60 Ideelle Krithika Nakshatra babynavne til drenge og piger

Krithika eller Krittika Nakshatra er den tredje af månens stjernebilleder eller stjerner i den vediske astrologiverden. Ifølge gamle og astrologiske overbevisninger betragtes det som lovende, hvis du navngiver din nyfødte i henhold til hendes justerende stjernetegn. Hvis din lille er født under denne stjerne, kan denne liste over Krithika nakshatra babynavne være en hjælp for dig.

Men hvad er navnene, der falder ind under denne konstellation? Hvordan skal de til at begynde med? Inden vi går ind på detaljerede Krittika nakshatra babynavne, lad os se, hvad det handler om og egenskaberne ved det.

krithika nakshatra babynavne

Krittika Nakshatra og egenskaber:

Krithika Nakshatra varierer mellem grader 26,40 i Vædderskiltet til klokken 10,00 i Tyretegn. Stjernen kommer under Vædderen stjernetegn inden for første kvartal pada og hviler i Tyrens stjernetegn. De, der er født i første kvartal Vædderen tegn er kendt for at være meget strenge med ansvar, pligter og er bundet til visse regler og forskrifter. Hvis personen i stedet er tilbøjelig til tre fjerdedele i Tyren, er deres natur fyldt med lyst, rigdom og frigørelse.

Dem, der er født i Krittika -stjernetegn, er kendt for at være kreative og innovative. De er skarpe, beskyttende og er altid fyldt med ideer. Symbolet for krithika nakshatra er en kniv, barbermaskine eller økse, og guddom er ildens Gud. De fire kvarterer styres af henholdsvis Jupiter, Saturn, Saturn og Jupiter.

Navn Startende stavelser af Krittika Nakshatra:

Hvis din baby er født under Krithika Nakshatra, anses det for at babyens navn skal have et startbogstav med Aa, Ae, E, Ee, Ai, A, I, Oo og U.

Krithika Nakshatra (stjerne) babynavne til drenge, piger og tvillinger

Her går vi, de mest populære moderne, meningsfulde, top og nyeste navne til dem, der er født under Krittika eller karthigai nakshatra, omfatter følgende.

Krittika Nakshatra babynavne til drenge:

1. Aabhat:

Aabhat betyder en person, der er synlig, skinnende og strålende. Navnet er nyt i Indien og et moderne, som stammer fra flere sprog som Oriya, bengali og hindi

2. Aadarsh:

Navnet Aadarsh ​​er en bogstavelig oversættelse af det hindi -ord, Adarsh. Det betyder nogen, der har idealer eller forstandere og tror. Det er et unikt og fascinerende klingende navn med nutidige toner.

3. Aadesh:

Aadesh stammer igen fra det hindi -sprog, og det oversættes bogstaveligt til kommando eller besked eller ordre. Det er et populært navn allerede i hindi -talende regioner i Indien.

4. Aadish:

Aadish betyder intelligent, og en der er fuld af visdom. Navnet er ikke meget almindeligt eller populært og er derfor ikke meget mærkbart i mange indiske dele.

5. Aadithya:

Også stavet som Aaditya, betyder det sol, ildens gud og solgud. Aaditya er et meget gammelt og alligevel moderne lydende navn, som er populært i Indien på tværs af regionerne. Det stammer fra både hindi og sanskrit.

6. Aadvik:

Navnet Aadvik fra hindi betyder unikt eller sjældent. Ligesom hvordan vi vil have vores lille ens navn unikt og nyt, betyder selve navnet det. Er det ikke fedt?

7. Aahaan:

Ordet Aahaan på flere indiske sprog betyder daggry, solopgangstid, en lysstråle og morgenstråler. Ordet kan også staves som Ahan. Dette Krittika nakshatra 1. pada navn er et kort og sødt navn til baby drenge.

8. Aakarsh:

Ordet Aakarsh på hindi oversættes bogstaveligt til attraktivt. Det symboliserer også skønhed og elegance. Navnets lyd og betydning er ret smuk, og vi elsker også, hvordan det lyder innovativt.

9. Aakash:

Det har været et ganske almindeligt og populært eller berømt sprog i Indien fra lang tid tilbage. Aakash betyder himmel. Mange mener også, at det symboliserer ens fordomsfrihed. Vi elsker dog begge betydninger!

10. Aaryan:

Aaryan eller endda Aarya er igen et meget populært indisk navn. Det stammer fra den ariske race og betyder også gammel kriger. De andre betydninger og symboler omfatter venlige og velvillige.

