60 dejlige Vishakha Nakshatra babynavne til drenge og piger

Vishakha nakshatra babynavne! Hvis du tror på at navngive dit barn i henhold til hinduistisk astrologi og stjernejusteringer, så er denne serie udelukkende noget for dig. I dag vil vi give dig en liste over Vishakha nakshatra babynavne – til dem, der er født i dette stjernetegn. Listen vi har samlet er en perfekt blanding af meningsfulde, moderne, søde, korte og dejlige babynavne til drenge og piger.

vishakha nakshatra babynavne

Hvorfor vente! Lad os gå videre og udforske alt om Vishakha nakshatra først og Vishakha nakshatra navne til drenge og piger.

Vishakha Nakshatra og dets egenskaber:

Vishakha Nakshatra er den 16. stjerne i indisk astrologi ud af i alt 27 stjerner. Stjernen spænder mellem 20 i Vægten til 3,20 i Skorpionens stjernetegn. Vishakha Nakshatra er påvirket af Jupiter (guru), og det påvirker, hvordan personen er. Babyerne født i denne stjerne siges at være meget selvsikre og målbevidste. De tager altid udfordringer op, målorienterede og har altid et sæt drømme. Deres stærke viljestyrke mod ambitioner driver dem til at opnå det, de drømmer om.

Vishakha Nakshatra -fødderne har også en god personlighed og er fulde af kraft. De er gode talere såvel som lyttere og vækker glæde, uanset hvor de går.

Vishaka Nakshatra navne startbogstav/stavelser:

Hvis din baby er født i denne stjerne, anses det for at være lovende at navngive dem i henhold til de angivne startbogstaver. Vishakha Nakshatra -navnene starter med.

Ti, Tee, Tu, Tae, Too, Te, To

Hvis du vil kontrollere startbogstaverne i henhold til padas:

  • Vishaka nakshatra 1. pada navne begynder med Ti.
  • Vishakha nakshatra 2. pada navne begynder med tu
  • Vishakha nakshatra 3. pada navne starter med Te.
  • Vishakha nakshatra 4. pada navne starter med To.

Visakam Natchathiram babynavne med deres betydning 2020:

For dem, der leder efter ideelle og dejlige babynavne med deres betydning, her går vi – med de nyeste navne til vishakha nakshatra lige nu.

Vishaka Nakshatra Baby Boy navne:

1. Teeraj:

Teeraj betyder træ, som er tæt på land. Navnet har en unik betydning såvel som symbolik. Det er et moderne navnevalg for baby drenge i Vishakha Nakshatra.

2. Teja:

Navnet Teja eller Theja er et meget almindeligt navn i Indien. Det bruges både som et fuldt navn eller et andet navn – Teja betyder lys og udstråling på flere indiske sprog.

3. Tejender:

Tejender betyder en energikilde. Dette er blandt drengenavne til vishaka nakshatra, der er sjældent og unikt navnevalg.

4. Tejendra:

Tejendra eller Thejendra betyder Solens Herre. Dette vishakha nakshatra mandlige navne er et nyt navn i varianten af ​​ordet Teja, som er traditionelt og meningsfuldt.

5. Tejpal:

Tejpal betyder hurtigt. Navnet betyder derimod også beskytter. Er denne baby boy navne til vishaka nakshatra ikke cool?

6. Tenith:

Tenith eller Tenit betyder lys og glød. Navnet symboliserer også udstråling og lykke. Det er et sjældent valg af babydreng til Vishakha Nakshatra

7. Tevan:

Tevan betyder gudfrygtigt. Det er, selv om det er en traditionel betydning, et moderne klingende og sødt kort navn på baby dreng.

8. At gøre:

Tohit er igen et andet forfriskende nyt navnevalg, hvilket betyder smukt. Navnets oprindelse er endnu ikke veletableret.

9. Toshin:

Toshin på flere indiske sprog betyder tilfreds. Navnet betyder også fuldstændigt og fuldt fortjent. Er det ikke unikt?

10. Toyesh:

Toyesh er et traditionelt navn, der betyder vandets herre. Det symboliserer også den vandglade krop og uendelig.

11. Tuhin:

Tuhin er et dejligt og kreativt babynavn. Det betyder sne. Navnet bliver meget populært i disse dage i Indien.

12. Tukaram:

Tukaram er navnet på digteren-helgenen. Det er et meget traditionelt og konventionelt babynavn efter mytologiske historier i hindi -religionen.

13. Tulak:

Tulak betyder en tænker. Navnet betyder også filosof og guide. Det symboliserer viden og udholdenhed.

14. Tuliln:

Tulln betyder måneskin. Navnet symboliserer også udstråling, lysstyrke og skønhed. Det er et smukt og kreativt baby boy navn for Vishakha Nakshatra borns, stammer fra det hindi sprog.

