60 dejlige Ashlesha Nakshatra babynavne med deres betydning

Gad vide, hvad du skal navngive din lille nyfødte baby? For dem, der tror på hinduistisk mytologi og overbevisning, spiller stjernejustering og månekonstellationer en stor rolle i navngivningen af ​​barnet. Hvis dit barn er født under Ashlesha Nakshatra, har vi Ashlesha Nakshatra babynavne til at hjælpe dig herude. I denne serie taler vi alt om stjernen, egenskaber og ideelle navne under nakshatraen.

ashlesha nakshatra babynavne

Så lad os gå videre og finde mere om meningsfulde, dejlige og moderne Ashlesha Nakshatra navne til baby drenge og piger.

Ashlesha Nakshatra og egenskaber:

De mennesker, der er født i Ashlesha Nakshatra, er kendt for altid at være på farten med en modig indstilling. De er kendt for at være modige, tage eventyr alvorligt og er også tilbøjelige til valg, der er uønskede eller udfordrende. Dem, der er født under Ashlesha Nakshatra, har angreb og er kendt for også at være gode rejsende. Nakshatra varierer fra 16.40 til 30 grader i Cancer eller Karkata -tegn.

Symbolet for Ashelesha Nakshatra er et hjul eller en snoet slange, og diety er naga. Deres tilhørende stjernetegn er kræfttegnet, og dyresymbolet er en hankat. Lad os nu gå videre og undersøge navne til Ashlesha Nakshatra babyer.

Ashlesha Nakshatra navne startbogstav/stavelser:

Hvad er de rigtige stavelser til Ashlesha Nakshatra -navne til at starte med? De babyer, der er født under Ashlesha Nakshatra, kan navngives efter begyndelses- eller startbogstaverne i Di, Dee, Du, De, Do, Me, Da.

Ashlesha Nakshatra babynavne med deres betydning 2020:

Lad os starte og udforske alt om dejlige, moderne, søde og meningsfulde Ashlesha Nakshatra babynavne til drenge og piger.

Ashlesha Nakshatra Baby Boy navne:

1. Dayakar:

Dayakar er allerede et ganske almindeligt navn i indiske husstande. Navnet betyder en, der er medfølende og fuld af barmhjertighed. Det siges, at Dayakar også er et alternativt navn for Lord Siva.

2. Daglig:

Navnet Dayal på sanskrit og sydindiske sprog oversættes til en godhjertet person og sjæl. Den anden alternative stavemåde er Dayaal. Dette er en dejlig Ashlesha Nakshatra mandlige navne.

3. Deekshith:

Navnet Deekshit stammer fra sanskritsproget, hvilket betyder en person, der er forberedt og meget fast besluttet på at udføre opgaver eller afslutte en opgave.

4. Deenath:

Deenath er et nyt og unikt navn lige nu. Det betyder Lord Vishnu. Hvis du vil have et navn med traditionel betydning og alligevel elsker et sjældent navn, kan dette være et godt valg.

5. Deepak:

Deepak er allerede et almindeligt navn, men alligevel er det et klassisk og tidløst valg, der aldrig kan gå ud af trend. Dette navn er også ganske ungdommeligt i udtalen. Deepak betyder lys og også glans.

6. Deepansh:

Navnet Deepansh stammer fra ordet dybt, hvilket betyder lys. Deepansh betyder en del af lyset. Dette er blandt vores foretrukne Ashlesha Nakshatra navne til en dreng.

7. Deependra:

Her er et andet variantnavn af ordet Deep. Deependra betyder lysets herre eller gud. Det er et dejligt og også almindeligt baby boy navn allerede.

8. Deepjay:

Dette er et unikt og sjældent valg af babydreng. Mens navnet stammer fra det hindi -sprog, betyder Deepjay en person, der har et smukt navn. det betyder også på den anden side en person, der vinder over alt.

9. Deeraj:

Kan også staves som Dheeraj; det betyder en person, der har tålmodighed og trøst. Disse babynavne på Ashlesha Nakshatra er igen et populært navn, men alligevel dejligt.

10. Deewakar:

Diwakar eller Deewakar er et indisk husstandsnavn igen, især i de sydindiske stater. Deewakar betyder Sol.

11. Dayada:

Dayada betyder en person, der arver. Det er et nyt navn og en moderne mulighed for forældre, der ønsker et unikt og forfriskende navnevalg.

12. Dayashankar:

Navnet Dayashankar er et andet navn for Lord Siva. Det betyder barmhjertige Lord Siva. Det er et traditionelt navn med mytologisk betydning.

13. Deelip:

Deelip betyder en person, der har et stort hjerte eller en beskytter. Det er et meningsfuldt og alligevel unikt navnevalg til drenge.

