60 korte og dejlige Jyeshta Nakshatra babynavne

Jyeshta nakshatra falder i den 18. af i alt 27 stjerner i henhold til den indiske vediske astrologi. For forældre, der ønsker at navngive deres lille i henhold til nakshatras traditioner og overbevisninger, har vi en liste over Jyeshta nakshatra babynavne – til dem født i denne stjerne.

Lad os i dag vide alt om Jyeshta nakshatra og egenskaberne ved dem født i denne stjerne, navne stavelser og en dejlig liste over smukke Jyeshta nakshatra navne til drenge og piger.

jyeshta nakshatra babynavne

Hvad er Jyeshta Nakshatra og dens egenskaber?

Jyeshta nakshatra spænder fra 16.40 til 30 i Skorpionens stjernetegn og falder under påvirkning af Merkur. Symbolet for Jyeshta Nakshatra er en paraply, og det er den 18. stjerne i i alt 27 stjerner. På sanskrit betyder ordet Jyeshta den ældste. Derfor vil Jyeshta nakshatra født vise den ældste søskendes indflydelse og kvalitet. De er meget beskyttende, kærlige for andre og er ofte bekymrede over andres trivsel og sikkerhed, især familiemedlemmerne. Jyeshta nakshatraborns er bløde i naturen, er oprigtige, dedikerede og strålende. Dyrenavnet på Jyeshta Nakshatra er hanhjorte.

Jyeshta Nakshatra Navne Startbogstav/stavelse:

Hvis din lille er født under Jyeshta nakshatra, så er det lovende, hvis deres navn begynder med følgende stavelser

Nej, Ya, yaa, Yi, Yee, Yu.

Hvis du vil gå i henhold til padas, er:

  • Jyeshta Nakshatra 1. pada navne starter med nr.
  • Jyeshta Nakshatra 2. pada navne begynder med Ya.
  • Jyeshta Nakshatra 3. pada navne begynder med Yi.
  • Jyeshta Nakshatra 4. pada navne starter med Yu.

Dejlige og moderne klassiske navne til Jyeshta Nakshatra:

Nu sker det; vi har samlet en liste over yndefulde, charmerende og smukke Jyeshta -stjernenavne til babyer født i dette tegn. Lad os se dem sammen.

Jyeshta Nakshatra Baby Boy Navne:

1. Yaadav:

Yadav eller Yaadav er et meget populært baby boy navn i Indien. Navnet stammer fra navnet Lord Krishna og efterkommer fra Yadu -samfundet.

2. Yaamir:

Yaamir eller Yamir betyder en måne. Det symboliserer også måneskin og lysstyrke. Hvis du vil have et moderne og nyt navn, kan dette være et godt valg.

3. Yadhu:

Yadhu er navnet på den gamle konge og stammer fra de kongelige historier. Det er et traditionelt, men fascinerende navn på en baby dreng.

4. Yadvik:

Yadvik betyder unikt. Disse Jyeshta nakshatra -drengenavne er et dejligt og unikt sjældent navn i sig selv og stammer fra de indiske sprog.

5. Yagya:

Yagya betyder ofring på hindi og andre indiske sprog. Navnet er ikke meget populært og kan være et vidunderligt, meningsfyldt, men sjældent navn på en baby dreng i Jyeshta nakshatra.

6. Yajas:

Yajas betyder tilbedelse eller offer. Det er en ny og dejlig baby dreng, hvis navn stammer fra sanskrit -sproget.

7. Yajin:

Yajin på hindi og andre indiske sprog betyder offer og religion. Dette er en navnevariant til Yajas. Hvis du vil have et kort og sødt navn, kan dette være godt at gå.

8. Yakshit:

Yakshit er et nyt og moderne navnevalg. Det betyder permanent og Gud. En anden stavevariation er Yakshith.

9. Yamit:

Yamit betyder behersket eller begrænset. Dette er et nyt navn, der slet ikke er almindeligt, hvilket gør det ideelt for nutidige forældre, der leder efter et dejligt sjældent navn til Jyeshta nakshatra borns.

10. Yansh:

Yansh betyder Guds navn. Dette stammer fra de indiske sprog; den er dog ikke berømt endnu. Dette er blandt de sjældneste og søde Jyeshta nakshatra -navne.

11. Yash:

Yash er et populært indisk navn i Indien, især hindi -talende regioner. Navnet Yash betyder herlighed, succes, lykke og sejr.

12. Yashpal:

Hvis du foretrækker et meget traditionelt babynavn, kan Yashpal være en god. yashpal betyder berømmelsens beskytter på hindi.

13. Yashu:

Yashu er en kort og sød dejlig baby dreng navn Jyeshta nakshatraborns. Navnet Yashu betyder fred og ro.

14. Yashven:

Yashven eller yashvin betyder uforgængeligt. Med en så kreativ og dejlig betydning elsker vi ganske godt, hvordan disse Jyeshta nakshatra -navne til en dreng gør.

