60 charmerende Moola Nakshatra babynavne til drenge og piger

I indisk astrologi er Moola Nakshatra det 19. stjernetegn i rækkefølge. Ifølge hinduistisk religiøs overbevisning anses det for heldigt og lykkeligt, hvis babyen hedder efter nakshatra/stjernetegnet. Hvis din lille er under Moola -stjernen, har vi derfor Moola nakshatra -babynavne, der passer til dine krav. Med den perfekte balance mellem moderne og traditionelle, meningsfulde og søde, dejlige og charmerende navnevalg, er vores liste over Moola nakshatra navne perfekt til nutidens babyer.

moola nakshatra babynavne

Lad os i dag undersøge alt om Moola nakshatras funktioner, funktionerne hos dem, der er født i denne stjerne, og babynavne med Moola nakshatra.

Moola Nakshatra og dets egenskaber:

Moola Nakshatra ligger mellem 00 og 13.20 i Skytten stjernetegn. Det er den 19. stjerne, og symbolet på Moola nakshatra er en hukende tiger. Den styrende herre for Moola Nakshatra er Ketu.

De babyer født i Moola nakshatras indflydelse siges at være meget lidenskabelige, dejlige og fulde af entusiasme. De er også ekstremer i deres liv – enten er de meget glade eller kede af det. Moola nakshatra -børnene er også kendt for at være meget venlige og optimistiske, meget fast besluttede på at få ting og opgaver gennemført. De er glade, rige, nysgerrige og kendt for at være gode til forskningsevner. Dyrenavnet for Moola Nakshatra er en hanhund.

Moola Nakshatra Navne Startbogstav/stavelse:

De babyer født i Moola nakshatra betragtes som heldige, hvis deres navn starter med Ye, Yo, Bha, Bhaa, Bhi, Bhee, Ba, Bi, Yu.

Hvis du vil tjekke med padas,

  • Moola nakshatra 1. pada navne kan begynde med Ye.
  • Moola nakshatra 2. pada navne starter med Yo.
  • Moola nakshatra 3. pada navne med Ba
  • Moola nakshatra 4. pada navne med Bi

Babynavne til Moola Nakshatra Borns 2021:

For de babyer, der er født i denne stjerne, kan vores liste over moola nakshatra navne hjælpe med at finde den rigtige og nøjagtige pasform. Lad os undersøge dem sammen.

Moola Nakshatra Baby Boy Navne:

1. Bhargav:

Bhagav eller Bhaargav er allerede det mest almindelige og berømte baby boy navn i Indien. Navnet Bhargav er et andet navn for Lord Siva. Det betyder også udstråling og glød.

2. Bhaasur:

Bhaasur er et unikt og sjældent navn på babydreng til moola nakshatra. Det betyder lyst, skinnende og helt eller pragt.

3. Bhaavan:

Bhaavan betyder skaber. Navnet symboliserer også charmerende, glans og lysstyrke. Navnet er unikt og stammer fra sanskritsproget.

4. Bhadrak:

Bhadrak betyder en modig og smuk person. Navnet stammer fra de indiske sprog og er et almindeligt traditionelt baby boy navn for moola nakshatra.

5. Bharadwaj:

Bharadwaj er et andet almindeligt og berømt traditionelt babybarns navn. Det betyder en vismand. Det stammer fra de hinduistiske mytologiske historier og tekster.

6. Bharat:

Bharat -navnet stammer fra de hinduistiske historier og mytologier, opkaldt efter kong Bharat. Dette er blandt almindelige moola nakshatra mandlige babynavne.

7. Bhaskar:

Bhaskar er en anden pan indisk populær og almindelig baby boy navn, som er klassisk og tidløs i valget. Navnet Bhaskar betyder sol og ild. Det betyder også strålende og oplyst.

8. Bhaswar:

Bhaswar er et unikt og ualmindeligt navn på en dreng. Navnet Bhaswar betyder at skinne. Det er et nyt baby boy navn til moola nakshatra.

9. Bhaumik:

Bhaumik betyder Jordens Herre. Det findes sædvanligvis navnet i de nordlige og østlige dele af Indien allerede for moola nakshatra borns.

10. Bhavan:

Hvis du leder efter et helt unikt og moderne søde navn, kan Bhavan være et godt valg. Bhavan betyder skaber og charmerende. Det er også et andet navn for Lord Krishna. Er det ikke fedt?

11. Bhavesh:

Bhavesh er et almindeligt navn igen, men alligevel et klassisk valg. Det betyder Herre over hele verden eller eksistens. Disse moola nakshatra navne til dreng er et andet navn for Lord Shiva.

12. Bhavik:

Bhavik er et sødt og moderne nutidigt baby boy navn. Navnet Bhavik eller Bhawik betyder værdig eller lykkelig væren på indiske sprog.

13. Bhavin:

Bhavin er et andet nyt navn, hvilket betyder vinderen. Navnet symboliserer også levende, eksisterende og sejr. Det er et filosofisk betydningsnavn.

14. Bhavith:

Bhavith på hindi ordsprog betyder fremtiden. Navnet er et nyt og sjældent valg af babydreng til moola nakshatra -fødsler. Det er vores foretrukne baby boy navne til moola nakshatra.

