksh:

Yaksh er navnet på en hinduistisk mytologisk ånd, der kan være både mand eller kvinde. Så du kan prøve dette for køn.

5 Vruschika Rashi Twin baby navne:

Velsignet med tvillingebabyer? Tillykke! Her er 5 sæt Vruschika Rashi tvillingebabynavne til dine små:

56. Nadeep – Navdeep:

Her er et sæt rimede navne til tvillingebabydrenge – Nadeep og Navdeep. “Nadeep” betyder rigdomens herre og “Navdeep” betyder nyt lys. Begge er navne, der er meget ens i form af stavning og udtale.

57. Nabhith – Nabhya:

Nabith og Nabhya er to rimede ord for at navngive din tvillingedreng og -pige. “Nabith” betyder en, der er frygtløs, og “Nabhya” betyder centralt eller omdrejningspunkt.

58. Nahul – Natasha:

Et andet moderne sæt navne til tvillingedreng og pige er Nahul og Natasha. “Nahul” betyder en, der er magtfuld, og “Natasha” betyder en, der er født på Herrens (Jesu) fødselsdag.

59. Nandini – Nalini:

Hvis du leder efter et identisk sæt navne til dine tvillingebabypiger, prøver de Nandini og Nalini. “Nandini” betyder dejlig, glad osv. Og “Nalini” betyder lotus eller lilje blomst på sanskrit.

60. Yuva – Yuvika:

Sidst, men ikke mindst, har vi et par flotte navne til tvillingepige og dreng – Yuvraj og Yuvika. Begge starter med det foniske “Yu”. “Yuva” betyder Ung og “Yuvika” betyder ung pige.

Vi håber, at denne liste over Vruschika Rashi babynavne har ordnet dine vanskeligheder med at navngive dit nyfødte barn. Disse navne har ikke kun en moderne appel, men deres rige betydning og symbolik gør dem meget imponerende. Så hvilke har du valgt til din lille?

ANSVARSFRASKRIVELSE: Det er vigtigt at bemærke, at disse navne kan have forskellige betydninger i forskellige lande, kulturer og sprog. Så sørg for fuldt ud at forstå symbolikken i et navn i din lokale kultur, før du vælger det til din baby. Du bør ikke stole på materialet i denne artikel, da oplysningerne ikke understøttes af omfattende forskning eller ekspertudtalelse.