14. Deependu:

Navnet Deependu er et nyt. Selvom det stammer fra sanskrit og hindi -sprog, betyder det en lys måne eller udstråling.

15. Deepit:

Deepit, eller også stavet som Deepith, betyder en person, der er lidenskabelig og altid brandfarlig. Denne er et dejligt og sødt babynavn med en unik betydning.

16. Deepthanshu:

Deepthansu betyder solen. Selvom navnet er langt, har det en konventionel og traditionel lyd med endnu smuk betydning.

17. Dayanidhi:

Dayanidhi er en skat eller barmhjertigheds hus. Navnet er lavet med to ord, daya og Nidhi. Dette stammer fra sanskrit.

18. Dayasagar:

Dayasagar er et ret almindeligt navn igen, men dens betydning er tidløs og altid et klassisk valg. Daya Sagar betyder nogen, der har et hav af barmhjertighed.

19. Doondi:

Navnene Doondi er et meget unikt og moderne navnevalg. Doondi er et andet navn for Lord Siva. Nu er dette ganske nye og sjældne Ashlesha Nakshatra 4. pada navne.

20. Deeptiman:

Deeptiman er et nyt navnevalg for mange nordindere. Det betyder en berømt person. Selvom oprindelsen ikke er kendt eller etableret endnu, træffer det helt sikkert et nyt navnevalg.

21. Deekshin:

Deekshin er et nyt navnevalg igen. Det betyder en person, der starter en opgave. Dette er et sjældent navnevalg ideelt til moderne forældre, der foretrækker et unikt navn.

22. Deerkharoma:

Dette er et meget traditionelt navn, der stammer fra mytologiske tekster. Deerkharoma er en af ​​Kauravaerne. Dette er unikke Ashlesha Nakshatra 3. pada navne.

23. Dayaram:

Dayaram betyder Rams medfølelse. Det er opkaldt efter kærlighed til Lord Ram og er et moderne nyt navnevalg, men alligevel med traditionel betydning.

24. Deepesh:

Deepesh har stammer fra to ord, Deep og eesh, som betyder lysets Herre. Det er en anden navnevariant med dyb, men er et forholdsvis nyt valg med moderne lyd.

25. Deeprup:

Deeprup eller Deebrub betyder rigdom. Navnet stammer fra de lokale indiske sprog og er et kort og meningsfuldt moderne navn baby boy valg.

Ashlesha Nakshatra baby pige navne:

26. Dayanitha:

Kan også staves som Dayanita; navnet betyder en, der er blid, øm og blød. Dette er et nyt og moderne navnevalg for forældre i årtusind.

27. Debasree:

Debashree eller Debasri og Debasree er valg af nordindiske babypiger. Det betyder silke.

28. Deeksha:

Deeksha betyder en, der er bestemt og også betyder initiering. Dette Ashlesha Nakshatra kvindelige navn er et sødt og dejligt valg af baby pige navn, hovedsagelig i sydindiske stater.

29. Daya:

Det er et kort og dejligt firebogstavet navn til en baby pige. Daya betyder barmhjertighed på sanskritsprog og sydindiske sprog.

30. Deekshikha:

Deekshika eller Deekshikha betyder en person, der altid er snakkesalig. Dette er et sjældent og alligevel smukt valg af baby pige

31. Deena:

Navnet Deena stammer fra sanskritsproget, hvilket betyder guddommeligt eller en stor sjæl. Blandt flere navne til en pige i Ashlesha Nakshatra er dette en sød og moderne.

32. Deepa:

Det er igen et almindeligt husstandsvalg i flere indiske stater. Deepa, på flere indiske sprog, betyder let og strålende. Navnet symboliserer også håb, udstråling og glød.

33. Deepabali:

Deepabali stammer fra den bengalske og nordøstlige del af Indien, hvilket betyder en række eller række lamper og lys. En anden variant af navnet er Deepali.

34. Deepakshi:

Navnet Deepakshi betyder en med lyse øjne eller smukke øjne. Navnet stammer fra to ord, Deepa og akshi. Dette er smukke baby pige navne til Ashlesha Nakshatra.

35. Deepana:

Navnene Deepana er et traditionelt navnevalg, men alligevel klassisk og dejligt lydende. Deepana betyder at belyse.

36. Deepashikha:

Deepashika eller Deepashiki betyder flamme eller lampe. Dette navn er sjældent og findes endnu ikke almindeligt i Indien, men alligevel med en dejlig betydning.

37. Deepika:

Deepika er allerede et almindeligt husstandsnavn i Indien. Det er dog klassisk og smukt, hvilket betyder en lille lampe eller et lys.

38. Deepjyothi:

Navnet Deepjyothi stammer fra sanskritsproget, hvor dyb betyder lampe og Jyothi betyder lys. Navnet symboliserer lampens lys.