15. Tulsidas:

Tulsidas er navnet på en berømt helgen. Navnet er meget gammelt og traditionelt, men alligevel er det et meget charmerende valg og klassisk navn. Dette er blandt almindelige Vishakha nakshatra navne på telugu.

16. Tungesh:

Tungesh betyder igen, en måne. Navnet er et nyt og kunstnerisk navn, der sjældent findes og smukt i sin betydning også. Hvad synes du?

17. Tuviksh:

Hvis du vil have et charmerende og meget forfriskende moderne lyd, kan dette være et godt valg. Tuviksh betyder stærk. Tula Rashi vishakha nakshatra -navnene betyder også Lord Indras bue.

18. Tusir:

Tushir eller Tusir betyder et nyt blad. Navnet symboliserer også ny begyndelse og håb. Det er et dejligt navn fra det hindi -sprog.

19. Tushanth:

Tushanth eller Tushant betyder magt. Navnet betyder også evne, styrke. Det stammer fra sanskrit og hindi.

20. Turag:

Turag betyder en tanke. Det symboliserer også sindet og evnen. Det er et moderne og sjældent navnevalg for Vishakha Nakshatra -fødsler.

21. Trishanjeeth:

Trishanjeet eller Trishanjeeth betyder sejr og trang til at vinde. Det stammer fra de gamle tekster og historier og er et kreativt og litterært udtryk.

22. Turanyu:

Hvis du vil have et meget historisk og nyt traditionelt navn med meningsfuld charme omkring det, kan Turanyu være et godt valg. Turanyu betyder hurtigt.

23. Tarunjeet:

Tarunjeet betyder sejr for de unge og unge. Tarun betyder ung og jeet betyder at vinde eller sejr. Det er et nyt og moderne babynavn til Vishakha Nakshatra.

24. Tejith:

Tejith eller Tejit betyder skærpet eller lyst. Det er et meget almindeligt navn, der findes i disse dage og får fremtrædende plads i hele Indien.

25. Tribhavan:

Tribhavan er et meget traditionelt navnevalg og alligevel et meget klassisk navn. Tribhuvan betyder konge af de tre verdener. Er dette ikke vishakha nakshtra hinduistiske drengenavne vidunderlige?

Vishakha Nakshatra baby pige navne:

26. Tejal:

Tejal betyder skinnende. Det betyder også en strålende og strålende person. Dette er et meget klassisk og smukt navn til babypiger i Visakha nakshatra.

27. Tejasri:

Tejashri eller tejasri betyder dem, der har guddommelig kraft og nåde. Det betyder også genialt igen. Dette er et nyt og dejligt barnepigens navn med et traditionelt præg.

28. Tejowathi:

Tejowathi er et andet navn for gudinde Durga. Det er et traditionelt og meget smukt valg af baby pige navn. Dette er en unik blandt vishakha nakshatra kvindelige navne.

29. Tesha:

Tesha er et smukt og kort sødt baby pige navn i moderne tid. Det findes sjældent og betyder lykke og glæde.

30. Toral:

Toral er navnet på en folkegudinde. Dem, der har øje for litteratur og kreativitet, kan prøve dette navn til deres lille.

31. Toshika:

Toshika på det indiske sprog betyder et opmærksomt barn. Navnet er smukt og er et sjældent og ualmindeligt navn, der ikke findes meget.

32. Tuhi:

Tuhi er fuglenes lyd. Det er et kort og smukt navn på fire bogstaver, som er sjældent og alligevel fascinerende. Det er et af vores foretrukne vishaka natchathiram baby pige navne.

33. Tulasi:

Tulasi er et klassisk indisk navn for piger og kvinder. Navnet Tulasi er en hellig plante, basilikum. Det er et meget almindeligt fundet navn i Indien, i alle stater.

34. Tulika:

Tulika er et dejligt og nyt navnevalg for moderne forældre. Det betyder pensel eller en blyant. Disse vishakha nakshatra navne til en pige vinder fremtræden i disse dage.

35. Tulya:

Hvis du vil have et forfriskende og unikt navnevalg, kan Tulya være god at gå til. Tulya betyder ligestillet eller ens.

36. Turanya:

Turanya på indiske sprog betyder hurtigt eller hurtigt. Det er et sjældent og moderne samtidsnavnvalg igen til babypiger.

37. Tushara:

Tushara er et dejligt og smukt navn, hvilket betyder is og sne.

38. Tushika:

Tushika betyder også sne. Navnet er endnu ikke meget kendt eller berømt og er et dejligt valg, hvis du leder efter et nyt valg.

39. Tusti:

Tusti betyder tilfredshed. Det betyder også lykke og fred. Navnet stammer fra sanskritsproget.