15. Yashwanth:

Yashwanth er et meget populært og berømt indisk babynavn, især i sydlige stater som Telugu og Tamil. Det betyder en berømt person eller den, der altid opnår ære. Disse er almindelige Jyeshta nakshatra navne.

16. Yatan:

Yatan betyder hengiven. Navnet er nyt og moderne med traditionel betydning, hvilket endnu ikke er almindeligt. Det stammer kun fra indiske sprog.

17. Yathavan:

Yathavan betyder Lord Vishnu. Navnet er traditionelt og religiøst af natur, så for de forældre, der ønsker et konventionelt baby boy navn, kan dette være et unikt og godt valg.

18. Yatish:

Yatish betyder Lederen for alle hengivne. Dette er et klassisk og gammelt baby boy navn til Jyeshta nakshatraborns.

19. Yatvik:

Yatvik betyder den, der lykkes. Det indebærer også glans og beslutsomhed. Yatvik er ikke et almindeligt fundet navn, hvilket gør det muligt for forældre, der ønsker et sjældent navnevalg med god betydning.

20. Yazat:

Hvis du vil have korte søde og igen et dejligt navn med moderne konnotationer, kan Yazat være et godt valg. Yazat betyder helligt eller helligt og guddommeligt. Det betyder også månen.

21. Kande:

Yug er et klassisk og stedsegrønt navnevalg for drenge i Jyeshta nakshatra. Det betyder en alder, og navnet stammer fra de hinduistiske religiøse tekster og historier.

22. Yugandhar:

Yugandhar igen er et almindeligt navn på telugu og tamilske sprog. Navnet Yugandhar betyder Lord Vishnu og Lord Krishna.

23. Yukt:

Yukt er et kort, sødt drengenavn på fire bogstaver, hvilket betyder velstående og opmærksom. Navnet betyder også en dygtig person og en klog hjerne.

24. Yuvaansh:

Navnet Yuvaansh stammer fra det hindi -ord Yuva, der betyder ungdommelig. Disse Vrischika Rashi Jyeshta nakshatra navne betyder også Lord Shiva.

25. Yuvraj:

Yuvraj er et almindeligt, men alligevel dejligt klassisk navnevalg i Indien. Navnet Yuvraj betyder prins og arving. Det indebærer også en ung person eller en ung sjæl.

Jyeshta Nakshatra baby pige navne:

26. Noshi:

Noshi er et kort og sødt baby pige navn, som også kan bruges som et kaldenavn. Navnet Noshi betyder søde mennesker.

27. Yaadavi:

Yaadavi betyder gudinde Durga. Dette er et meget traditionelt og smukt, meningsfuldt baby pige navn, som er berømt.

28. Yaasana:

Yaasana betyder ønske eller lyst. Det er afledt af sanskritsproget og er et dejligt, men sjældent navn på en pige.

29. Yamini:

Yaamini eller Yamini er en populær telugu, og tamilsk babypiges navn stammer fra sanskritsproget. Yaamini betyder nat eller mørke.

30. Yachana:

Yachana betyder bøn eller bønfald. Det er et nyt og sjældent baby pige navn, der også ønsker en traditionel betydning. Dette er blandt sjældne Jyeshta nakshatra kvindelige navne chocies.

31. Yakshita:

Yakshitha eller yakshita betyder vidunderligt eller smukt. Navnet er igen klassisk og traditionelt i klingende alligevel med et dejligt og meningsfuldt navn.

32. Yamrutha:

Yamrutha betyder en dejlig. Det er et dejligt og unikt baby pige navn, som endnu ikke er kendt så meget. Dette er et af de fascinerende og søde baby pige navne til Jyeshta nakshatra.

33. Yamuna:

Yamuna er et meget almindeligt og berømt navn i Sydindien. Yamuna betyder Jamuna -floden. Det er et klassisk og stedsegrønt navnevalg.

34. Yasaswi:

Yasaswi er allerede et populært telugu -pige -navn. Det betyder berømt og berømmelse. Dette er et klassisk og stedsegrøn baby pige navn.

35. Yashani:

Yashani betyder velsignelse. Det stammer fra sanskrit og hindi og er et sjældent navnevalg for babypiger i Jyeshta nakshatra.

36. Yashmita:

Yashmita betyder herlig. Det indebærer også berømt og vellykket. Jyeshta nakshatra -navne til en pige findes ikke almindeligt endnu, men smukke og vidunderlige i både betydning og lyd.

37. Yashoda:

Yashoda er et traditionelt baby pige navn. Navnet er efter Lord Krishnas mor. Det er et klassisk og dejligt baby pige navn til Jyeshta nakshatra.

38. Yashri:

Hvis du vil have et kort og sødt baby pige navn, kan Yashri være et godt valg. Yashri betyder sejrrig eller heldig. Navnet betyder også heldig eller lovende. Den anden betydning for navnet er gudinde Lakshmi.