39. Deepakala:

Deepakala betyder aftensol eller aftenstråler. Dette er et kunstnerisk og kreativt, smukt navnevalg.

40. Deepna:

Deepna er gudinde Lakshmis alternative navn. Dette er et traditionelt navn, der betyder valg, men alligevel med smuk, unik moderne lyd.

41. Deepthika:

Deepthika eller Deeptika betyder en lysstråle. Det er et meningsfuldt og fascinerende navnevalg for dem, der foretrækker et dejligt og alligevel afslappet navn.

42. Deesha:

Deesha på sanskrit betyder en retning eller sti. Navnet er ret sjældent og ikke almindeligt fundet, men staver alligevel dejligt, hvilket gør det til et ideelt valg for moderne forældre.

43. Deeshna:

Deeshna betyder tilbud eller gave. Dette navn er igen et moderne valg med en smuk betydning.

44. Deetya:

Deetya betyder svar på ens bønner. Dette er et moderne navn og meget sjældent igen. Alligevel er den kort og smuk i sin udtale. Navnet stammer fra sanskritsproget. En anden stavevariation til dette er Deethya.

45. Deeta:

Deeta er et andet navn for gudinden Lakshmi.

46. ​​Deevena:

Deevena betyder en velsignelse eller salig sjæl. Det betyder også en person, der ligner guddommelig magt.

47. Deevitha:

Deevitha oversætter bogstaveligt talt til guddommelig magt. Dette stammer fra sanskritsproget og er et lokkende smukt navnevalg.

48. Deepthi:

Det er et populært navn igen i Indien, men alligevel er det et klassisk navnevalg. Deepthi betyder flamme eller glød og glans. Det symboliserer også glød, udstråling og skønhed.

49. Deepanwitha:

Deepanwitha betyder lys eller lamper fra Diwali -festivalen. Dette er et ganske festligt navnevalg for babypiger.

50. Deempal:

Deempal er et sjældent nordindisk navnevalg til babyer. Det betyder en person med røde kinder eller smilende kinder.

Unisex navne til Ashelesha Nakshatra babyer:

51. Deepal:

Deepal betyder en person, der er fuld af charme og lys. Dette er et sødt og dejligt unisex navn til både drenge og piger.

52. Deepu:

Deepu -navn kan være ideelt for både drenge og piger. Det betyder at skinne, lys og udstråling. Dette er smukke Ashelsha Nakshatra 1. pada navne.

53. Dayasara:

Dayasara betyder en person, der altid er venlig. Det indebærer en venlig sjæl. Dette kan være et ideelt og alligevel meningsfuldt navn for piger og drenge.

54. Deepani:

Deepani er igen både drenge og pigers ideelle navnevalg. Det betyder glans, lidenskab og lyn.

55. Dayanishee:

Dayanishe betyder en person, der er som en helgen. Det betyder også en barmhjertig sjæl. Dette er et traditionelt, men sjældent navnevalg for drenge og piger.

Twin baby navne til Ashlesha Nakshatra:

56. Dayakara – Dayalan:

Dayakara betyder Lord Siva og også en person, der er medfølende. Dayalan betyder en person med overnaturlige kræfter. Disse er dejlige moderne baby dreng tvillingenavn valg.

57. Dayanitha – Dayaram:

Dayanitha betyder en barmhjertig pige. Dayaram igen er den samme betydning. Disse er valg af tvillingebabypiger og drenge. Disse er dejlige ashlesha nakshatra Karkataka rashi navne.

58. Deelip – Deempal:

Deelip betyder en beskytter eller en generøs person. Deempal er et navn til en baby pige, hvilket betyder smukke kinder. Begge er valg mellem to baby drenge og piger.

59. Deepa Lakshmi – Deepa Kala:

Begge tvillingebabynavne begynder med ordet Deepa. Deepa Lakshmi betyder lys og tager også efter gudinde Lakshmi. Deepa Kala er et aftenlys eller en række lamper.

60. Deeptimoy – Deepthimoyee:

Begge er valg af tvillingebabydreng og babypige. Deepthimoy betyder skinnende. Det samme er meningen med Deepthimoyee også.

Med disse Ashlesha Nakshatra babynavne chocies og ideer, håber vi, at du har fundet den rigtige og ideelle til din lille stjerne. Disse er en meningsfuld blanding af traditionelle og moderne navne med dejlige symboler. Lad os vide, hvilken der er din favorit; vi elsker at høre fra dig.

Ansvarsfraskrivelse:

Alle de navne, der er angivet ovenfor, har deres betydning i henhold til kontekst og tid. Disse betydninger og symboler kan ændre sig i henhold til forskellige kulturer, lande, regioner og sprog. Vi råder dig til at foretage din omfattende forskning inden du forstår de flere fortolkninger, der er knyttet til navnet.