15. Bhavyaraj:

BhavyaRaj er et traditionelt, men stedsegrønt klassisk navn. Det betyder pragt og storhed. Vi elsker denne unikke moola nakshatra baby boy navne.

16. Bhim:

Navnet Bhim stammer fra de hinduistiske mytologiske historier og tekster. Bhim er frygtløs og modig. Er det ikke et sejt og dejligt navn?

17. Bhimshankar:

Bhimshankar er et meget traditionelt baby boy navn, hvilket betyder Lord Shiva. Det er også oprindelsen til floden Bhima, hvor Shiva opholdt sig.

18. Bhiyen:

Bhiyen er et helt nyt og moderne dejligt navnevalg til moola nakshatra -drenge. Det betyder forunderligt. Vi elsker ganske godt dette moola nakshatra fødte babynavn.

19. Yeshwin:

Yeshwin betyder berømmelse. Navnet er ikke almindeligt, og det kan være godt at gå til forældre, der leder efter moderne og søde korte navne til moola nakshatra.

20. Yoshit:

Yoshit eller Yoshith betyder en ung dreng. Navnet symboliserer også ungdommelig, ung og glød. Vi elsker dette unikke navnevalg.

21. Yojith:

Yojith er helt et nyt navnevalg til drenge. Det betyder en planlægger. Den anden stavevariation til disse Dhanu Rashi moola nakshatra navne er Yojit.

22. Yograj:

Dette er et andet traditionelt baby boy navn. Yograj er ingen ringere end Lord Shiva. Det betyder også en person, der har en god æstetisk sans.

23. Yogesh:

Yogesh er et andet almindeligt baby boy navn i hele Indien. For dem, der ønsker et traditionelt og meningsfuldt navn, kan Yogesh være ideel. Yogesh betyder Yoga for Gud.

24. Yodha:

Yodha på sanskrit og andre indiske sprog oversættes bogstaveligt til kriger. Det symboliserer også fed og frygtløs.

25. Yeswin:

Vi elsker navnet yeswin. Yeswin betyder sejr eller succes. Navnet er et sødt og dejligt, charmerende baby boy navn til moola nakshatra borns.

Moola Nakshatra baby pige navne:

26. Bhagya:

Bhagya eller Bhaagya er et meget almindeligt indisk baby pige navn. Bhaagya betyder lykke eller glød. Navnet betyder også gudinde Lakshmi og formue. Det er et traditionelt valg af baby pige navn til moola nakshatra.

27. Bhamini:

Bhaamini eller Bhamini er et dejligt og sødt pige -navn. Det betyder strålende og smukt. Navnet symboliserer også lidenskabelige kvinder. Vi kan godt lide dette navn.

28. Bharathi:

Bharathi er igen et traditionelt navn på en baby pige. Navnet Bharathi eller Bhaarathi betyder efterkommer af Bharat. Det betyder også velplejede og indiske kvinder.

29. Bhaavana:

Bhaavana betyder følelser. Det er et meget almindeligt fundet indisk baby pige navn for moola nakshatra borns. Dette er blandt almindelige moola nakshatra kvindelige navne.

30. Bhaavya:

Bhavya eller Bhaavya betyder pragt eller storhed. Det er også et andet navn for gudinde Parvathi. Navnet symboliserer også succes, skønhed og glans.

31. Bhadrika:

Bhadrika er et unikt og alligevel traditionelt baby pige navn. Det betyder ædle og værdige kvinder. navnet betyder også smukt. Dette er blandt vores foretrukne baby pige navne til moola nakshatra.

32. Bhagvathi:

Bhagvathi eller Bhagvathy er et dejligt og konventionelt gammelt baby pige navn, som endnu er klassisk indtil dato. Bhagvathy betyder gudinde Durga. Navnet betyder også berømmelse, overlegenhed, velstand og visdom. Vi elsker de mange betydninger af dette navn.

33. Bhagini:

Bhagini er Lord Indras søster. Hvis du vil have et traditionelt, men unikt navn, kan dette være et godt valg.

34. Bhagirathi:

Bhagirathi er ingen ringere end floden Ganga. Dem, der kan lide lovende navne og kan oprette forbindelse til floden Ganges, kan foretrække dette dejlige og meningsfulde navn.

35. Bhagyasri:

Bhagyasri betyder gudinde Lakshmi. Navnet symboliserer også berømmelse og penge og rigdom. Dette er en sød og dejlig baby pige traditionelt navn på moola nakshatra borns.

36. Bhama:

Hvis du vil have et sødt og kort baby pige navn, kan Bhama være en ideel. Bhama betyder charmerende og berømt. Det betyder også lidenskabelige og smukke kvinder på flere indiske sprog.

37. Bhanuja:

Bhanuja er et meget gammelt og traditionelt baby pige navn berømt i sydindiske stater. Det betyder født fra solen. Det er også et andet navn for floden Yamuna.

38. Bhanumathi:

Bhanumathi er igen blandt almindelige og berømte navne for telugu og tamil talende moola nakshatra fødte baby piger. Det betyder en smuk og berømt person.