11. Ekalavya:

Ekalavya er et populært navn i indiske mytologiske historier, der er kendt for sin dedikation til Guru, Dronacharya. Navnet er også kendt for sin innovativitet og smukke klang.

12. Ekant:

Ekant på hindi oversætter bogstaveligt talt til ensom. Det er populært i flere nordindiske bælter og er et unikt og kreativt indisk drengenavn for dem født i Krittika nakshatra.

13. Ekayavan:

Mange, der ikke hørte dette navn før; det er et nyt og nutidigt navn for dem, der ikke ønsker en populær formulering. Ekayavan betyder en, der er klog og er kendt for deres intelligens. Dette er en dejlig fårika nakshatra 2. pada navne.

14. Elilarasu:

Det er et populært navn, der stammer fra flere indiske sprog som Tamil, Kannada og andre vestlige regioner. Elilarasu betyder en, der er smuk og skønhedens konge. Sådan et innovativt og kreativt navn er det ikke!

15. Eeshaan:

Eeshan eller Eeshaan er et drengenavn, der er populært i hele Indien for sin smukke betydning. Eeshan betyder herre Shiva. Det har også betydninger, der symboliserer lyst og ønsker. Er begge betydninger ikke smukke? Andre variationer for dette navn for dem, der er født i nakshatras, omfatter Ishan og Ishaan.

16. Ikshan:

Ikshan fra hindi og sanskrit oprindelse betyder syn, øje og blik. Navnet med sin unikke og nye betydning har ganske fanget vores opmærksomhed. Det er også smukt at lyde og stave. Hvad synes du?

17. Indivar:

Indivar er et smukt hinduistisk navn, hvilket betyder blå lotus eller Lord Vishnu. Navnet med sin moderne konnotation og smukke betydning bliver populært lige fra de sidste to årtier.

18. Indrajit:

Også stavet som Indrajeet, eller Indrajith, betyder navnet erobrer af Lord Indra eller en, der har vundet over Lord Indra. Det er et traditionelt og klassisk navn, der altid har været en trend fra alle tider sammen. Dette er et populært fårika nakshatra navne til baby dreng.

19. Indraneel:

Indraneel oversætter bogstaveligt talt til Emerald. Navnet har sin oprindelse og betydning fra flere sprog i landet og lyder traditionelt, men alligevel med en så slank og moderne-ny betydning. Det er et smukt baby boy navn til dem født under krithika nakshatra.

20. Udant:

Udant eller også stavet som Udanth betyder den korrekte besked. Dette Krittika nakshatra -mandsnavn er et unikt og nutidigt navn, som slet ikke er almindeligt.

21. Uday:

Det har konnotationer og betydninger på flere indiske sprog, herunder gamle. Uday betyder morgen, at stige eller daggry.

22. Udeep:

Det er igen et nyt og sjældent navn, som ikke er meget fundet eller plettet i hele Indien. Udeep betyder at give lys eller nogen, der giver lys eller stråler. De krittika nakshatra vrishabha rasi -drengenavne er populære på hindi -sprog.

23. Udvansh:

Udvansh er berømt for sin oprindelse på hindi, hvilket betyder en person, der er af ædel afstamning. Navnet stammer fra to ord, Udva og ansh. Ansh er relateret til vansh, hvilket betyder afstamning eller slægt.

24. Udyat:

Navnet Udyat er et dejligt og charmerende navn for den lille rockstjerne. Udyat betyder en stigende stjerne eller stigende. Med sin fascinerende og yndefulde betydning elsker vi ganske godt navnet sammen med, hvordan det lyder.

25. Uttham:

Navnet stammer også som Utham eller Uttam og stammer fra det hindi -sprog og betyder det bedste eller det ideelle. Dette Krithika nakshatra baby boy navne er en bogstavelig oversættelse fra det hindi ord.

Krittika Nakshatra baby pige navne:

26. Aabha:

Aabha er et moderne indisk navn, som er et populært valg fra det sidste årti eller deromkring. Navnet stammer fra flere hinduistiske sprog, hvilket betyder glød, glans og skønhed. Med kort og sød formulering elsker vi ret meget navnet.

27. Aadarshini:

Navnet Aadarshini er bogstaveligt talt oversat fra det hindi -ord aadarsh, hvilket betyder en person, der er idealistisk eller tror på forstandere/idealer i livet. Det er et sødt og dejligt, meningsfuldt valg af baby pige navn.

28. Aadhini:

Aadhini er ikke et meget almindeligt indisk navn. Det er sjældent og betyder begyndelse. Med sin innovative og kreative klang er det et af de populære navne lige nu for dem, der er født under krittika nakshatra kvindelige piger.