39. Yashtika:

Yashtika eller Yastika betyder en perlerække. Navnet symboliserer også dyrebart, smukt og som en perle. Navnet er sjældent og unikt også for Jyeshta nakshatra fødte piger.

40. Yathi:

Yathi er et kort og sødt baby pige navn, hvilket betyder gudinde Durga. Det er et andet navn for Durga Devi, med traditionel betydning, men alligevel moderne og elegant klingende.

41. Yatishma:

Yatishma betyder sød. Navnet ser feminint og smukt ud, men alligevel med en så charmerende navnebetydning.

42. Yayati:

Yayati er et unikt og sjældent baby pige navn. Det betyder rejsende og vandrere. Navnet stammer fra sanskritsproget.

43. Yukasri:

Yukasri betyder venlig og duftende. Navnet er også unikt og sjældent fundet, med smuk udtale og betydning også. Det stammer fra sanskritsproget.

44. Yuktha:

Yuktha er et almindeligt og dejligt babynavn. Det smukke navn betyder opmærksom og dygtig. Det symboliserer også velstand og dygtighed.

45. Yuvakshi:

Yuvakshi -navnet stammer fra ordene Yuva og akshi på sanskrit. De betyder smukke øjne eller ungdommelige øjne.

46. ​​Yuvanya:

Yuvanya betyder ung eller evigt ung. Navnet findes ikke almindeligt og har alligevel smukke og moderne konnotationer. Hvad synes du?

47. Yuvathi:

Yuvathi oversætter bogstaveligt talt til en ung dame på sanskrit og andre indiske sprog. Det er et klassisk og stedsegrønt valg af baby pige navn til Jyeshta nakshatra fødende.

48. Yutika:

Yutika betyder blomst. Selvom navnet ikke er kendt endnu, symboliserer det også blomstring, skønhed og forår.

49. Yugantika:

Navnet yugantika stammer fra sanskritsproget, hvilket betyder indtil slutningen af ​​århundredet. Det symboliserer også ubegrænset og uendeligt.

50. Yauvani:

Yauvani er navnet på gudinden Gayatri Devi. Den har moderne og dejlig sjælden udtale og navn, men alligevel med den traditionelle betydning.

Unisex navne til babyer i Jyeshta Nakshatra:

51. Yaamya:

Yaamya er et unisex navn, der kan være ideelt til både drenge og piger. Navnet Yaamya betyder Lord Shiva eller Lord Vishnu.

52. Yaksha:

Yaksha betyder den, der beskytter skove. Navnet betyder også demi-Gud. Det er et sjældent og unikt navn, der er ideelt til drenge og piger.

53. Yati:

Yati betyder gudinde Durga. Det betyder også den, der altid tjener et formål. Det er et traditionelt, men kort og dejligt unisex navn til drenge og piger.

54. Nora:

Nora betyder lys. Navnet kan være ideelt til både drenge og piger. Disse Jyeshta nakshatra navne stammer fra engelsktalende lande.

55. Yadnya:

Yadnya betyder hellig ild eller hellig ild. Selvom navnet stammer fra sanskritsproget, er det ideelt til både drenge og piger.

Twin baby navne til Jyeshta Nakshatra Borns:

56. Noshita – Noyonika:

Noshita betyder stor eller evig. Noyonika betyder den med storslåede og smukke øjne. De er begge dejlige tvillingebabynavne til Jyeshta nakshatra -fødsler.

57. Yaami – Yaaj:

Yaami betyder fremgang eller vej. Yaaj betyder offer eller vismand. Det er også et andet navn for Lord Krishna. De er begge tvillingebaby- og drengenavne.

58. Yaashvan – Yaatiesh:

Yaashvan og yaatiesh er dejlige tvillingebabynavne. Navnet Yaashvan betyder vinder. Yaatiesh betyder herre over hengivne.

59. Yaduvir – Yadva:

Yaduvir betyder modige mænd eller Lord Krishna. Det betyder også en efterkommer af yadu. Yadva betyder indsigt eller en intelligent pige. Disse er en smuk baby dreng og pige tvillinge navn valg til Jyeshta nakshatra.

60. Yaksha – Yalini:

Yaksha betyder hurtig eller beskytter. Yalini betyder gudinde Saraswati Devi. Disse er traditionelle og fascinerende valg af baby tvillingepige til Jyeshta nakshatra.

Vi håber, at du nød at læse listen over Jyeshta nakshatra babynavne til drenge og piger. Hvis din lille er født i denne stjerne, håber vi, at denne liste har givet dig det ideelle navn, der passer til dine præferencer. Fortæl os dit yndlingsnavn, og hvorfor vi elsker at høre fra dig.

Ansvarsfraskrivelse:

Alle de navne, der er angivet ovenfor, har deres betydning i henhold til kontekst og tid. Disse betydninger og symboler kan ændre sig i henhold til forskellige kulturer, lande, regioner og sprog. Vi råder dig til at foretage din omfattende forskning inden du forstår de flere fortolkninger, der er knyttet til navnet.