39. Bhanvi:

Hvis du foretrækker et sødt og kort moderne navn, kan Bhanvi være ideel. Bhanvi betyder solstråler og glød fra sollyset. Dette er dejlige moola nakshatra navne til en pige.

40. Bharavi:

Bharavi er et dejligt og sjældent navn på en baby pige igen. Navnet Bharavi betyder udstråling fra solen. Det stammer fra sanskritsproget.

41. Bhaumi:

For dem, der ønsker traditionelle, men moderne klingende pigenavne, er Bhaumi et nyt valg. Bhaumi betyder gudinde Sita, den der er produceret fra jorden.

42. Yosini:

Yosini eller Yoshini betyder at tænke. Dette er et nyt og dejligt sødt baby pige navn med god mening. Vi elsker disse nye og forfriskende baby pige navne til moola nakshatra.

43. Yokshitha:

Yokshitha er et nyt og dejligt sjældent navn på baby pige til moola nakshatra borns. Det betyder en stolt og modig person.

44. Yognya:

Yognya betyder sandheden. Det stammer fra sanskrit lanauge og er et charmerende meningsfuldt moola nakshatra baby pige navn.

45. Yogeetha:

Yogeetha betyder kvindelig discipel. Det betyder også magisk og fortryllet. Det er en ny dags moderne sød baby pige navn til moola nakshatra.

46. ​​Yeshika:

Yeshika betyder sød. Selve navnet lyder super sødt og kort dejligt. Dette er et smukt baby pige navn fra indiske sprog.

47. Bhini:

Navnet Bhini på nordindiske lokale sprog betyder fugtigt. Det betyder også sommer. Det er et unikt og nyt sjældent baby pige navn.

48. Yochana:

Yochana på sanskritsprog og andre indiske sprog betyder en tanke. Navnet symboliserer også tænkning.

49. Yosha:

Yosha er et sødt pigenavn på fem bogstaver. Det betyder en ung pige eller ungdommelig.

50. Yotshna:

Yotshna er et andet moderne og nyt forfriskende valg af baby pige navn til moola nakshatra. Navnet Yotshna betyder måneskin. Det symboliserer også udstråling og lysstyrke eller glød.

Unisex babynavne til Moola Nakshatra:

51. Bhaanu:

Bhanu eller Bhaanu er et almindeligt unisex babynavn til moola nakshatra, velegnet til babypiger og drenge. Navnet Bhanu betyder smukt. Det symboliserer også dydige, sol og glans.

52. Bhadra:

Bhadra er et andet almindeligt navn, der er velegnet til både drenge og piger. Det betyder godt og lovende. Det betyder også attraktivt, velhavende og lykkeligt.

53. Bhavyaraj:

Bhavyaraj er et dejligt og unikt babynavn til drenge og piger. Navnet Bhavya raj betyder gudinde Parvathi. Det betyder også en hård og modig person.

54. Bhavan:

Bhavan betyder Lord Krishna. Det betyder også verdens skaber. Navnet er et sjældent valg, men smukt godt for både drenge og piger.

55. Bhavya:

Bhavya, selvom det normalt ses for babypiger, er også ideelt til drenge. Det betyder fantastisk, smukt og strålende.

Twin baby navne til Moola Nakshatra babyer:

56. Bhaam – Bhaamuja:

Bhaam betyder lys og glans. Bhanuja eller Bhaanuja betyder født fra solen eller floden Yamuna. De er smukke tvillingebaby -dreng- og pigenavnschocies til moola nakshatra.

57. Bhadran – Bhadrang:

Bhadran og Bhadrang er dejlige tvillingebabynavne. Navnet Bhadran betyder lykkelig og heldig mand. Bhadrang betyder en person, der har en smuk sjæl.

58. Bharavi – Bhargavi:

Bharavi betyder strålende sol. Bhargavi betyder gudinde Durga, gudinde Lakshmi og smuk. De er traditionelle og dejlige tvillingebabynavne.

59. Bhavanya – Bhavan:

Disse er dejlige og rimende valg af baby- og drengenavne. Navnet Bhavanya betyder meditation eller koncentration. Bhavan betyder charmerende, strålende, palads eller Lord Krishna.

60. Bhavika – Bhavin:

Bhavika og Bhavin er dejlige valg af baby pige og drenges navn igen. Navnet Bhavika betyder velopdragen eller værdig. Bhavin betyder en mand.

Denne liste over moola nakshatra babynavne er traditionel såvel som moderne, meningsfuld, sød og filosofisk også. Vi håber, at de har givet dig ideer til din lille navngivningsproces. Lad os vide, hvilken der er din favorit, og hvorfor vi elsker at høre fra dig.

Ansvarsfraskrivelse:

Alle de navne, der er angivet ovenfor, har deres betydning i henhold til kontekst og tid. Disse betydninger og symboler kan ændre sig i henhold til forskellige kulturer, lande, regioner og sprog. Vi råder dig til at foretage din omfattende forskning inden du forstår de flere fortolkninger, der er knyttet til navnet.