40. Turya:

Turya betyder åndelig eller åndelig overbevisning. Navnet er inspireret af de mytologiske og religiøse tekster og er et dejligt valg for piger i Vishaka nakshatra.

41. Tulja:

Tulja eller tulaja betyder barmhjertighedsgudinde. Dette stammer fra religiøs overbevisning og tekster; det er dog et sjældent navn, der ikke findes meget rundt.

42. Teertha:

Teertha betyder helligt vand eller helligt vand fra det religiøse ritual eller puja. Navnet findes ikke meget som baby pige navne, men er et klassisk og dejligt meningsfuldt navn.

43. Tusi:

Hvis du vil have et meget anderledes og unikt navn fra andre, kan Tusi være ideel. Tusi betyder opstandelse eller vækkelse. Navnets oprindelse er endnu ikke veletableret, men det kan være et andet navn at prøve.

44. Tungabhadra:

Tungabhadra er et meget almindeligt navn for babypiger i Indien. Navnet er efter den velsignede og berømte flod, Tungabhadra.

45. Tikshana:

Hvis du har øje for kunst og musik, kan Tikshana være et godt navn at prøve for dit barn. Tikshana betyder melodisk eller klassisk melodi.

46. ​​Tivri:

Tivri er en anden dejlig og smuk babypiges navnevalg. Det betyder lovende og stammer fra sanskritsproget.

47. Toyanjali:

Toyanjali er et dejligt traditionelt navn med moderne konnotationer. Navnet Toyanjali er ingen ringere end gudinde Durga. Det er et meget betydningsfuldt baby pige navn for visakam stjerne.

48. Tushnimsila:

Navnet tushnimila stammer fra sanskrit og indiske sprog, hvilket betyder snepartikler. Navnet er meget sjældent og anderledes, slet ikke fundet eller almindeligt, hvilket gør det til et smukt valg for babyer

49. Tilaka:

Tilaka er en kvindelig variant af navnet Tilak. Navnet Tilaka betyder et lovende mærke på panden.

50. Tina:

Tina er et meget moderne navn, der er af amerikansk oprindelse. Moderne indiske forældre foretrækker dette navn for en baby pige, som er meget sød og kort, hvilket indebærer en tilhænger. Det er blandt det populære Vishakha nakshatra engelske navn.

Unisex navne til Vishaka Nakshatra:

51. Teja:

Teja er et dejligt unisex navn, der er almindeligt for drenge og piger. Det betyder lys, herlighed og skinnende.

52. Turya:

Turya betyder et musikinstrument. Navnet er ret sjældent og er ideelt til at navngive både piger og drenge i årtusindet

53. Tenu:

Tenu er et andet dejligt unisex navn, hvilket betyder godt eller generøst. Navnet er ualmindeligt og en ny opfindelse på listen over babynavne.

54. Tulipan:

Tulipan betyder en blomst. Det stammer fra det engelske ord for Tulip flower. Navnet kan være godt at gå til både drenge og piger.

55. Tejal:

Tejal er en anden variant af navnet teja. Det betyder igen skinnende, lys eller glans. Navnet kan være ideelt til at navngive både drenge og piger.

Twin baby navne til Vishaka Nakshatra Borns:

56. Teer – Teertha:

Teer er et navn på en baby dreng, hvilket betyder herre over manerer. Teertha betyder helligt vand eller hellig sted, ideelt til baby pige. Disse er smukke valg af tvillingebaby -drenge og -piger.

57. Tejash – Tejansh:

Tejash betyder skarphed eller lysstyrke. Tejansh betyder energi og glans. Begge er dejlige baby boy navne til tvillinger.

58. Tejit – Tejraj:

Tejit betyder skærpet. Tejraj antyder igen lysets konge. Disse er sjældne og ualmindelige valg af baby dreng tvillingenavn.

59. Tomali – Toshani:

Tomali betyder et træ med mørk bark. Toshani er gudinde Durga. Begge er valg af tvillingebabypiger, der er unikke og sjældne.

60. Tunil – Turya:

Tunil og Turya er ideelle baby pige tvilling navne. Navnet Tunil betyder hurtigt eller smart. Turya er åndelig kraft eller musikinstrument.

Vi håber, at denne liste over Vishakha babynavne til drenge og piger hjalp dig med at afslutte din søgning for at finde det perfekte navn. De er også dejlige og sjældne valg, hvilket gør det ideelt og perfekt til moderne forældre at prøve.

Ansvarsfraskrivelse:

Alle de navne, der er angivet ovenfor, har deres betydning i henhold til kontekst og tid. Disse betydninger og symboler kan ændre sig i henhold til forskellige kulturer, lande, regioner og sprog. Vi råder dig til at foretage din omfattende forskning inden du forstår de flere fortolkninger, der er knyttet til navnet.