29. Aadhya:

Vi er ret forelskede i navnet Aadhya. Aadhya stammer fra hindi og sanskrit, hvilket betyder første magt, gudinden Durga. De andre betydninger af navnet inkluderer også perfekt, uden sidestykke eller ornament.

30. Aaditha:

Også stavet som Aadita, det er afledt af sanskritordene aadi, hvilket betyder begyndelse, det første eller også originale. Den feminine version og tone, når de tilføjes til ordet aadi, bliver til Aaditha. Dette er en dejlig Krittika stjerne pige navne.

31. Aadvika:

Vi elsker også, hvordan dette navn lyder og udtales. Aadvika betyder verden eller jord. Det stammer fra sanskritnavnet Aadvi, hvilket betyder verden eller univers. Dette er et unikt og smukt navn på en baby pige, der lyder sødt.

32. Aahana:

Det er et meget populært indisk navn for piger fra et par årtier, og det er stadig blandt det klassiske valg. Aahana betyder udødelig, den første solopgang eller en person, der er født i løbet af dagen.

33. Aakanksha:

Vi elsker igen navnet og ordlyden, Aakanksha. Aakanksha betyder ønske eller lyst. Navnet stammer fra sanskrit og fra flere indiske sprog, hvilket er et passende og meningsfuldt navn.

34. Aakriti:

Aakriti på flere indiske sprog, hindi og sanskrit, betyder form. Det kan også staves som Aakruthi eller Aakrithi, Aakruti. De andre symboler inkluderer også struktur.

35. Aamani:

Aamani -ord betyder godt ønske. På sanskrit og andre sprog er Aamani imidlertid også navnet på forårssæsonen (som er Vasant Ritu). Vi elsker dog begge betydninger; navnet lyder fascinerende og behageligt.

36. Aanandhi:

Aanandhi på hindi og sanskrit oprindelsessprog betyder en person, der altid er glad, eller som altid smiler. Navnet er allerede populært i Indien. Andre stavevariationer til navnet omfatter Aanandi.

37. Aanya:

Aanya er et andet smukt navn for babypiger i denne generation. Dette ungdommelige navn betyder en person, der er ubegrænset. Det betyder også uudtømmeligt. Vi elsker både betydningen og hvor sødt navnet også lyder.

38. Aaradhana:

Aaradhana oversætter bogstaveligt talt på hindi og sanskrit til tilbedelse eller tilbedelse. Det er et populært og almindeligt indisk pigenavn og er stadig et klassisk, tidløst valg.

39. Avani:

Også stavet som Avanee, det betyder jorden. Det stammer fra sanskritsproget. Avani betyder også den første måned i den tamilske kalender. Det er et sødt og trendy babynavn.

40. Ekanksha:

Ekanksha er et unikt og sjældent baby pige navn. Det betyder en komplet. Ekanksha er et nyt navn til babypiger født i denne generation og for forældre, der søger et nyt og moderne navn. Det er en dejlig krittika nakshatra 4. pada navne.

41. Ekta:

Ekta på hindi oversætter bogstaveligt talt til enhed. Det symboliserer og betyder også harmoni. Det er et populært nordindisk navn fra lang ryg og er stadig en tidløs og elegant mulighed for babyer født under krittika nakshatra.

42. Idha:

Navnet Idha er et moderne nyt navn for babypiger født under krithika nakshatra. Idha betyder intelligens. Det betyder også indsigt og stor opfattelse – vi ganske dette intense, meningsfulde navn. Dette er en sød fårika nakshatra vrishabha rashi navne til kvindelig baby.

43. Ikshitha:

Ikshitha, også som kan staves som Iksitha eller Ikshita, betyder en person, der er set eller synlig. Dette er et nutidigt nyt og unikt navn til babypiger, som ikke er almindeligt kendt i Indien.

44. Ilika:

Ilika igen er et nyt navn, hvilket betyder jord. Navnet stammer fra sanskritsproget og er et ualmindeligt navn, der ikke er meget set i flere regioner i Indien.

45. Imaani:

Imaani oversætter bogstaveligt talt til troværdig eller en, der er trofast og ærlig på indiske sprog. Det er et kort og alligevel sødt klingende baby pige navn.

46. ​​Indhu:

Indhu, som er en variant af navnet Indu betyder månen. Det symboliserer også en, der er lys. Navnet stammer fra sanskritsproget og er et almindeligt, men meget dejligt og smukt tonet navn.

47. Indraja:

Indraja er igen almindeligt opdaget sydindisk navn, hvilket betyder datter af Lord Indra. Det er afledt og etableret fra de hinduistiske mytologiske historier og er et ganske populært, men tidløst klassisk navn. Dette er et populært krithika nakshatra babynavn på telugu.

