9 klasszikus minta kék gyémánt gyűrűkben a javaslati időhöz

A különleges alkalmakra szánt gyűrűk legszebb gyűjteménye között a kék gyémánt gyűrűk találhatók. Sokan szívesebben hordják a szép színe és királyi megjelenése miatt.

Speciálisan tervezett gyűrűk kék színű gyémántokban:

A normál gyűrűk versenyben vannak, és sok színes gyémántgyűrűt váltanak fel, amelyek nemcsak szépek, hanem egyedülállóan szépek is, jelezve a kettő közötti különbséget. Itt felsoroltunk néhány kék gyémánt gyűrűt esküvői és eljegyzési szertartásokra.

1. Kék gyémánt eljegyzési gyűrűk:

Kék gyémánt eljegyzési gyűrűk

Ez a legszebb lehetőség, amelyet minden férfi választhat a nő számára. Ennek a gyűrűnek egy kék kerek pasziánsz van a közepén, és sok fehér gyémánt látható mindkét oldalán a fehér arany gyűrűn.

2. Kék gyémánt esküvői zenekarok:

Kék gyémánt esküvői zenekarok

Az esküvői zenekarok közül ezt választja a menyasszony nagy része különleges alkalmából. Ez a zenekar, amikor az ujján viseli, fokozza a nők szépségét. Ennek kék gyémántjai vannak, amelyek csatorna beállításával sok fehér gyémántot vesznek körül a kék gyémántok.

3. Kék gyémánt pasziánsz gyűrű:

Kék gyémánt pasziánsz gyűrű

A pasziánsz gyűrűket minden idők kedvencének tartják. Ez a gyűrű, amelyen kék pasziánsz van a fehér arany gyűrűn, mély és maradandó benyomást kelt mindenkiben, aki látni fogja. Ez az egyszerű megjelenés nemcsak minden nőt vonzott.

4. Sötétkék gyémánt gyűrű esküvőre:

Sötétkék gyémánt gyűrű esküvőre

Ez a virág alakú gyönyörű gyűrű sok nő számára a legszimpatikusabb, sokféle alkalomra, hogy felkeltse az ottani emberek figyelmét. Ha egy sötétkék gyémánt van a közepén, és sok fehér gyémánt van rögzítve a gyűrű szirom alakú mintájához, növeli annak szépségét és viselőjének szépségét.

5. Kék gyémánt arany gyűrűk az eljegyzéshez:

Kék gyémánt arany gyűrűk az eljegyzéshez

Ha valaki királyi megjelenésre vágyik, ez a jó választás. A kék gyémántokat nem csak a fekete vagy a fehér arany rögzíti, hanem szépségét fokozza a sárga arany, amely minden idők gyönyörűsége. Ennek a gyűrűnek egy sötétkék gyémánt van a közepén, és sok kerek hurok van körülötte, amelyre sok fehér gyémánt is csatlakozik. Még a gyűrűn is rögzítik a gyémántokat az aszfaltozás technológiájával.

6. Stílusos kék gyémánt volfrám gyűrű férfiaknak:

Stílusos kék gyémánt volfrám gyűrű férfiaknak

A különleges alkalomra, férfiaknak, a kék gyémántok széles választékban kaphatók. Ennek a fehér aranyból készült gyűrűnek a gyűrű közepén kék gyémánt van. Egyszerű megjelenést kölcsönözve ez a gyűrű is kényelmes, mivel belső részét rozsdamentes acél borítja.

7. Kék gyémánt esküvői zenekar férfiaknak:

Kék gyémánt esküvői zenekar férfiaknak

A gyűrű mellett az esküvői zenekarok is népszerűvé tették a férfiak körében. Nem csak leegyszerűsített megjelenése vonzza őket, hanem sokféle kialakítása is felkelti a figyelmüket. Ez a kivitel sok kék színű gyémántot tartalmaz a fehér arany gyűrűhöz, néhány a gyűrű közepén, láncot képezve, néhány pedig a gyűrű oldalán.

8. Antik design kék Ceylon gyémánt gyűrű:

Antik Design Blue Ceylon Diamond Ring

Ez az arany gyűrű közepén az ovális, fűtetlen kék gyémánt az egyik antik és legdrágább lehetőség. Ezt a gyűrűt, amelynek középpontjában kék gyémánt áll, bagett, régi európai vágott gyémántok veszik körül bonyolult textúráján és mintázatán.

9. Edwardian Blue Diamond Ring Platinum:

Edward -kék gyémánt gyűrű platinában

ez a ritka, kézzel készített gyűrű olyan design, amely megmutatja a szerelmesek csomóját, amely jól látható a kialakításában. A kék gyémántra faragva a szerető csomó fehér fehér gyémánttal készült, amely a szeretet, a barátság és a ragaszkodás szimbóluma. Ezt úgy kell mondani, mint az összes fent említett gyűrű antikját.

A kék gyémántgyűrűben sok vonzó és szemet gyönyörködtető minta található, ami szebbé teszi az embert.