48. Indrakshi:

Indrakshi oversætter til en person med smukke og smukke øjne. Det stammer fra sanskrit -sproget og er blandt de dejlige krittika baby pige navn, vi har hørt i nyere tid.

49. Induja:

Navnet Induja på hindi og indiske sprog betyder født af månen. Indu betyder måne og Induja betyder en person, der er charmerende og født ud af månen. Selvom vi allerede elsker denne betydning, ved du, at Induja også er et andet navn for Narmada -floden?

50. Usharvi:

Usharvi betyder en raga om morgenen. Navnet lyder unikt og smukt, hvilket er en dejlig betydning. Det er også et sjældent navn, der findes i Indien og kan være et ideelt valg for din lille. Dette er også en dejlig Krittika Nakshatra 3. pada navne.

Krithika Nakshatra Unisex babynavne:

51. Aakshya:

Navnet Aakshya er et upopulært og ualmindeligt babynavn, der kan bruges til både drenge og piger. Aakshya betyder udødelig eller nogen evig. Navnet bruges også til gudinden Parvathi. Det er derfor et dejligt, meningsfuldt navn.

52. Aaloka:

Det er et andet dejligt og smukt unisex navn, vi nogensinde er stødt på. Aaloka er afledt af sanskritformuleringer, hvilket betyder udsigt eller blik. Det er igen ideelt til både drenge og piger.

53. Udgita:

Det er et smukt navn, som mange af os ikke kender eller har hørt om. Udgita er et andet navn for Lord Shiva. Det er også en salme. Dette kan være et sejt og moderne unisex -navn for både babypiger og drenge under krittika nakshatra.

54. Isad:

Isad er et nyt og nutidigt navn. Dette korte og søde klingende navn betyder en person, der er velstående eller altid glad. Med sin intense og smukke betydning og korte navn elsker vi det ganske meget. Hvad synes du?

55. Aahi:

Aahi er et andet ukendt og sjældent navn. Navnet har flere meningsfulde symboler forbundet med det, såsom sky, vand og himmel. Det er et så godt og smukt navn, ikke sandt?!

Twin baby navne til drenge og piger:

56. Ikrut – Iksha:

Både Ikrut og Iksha er et så smukt navn med meningsfulde ord. Ikrut er et drengenavn, hvilket betyder en sæson. Iksha betyder på den anden side arbejdssanser eller meningsfuldt syn. Dette tvillingebarn og drengenavn starter med ‘ik’ og rimer også godt.

57. Ipsit – Ipsita:

Begge navne starter med “Ipsit”, hvilket er dejligt! Ipsit er en baby drengs navn, hvilket betyder begær. Ipsita, på den anden side, er et pigenavn og har den samme betydning. Navnet betegner imidlertid også gudinden Lakshmi.

58. Aadhav – Aadhavan:

Begge er valg af tvillingebabydreng. Aadhav betyder en hersker eller leder. Aadhavan betyder derimod sol- eller morgenstråler. Begge tvillingens navne begynder med ‘aadhav’, som er meget cool og smuk. De kan være perfekte tvillingebabynavne under krithika nakshatra. Hvad synes du?

59. Aanika – Aaniya:

Begge er de smukke baby pige navne. Aanika betyder gudinde Durga. Mens Aaniya betyder søn af Anjani, er det Lord Hanuman. Begge navne har mytologisk betydning bag sig, hvilket er lovende. Og de begynder begge med ‘’ aani ’, der gør dem perfekte til tvillingebabynavn under Krithikanakshatra.

60. Aarathi – Aaratrika:

Begge navne er ret populære og almindelige i Indien. Men de er også charmerende. Aarathi betyder tilbedelse eller også salmer, der synges i ros af den guddommelige magt. Aaratrika betyder derimod en lampe, der er bag tulsi -planten. De træffer begge fantastiske tvillingebabypigens navnevalg.

Med disse KrithikaNakshatra navne til drenge, piger og tvillinger, håber vi, at du har fundet gode valg for at afslutte din søgning. Disse er alle meningsfulde og moderne og nutidige navnevalg for din lille stjerne og er også smukke. Hvad synes du om dem, og som er din favorit?

Ansvarsfraskrivelse:

Alle de navne og betydninger, der er nævnt ovenfor, er kontekstuelle og kan ændre sig efter forskellige sprog, regioner og lande. Vi anbefaler, at du foretager din egen dybtgående forskning for at forstå flere betydninger og symbolik knyttet til samme navn.